Vädret gör mig nere

Regnet fortsätter att ösa ner utanför fönstret. Just nu är det uppehåll men jag har redan tagit fram regnkläderna för att kunna dra på mig dem när jag far (läs cyklar) till jobbet.

Vädret gör mig deprimerad och jag känner ingen lust till något. Hade planerat att läsa minst två kapitel i Kotler idag. Hittills har det blivit 5 sidor. Ska iväg och jobba om någon timme men har ingen lust att bege mig ut. Väl på jobbet vet jag att jag inte vill gå hem. Allt detta på grund av vädret. Väl hemma vet jag att jag kan krypa ner i världens varmaste och goaste famn. Och stanna där för alltid!

Känns tomt och ensamt här. Alla har fullt upp med sitt. Även jag men jag har verkligen ingen lust med det. Har pratat med några hemma i Hudik och där verkar solen lysa och alla är lediga. Vill också vara i Hudik sådanna dagar. Umgås med de som betyder något och de som får en att le och bli glad i kroppen.

Just nu känner jag att Sundsvall inte ger mig det jag vill ha. Det enda som håller mig kvar här nu är skolan och självklart min älskling Gugge. De vänner som jag har här uppe kommer snart att försvinna iväg åt olika håll så jag är redan inställd på att inte få träffa dem så ofta som vi gör nu redan. Inget dumt menat med detta men jag är inställd på det.

Både jag och Gugge är inställda på att flytta härifrån. Men vart har vi ingen anning. Där det finns jobb, där vi båda trivs och dit vi kan ta med vår underbara lägenhet och omgivning till. Ett enda kriterie har vi, det ska finnas hav alldeles runt knuten. Det ska vara som hemma, hemma i Hudik. Fem minuter på cykel och du är på stranden.

Inlägget blir mer och mer deprimerande känner jag. Men jag skyller allt på vädret för i själva verket trivs jag för stunden här. Det enda som jag saknar är familjen och släkten vissa stunder.

Nä, det är väl dags att göra sig redo för att ta sig ut i regnet. Tänkte försöka hinna med en sväng ner på stan också. Det var något jag skulle köpa, just nu har det försvunnit ur mitt minne men det kommer väl förhoppningsvis tillbaka när jag är där nere.

Just nu regnar det inte men så fort jag sätter min fot utanför dörren kommer det vräka ner. Kanske jag ska stanna inne så ni alla andra slipper regnet?
.Angel

Communicare

Två dagars konferens på Tonhallen är avslutad. Två dagar där studenter och yrkesverksamma träffas.

Det bästa minnet jag tar med mig från denna konferens är helt klart Johan Glans föreläsning om kommunikation. Det var skratt, ironi, humor och glädje rakt igenom. Jag skrattade så att tårarna rann ett tag. Vi fick höra finska hits, en rappandes Glans och en massa andra roliga skämt.

Skolan kan ibland vara riktigt riktigt rolig.
.Angel

Nybloggat.se

Måste prova om det fungerar. Har eventuellt lyckats med en automatisk ping. Vi ska se...


Regn, regn och regn

Nu har det regnat i flera dagar. Verkar som om vi aldrig kommer att få se solen denna vår. För sommaren är väl runt hörnet?

Två dagar i rad nu har jag cyklat hem från jobbet i regn. Det är inte kul. Jeansen sitter tajtare än vanligt och de är mörkare än vad de annars är. Jag är dessutom mycket kallare.

Jag vill ha sol! Jag vill ha sommar!
.Angel

Grattis!

Idag skulle du blivit ett år äldre. Idag skulle vi ha skojat, ätit tårta och skrattat.
Istället sitter jag här själv. Utan min älskade vän. Du sitter uppe i himmelen tillsammans med de andra änglarna och jag är säker på att ni har ett hejdundrande kalas för dig på din 21-års dag!

Älskade vän. Det är ofattbart att vi inte fått fira din 21-års dag.

Saknar dig! Tankarna är alltid hos dig. Jag kommer aldrig att glömma våra stunder tillsammans. Så mycket skoj, så mycket skratt, men samtidigt en massa seriöst prat om livet. Du var min allra närmaste. Jag saknar dig så!

