Målning

Sitter just nu hemma på Bredagatan. Är inne i stan nu för att kika på fotboll med syster yster. Pappsen ska jobba så förhoppningsvis så kanske jag kommer in gratis! :) Är egentligen i stugan med pappa. Vi målar hos farmor för fullt. Hela veboa och de två ihopsittande garagen ska målas. Trodde att det skulle ta evigheter och vara jätte super jobbigt, men icke! Idag började vi halv elva och var klar med ena sidan när klockan var tre, då hade vi även varit inne och fikat. Vi jobbade på bra, men mycket var tack vare att vi slapp slipa... det var ju ändå senast målat någon gång på 30-talet, eller om det var 60-talet. Jag kommer i alla fall inte ihåg när det var rött om jag säger så! :D

Imorgon fortsätter vi och förhoppningsvis så blir vi klar på fredag, så jag kan åka hem till min älskling som är alldeles själv i Sundsvall. Saknar honom mycket! Gustaf, jag vill hem till dig nu och få lite pussar. Älskar dig gubben!

.Angel

Film, kärlek, bio

Igår hade jag och Gugge en myskväll i soffan (vi förfirade vår fem årsdag som är idag), vi åt popcorn och drack saft medan vi kikade på Så som i himmelen. Detta har nu visat sig vara en av de bästa svenska filmerna jag sett. Trots vad alla andra anser om filmen så tyckte jag om den. Me like.

Idag har det gått fem år sedan jag och Gugge var på bio, mitt i natten för det var premiär. Vi såg Gone in 60 seconds. Fem år har gått och jag älskar honom bara mer och mer. Jag känner fortfarande samma pirr i magen, jag blir lycklig varje gång vi är tillsammans, jag älskar att höra hans skratt. Jag är världens lyckligaste tjej, för jag har något som ingen annan har. Jag har världens underbaraste sambo.

Gustaf, du ställer alltid upp för mig, du vet alltid vad du ska göra för att få mig att må ännu bättre, du får mig att skratta och le, du får mig att vara mig själv. Jag älskar dig av hela mitt hjärta och jag vill verkligen leva hela mitt liv tillsammans med dig! Jag vill gifta mig med dig, jag vill få små gustaf-angel bäbisar med dig. Jag vill ha dig vid min sida hela livet.

Kärlek!
.Angel

Film istället

Blev aldrig att vi gick till Mathilda. Vi insåg, när vi kikade på klockan, att vi inte skulle hinna äta både lunch och middag innan klockan var halv sex, då vi skulle behövt gått för att vara framme i tid. Vi har nu istället precis ätit klart vår middag.

Ikväll blir det en myskväll i soffan, men film.
.Angel

Söndag

Vet inte vad jag tycker om söndagar egentligen. Oftast är det en slappdag, när man bara ligger i sängen halva dagen, äter frukost när lunchen egentligen ska vara uppäten för länge sedan, slötittar på TV liggandes i soffan under en filt. Äter något extremt onyttigt till middag och somnar tidigt i soffan.

Mina söndagar de senaste veckorna har sett ut så där till en början, tills klockan har börjat närma sig tre, fyra.. då har det plingat på dörren och när vi har öppnat har svärföräldrarna stått där. Lika förvånade har vi blivit varje gång, men det är alltid ett upsskattat besök. Middagen har vi ätit tillsammans och har vi haft tur har vi kunnat åkt och handla med bil.

Denna söndag känns lika tråkig och seg som alla andra, fast jag har varit vaken länge. Nu ska vi äta vår sena lunch, bestående av mackor från picknicken. Gott! Ikväll blir det inte slö i soffan dock, vi ska iväg till Mathilda och spela spel. Skoj, skoj! Hoppas jag vinner!

.Angel

Äntligen ett jobb

Jag har fått ett sommarjobb! Japp, du hörde/läste rätt. Fast det kommer bara att vara i någon eller några dagar. Pappa ringde med den glada nyheten i eftermiddags. Han och hans bror, min farbror, hade suttit och diskuterat detta igår. De tyckte att det skulle vara bättre att "anställa" oss barn i stället för att anställa några proffs. Jag, min kusin och hans flickvän ska måla om vedboden hemma hos farmor. Och nej, det är ingen liten vedbod, den rymmer två garage och en stor vedbod. Äntligen så får jag tjäna lite pengar. Inte så att jag klarar mig i sommar, men det blir i alla fall lite pengar. Och jag får vara ute, träffa farmor, pappa, mina kusiner osv.

