Dags att gå hem

Magen kurrar och kroppen är trött. Nu är det dags att lämna kontoret och åka hem.

Efter middagen ska vi ner till våra
ex-grannar. Grabbarna ska basta och jag och Mia ska mysa med Hugo! :)

Imorgon ska jag få följa med Frida på VIP-kväll på Pashion. Skoj!

Bäst att stänga ner nu. Gugge väntar på mig.
.Angel

Ny vecka

En månad kvar till julafton. Det är nu dags att börja köpa julklappar. Och komma på vad man själv önskar sig i julklapp. Ska försöka komma på en lista och sedan skicka till nära och kära så man får lite klappar. :)

Helgen gick fort. Gugge hade lördag igår. Och när han insåg att det faktiskt var söndag gick luften ur honom. :)
I fredags var vi hemma. Skulle kolla på film, men det orkade vi inte.
I lördags var det lagfest för Gugge och utgång med tjejerna för mig. Vi hade det skoj och dansade loss på Stadshuset.
I söndags var det en äkta söndagsdag. Vi tvättade och hade oss. Kikade på TV och sedan en snabbis ut till Birsta. Det var i den vevan som Gugge insåg att det var söndag...

Det märks att vintern är på intågande nu. Mina kinder är frasiga och torra. Inget hjälper och det kliar mest då jag smörjer in mig. Måste köpa någon super salva till min torra hud. Förslag någon?

Planer smids nu inför lördagens stora inflyttningsfest. Har en känsla av att vissa kommer att gå hårt ut medan andra tar det lite lugnare. Jag tänkte försöka komma på lite roliga lekar. Får se hur det slutar.

.Angel

Hemma igen och helgen är här!

Kom hem till Sundsvall igår kväll. Efter en 8 timmars bussresa var jag trött och mör i kroppen.
I Luleå har vi planerat, åkt till Boden för att bada på äventyrsbad, ätit kinamat, tittat på Family Guy, fått för små Venture Cup tröjor, mässat på Cesar, gått på Cesar-bankett, träffat många trevliga människor, badat bubbelpool, bott på Kalas kulan, sladdat med bil, gått på Rotaract lunch m.m.

Idag är det fredag, det innebär att det är helg snart. Imorgon blir det utgång. Gugge och hans fotbollslag sätter igång redan 13.00. Vi tjejer startar lite senare. :)

Nu kurrar magen och det är dags för mat.
.Angel

Åter måndag

Helgen passerade snabbt förbi.
Det har kommit snö så det är nu vitt på marken. Hemma i området finns det flera snögubbar.

I fredagskväll hämtade jag mamma nere på stan. Vi pratade sedan nästan hela natten och kom i säng väldigt sent.
På lördagen var vi ut till Birsta alla tre. Tittade mest, men en del shopping blev det också. På kvällen kom K & T förbi. Vi åt, spelade GuitarHero och hade det allmänt lungt och skönt.
Igår var jag och Gugge bara hemma. Vi satte upp vår första tavla i lägenheten. Tättföljt av en ängel. Min skyddsängel sitter nu äntligen på väggen igen. Denna ängel har följt mig väldigt länge nu och är väldigt speciell för mig. Jag har nu en skyddsängel på höger sida och en på vänster.

Idag har det varit jobb. Och kommer fortsätta så någon timma till. Mycket att göra när man åker bort hit och dit. Även om det är jobbresor så är det alltid högar då man kommer tillbaka.

Imorgon åker jag tåg till Arlanda och flyger sedan till Luleå. Konstig resväg? Ja, kan man tycka men det är det enda som fungerar. Blir i Luleå tills på torsdagkväll. Vi ska jobba och planera. Även gå på bankett på onsdagkväll och sedan ska vi till Boden och bada. Härligt.

Skriver inget här under veckan. Kommer nog att ha fullt upp ändå.
.Angel

Västerut

Igår var vi och hälsade på våra ex-grannar. Vi firade Mia som fyllde år i lördags och vi fikade gott hembakat fikabröd. Vi myste också med Hugo och fick höra en hel del prat från honom. Han flinade, skrattade och var väldigt glad. Trots att mamma och pappa trodde han skulle somna ganska tidigt. :)

Nu drar jag snart västerut till Östersund. Ska lära mig nya saker som jag ser fram emot. Tågresan kommer gå fort då jag har en del jobb som måste göras.

