Helg

Är äntligen frisk. Känner mig så i alla fall. Inte ont i kroppen. Dock lite förkyld. Men det hör ju till min vardag så det är inte så konstigt. 

Ikväll blir det middag  ute med goda vänner och sedan bio. Män som hatar kvinnor.

Imorgon ska vi kika på vasaloppet. I soffan i ett täcke. Standard på vasaloppssöndagen. Jag ska hejja på min kollega och kusin.

Nu ska vi lägga ut en annons på blocket. Om Gugge kan slita sig från Spiderman... :)

.Angel

Sängliggande

Var ner på kontoret en snabbis imorse. Var med på personalmötet. Sedan åkte jag hem.

Nu är det detta som gäller idag...


Hur gör man om man egentligen inte har tid att vara sjuk?
.Angel

Dubbel dop

Precis kommit hem från Hugo och hans kusin Rasmus dop. Det var jätte fint och man blev lite små rörd av allt fint som prästen sa. Ett mysigt och fint dop. Efter kyrkan var det fika i församlingshemmet. Mammorna hade bakat och gjort det så fint. Jag fick sitta mittemot Hugo så jag njöt. :)

Killarna fick en massa fina presenter. Inga dubbletter och inget som de redan hade. Det var bra gjort.

Nu sitter jag här hemma och är lite små hungrig. Undra vad jag ska göra åt den saken...

Imorgon kommer Gugge hem! Pratade nyss med honom och han låg och vilade sig inför deras kväll på den japanska kareokebaren. :)

Kikade nyss in hur det gått för sis på vasaloppet. Hon hade tagit sig i mål och på en bra tid. Hoppas hon är nöjd för det tycker jag hon ska vara. Jag är stolt över henne!

.Angel

Fredagkväll

Idag har jag haft en lugn och skön dag.

Gjorde stan tillsammans med K idag. Det var mysigt. Shoppade lite också.

Nu ikväll kommer K hit. Vi ska laga mat och seda kolla på film. Tror det blir Diry Dancing. Var så länge sedan  vi såg den sist så vi tänkte nog se den igen. Sen är det ju Let's Dance också.

.Angel

Lediga fredagen

Jag har längtat till denna dag. Dagen då jag är ledig och bara kan ta det lugnt. Koppla bort jobbet och bara kunna slappa.

Idag blir det spinning om 1 timma. Sedan kanske en sväng på stan. Gillar att bara gå runt och titta. Sedan ska jag hem och städa. Lägenheten ser ut som att den inte blivit städad på ett tag. Det ska jag göra något åt!

Ikväll blir det nog lugnt. Kanske ska jag se något avsnitt SATC. Eller så kankse det går någon bra film?! Jag tänker i alla fall inte göra många knop. Bara mysa ner mig i soffan och njuta av en nystädad lägenhet. Dock kommer jag sakna Gugge mer då. Han ringde och väckte mig i morse. Han glömde bort min lediga dag. Men jag blev så glad att han ringde så jag tänkte inte på att min sovmorgon förstördes... :)

SKa sätta fart nu.
Snön faller idag också. Denna vinter kan man absolut inte klaga på! :)
.Angel

Jobbänka...

Nu har Gugge åkt till Sthlm och jag är hemma själv. Det är redan tomt här hemma och jag vet inte hur jag ska fylla dagarna tills han kommer hem. Söndag är långt borta...

Imorgon är jag ledig. Har jobbat så mycket så jag kände för en ledig dag. Jag ska träna, städa och bara ta det lugnt. Hoppas på besök från Hudik också. Får se hur det blir.

På lördag är det dop som gäller. Hugo ska döpas tillsammans med sin kusin. Ska bli mysigt att gå på dop. Undra om jag hinner med spinning innan?!

Nu ska jag läsa några affärsplaner. Sedan bara ta det lugnt.
.Angel

Psst...Tävlingstips


Missa inte denna tävling! Fina priser i potten.
.Angel

Fortsatt snöväder

Snön fortsätter att dala ner från himmelen. Mysigt!

Igår var jag hos tandläkaren. Hadde då inte varit där på 4 år.
Jag hade inga hål. Dock en tendens till hål men det trodde hon skulle ge sig då jag ska glöra flourskölj varje morgon. Gjorde det första gången idag och shit vad starkt det blev. Måste vänja mig så går det nog bra. Behöver inte gå till tandläkaren mer är 1 gång vart annat år eller vart tredje år. Dock ska jag tillbaka om ett år så ska vi kolla hur hålet blivit då.