Grattis min älskade vän! Jag antar att änglarna har gjort dig en god tårta idag.
.Angel

Grillning

Det blev grillning igår. Vädret var denna gång på vår sida. Ta i trä! Endast några regnstänk kom.

För första gången i år blev det middag ute. Skönt att äntligen kunna ta med sig brickan ut och sitta ute och äta.

Middag ute
Så härligt! Sol i massor!

Efter maten var det kubb som stod på spel. Ett måste då Nina hade släpat med sig det hela vägen. Två matcher avverkades och vi behöver väl inte ens ta upp vilka som vann? Bilden kanske ger en liten ledtråd för er som är intresserade.


Bild två förklarar varför vissa av oss förlorade... Och nej, jag är ingen dålig förlorare. Jag sa grattis - båda gångerna!

Kvällen var mysig. Måste göras om snart.
.Angel

Inköp

Blev ingen läsning idag. Det blev Birsta istället med Nina. IKEA, DinSko och HM avverkades under ca 2 timmar.

På IKEA införskaffade jag mig en efterlängtad vitlökspress och en glasburk med lock. Har redan 4 st sådana och de är mina favoriter i köket. Slippa ha mjöl och socker i påsar. Ser bättre ut i glasburkar trots att de står i skafferiet.

På DinSko köpte Nina -trummvirvel- skor. Vad annars köper man på en skoaffär?

På HM handlade både jag och Nina. Jag hittade en klänning inför sommarens bröllop. En mörk, moss grön halterneck i linne/bomull. Ev kommer kort upp på den snart. Klänningen var inte bara gjuten för mig och super snygg, den var  dessutom billig. Råkade nämligen gå runt med en 20% rabatt check plus ett pressentkort. Ynka 84 kr betalade jag för klänningen ur egen ficka.

Har nu städat och gjort fint inför helgen. Skönt.
Ikväll kommer Nina och ev Jocke hit för grillning. Mums! Har köpt tzatziki så nu ska vi mumsa.
Imorgon kommer chefen med sambo. Mat från Blå Kiosken och sedan spel i massor. Om jag låter chefen vinna kanske jag får löneförhöjning?!

.Angel


Läsning

Varför hittar man alltid på en massa saker att göra när man har en massa måsten liggande efter sig?

Just nu skulle jag sitta med Kotler i högsta hugg och sidorna skulle bläddras fortare än kvickt och kunskapen skulle bara flöda in i mitt huvud. Allt skulle självklart fastna på engång.
Istället sitter jag här. På bloggen - mitt stammisställe. Funderar även på en tur ner på stan med älsklingen. Eftersom det händer alltför sällan måste jag ju passa på när han vill.

Har hela helgen på mig att läsa. Imorgon är jag ledig så då blir det plugg hela dagen. Ska inte ens sätta på datorn imorgon. Ska bara läsa, läsa och läsa. Får se hur det går!

Ska göra ett försök med Kotler nu.
.Angel

Sammanfattning

Har suttit och läst igenom lite gamla inlägg här på min blogg. Det fick mig även att komma ihåg min första blogg. Rolig läsning.

Fick en känsla av att allt var som vanligt. Allt var som för ett år sedan. Jag levde i en lycklig värld. Allt var perfekt. Förutom att ett jobb saknades. Ett år har nu passerat och det har hänt en del.

Ännu ett år på universitetet har flytit förbil. Jag har fortfarande inga poäng efter hängande. Ska klara marknadsföringen om 3 veckor så den inte heller blir lidande.

Min älskade mamma har visat sig vara starkare än jag trott. Vem måste ha en karl när man är som min mamma? Du och Sara är starka tillsammans och jag finns ju faktiskt bara 8 mil ifrån er.

Min älskade ängel Emma har lämnat mig. Förstår inte när vissa säger att allt har en mening. Vad var meningen med detta? Jag saknar dig varje dag, varje timme, varje minut. Du finns alltid hos mig och vi glömmer dig aldrig. Varje gång jag bakar en kladdkaka är det dig jag tänker på! Varje gång vi äter ärtsoppa och pannkaka är det din lyckliga min jag ser. Älskade vän saknar dig så!