Är tillbaka i Sundsvall imorgonkväll. Sedan ska vi ägna helgen åt att pyssla hemma. Lampor måste komma upp. Det börjar bli mörkt så lampor kan vara bra nu. Sedan ska vi försöka plocka i det sista småplocket vi har kvar. Kanske får vi även påhälsning av mamma.

Julen närmar sig. Två julklappar är redan klar. Känns lyxigt.
Det är även dags att bestämma sin egen önskelista.
Innan julen är här på riktigt vill jag ha snö. Massor av snö!

I år ska jag testa slalom igen. Efter att ha åkt snowboard i 12 år ungefär är det dags att testa slalom igen. Spännande och nervöst. Jag tror dock det kommer gå utmärkt. Det finns ju carvingskidor nu. Det fanns det inte sist jag åkte slalom. :)

.Angel

Helgen och träning

Helgen paserade snabbt förbi.
På fredagkväll var vi hemma. Åt god mat och slöade ner oss i soffan.
På lördagen jobbade jag. Vi hade en seminariedag på First Hotel Strand - Steget mot eget. Vi träffade människor som står i startgroparna för att starta företag. En inspirerande dag med bra föreläsare och många bra diskussioner. På kvällen var både jag och Gugge trötta så vi somnade snabbt i soffan.
På söndagen var det farsdag och detta ville vi ju självklart fira. Vi packade in oss i bilen och for ner till Hudik. Började med fika hos Gugges föräldrar. Sedan hämtade vi upp min pappa, Sis och J. Åkte till Medelhavskällaren för en bit mat. Mums vad gott det var och mätta blev vi. Efter middagen åkte jag med Sis och J hem till mamma. Vi spelade lite kort.

Igår var jag iväg och tränade efter jobbet. Dansaerobics. Skoj att vara igång igen. Det kändes dock att jag hade varit borta ett tag. Men jag kämpar på och snart syns det inte att jag varit borta från Ego. :)

.Angel

Hudik på söndag

Får fira pappa på riktigt. Jag och Sis bjuder honom på middag på Medelhavskällaren. Gugge och J får också följa med. Innan hinner vi även fira svärfar.

Ikväll har jag och Gugge ätit god mat. Grekisk pyttipanna. Mycket gott blev det. Nu längtar vi båda till vardagen igen då det är dags för matlåda. :) Kanske den godaste matlådan som finns.

Imorgon fyller
Mia år. VI tänkte titta förbi en sväng. Innan ska jag jobba. VI har en seminariedag, Steget mot eget, där vi samlar idébärare, entreprenörer och yrkesverksamma under en dag. Minglar, lyssnar på föreläsare och utbyter erfarenheter. På kvällen kanske det blir utgång. Vi börjar med en förfest i alla fall.

Gugge spelar just nu Xbox. Jag försöker få uppmärksamhet. Men snodde istället datorn av honom. :)
.Angel

Yoga igår

Ja, så fick jag äntligen träna yoga igen. Det var jobbigt men ack så härligt. Ego var sig lik och det kändes som att jag inte varit borta därifrån alls. Fast det egentligen är minst 2-3 år sedan...

Kom till insikt nu om hur länge jag faktiskt bott i Sundsvall. Känns ibland som jag är nyinflyttad här fortfarande. Men det är jag ju inte alls. Jag har bott i Sundsvall sedan augusti 2004. Jag har alltså bott i Sundsvall över 4 år. Vart har tiden tagit vägen?

I helgen blir det lugnt. Imorgon ska jag jobba. Vi har en seminariedag med jobbet. Steget mot eget. Så där kommer jag att vara på dagen. Sedan ikväll ska vi bara äta god mat - grekisk pyttipanna, och ta det lugnt. LIkaså imorgon kväll också skulle jag tro.

På söndag är det farsdag. Undra om jag kommer gratta min pappa i telefon?!
.Angel

Det närmar sig...

Om en timma. Då har jag börjat. Om en timma är jag inne på mitt första yoga-pass på länge. Jag längtar efter känslan. Jag kommer säkerligen att ha träningsvärk lite här och där efteråt. Men då kan jag stolt säga varför jag har ont i kroppen!