Emma och Jocke var här förrut ikväll och fikade med mig och Gugge. Vi åt upp jordgubbstårtan från igår, eller rättare sagt, Jocke och Gugge åt upp den! Kul att se att de gillade den. Får bjuda hit dem oftare på tårta! ;) Efter de åkt har jag och Gugge suttit och kikat på TV. Jag kikade på Tsatsiki - vänner för alltid och sedan kikade vi båda på The apprentice, men Donald Trumph. Ett av våra favorit program, nu är lördagskvällarna räddade!

Pratade även med systeryster förrut. Hon berättade om hennes midsommarafton. Hon och hennes klass hade grillfest hemma hos mamma, detta urartade tyvärr lite.. men hon hade haft det skoj innan det blev som det blev.

.Angel

Midsommarafton, i bilder

Här kommer ett urval från gårdagen, i bilder. Klicka på dem för större bilder. Se och njut!

JorgdubbstårtaAngel solar
Angel, kubbUtsikten och GuggeGrillmästaren

Midsommarafton, dagen efter

Så, nu har jag vaknat och ska nu redogöra gårdagen/kvällen. Vill först säga att detta var en helt vit dag, inte en enda droppe alkohol. Det kändes riktigt skönt att kunna bojkotta alkoholen på en sådan dag. Inte göra som alla andra.

Som sagt, vi skulle vara hos Erik vid tolv för att sedan gå upp till Norra berget. Detta skedde inte, utan vi kom iväg till Erik vid två. Vi tog trapporna upp och alla tre hade ont i vaderna, var törstiga och kände av hungern. Vi hittade oss en liten klippa att ligga på, eller rättare sagt, vi hittade en gräsplätt mellan klipporna att ligga på. Där låg vi och solade, åt våra otroligt goda mackor (som jag hade gjort), drack saft, läste DN, snackade och knäppte kort. Alla fick på sig färg, vissa blev rödare än andra och en del av oss lyckades med att gå sol på sig på bara halva ansiktet...! Efter vår underbara dag på Norra berget tog vi oss hemåt och vi var väldigt slitna när vi satte oss i soffan. Jag tog mig en middagssömn och det var befogat, jag hade ändå varit uppe sedan nio och fixat och donat inför vår picknick.

Till middag var det grillade hamburgare som väntade, mycket gott blev det! Jag åt en medan Gugge och Erik åt tre (!) var. Vi njöt ute på balkongen och hade det helt underbart bra. Nu vankades kubbspel och vi spelade tre gånger. Första gången var det jag mot killarna och den matchen slutade med utklassning, jag förlorade stort... fick inte ner en enda av deras kubbar. Andra matchen var det par mot singel. Matchen var rätt så jämn tills Erik lyckades få på värsta träffarna och sopade banan med oss. Hittills hade jag lyckats förlora varje match, var det jag som drog ner laget? Skulle min otur fortsätta? Sista matchen när jag och Erik spelade mot Gugge så var det också rätt så jämt, men jag och Erik lyckades vinna! Jippie, jag lyckades i alla fall vinna en match! Erik han lyckades vinna varje match, så vi får nog utse honom till den stora vinnaren!

Jordgubbstårta på balkongen blev nästa anhalt. Tårtan smakade perfekt och vi satt bara och njöt i kvällsvärmen. Inte ett enda mygg hade vi sett, men jag vet att jag har fått ett myggbet. Innan vi sa godnatt hann vi med en omgång Sundsvalls spel. Vi hade inte allt för höga tankar om spelet, men det var faktiskt riktigt skoj. Jag var väldigt, väldigt nära att vinna, men Gugge kom och gled förbi mig in och mål. Det är bara att säga Grattis!

Jag lägger upp lite bilder från kvällen lite senare, när jag tömt kamerna osv.
.Angel


Midsommarafton, kväll/natt

Är för trött för att skriva om dagen som varit nu, får göra det imorgon istället. Nya friska tag!

God natt.
.Angel

Midsommarafton, dag

Vaknade första gången vid halv sex imorse. Eller rättare sagt, Gustaf väkte mig då och frågade vad klockan var. Sedan vaknade jag vid nio och klev upp. Gustaf lät jag ligga kvar, lika bra att han får sova sina åtta timmars sömn. Så nu på morgonen har jag gjort jorgdubbstårta (ett måste på midsommar), rensat kycklingen som vi ska ha till picknicken och tagit undan disken. Sedan har jag hunnit med att sitta och surfa, prata med Gustafs syster och bara slöat. :)

Om 45 minuter är det meningen att vi ska vara hos Erik. Detta kommer antagligen inte att ske, eftersom både Gustaf och Erik ligger och sover... Får nog gå själv på picknick jag om det ska bli medan det är sol!