Idag ska jag och Gugge shoppa. Sedan måste jag jobba igen ikväll. Mycket som ska göras nu.

Möte om 15 min. nu. Bäst att förbereda sig.
.Angel

Helgen och veckan

Inget bloggande sedan i fredags. Har haft fullt upp och har inte suttit vid datorn något förens idag på jobbet. Vilket var i 2 timmar och då hade jag en massa annat att göra. 2 dagar på kontoret denna vecka gör att det blir mycket att göra då.

I lördags tog jag och Gugge oss en promenad i solen. Riktigt härligt väder. Vi tog ett varv runt Sidsjön. Där var det full aktivitet så det var roligt. Efter det packade vi in oss i bilen och åkte ner till Hudik. Vi umgicks med syster på kvällen. Även om vi alla var trötta och jag och Gugge gjorde ett försök till att basta. Resultatet blev bara att vi blev ännu tröttare.

På söndagen for vi i alla fall till Hassela tillsammans med mamma,
syster och pojkvän. Premiärturen för mig på carvingskidor hade kommit. Hyrde dem och på med pjäxorna. Redan här började det göra ont i fötterna. Vi åkte från 9.30-12.30. Perfekta backar och jag stod på benen hela tiden. Mycket roligt att åka och nu hamnar min bräda på hyllan. När vi åker till fjällen nu kommer det bli slalom. :)
Efter vår skidtur så skiljdes vi åt. Jag och Gugge for till min kusin och träffade pappa. Sedan till Gugges farmor på fika och sedan till min farmor på mat. Snabba puckar och vi var mätta och belåtna när vi lämnade Bergsjö. Väl hemma var vi väldigt trötta...

Idag har jag som sagt var gjort 2 timmar på kontoret. Sedan har vi åkt iväg på konferens och kickoff. Sitter nu på Österströms konferens center. Vi har hållt igång till 22.30 ungefär. Trött nu! Imorgon blir det också en del konferens och sedan ska vi vara tillbaka i Sundsvalll till 12.00 ungefär.

Imorgon blir det tandläkaren och sedan ska jag ut till Nordichallen på UF-mässan. Jag ska dela ut ett pris och det ska bli riktigt skoj att gå runt och kolla på de olika idéerna.

På onsdag och torsdag är jag på kontoret igen. Sedan på fredag har jag tagit komp.ledigt för jag har jobbat så otroligt mycket övertid.

Gugge åker till Stockholm på torsdag så jag har hela helgen själv. På lördag ska jag på dop. Lilla Hugo och hans kusin ska döpas. Ska bli mysigt!

Nu är det natti natt.
.Angel

Hemma i Sundsvall igen

Förlåt för dålig uppdatering denna vecka. Men jag har som sagt varit nere i Skåne och tycker att detta kan väl vara orsak nog att inte ha skrivit. Eller vad säger Sis?

Dagarna i Skåne har varit intensiva. Första gången i Skåne och första gången i Lund bjöd på snö. Dock bara några ynka centimeter. Annat är det här hemma. :)
Vi har planerat, lagt strategier, umgåtts, ätit god mat, löst mord, rivit papper och fått göra löpsedlarna som de kommer att vara efter Sverigefinalen.

Hemresan igår var lika lång som nerresan. Ändå tog det mycket längre tid på nervägen. Åkte hemifrån 04.40 och var framme i Lund 16.30. Hemresan påbörjades 15.55 och var framme i Sundsvall 22.35. Hemresan blev ändå förlängd med 35 minuter på grund av SJ. Ovanligt? Nej, inte då det gäller mina resor i alla fall...

Idag känns det som måndag men det är fredag. Skönt!
.Angel


På tåget utanför Uppsala

Detta skulle ha publicerats igår då. Men det verkar ju inte ha funkat så bra! :)


Sitter nu på tåget. På väg hem efter tre dagar i Skåne.
Läste på
Sis blogg att Jana satt på tåget. Så nu är hon på väg hit så vi kan snacka! :)

Hemma klockan 22 ikväll. Då ska jag sova!
.Angel

McDonald's cup

I helgen har det som sagt varit fotboll. Vi började spela igår.
9.00 spelade vi första matchen och vann!
11.30 spelade vi andra matchen och förlorade...
18.00 spelade vi tredje matchen och förlorade...
Vi slutade trea i vår grupp.