Jobbet på Lidl
hade inte kunnat komma lämpligare. Jag har klarat av att leva lite bättre än andra studenter och i sommar kommer jag ha pengar. Sommaren 2006 blir inte som sommaren 2005. Mycket blir ändrat. Mer pengar, mindre sol.

Nya bekantskaper har kommit. Är så glad för alla vänner som jag har här uppe i Sundsvall. Utan er skulle jag inte trivas så pass bra som jag gör. Utan er skulle jag inte orka med vardagen. Ni är underbara!

Min underbara sambo blir bara underbarare och underbarare. Ännu ett år tillsammans och jag vet att vi kommer att få många till tillsammans. Jag älskar dig!! Du vet precis vad det är jag behöver. Du finns alltid vid min sida. Du är bäst!

En ny sommar. Sedan kommer det sista året på universitetet. Sedan är jag redo för framtiden!
.Angel


Dagen

Det blir stan trots allt.
Ska bara käka lite lunch, fläskpannkaka sedan igår.

Ska försöka hitta lite fynd nere på stan.
  • En klänning är ett måste inför 17 juni
  • Ett bar billiga och snygga jeans kan också behövas
  • Försöka boka klipptid inför sommaren också

Magen kurrar. Dags för lunch.
.Angel

Detta förgyllde min lördagskväll

Kunde inte låta bli. Det här måste ses med egna ögon.

En eloge till killen som utför allt. Han håller på rätt så länge. Och han är duktig!
 
Se och njut.
.Angel

Ändrade planer för dagen

Skulle ha fikat med Kristin idag. Hon ringde nyss och sa att hon inte kunde. Kaos på jobbet. J är tydligen sjuk så Kristin fick hoppa in.

Vet inte mina planer för dagen ännu. Antagligen blir det stan ändå. Hade ju ställt in mig på det. Men vi får se. Kotler kanske drar mer?!

Dags för en dusch i alla fall nu.
.Angel

Tusen frågor

Har fått en massa knasiga frågor på mailen nu. Som Mina vänner när man var liten. Istället för att svara på mailen svarar jag här.


1. VAD HETER DU?
Emma Angelica Westrin

2. VAD ÄR DET FÖR FÄRG PÅ BYXORNA DU HAR PÅ DIG?
Svarta med lite vita fläckar på. Hade dessa på mig när vi donade med tapetseringen i sovrummet.

3. VAD LYSSNAR DU PÅ JUST NU?
TV:n. Gugge kikar på Fotbollskväll.

4.VAD GJORDE DU IGÅR KVÄLL?
Sov. Efter allt jobb under hela helgen var jag trött.

5. VAD VAR DET SISTA DU ÅT?
Choklad bulle. Gugge köpte såklart en massa fikabröd när vi handlade.

6. HUR ÄR VÄDRET HOS DIG JUST NU?
Grönt. Och då syftar jag inte på träden och gräset. Ljuset ute är faktiskt grönt. Sedan är det lite regningt också. Som vanligt. Börjar kännas som höst nu.

7. DEN SISTA PERSONEN DU TALAT I TELEFONEN MED?
Kristin

8. DET FÖRSTA DU LÄGGER MÄRKE TILL HOS DET MOTSATTA KÖNET?
Ögonen

9. GILLAR DU PERSONEN SOM SKICKADE DETTA TILL DIG?
Jag gillar alla mina vänner :)

10. HUR MÅR DU IDAG?
Bra, men lite trött. Allt jobb och plugg tar på krafterna. Tur att det blir sommar snart så det blir sommarlov... nä just det ja... jag ska ju jobba i sommar.

11.VILKEN ÄR DIN FAVORITDRYCK? 
Vatten funkar alltid!