Glad midsommar till er alla!
.Angel

Handling inför helgen

Promenaden ut till Nacksta var trevlig. Jag och Erik snackade böcker hela vägen. Vi var även upp till Tony och Emmy för att kika posten. Det var bara tidningar, nästan. Handlade i alla fall tills morgon dagen. Det var inte bara vi som hade tanken på att köpa jordgubbar och att handla precis den tiden då vi var där. Tror hela Sundsvall var där, kändes nästan som så i alla fall. Gugge fick komma cyklande med ICA-kortet, för det hade jag glömt hemma... as usually.

Efter den stora handlingen så fikade vi ute på balkongen och bara softade. Syster yster ringde för att jag skulle kunna hjälpa henne och pappa med några räkningar. Sen ringde farmor för att tacka för midsommar-kortet som jag och Gugge skickat. Skoj att hon blev så glad!

Imorgon är det midsommar, kommer att bli en lugn sådan. I alla fall alkoholfri! Skönt faktiskt, tror att lördagens lilla gå ut och ta en öl räckte, för lång tid framöver.

Idag tänker jag tillägna Dagens kommentar till Lina, en gamal klasskompis från gymnasiet.
Ja, det ser lite farligt ut. Japp, Lina. Har du en gång börjat blogga blir du fast. Eller hur?

.Angel

Ps, Trevlig midsommar. Ta det lungt och gör inget som jag inte kommer att göra! Syster, jag kommer att ringa någon gång under kvällen. Bara så du vet ;)

Undersökning

Jag och Gugge låg och diskuterade igår i sängen. Han kunde inte somna och jag var toktrött. Bland annat så diskuterade vi om hur många som egentligen läser ens blogg. Jag vet ju att jag är och läser bloggar överallt nu. :) Är riktigt seriöst fast i bloggträsket..! Precis så som det ska vara.

Tänkte därför göra en liten undersökning i min blogg.. har ingen anning om det kommer att fungera, men i alla fall..! Så här går det till, när någon för första gången är in på min blogg så blir jag glad om denne person skriver ett hej eller en liten rad. Alltför att jag ska kunna få ett hum om hur många det är som läser. Självklart är det frittfram för de som läst min blogg ett tag att också skriva en rad. :)

Vi försöker i alla fall...
.Angel

Dagen före

Har tvättat nu på morgonen. Måste ju ha rena kläder tills helgen, man vet aldrig vad det blir för väder. Lika bra att ha allt rent så man är garderad. Ska i alla fall snart iväg och handla med Erik. VI tar oss en promenad ut till Nacksta, så som vi alltid gjorde förrut varje lördag. Ska handla mat inför helgen och köpa jordgubbar så att vi kan göra en jordgubbstårta tills imorgon. För på midsommar SKA man ha en jorgdubbstårta, så det så!

Hoppas att vädret imorgon blir bättre än idag. Vill inte att det ska blåsa... i alla fall inte på dagen när vi ska ha picknick. Jag, Gustaf och Erik, men en massa massäck!

.Angel

Igen

Har inte kommit på om man kan vända på korten, men antagligen inte..!

Traktor, bil o båt

Vaknade tidigt imorse. Allt för att hinna städa, diska, baka, äta frukost och ner på stan till elva, då jag skulle träffa mina kusinbarn, kusinfru och kusin. Hann allt och är riktigt stolt över mig själv! Bra gjort Angelica.

Nere på stan kikade vi inte i så många affärer utan vi lekte mest på alla drakar som vi gick förbi. Tobias och Dennis var galna. Men ack så härliga. Det var verkligen mysigt att få träffa dem, få krama dem och få höra deras skratt. Saknar dem otroligt mycket, mer än jag trodde jag skulle göra. Gustaf kom ner till oss vid två, halv tre. Dags för lunch och vi gick och åt Kina buffe. Mums, mums. Efter den sena lunchen bar det hemåt till oss och här fikade vi och körde bil med allt möjligt. Vår TV-dosa var bil, båt, traktor... you name it..!

