Gårdagens tumme-ner

Träning igår. Kändes skönt att komma dit och jag visste att det skulle bli en hård träning. Dock såg jag fram emot den mycket. Konstigt egenligen. Vem vill ha träningsvärk i en vecka?

Dock hann jag inte vara med på träningen så länge. Under en övning lyckades jag på något sätt göra illa mitt knä så att jag inte kunde sträcka eller böja på det. Det mjuknade dock lite grann och jag kunde böja på det. Kan fortfarande inte sträcka på det helt. Vi som ska till Åre i helgen! :(

Har bestämt mig för att knät ska bli bättre. Träffade en kollega tidigare idag och han sa åt mig att gå mycket i trappor för att mjukna upp knät. Det är väl vad jag får göra idag!

.Angel

Dagens tumme-upp

Hjälpte lillsis att söka jobb. Hon kommer inte ur skott själv så jag peppade henne och hjälpte henne leta jobb. Hon kan själv, det vet jag. Men ibland är hon lite för lat. :)

Idag sökte hon jobb i alla fall. Det var bra! Nu ska jag se till så att hon fortsätter tills hon har ett jobb. Min lillsis ska inte vara arbetslös, eller ledig som hon själv säger.

Min goda gärning idag var alltså att se till så att lillsis söker jobb. Undra vad det är imorgon?!

.Angel

Lovat är lovat

Jag har ju lovat att jag ska återkomma efter helgen. Nu är det måndagmorgon och här är jag. Jag är inte den som inte håller vad jag lovat.

Helgen har varit lugn och skön. Började dock med en After Work i fredags och vi var inte hemma förens vid ett halv två på natten. Vi som bara skulle gå ut och äta och ha det mysigt. Vi åt i och för sig och hade det mysigt. :)
Lördagen bjöd på fint väder och jag tog mig en långpromenad. Sedan for jag iväg på fotbollsträning. Jag kände av foten och kunde inte träna fullt ut. Ibland blir man less. På kvällen åt jag tillsammans med K eftersom att Gugge var på lagfest. Han kom hem då jag sov.
I går var det cup för hela slanten. Vi var på Nordic från nio till halv fem. Vi spelade tre matcher. En förlust, en oavgjord och en vinst. Trea i gruppen är inte fyskam.

Idag blir det jobb hela dagen. Och sedan en lugn kväll.
Jag längtar tills på torsdag morgon då vi far till Åre. Helgen kommer bli kanon. På fredag eftermiddag ska vi på spa!!!
.Angel

Ledighet

Bloggen har blivit lidande länge nu. Lusten och orken har försvunnit. Jag måste komma på något bra sätt att få tillbaka känslan. Tar nog en paus från denna en stund nu. Det känns som så nu i alla fall. Vem vet, jag kanske är tillbaka redan imorgon.

Jag vill inte försumma er mina läsare. Men det är så här jag känner nu och jag måste därför göra något åt det. Jag vill ju egentligen skriva men har jag ingen skrivarlust blir det svårt.

Håll ögonen öppna. Kanske kommer jag tillbaka i ny skepnad.
.Angel

Träning

Igår var det fotbollsträning. Mycket rolig träning. En hel del springa. Vi gjorde en del övningar som var nya för mig. De var roliga och gav en hel del. Ska bli kul att spela cup igen i slutet av januari. Få se om vi spelar bättre då än under Metso.

Imorse var jag och simmade med S. Härligt! Det är riktigt skönt att få träna så där på morgonen. Dock är jag helt slut i kroppen nu så jag vet inte hur jag ska klara av resten av dagen på jobbet. Men funderar ändå på att börja simma så där en gång i veckan. Det är som sagt var skönt att ha tränat redan på morgonen. Dessutom är det ju nära till jobbet sedan.

Snart är det slut på lunchen. Bäst att återvända till jobbet.
.Angel

Hemma från Skövde

Måndag. Ny vecka. Nya tag.
Kom hem från Skövde igår. Vi åkte från våren och kom hem till vintern. Härligt! Men lite suspekt.

I Skövde har vi haft det kanon. Umgåtts med Gugges mormor. Träffat hans morfar och morbror. Bara varit. Blivit bortskämda. Där nere var det gröna gräsmattor och en del blommor började titta upp ur rabatten. Konstig känsla så här mitt i januari.

Kom hem igår kväll. Det tar på kroppen att åka tåg i flera timmar. Kom hem till ett vitt Sundsvall. Härligt! Precis som det ska vara i mitten av januari.

Idag har jag jobbat. Stressat på med min projektrapport. Hann klart men fick lite panik då dokumentet bestämde sig för att spela ett spratt med mig. Tur att jag inte satt fem i och skulle skicka in. Som tur var gick det bra. Nu ska jag ladda inför examinationen på fredag. Sedan är det förhoppningsvis inget mer skolarbete på ett tag. Dags att plocka ut examen sedan! :)

Nu ska jag städa. Julen ska bort. Dock vet jag inte om jag tänker ta bort ljusstakarna vi har i vardagsrummet, stjärnan och ljusslingan i sovrummet. Jag tycker inte att det är juliga saker utan mer vintriga saker. Tomtarna och granen åker definitivt. Lika så adventsljusstaken i köket. Och gardinerna i köket. Nu när snön kom känns det på något sätt mer rätt att ha kvar det.