Har idag bokat tåg och hotell tills jag ska till Östersund under nästa vecka. Tråkigt att bo på hotell alldeles själv. Får hoppas på att frukosten är super!

Ikväll ska Gugge på bio med grabbarna. De ska se den nya Bond-filmen. Bäst för dem att se
upp!

Nu ska jag göra det sista innan jag packar ihop och åker bort till Ego. Sedan ska jag hem och förbereda Grekisk pyttipanna tills imorgon. Kan det bli fredagkväll redan nu? Jag längtar efter den goda maten. :)

.Angel

Premiär idag

Idag ska jag gå och göra mitt premiärpass på Ego. På flera år.

Bokade in Power Yoga idag. Känns bra att börja lite lätt. :)

.Angel

Så var det gjort.

Tog tag i saken på en gång.
Besökte Ego direkt efter jobbet. Nu har jag ett träningskort!
Imorgon gör jag premiärpasset. Ska bli så skönt!

Har tänt en massa ljus hemma nu. Mysigt med ljus här och där. 15 ljus i bara vardagsrummet. Härligt! Det luktar lagomt gott av Snöbär också. Längtar tills jag får de andra ljusen också.

Grannarna tvärsöver har redan satt upp ljusslinga. Det ser så mysigt ut så vi också funderar på att göra det. Vi ska även köpa en stor och fin lykta att ha på trappen. Hittade en idag. Ska kanske slå till på den. Enkel och svart. Man får plats med ett stort ljus. Då räcker det länge.

Kollar nyheterna på TV nu. Nästan bara från valet i USA. Flera intervjuer med Obama. Jag är nöjd med valet.

Snart är det dags för Bonde söker fru. Hejjar på Elias. Kul att se någon hemifrån. Även om jag inte känner honom men det gör det mer roligare att han är från hemma i Hudik. Gugge känner ju honom, eller kände honom tidigare i alla fall.

Appropå ljusslinga och jul.
Sis ringde idag och frågade om en julklapp. Då var en avklarad. Tack sis! :)

Ska ta en satsumas nu. Gott med frukt efter maten.
.Angel

Träningssugen

Jag erkänner. Jag längtar efter att köra ett riktigt stenhårt pass och vara riktigt trött efteråt. Jag saknar tiden då jag var på Ego flera gånger i veckan. Jag saknar träningslukten. Jag saknar danspassen.

Jag ska börja träna. Jag har bestämt mig. Jag tror också att det lutar mot Ego. Har tränat där förut och är super nöjd. Har kollat upp deras utbud och det ser bra ut.

Nu behöver jag bara ta mig dit och ingå medlemsskap. Sen kan jag köra stenhårt. Det finns faktiskt pass som passar mig varje dag. Förutom på fredagar. Men vem vill träna på fredagar?

Nu ska jag ta mig dit i veckan och fixa det här. Jag vill börja nu på en gång!
.Angel

Trotsar det onda och kämpar

Hamnade hemma i soffan ändå igår. Jobbade lite och fick det jag måsta få gjort gjort. Skönt.

Idag är jag på jobbet. Huvudvärken är med mig. Likaså nack- och axelont. Känns som om någon står och trycker på mina axlar.

Idag trotsar jag allt det onda och kämpar för att få in bidrag från Västernorrland till Venture Cup. Har du en idé? Finns du i Västernorrland? Lämna då in den till oss innan klockan 13.00 idag.

Nu ska jag kämpa vidare.
.Angel

Hemma i soffan

Det blev så att jag hamnade här tillslut ändå.

Sitter med lite jobb men det känns ändå bättre att göra det hemifrån. Telefonsamtal kan man ringa fast man inte mår toppen.

.Angel

Höstförkylning

Har kännt mig hängig och seg i flera dagar nu. Har även försökt att ignorera känslan för jag vill inte bli sjuk. Jag har inte tid med det heller.

Nu sitter jag på kontoret med huvudvärk, fryser och känner mig allmänt seg. Nu är det lunch i alla fall. Hoppas jag blir piggare av lite mat. Lyxlunchlåda idag. Rotfrukter som vi gjorde i ugnen igår, fläskfilé och bea. MUMS!

.Angel

hits