Nu har de nyss åkt hem och jag har dammsugit i köket. Det smular en hel del när man har två bus pojkar på besök som äter bullar med pärlsocker på. Men det hör liksom till. Har cyklat och postat vykort till mormor, farmor och Gustafs farmor, mormor och morfar. Sedan hämtade jag en paket till Gustaf, upp till Sidsjön igen alltså. Börjar bli stammis där nu faktiskt! ;)

Dagens kommentar idag går till mina otroligt underbara kusinbarn. Ett urval av deras kommentarer idag:
Kolla hunden, kolla hunden!
Hallå, jag ska rensa avloppet.
Tigern kommer och tar oss, upp med fötterna.
Man får smula. I alla fall om man äter bulla. Och i köket.



Barn är underbara, kika bara på dessa charmiga killar! I love them!

.Angel

Solning

Var upp till Sidsjön med Jenny. Vi la oss på den andra bryggan, bäst att ta första lediga ansåg vi. Värmen nere på bryggan var hög, vi svalkade våra fötter i vattnet. Tyvärr så var det lite för kallt, inget dopp idag. Kanske lika bra så jag inte blir sjuk till helgen, midsommarafton.

Åt lunch med Gugge när klockan var halv fyra..! Kanske inte ska kalla det lunch då?

Idag får jag själv Dagens kommentar när jag och Jenny diskuterar mat.
Vi åt frukost klockan tolv, vi kommer att äta lunch nu när vi kommer hem. Men ändå kommer vi att äta middag vid sex, sju. Ja, jag och Gugge är nog matvrak. :D Men Äta bör man, annars dör man.

.Angel

Första doppet?

Ska iväg upp till Sidsjön med Jenny nu. Vi tänkte ta oss en promenad i det varma vädret och kanske att det blir ett dopp i vattnet. Beror helt och hållet på om det finns en brygga ledig - jag vägrar nämligen att gå i vattnet - och om vattnet är varmt så klart.

Får i alla fall sol på mig idag. Ska försöka vara ute så mycket som möjligt idag. Det är ju 22 grader utanför vårt köksfönster och där är det skugga hela dagen, förutom på kvällen efter halv åtta, åtta. Härligt!

.Angel

Privatlivsduellen

Eftersom hela bloggsverige har följt Linda Skugge så får väl jag också ta och göra det. Försöker att stå emot grupptrycket, men det är inte lätt...

Vem är du mest avundsjuk på nu och varför?
Syster yster, för att hon har ett jobb i sommar och för att hon bor hemma. Utgifterna är få och pengarna rullar in.

Säg tre hemliga önskningar, svara ärligt och privat.
Önska ingen chokladglass liksom.

Att min och Gugges femårs dag tillsammans blir romantisk och kärleksfull.
Att vi föralltid kommer att ha det så här. Kanske att en och annan tillkommer i familjen?!
Att jag lyckas få ett extrajobb till hösten.

Vad gjorde dina päron för största misstag?
Flyttade isär.

Säg en dålig sida hos din svärmor/svärfar.
Båda två är experter på att skämma bort andra. Detta är inte alltid negativt...

Vad skäms du mest över dig själv?
Skämmas? Jag skäms inte över mig själv, är ju vuxen! ;)

Vad är du mest mallig hos dig själv?
Att jag klarade första året på universitet utan att ha några poäng hängandes efter.

Vilken är ditt livs största sorg?
När farfar gick bort. Saknar honom varje dag!

Beskriv varför du är en stor bluff.
Just nu är jag en stor bluff för att jag har inget liv. Inget jobb, ingen inkomst, jag klättrar på väggarna redan efter en vecka. Hur kommer denna sommar att sluta?

.Angel

Lunch

Lunchen idag bestod av rester från i lördags. Har kommit på vad det hete, Wraps med grekisk smak. Det var lika gott idag.

Har inte orkat börja med strykningen ännu.. har i alla fall vattnat blommorna och diskat. Strykningen kanske blir senare ikväll. Funderar på att sätta mig ute på balkongen, men måste känna om det är varmt där först. Ser ut som det i alla fall.

.Angel

Hemmasysslor

Igår var det varmaste dagen på sommaren, som hittills har varit. Jag satt inne hela förmiddagen, var inte riktigt så pigg på att sitta ute i solen då och dessutom så tvättade jag. Fick i alla fall komma ut när jag och Mathilda var på promenad. Vi tog två varv runt Sidsjön i det varma vädret, men det kändes toppen. Mamma ringde från Italien när vi hade gått nästan ett varv, hon låg utanför huset där nere och solade. Härligt.

