Möter våren i Paris

Imorgon åker vi. Resan som vi längtat och väntat på är äntligen här.
Gugge har haft ont i halsen och åkte hem tidigare från jobbet idag. Jag är lite små snorig. Men till Paris ska vi! :)

Hoppas på att få göra Paris riktigt och hinna med och se alla sevärdheter. Kameran ska laddas och jag lovar MYCKET kort då jag kommer tillbaka.

Vi kommer hem till Sundsvall på söndag. Sent på kvällen. Det är nästan natt då. Sedan packar jag om väskan och åker till Östersund på måndag morgon. Är åter på riktigt i Sundsvall onsdag eftermiddag/kväll.

Nu möter jag och älsklingen våren i Paris!
.Angel

Fredag, mot helgen

Nu återstår en timme på jobbet. Inte riktigt ens.
Sedan ska jag iväg och köra spinning och sedan är det helg.

Imorgon spelar Gustaf match så jag tänkte dit och heja. Sedan på kvällen får vi besök av A och U. Vi ska nog grilla. Hade varit mysigt med utemöbler tills dess. Men icke...

I förrgår var jag arg. Igår var jag mindre arg. Idag kan jag hantera det.
Hur kan de kräva så mycket på så kort tid?

Nu ska jag göra klart det sista och sedan göra helg.
.Angel

I tidningen

På fotbollsträningen i tisdags fick vi besök. ST kom och gjorde reportage. Anledningen är träningslägret i Italien som börjas imorgon. Det läger jag stannar hemma ifrån. För att jobba...

En bild bjuder jag på i alla fall. Och hela reportaget går att läsa
här.


Bild lånad från ST.

Hoppas tjejerna får det bra där borta. Jag hoppas på att de inte får super väder så att de kommer hem bruna och fina... :)
.Angel

Vår? Vinter?

Det går inte bara renar på vägen. Det snöar också. Trots att vi är inne i mitten av april så var marken så smått vit i morse. Vart tog våren vägen?

.Angel

Vi bor i Norrland...



Denna såg jag då jag gick på lunch idag. Den hade tidigare varit på universitetsområdet för att få lite akademiker poäng.
Samma ren som tidigare synts till på Södra berget. Jag var där samtidigt som Dagbladet. Undra vem som var snabbast på att publicera?

.Angel

Långfredag ute i solen

Skärtorsdag igår och jag hade köpt hem godis så att påskkärringarna skulle få lite då de kom och knackade på. Inte en enda kom... Såg dem på parkeringen men de kom aldrig upp till oss.

Igår kom vi till stugan. Klockan blev rätt sent då vi inte hade någon brådska hemifrån. Vädret var heller inte tiptop då vi åkte. Dimman låg ganska tät på vissa ställen så vi kunde inte köra fort.


Idag är det långfredag. Vi har varit på isen nästan hela dagen. Dock var vi inte på isen bland de första. De var där vid 6-tiden. Vi kom vid 11. :) Då kom även solen. Vi har suttit och solat och haft det härligt. När det blev för kallt på isen vid två gick vi och satte oss på altan i solen. Där var det varmare och det slutade med att vi bara satt i underställ.

Nu sitter vi och slöar i soffan. Gugge ligger på övervåningen och sover. Han blev trött efter dagens sol, öl och angling. Dags att kolla på Talang.

Imorgon blir det nog skidbacken. Vi hoppas på samma väder som idag. Då blir våra näsor ännu rödare! :)

.Angel

Glad Påsk!



Skärtorsdag idag. Bäst att se till att ha lite godis hemma utifall påskkärringarna tittar förbi på väg till Blåkulla.

Ikväll åker vi till stugan. Ska bli härligt. Vädret ser ju ut att bli bra. Bara hoppas att det stämmer. Vore super att ha sol imorgon då vi sitter på isen och anglar hela dagen. Även på lördag då vi åka lite slalom i Hassela.
Internet och datorn följer med till stugan så det kanske blir en och annan uppdatering därifrån också.

