Stora Vårmässan

Nu är det vår på riktigt. Stora Vårmässan går av stapeln i helgen och detta brukar innebära vår i Sundsvall. Jag själv har redan gått runt i min vårjacka i några veckor. Jag längtar tills alla gator och trottoarer är sopade och det inte finns några grus- och stenhögar kvar. Finns det något bättre på våren än att äntligen få gå på asfalt?

Helgen kommer till stor del att spenderas ute i Nordichallen där jag kommer att stå i InnovationsAlliansens monter, nr 207. Kom och gör ett besök! Ta med dig en idé och vi kan med hjälp av industridesigners visualisera den och sedan kan du fortsätta arbeta på din idé, eller om du väljer att ge bort den till någon annan.

Till veckan blir det mycket Venture Cup. Vi ska ha regionsfinal på tisdag här i Sundsvall på Stadshuset. Just nu har vi över 100 anmälda så det ser onekligen bra ut. Ska bli riktigt skoj. Även om det kommer bli mycket jobb fram till tisdagkväll. Tur att man har bra kollegor. :)

Nu är det förmiddagsfika på jobbet. Sedan någon timmes jobb på kontoret och sedan blir det nordichallen resten av dagen.

Ikväll kanske vi ska träffa våra underbara grannar. Jag hoppas att vi kan ses. Var längesedan vi umgicks alla fyra nu. Det är tur att jag och
Mia träffas då vi simmar. Det är alltid lika kul att se att hennes mage växer till sig. :)
.Angel

Vår i luften

Tillbaka efter helgen och några dagar med mycket jobb.

Åt lunch inne på stan idag med Gugge. Fick en härlig promenad in till stan och en lika härlig promenad tillbaka. Nästan så att det var lite för varmt ett tag. Jag gick där det inte ens fläktade ett tag och då var det riktigt skönt! Våren är här för att stanna tror jag minsann!

Igår var det en rolig men jobbig dag på jobbet. Vi hade jurymöte i Venture Cup för att utse 1:a, 2:a och 3:a i Norrland. Efter lite teknikstrul hamnade vi tidsmässigt ganska långt efter men på något konstigt vis lyckades vi köra in tiden och vi slutade precis på minuten enligt schemat.

I helgen är det Vårmässan på Nordichallen. Jag ska jobba varje dag där ute. Dock inte hela dagarna men några timmar varje dag blir det. Ska faktiskt bli skoj.

Åter till jobbet nu. Idag är det mycket som ska göras till pressen.
.Angel

Äntligen fredag

Denna vecka har bara rasat iväg. Det känns som att jag jobbat, jobbat och åter jobbat. Jag har haft saker nästan varje dag efter jobbet också.
I måndags hejjade jag på Giffarna, och de vann!
I tisdags tvättade jag och städade.
I onsdags var jag på evenemang på Stadshuset på kvällen, i jobbsyfte.
Igår var jag och simmade och sedan jobbade jag. Giffarna spelade men jag var inte där så de förlorade.

Idag blir det basket efter jobbet. Vi är matchvärd och då ska vi därför gå dit i samlad trupp. Vi ska samlas här på jobbet först med lite försnack med mera. Ska bli skoj. Vi blir ett 30-tal så vi ska nog kunna hjälpa Dragons att vinna! Hejja hejja!

Helgen blir skoj. Troligtvis åker vi ut till Klockarberget imorgon och gör besök hos några vänner. Kvällen ska bli skoj. Återkommer med vad jag hittar på. Söndag blir nog rätt så lugn. Kanske lite Sex And The City -avsnitt?!

Nu ska jag läsa lite affärsplaner.
.Angel

Fullt upp

Just nu har jag mycket att stå i på jobbet. Det är jobb, jobb och jobb. Detta gör inte mig så mycket eftersom att jag tycker om då det händer mycket hela tiden.

Förra veckan hade jag besök av mina kollegor i Venture Cup. Arbetet flöt på bra och vi hann även med en sväng på Casinot. Jag testade på BlackJack och 21. Inget utav det resulterade i några pengar men det var skoj i alla fall. Jag tycker ju att det är skoj att kolla på andra som spelar så jag satt mest bredvid då de andra spelade.

Snön från förra veckan har äntligen försvunnit igen och nu väntar jag bara på att gruset ska tas bort från asfalten också.

I helgen tog jag och Gugge det mest lugnt. Vi var ut en sväng till Birsta där vi köpte Mario Kart Wii. Ett mycket roligt spel där jag har chans att slå Gugge ibland. I alla fall om jag får ha plastratten. Då är jag farlig!