12. FAVORIT ALKOHOLBASERAD DRYCK?
Mycket är gott. Men standard är väl Aqua Tini - äkta tjejdricka!

13. FAVORIT SPORT?
Tänker säga två! Fotboll och konståkning, utan inbördes ordning.

14. HÅRFÄRG?
Brunt men funderar på att gå inte till frissan imorgon och boka tid för åtminstonde slingor och klipp.

15. ÖGONFÄRG?
Brun

16. SOLUPPGÅNG ELLER SOLNEDGÅNG?
Solnedgång måste jag ju säga

17. SYSKON Å DERAS ÅLDER?
Lillsis Sara 17. Hon fyller 18 i sommar men hon kommer alltid att vara min lillsis

18. FAVORIT MÅNAD?
Juli, då brukar det vara varmt!

19. FAVORIT MAT?
Allt som Gugge lagar!

20. FILMEN DU SÅG SIST?
Jag ä int bitter med Robert Gustafsson. En måste film!

21. FAVORIT DAG PÅ VECKAN?
Fredag. Hade jag fått frågan för någon vecka sedan hade jag nog måsta säga tisdag.

22. FAVORIT HOBBY?
Umgås med mina nära och kära
 
23. ÄR DU FÖR BLYG FÖR ATT BJUDA UT NÅGON?
Absolut! Jag kör med den klassiska killen bjuder.

24. FAVORIT LÅT?
En massa. Just nu går en massa Winnerbäck här hemma.

25. SOMMAR ELLER VINTER?
Sommar när det är varmt och skönt och vinter när det är mycket snö.

26. KRAMAR ELLER KYSSAR?
Båda! Först kramar sedan kyssar!

27. FÖRHÅLLANDE ELLER ONE-NIGHT STANDS?
Förhållande!

28. CHOKLAD ELLER VANILJ?
Vanlij

29. VILL DU ATT DINA VÄNNER SVARAR?
Ja, så klart. Dessa frågor är till för att kopieras.

30. VEM ÄR DET STÖRST CHANS ATT HON/HAN SVARAR?
Gissar på att Jenny är snabb på att svara! :D Hoppas kan man alltid.

31. VEM ÄR DET MINST CHANS ATT HON/HAN SVARAR?
Oj, vet inte ens vilka som läser här ju...

32. HUR BOR DU OCH MED VEM/VILKA?
Bostadsrätt på 54 kvm med sambo Gustaf.

33. VAD LÄSER DU FÖR BÖCKER?
Just nu Kotler. Annars föredrar jag deckare.

34. HUR SER DIN MUSMATTA UT?
Har ingen. Sitter på laptop. Eller förlåt älskling, bärbar mac! :D

35. FAVORIT SPEL (sällskaps)?
Risk!! Jag var emot det innan jag provat men nu är jag fast.

36. KAN DU NUDDA DIN NÄSA MED TUNGAN?
Ja, kan inte alla det?!

37. KAN DU KORSA ETT ÖGA ÅT GÅNGEN?
Vad ska man korsa det ögat med då?

38. ÄR DU ROMANTISK?
Beror nog på vem du frågar! Men enligt mig, ja. Frukost på säng är väl romantiskt?

39. SKULLE DU SÄGA SJÄLV ATT DU ÄR LYCKLIG?
Absolut! Jag har nära och kära runt mig som jag tycker om. Kan man vara annat än lycklig då?!

Så, det var de frågorna det. Nu är det bara att kopiera och sprida ut. Låt dina vänner få veta allt om dig.
.Angel


Tillbaka

Äntligen fungerar allt igen.

BlogSoft verkar ha haft problem i några timmar. Har inte kunnat gå in på bloggar. Inte kunnat uppdatera min egen. Jag har varit strandsatt helt enkelt. Tur att jag hade plugg att göra.

.Angel

Helgen som gått

Ännu en helg har paserat. Ännu en helg som jag inte har ägnat åt bloggning. Ska jag skämmas eller ska jag vara glad att jag har ett liv utanför bloggsfären?

Har i alla fall bara jobbat i helgen. Lördagsförmiddagen var jag ledig så då pluggade jag
Kotler. På kvällen var vi bjudna till chefen med sambo. Men vi var för trötta och Gugge var på tok för förkyld. Inte så lyckat och smitta ner dem kanske. Vi stannade hemma och kikade på hockey och schlager i stället. Kan man fortfarande kalla det schlager? Carola kom på 5:e plats och Finland gick och vann allt. Monstren tog hem tävlingen. Dock inte mina favoriter men ett grattis till Finland kan jag klämma fram.

Igår var det jobb för hela slanten för mig. Cyklade dit i regnställ eftersom det hemma hos mig spöregnade när jag skulle cykla iväg. På väg till jobbet började regnet att avta och när jag väl kom fram var solen framme. Regnstället kändes rätt onödigt och överflödigt.