Glad påsk till er alla!
.Angel

Bilder från i fredags

Är seg på att lägga över bilder från kameran till datorn. Nu har jag äntligen gjort det. Och det var bilder från Hugos dop i dem. Det var ett bra tag sedan jag tog de bilderna.. :)

Tänkte bjuda på mysbilder från i fredags:

Hugo provsmakar Gustafs finger.
Hugo säger på ett fint sätt att han inte vill ha fler pussar. :)
Vacka Hugo.
Gustaf ger Hugo välling.

Hugo och hans föräldrar är underbara. Vi är glada att vi har dem i vår vänskapskrets. Vi har bara kännt varandra i några år men det känns som att vi har kännt varandra jämt. Vi försöker ses så ofta vi kan och jag tycker att vi lyckas bättre nu när vi inte bor mitt emot varandra. Till sommaren hoppas jag på flera grillkvällar.

.Angel

Snart påsk

Påsken närmar sig med storm steg. Känns som att det har varit långt till påsk tidigare, men nu är det denna vecka.
Vi far till stugan som vanligt. Pappa, Sara och Johan ska också dit. Härligt att vara allihopa detta år.
På fredag ska vi angla. Hoppas på sol så att det blir mysigt att sitta ute på isen. På eftermiddagen kanske vi åker till Hassela och badar lite. Beror på väder och vind.
På lördag blir det slalom i alla fall. Kanske kommer Tobias och åker med oss. :)
Resterande tid blir det slapp och slö. Spela lite spel och bara vara. Ska bli riktigt härligt.

Igår var jag på spinning. Riktigt jobbigt för benen. Men ack så behövligt.
Idag ska jag också dit för att köra spinning. Hoppas på en bättre instruktör än igår. Jag vill bli peppad och ha någon som berömer.
På torsdag blir det också spinning.

Ska försöka komma igång på riktigt nu med träningen. Har inte kört riktigt sedan jag var sjuk. Och det var ett tag sedan nu...

.Angel

Möhippa och Broadway

Nu har det gått flera dagar sedan sist. Igen.
Jag är en dålig bloggerska. Har ingen motivation till att skriva just nu. Känner att jag heller inte har tid som jag vill lägga på att blogga. Ändå får jag dåligt samvete om jag inte skriver.

Jag gör ett nytt försök nu i alla fall.

Sedan sist har det hänt en del.
I torsdags fick vi besök av
Sara, Johan, mamma och Sven. VI grillade och åt fruktsallad. De kollade in vår nya soffa och vi spelade lite wii.

I fredags fick vi besök av Maria, Jörgen och Hugo. VI åt tacos, pratade, umgicks och myste en hel del med Hugo. Han har vuxit till sig mycket och ålar sig fram på golvet. Tur att det hade dammsugits dagen innan. :)

I lördags spelade Gugge match och var sedan ut med laget. Jag hade möhippa för Emma. Vi var tre tjejer som kidnappade Emma på stan. Hon fick ansiktsbehandling av oss. Sedan drack vi drinkar, snackade en massa skit och åt sedan god tapas till middag. Efter det drack vi fler drinkar och kollade på konstigt folk med konstiga kläder. :)

I dag har Gugge varit och jobbat med fotbollslaget. Sedan har vi hjälpt K och T att flytta lite. De har köpt hus och håller nu på att måla, tapetsera och flytta. Vi hjälpte till med soffor, sängar och andra tunga saker. Sedan for vi hem och sedan kom T och M. Vi bokade boende i New York de tre första dagarna. Och sedan gjorde vi också upp en liten reseplanerare. Så vi har koll på vad och vart vi ska vara varje dag. :)

Nu är det sängen som gäller. Imorgon är det jobb igen. Dock är det en kortvecka. Bara 4 dagars arbete. Sedan far vi till stugan för att fira påsk. En tradition som man inte vill rubba på.

.Angel

hits