Ikväll är det Idrottsgalan. Jag ska kolla.
.Angel

Snart helg

Bara några timmar kvar på denna arbetsvecka nu.
Ikväll åker vi till Hudik för att på fredagmorgon åka vidare till Skövde. Kommer att vara där hela helgen så inga uppdateringar kommer att ske här. Jag hoppas ni klarar er utan mig.

.Angel

Hipp hipp hurra!!

Idag firar jag min 23 födelsedag! Tänk vad åren går. Jag kommer än idag ihåg när vi hade kalas då jag fyllde fem och fick mitt älskade dockskåp! Det var glädje det!

Vaknade imorse av att Gugge kom insjungandes i sovrummet. Med sig hade han en bricka med lite fika på och två paket. En stegräknare som jag hade önskat mig och en fin tröja. Tack älskling!

Dagen kommer att fortsätta med jobb. Sedan ikväll kommer det några kompisar hem till oss och då blir det tårta och mer firande.

Imorgon åker vi hem till Hudik för att sedan på fredagmorgon ta tåget ner till Skövde. Svärföräldrarna kommer att fira mig imorgon. Antar att Gugges mormor kommer fira mig i helgen då vi är nere hos henne.

Hipp hipp hurra!
På min födelsedag!
.Angel

Helgen

Ännu en helg har passerat. Jag undrar vart tiden tar vägen. Någon som vet?

I fredags tog vi oss en långpromenad för att hämta paket och handla. Sedan gjorde jag lite mat medan Gugge fixade med digitalboxen. Kanon bra blev det och vi kan nu se det mesta.

I lördags kom pappa och Sis. Vi åkte hockeybussen ut till Eon Arena för att hejja fram Timrå till seger. Vi lyckades tyvärr inte med det sista. Men det var trevligt att gå på hockey ändå. Dock fick vi se en bättre match hemma sedan på TV. Småkronerna gjorde en ruskigt bra match!

På söndagen var det dags att fira min födelsedag. I förskott. Mamma, mormor och moster kom upp så vi fikade och hade det mysigt. Jag fick några paket som alla var riktigt bra. På kvällen kom sedan kusin och vännen S. Vi fikade, kollade på TV och jag fick ytterligare paket. Tack så mycket för allt fint jag fick under dagen!

Presenter jag fick:
  • Fleecetröja
  • BodyScrub och Lotion
  • Presentkort på Åhléns, Hemtex, HM och VeroModa
  • Ljusfat med ljus
  • Pengar
  • Godis
  • Stickade vantar

Idag är det åter jobb. Ska snart iväg till kommunen på möte.
.Angel

Garderobsrensning

Phu.
Har tömt garderoben och plockat bort sånt som jag inte använder eller som är för litet. Det blev två papperskassar. Ska rensa bort om det är något jag vill ha kvar imorgon och sedan lämnas kläderna in till bättre behövande. 

Idag har jag tagit ett steg fram. Nu är det bara att ge järnet.

.Angel

Bilder

Nu har jag varit duktig och lagt upp bilderna från jul och nyår. Du hittar dem självklart här.

Jag bjuder på ett axplock även här:


 
 
   




.Angel


Jag ser det snöar

Vintern har kommit. Igen.
Idag snöar det för fullt ute. Det blåser samtidigt så det är väldigt kallt och rått ute. Men ack så härligt att sitta inne och kika ut. Kan det bli bättre?

Ska snart kila hem från jobbet. Ovant när man jobbar halvtid att man får gå innan alla andra gör det. Men jag vänjer mig kanske?!
Eventuellt att jag får mer jobb i vår. Kan vara kul med lite annat jobb också. En fot här och en fot där. Vi får se hur det artar sig. Jag hoppas i alla fall.

.Angel

År 2008

Nytt år. Andra dagen.

Nyår firades med goda vänner. Vi var åtta stycken hemma hos K och T. Åt 3-rätters, drack gott, lekte lekar, sjöng och tittade på fyrverkerier. Bilder kommer inom en snar framtid.

Snö kom den under natten till nyårsdagen. Mysigt att vakna med snö på backen. Tog en promenad under dagen.

Sitter på jobbet nu. Känns konstigt att vara tillbaka. Jag har ju varit ledig ganska länge nu. Men det är skönt att vara tillbaka i vardagen också.

Till helgen kommer pappa och Sara. Då blir det hockey och sedan dagen efter blir det tårta och kalas. Någon fyller ju år veckan därpå. :)

Dags för storstädning på jobbet nu.
.Angel

hits