Imorse var det dags för slutspel.
7.00 spelade vi vår fjärde match (första matchen för denna dag) och förlorade... Det betyder att det inte blev någon fler match. Tråkigt! Men spelar vi inte som ett lag kan vi heller inte vinna matcher...

Igår mellan andra och tredje matchen tog jag mig en tur till Birsta. Sedan for jag och hälsade på
Frida och Arvid. Arvid var Argvid då jag kom. Sedan sov han en kortis och då blev han Arvid igen! :) Mysigt att få träffa er en snabbis i alla fall. :)

Nu väntar jag på att Gugge ska komma hem från Åre. Hoppas det går bra trots all snö som kommer. Det har ju snöat konstant sedan i fredags. Mycket snö!

Sedan åker vi kanske och kollar på kusin K som ska spela sin match i cupen idag. Hoppas på vinst för dem.
.Angel

Tidig morgon på jobbet

Att sitta på jobbet före klockan åtta hör inte till vanligheten. Inte heller att behöva tända alla lampor i korridoren. Att vara först på jobbet är speciellt.

Igår kom svärföräldrarna upp. Trevligt! Vi var ut och åt på resturang. Invito fick sig ett besök av oss och jag kan bara ge dem toppbetyg!

Skjutsade Gugge med kollegor till jobbet i morse. Tidigare än vanligt eftersom de just i denna stund sätter sig på en buss till Åre där de ska tillbringa hela helgen tillsammans. Alla Sterianer på ett och samma hotell. :)

Själv ska jag spela fotboll hela helgen. Jag hoppas och håller tummarna för oss!
.Angel

Vintern fortsätter

Idag snöar det igen. Lika så igår kom det lite snö.
Det är inte mycket snö som kommer men lite grann i taget blir till slut mycket. :)

 

Sitter just nu hemma och jobbar. Blev alldeles själv på kontoret så då passade jag på att åka hem och jobba. Har fått en massa gjort och känner mig riktigt nöjd. Ska snart skriva ihop ett pressmeddelande. Roliga saker!

Ikväll kanske vi får besök av svärföräldrarna. Pratade nyss med dem och då hade de inte bestämt sig. Vi får se om de dyker upp eller inte.

Åter till jobb nu.
.Angel

Man kan inte annat än skratta

Kommentarerna som jag fick i förra inlägget är verkligen klockrena. Och jag kan mycket väl se vilka som givit kommentarerna utan att läsa namn och avsändare. :)

Brevbärarna har tydligen koll på att posten har sina brister... Svärföräldrarna kan inte annat än hålla med.

Jag har nu i alla fall ringt till dessa underbara människor och berättat vad det är som händer. Jag kan lova att gissningarna på vad det varit har varit ungefär desamma. Dock helt olik verkligheten. Jag kan inte annat än påstå att de har satt press på mig. Och Gugge. Mer behövs inte sägas...

Det jag funderar på under en längre tid och idag gjort slag i saken är att starta företag. Jag skickade idag in pappren till Bolagsverket och Skatteverket. Nu håller jag bara tummarna att det går vägen.

Så min dröm om att bli egen företagare börjar nu bli sann.

.Angel

Ett nytt försök

Förlåt. Jag har försummat bloggen och er läsare nå enormt den senaste tiden. Jag ska försöka åtgärda det.

En kommentar som jag fått är att folk är nyfikna på vår nya fina soffa, som ej kommit ännu, ser ut. Vi har dock en annan färg på den vi kommer att ha i vårt vardagsrum. Här kommer en bild på hur det kan komma att se ut.
Bilden är lånad från em.com.



I helgen åker Gugge till Åre. Jag blir hemma. Får besök av morbror och kusin. De kommer att sova över då det är fotbollscup hela helgen ute på Nordic. Jag och kusin ska spela matcher, dock inte tillsammans eller mot varandra.

Idag postar jag breven. Sedan är framtiden snart här. Svärföräldrarna är nyfikna så de håller på att spricka. Snart får ni svaret på hemligheten... :)

Ikväll ska jag jobba till nio. Vi ska inspirera studenter att starta företag. Jag är trött redan nu så det ska bli spännande att se hur inspirerande jag är sedan. :)

.Angel


hits