Jag och Gugge grillade på kvällen. Gott, tyvärr så hade vi högre tankar om maten än slutresultatet blev. Vi hade hoppats på att det var smak av köttet och att det var saftigt och gott, men icke. Efter vår goda middag så kikade vi på TV.

Idag tänkte jag ha en skön hemma dag med lite hemmasysslor, diska, strycka och vattna blommorna. Fick ett sms efter frukkosten av Josefin som snällt påminnde mig om att jag skulle träffa henne nere på stan. Så då var det bara att ändra mina planer och gå ner, lämnade tillbaka böckerna som jag lånat av henne och bytte fotbollen som jag köpte till Gugge i lördags, den var inte rund.

Idag tillägnar jag Dagens kommentar till en i personalen på Stadium.
Jorden är inte heller rund. Nähä..?! Men en fotboll ska väl i alla fall vara rund?

Nu är det lunch som nalkas.

.Angel

Bowling

Hann aldrig skriva något resultat här från bowlingen. Vi åkte vidare hem till Nina och Ante och sedan ner på stan. I alla fall så gick bowlingen över förväntan för både mig och Gugge. Jag vann första serien och ledde med några poäng. När den andra började så lyckades jag med en strike det första jag gör! Helt ofattbart, men sant. Gugge hade en egen teknik och han lyckades med fyra strikar. Sämre gick det för Nina och Ante, men de tog i kapp på slutet. Totalt sett så blev resultatet så här:
  1. Gugge
  2. Angel
  3. Ante
  4. Nina

Efter bowlingen var alla sugen på en öl så vi åkte vidare till Nina och Ante för att lämna bilen, där blev vi dock kvar till halv ett. Tiden går fort när man har roligt. Planerna var Svenssons, men där var det kö. Anna ringde och sa åt oss att komma till Bishopsarms så vi gick dit och Gugge blev nöjd. I hans ögon lyste äntligen! När Bishopsarms stängde skulle grabbarna promt vidare så då var det O´bar som gällde. Smackat med folk, men vi hittade ett litet hörn. På väg hem var det mat som gällde, Kebeb City blev vårt sista stopp. Ante åt 6-8 jalapeno..! Jag och Gugge ramlade i säng vid fyra. Trötta och slitna.

Idag blir det tvättning och sen bara slöa. Kanske en och annan promenad, men det beror på hur pigg jag är sedan.

.Angel

Ps, ingen Dagens kommentar från igår tyvärr...

Storhandling

Nu är reklamen borta igen. Får se hur det blir sedan när den kommer tillbaka. Tack Roland för hjälpen! :)

Idag har jag varit ner på stan. Var på apoteket åt Gugge, köpte en fotboll på Stadium och sedan kikade jag efter en kjol (som jag senare i sommar ska ha på mig när jag är på bröllop) på Gina, HM och Vero Moda. Hittade en snygg på Gina. Får se om jag har råd med den i slutet av månaden då.

Jag och Gugge tog oss en promenix ut till Nacksta på eftermiddagen. Vi storhandlade kan man säga. Cykeln var överpackad med varor och våra ryggsäckar var på väg att spricka. Men nu har vi i alla fall mat i kylen igen. När vi väl kom hem så gjorde vi oss en god middag. Tacos med smak av Grekland. Super gott blev det. Att rekomendera!

Ikväll blir det bowling med Nina och Andreas. Ska bli skoj, men jag hoppas att de är lika kassa som mig och Gugge. Annars kommer vi att göra bort oss rejält. Återkommer senare med resultatet från kvällen.

.Angel

Reklam

Varför lägger sig reklamen så där knepigt..?! Sidan ser ju konstig ut...!

.Angel

Ronjas pappas look-a-like

Samma lika idag, som igår. Solning på balkongen. Nästan varmare idag, kan ha att göra med att jag låg ute tidigare idag än vad jag gjorde igår. Lyckades även somna där ute. Lyckat! Blev i alla fall brun idag. Nu är jag på gång för sommaren 2005.

Tog en promenad ut till Nacksta också förut. Handlade lite till middagen. Nu har jag 3 kr kvar på mitt konto. Inte illa! Ikväll lutar det åt att bli en lugn hemma kväll framför TV. Kanske att vi ska träffa Emma och Jocke, om de inte ska ut och roa sig.