Igår var vi och kollade då Giffarna vann mot Ljungskile. En mycket bra andra halvlek. Tyvärr missade Gugge den, och alla mål, eftersom att han avvek i halvlek för att åka iväg på egen träning. När han kom fram till träningen var det ett tjockt lager snö på planen så det blev ingen träning. Han var riktigt less då han ringde. Jag förstår honom.

Vi funderar på en utlandsresa till hösten. Tips på vart det är varmt då om man inte vill åka jorden runt?

Hoppas jag gjort
Frida glad med denna uppdatering. :)
.Angel

Vintern är tillbaka

När jag vaknade imorse och tittade ut var det som att åka tillbaka 2 månader. Vintern var tillbaka.

Jag som skulle åka bil till Härnösand idag. Det fick bli buss istället. Bil med sommardäck och vinterväglag går inte ihop.

.Angel

Stolt bilägare

Så har vi äntligen hämtat hem våran bil! Vi körde hem den i lördags och den gick som smort. :)
Lovar att lägga upp någon bild senare. Dock ska jag nog invänta lite finare väder. Bilen ser nog bättre ut i sol än i regn. :)
Gugge och jag delade på körningen. Egentligen hade vi nog båda velat köra hela vägen var men vi delade systerligt och broderligt. Eller säger man samoligt?!

Vi stannade till i Söderhamn på 50-års fest. Jag och
Sis agerade servetriser samt bartenders. Det var roligt. Tyvärr hade jag ont i magen så jag mådde inte hundra hela kvällen. Jag försökte dock att ha trevligt och njuta av kvällen ändå.

Igår var vi i Hudik och visade upp bilen både för svärföräldrarna, som var så nyfikna att de tog sig en promenad bort till oss hos mamma, och för pappa. Vi åt lite lunch och åkte sedan hemöver. Skönt att kunna handla med bil nu. Egen bil!

Lyxade till det imorse med bil till jobbet. Men det var bara för att jag ska till sjukhuset under dagen. Sundsvalls sjukhus ligger ju inte på bästa stället om man säger så.

Snart blir det hård jobb med Venture Cup.
.Angel

Fredagslunch

För att fira att det är fredag och att helgen är mycket nära ska jag idag äta lunch nere på stan tillsammans med en vän.

Jag brukar i och för sig ofta äta ute nu men då är det oftast på skolan eller någonstans här i närheten. Idag blir det promenad in till stan för lunch och jag hinner samtidigt uträtta några ärenden. Bra planering!

.Angel

På tur i Sverige

Idag vid fyra påbörjas min och Gustafs lilla tripp som vi ska på i helgen. Vi börjar med att ta tåget ner till Skövde. Där sover vi över i natt hemma hos Gugges mormor. Imorgon bitti får vi hämta vår bil och sedan påbörjar vi vår resa till Hudik. Där blir vi bara en kort stund då vi sedan ska vidare på 50-års fest i Söderhamn på kvällen. Dock återvänder vi till Hudik på kvällen/natten för att sova där. På söndag åker vi tillbaka till Sundsvall och vi kan avsluta våran lilla tripp i Sverige. :)

Jag längtar tills vi får se bilen. Vår alldeles egna bil. Härligt att få köra hem den sedan också.
.Angel

SAAM

Idag har jag stått på SAAM-mässan hela dagen. Vi har haft en del besökare i vår monter men absolut inte lika många besökare som andra företag har haft. Kan bero på flera saker. Den tydligaste skulle jag tro är att vi inte erbjuder några direkta arbeten utan att man själv måste bidra med arbete genom egna företag.

Ikväll blir det i alla fall bankett på Kåren. Just nu känner jag mig inte så sugan på att gå dit. Men gratis mat och lite underhållning ska nog ordna upp det hela. Jag ska ju trots allt dit i jobbsyfte.

På fredag åker vi ner till Skövde för att hämta hem bilen. Som jag längtar! Tågbiljetterna är bokade och nu är det bara att hoppas att allt annat ordnar sig. Gugges morbror provkörde bilen igår och han hade bara bra betyg att ge. Lovande!

Innan vi kommer hem till Sundsvall igen i helgen gör vi ett stopp i Hudik/Söderhamn. 50-års fest står på schemat. Familjen i Hudik vill också såklart att vi visar upp vår fina bil. :)
.Angel

Allsvenska premiären

I söndags startade Allsvenskan på riktigt. Jag och Gugge kikade på matchen på TV.
Igår var det dags för Giffarnas premiär. Jag och Gugge var på plats tillsammans med K och flera andra Sundsvallsbor.

Tyvärr förlorade Giffarna med 0-3 mot ett starkt Helsingborg. Henke Larsson spelar som en gud och han vet då verkligen hur man slår den perfekta passningen.

Nu tar vi nya tag och kommer tillbaka i nästa match.
.Angel

Älskade Emma

I söndags var det två år sedan. Ofattbart.

.Angel

hits