Lyssnar på Lars Winnerbäck nu. Har äntligen lyckats komma över mitt hat mot honom. Han är ju trots allt riktigt bra. Kvällen hos Kiffe i fredags gick ju i Lars Winnerbäck anda.

Dagens kommentar får Gugge idag för sin imitation av Ronja Rövardotters pappa.
Slafs slafs slafs. Vad duktig du är gubben, du såg precis ut som Ronjas pappa när du åt gröten! Älskar dig, det är du som gör mina dagar minnesvärda! Puss till dig på näsan.

.Angel


Rik på solen?

Solat på balkongen idag. Flyttade om möblerna och la mig längst väggen där det var soligt. Varmt och skönt, inte någon blåst alls. Nästan som utomlands! Har till och med fått linjer från bikinin! Det är bra, eftersom jag ska bli brunast på kortast tid. Jag har kommit en bra bit på vägen.

Var en sväng ner på stan med Jenny idag. Vi var ner på apoteket och tittade på allt folk som satt och glassade sig i solen. Efter trippen ner till stan åt jag och Gugge ute på balkongen, idag också! Efter middagen åkte Gugge och kikade på fotboll och jag tog en promenad med Mathilda. Upp till Sidsjön, köpte Cola och Chips, sedan ner igen. Gugge mötte vi på vägen. Hemma kikade vi på damernas (sista) match i EM. Gick inte som väntat.

Hoppas på sol imorgon också. Så jag kan bättra på min solbränna! Men har hört att det blir regn imorgon, men vet inte om jag vill höra på det.

Idag har jag tyvärr ingen Dagens kommentar, kommer inte på någon som har sagt något bra/dåligt/roligt/utmärkande. I och för sig kan jag ta en kommentar som min älskade mamma sa igår. Tyvärr så tjänar man inte så mycket på solen. Nä, jag vet.. sorgligt men sant. Hade man tjänat pengar på att sola så hade jag nog blivit ganska rik efter denna sommar.

.Angel

Resturangmiddag

Var på promenad med Gugge förrut idag. Värmen i luften var underbar. Kändes som sommar, på riktigt! Var upp till ICA Sidsjön och handlade, letade upp fotbollsplanen och fick oss en lång promenad. När vi letade fotbollsplanen hittade vi ett bostadsområde som vi inte alls visste av. Mysiga hus och lugnt ställe. Skövdebostäderna blev detta. När vi gick där kändes det som om vi var nere i Skövde. Helt underbart. Nu vet vi var vi ska bo sedan, om vi bor kvar i Sundsvall när vi ska köpa hus!

Åt middagen ute på balkongen. Helt underbart mysigt. Vi hade dessutom en efterrätt, äkta svensk-sommar-efterrätt. Jordgubbar och mjölk. Det smakade sommar och vi njöt hela tiden, varje tugga.

Har fått besked av min bank nu. Jag får låna hela sommaren. Känns tryggt på ett vis, men inte alls skoj att behöva låna pengar hela sommaren för att ha råd med hyran. Men, thats life. Tack mamma!

Dagens kommentar tillägnar jag mig själv idag. Självisk som jag ibland kan vara.
Det känns som utomlands, vi ÄR utomlands. Varma vindar, havet som brusar. Ja, drömma kan man alltid göra. Även vår balkong kan bli en resturang utomlands vid havet.

.Angel

Sommarvärme

Vaknade imorse och hade en känsla i kroppen som skrek SOMMAR. Klev upp ur sängen och gick till köket för att titta på termometern, den visade +18 grader. Äntligen har sommaren kanske kommit. Jag hoppas det så jag kan börja på mitt världsrekordförsök. Jag ska bli brunast, på kortast tid i sommar.

Fick en avi med posten idag. Rutan Stort paket var i kryssad. Jag har fortfarande ingen anning om vad det är. Men snart så får jag veta. Jag och Gugge ska ta en promenad upp till Sidsjön, hämta mitt paket och sedan leta upp fotbollsplanen så Gugge kan leka av sig lite! :)

Fortfarande inget jobb till mig? Sökte i alla fall till Direkt reklam igår. Ska jag driva en egen reklambyrå sedan kan det ju vara bra att ha delat ut den också. Skickade även in en ansökan till Bokia igår, de sökte extra personal till lördagarna i höst. Inte en tvekan från min sida heller.

Saknar Elin och Frida. Om de hade varit här nu hade jag sluppit sitta vid datorn och fördriva tiden på detta icke bra sättet. Saknar även Lena, mycket! Hoppas hon mår bättre hemma i Bollnäs och att hon trivs på jobbet.

Har kommit på att min älskade Gugge fyller år snart. Tror jag vet vad jag ska köpa till honom. Men jag tänker inte skriva det här för då blir det ingen överraskning på födelsedagen hans. Vi firar förövrigt 5 år tillsammans snart också. Grattis till oss älskling!

.Angel

Arbetslös

Fick inte jobbet på städfirman. Attans! Vet inte vad jag ska göra hela sommaren nu. Känner jag mig själv rätt så kommer jag att klättra på väggarna redan om några timmar.

Hoppas verkligen på att det blir sol hela sommaren så jag kan sola hela tiden. Ska ta världsrekord i brunhet i sommar. Då har jag i alla fall något att göra.

Någon som har ett jobb över? Jag finns här.

.Angel

Home sweet home

Hemma i Sundsvall igen. Om jag ska vara ärlig, vilket man alltid ska vara, så är det riktigt skönt. Nu vet jag var jag har mina saker och jag kan göra som jag vill.

Imorse hämtade jag syster på tåget. Hon och Johanna har varit på Rhodos i en vecka så de var som pepparkakor när jag mötte dem på perrongen. Jag som skulle sola solarium varje dag, det blev inte en enda gång! Hann träffa syster i nästan en timme, sedan var det dags för mig och Gugge att åka till vårt tåg, som förövrigt var 10 minuter försenat. Tur att vi inte hade bråttomt till något.

Vi borde, och vi ska, ta oss ut till Nacksta för att handla hem mat. Det ekade rätt så mycket i kylskåpet när vi kom hem. Det får bli en promenad ut dit, eftersom vi bara har en cykel och inget busskort. Tur att det inte regnar säger jag.

Dagens kommentar tillägnar jag idag till systeryster.
Jag gjorde av med alla pengar, 2600 kr i fickpengar och tre på kortet. Hundra alltså!
Tur att jag hörde det där hundra på slutet. Annars hade jag blivit orolig. Man vet aldrig vart du lägger dina pengar. :D

.Angel

Glada Hudik

Hemma i helgen. Riktigt skönt faktiskt. Bara kunna vara och veta att allt fixar sig. Maten kommer på bordet, fast jag sitter ner en stund. Skoj att träffa alla igen. Synd bara att systeryster inte är här. Har bjudit upp henne till Sundsvall i veckan så vi får se hur hon gör. Jag vill ju faktiskt ha mina presenter!

Igår var det studenten här. Gamla minnen från förra året välde över mig. Sjung om studentens lyckliga dar, låt dem få fröjdas i ungdomens dar... Underbart!
Skoj att se alla i tåget, blir glad att se alla så lyckliga! Den bästa dagen under skoltiden! Efter tåget var jag hem till Jenny på bjudning. Skönt att se att hon hade det bra, trots omständigheterna! Blev rörd till tårar av det fina talet som Kent höll. Starkt gjort!

På kvällen var det Kina med familjen Lindqvist. Middag för fyra. Vi åt så vi trodde vi skulle spricka. Kanske inte att Kina passar direkt efter en studentbjudning?! Efter middagen var det snabbt hem och byta om, en rask promenad till Kiffe, dock med ett stopp på Bredagatan där vi hämtade lite dricka. Skoj att träffa Kiffe och se att han hade det bra. Där drack och snackade vi. Johan kikade förbi och vi tog hans bil ner på staden. Vi skulle på Kaffe så jag och Gustaf traskade dit. Ganska okej med folk, men musikvolymen var inte rolig...

Dagens kommentar: Tillägnad min kära mor, som alltid har något (tokigt) att säga.
Jag går ut och hämtar lite rabatter jag då. Ja du kära mor. Rabatter kanske vi inte vill ha i vår rabarberpaj? Tur att jag rättade dig, annars vet man aldrig hur pajen skulle ha smakat.

.Angel

Igen..

Funderar på att ha ett inslag varje dag här, Dagens kommentar eller något liknande.

Provar i alla fall ett tag...! Kan bli bra..?! Om jag nu kommer ihåg något roligt från varje dag.

Dagens kommentar:
Nä, det kommer ingen buss
- Säger Gustaf och tittar bakåt när vi går på vänstersida av gatan, mot trafiken. Nä, det är sant gubben. Det kommer ingen buss från det hållet för då skulle den behöva göra en U-sväng för att plocka upp de väntande passagerarna som vi precis gått förbi.

.Angel



Värme

Äntligen börjar det bli varmare ute. Idag kan man gå i kortärmat och kortbent! Helt underbart.

Var på stan nyss med Gustaf. Han köpte jätte snygga jeans! Sen lämnade vi även in busskorten eftersom Dintur ska upphöra och våra kort kommer inte att gälla. Jag hoppas innerligt att det nya bolaget skaffar studentkort! Precis som det är nu, annars blir det dyrt.

Har snart packat ner allt inför helgen. Bara lite små saker kvar, så som kameran! Får inte glömas hemma!

.Angel

Hemresa

På eftermiddagen tar vi X-tåget ner till Hudik. Ska bli skönt att komma hem en stund. Men vi ska se till så att det inte blir allt för länge. Vi åker nog tillbaka redan på söndag! :)

Studenten i helgen. Tänk, ett år sedan jag själv satt där dagen innan och hade förväntningar. Förväntningar som bara blev bättre och bättre ju längre dagen gick. Vädret spelade ingen roll. Vad gör väl lite regn när vi sitter under två stora partytält? Just det, ingenting!

Idag blir det förövrigt stan. Gustaf ska köpa ett par nya jeans. Jag vill också!

.Angel

Älskade syster

Jag som skulle vara sur på henne. Jag skulle ju inte prata med henne på hela sommaren. Allt för att hon åkte till Rhodos utan mig.

Det gick rätt så bra att inte prata med henne, tills hon idag ringde från Rhodos.
Hej, vi är på båtutflykt!
Vet inte om jag vill höra...!

Saknar min syster otroligt! Trodde inte det skulle kännas så här mycket, men det gör det! Älskar dig Sara! Min älskade lillasyster!



Arbetsintervju

Klev upp tidigt imorse. Åt frukost och cyklade iväg. På väg mot min första arbetsintervju.
Väl där flöt allt på. Verkar riktigt bra det där så jag håller just nu alla mina tummar och tår. Fick se hela butiken, där jag sedan förhoppningsvis ska städa.

Alla i personalen är jätte snälla, utom hon där! - en liten nick mot en kvinna inne på ett kontor... Då vet jag vem jag ska vara extra snäll mot i sommar!

När intervjun var slut så kommer min klasskompis och ska på intervju hon också. På mitt jobb! Vem hade trott det?

Föresten, det är ett städjobb!

.Angel

Helgens bravader

Fredagen började med en tenta, i tonhallen. Gick bra, mycket bra. Men vem kan vara riktigt säker egentligen?
Gick ner på stan med tjejerna. Vi var alla zombisar. Vi var verkligen inte laddad inför klassfesten vid denna tidpunkt! Men vem var det, alldeles efter tentan?
Var på Kina och åt med Gustaf. Mysigt och gott! Han köpte även skor, han som har råd!

Klassfesten började kanon. Jag var laddad i alla fall!

Skååål!

Vi var sex stycken, och då hade det gått en halvtimme redan...! Tillslut ramlade det in folk och när Johan räknade var vi 29 st. WOW! Vem hade trott det? Kvällen blev lyckad. Med många väldigt glada människor!

Bartömning på lördagen. Vissa av oss var mindre laddade än andra, i alla fall i början på dagen. Jag tillhörde i alla fall inte den första gruppen. Kvällen var den bästa på länge. Vet inte om det var tanken på att det skulle dröja innan vi skulle få chansen att få ha så kul tillsammans eller om det var allt folk som gjorde det?!
Många kända ansikten på kåren. Så många hejar jag inte ens på hemma i Hudik! Elin och Frida blev lite less där ett tag.
Kvällen slutade i alla fall på McDonalds, när Elin och Frida lämnat över mig till Gustaf. Vet inte riktigt varför de inte ville gå med mig?!

Helgen kan sammanfattas med dessa tre ord: Skratt, glädje och tokigheter!


Uppgradering

Varför envisas med en engelsk blogg? Mycket bättre med en svensk. Där jag kan känna mig som hemma och kan stöttas av fler.

Därför gör jag nu denna entré.
Lämnar min nuvarande blogg bakom mig (www.anglalik.blogspot.com) och träder in i en bättre, nyare och fräschare epok.

På återseende.

.Angel



Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!


hits