Igår kväll var både jag och Gugge trötta. Tror vi båda somnade före halv elva. Detta är något ovanligt då det gäller Gugge. Men det var faktiskt han som gäspade mest!

Idag har det varit plugg för hela slanten. Funderar på att ta en dag ledigt imorgon och ägna den på stan. Ska i alla fall fika med K.
.Angel

Fredagsmys

Jobbade stängning idag. Gick bra.
Min älskade Gugge ringde och lämnade meddelande och sa att det blev middag ute. Vi möttes upp på
Biteline.

Skönt att få äta ute. Man slipper stå vid spisen. Man slipper disken. Man kan sätta sig och få det man önskar. Gå hem utan att slippa diska, om man har pengar så det räcker vill säga. Det hade vi.

Imorgon kommer troligtvis pappsen en sväng på dagen. Sedan blir det jobb för mig. Gugge har lovat att han står för middagen imorgon med. Denna gång hemma. Nyfiken på vad det blir.

.Angel

Det tar sig...

Har börjat plugga inför den sista tentan denna termin. Ska ta mig igenom en tjock bok. har plöjt 2 kapitel nu på några dagar. Och vet ni, jag förstår vad jag läser! Trots att boken är på engelska. Och det handlar om marknadsföring. Det ni!

Klarade förra kursen. Så nu har jag 5 till poäng i hamn! Skönt skönt!

Har suttit och räknat lite på vad jag eventuellt kommer att tjäna i sommar. Måste ju se till så att jag får CSN bidrag i höst också. Ser ut som jag klarar mig.

Dags för lite plugg nu och sedan fotboll.
.Angel

Min Ängel

Min allra bästa ängel jag saknar dig så. Det gör ont i mig varje gång jag tänker på vad som har hänt. Det gör ont i mig varje gång jag kommer på att du inte längre finns. Det gör ont i mig varje gång jag kommer på att du inte länge är min jordängel. Du sitter ju nu i himmelen och tittar ner på mig.

Jag vet att du sitter och ser på mig varje dag. Jag känner din närvaro överallt. Jag är aldrig ensam. Du finns alltid vid min sida.

Jag saknar dig så det gör ont i mig. Mitt hjärta värker och jag saknar dig så. Det går inte en timme utan att jag tänker på dig. Jag har så många saker som jag skulle vilja dela med dig. Det finns så mycket som jag skulle vilja berätta. Älskade vän varför är du inte längre vid min sida?!

Det värker i mitt hjärta nu när jag börjar inse att du inte längre är med mig här på jorden. Det är svårt att förstå att jag inte längre har min bästa ängel här. Min bästa ängel är uppe på moln nu. Älskar dig!

.Angel

Snabbvisit

Mamma och syster var här idag. I ungefär en timme. Eller kanske två.
Syster tatuerade sig. Hon är tuff hon. Eller?! Hon anser att jag är feg för att jag inte gjort någon.

Det var i alla fall mysigt att få träffa dem. Inte så ofta de är här uppe så det var skoj. Mamma tyckte även att vi hade städat och fint! Tur att min städning idag gav resultat då!

Syster, ha det så skoj på lördag. Jag önskade att jag kunnat följa. Vill ju också på Oscar och se dansarna. Men du får som sagt var hälsa alla från mig! Och ta en massa bilder.

Ett besök från sina nära och kära betyder alltid mycket. Man blir så glad att få träffa dem som står en nära. Jag har börjat inse att livet inte alls är en dans på rosor. Man får verkligen se till att ta hand om sina kära så länge det går. Min familj betyder mycket för mig. Det gör också mina allra närmaste vänner. Kärlek till er!

.Angel

Trotsar vädret

Just nu trotsar vi vädret. Just nu regnar det inte. Just nu är vår grill ute på gården. Varm. Med kött på.

Vi hade bestämt att grilla idag. Det gjorde vi i veckan. Vi kan ju inte avbryta en god grillmåltid bara för att vädret inte tillåter det. Killarna står där ute nu. Troligtvis med paraply i handen snart... Men kött på grillen.Grillat är gott. Trots regn!
.AngelDet slår aldrig fel

Varje fredag, i alla fall nästan, blir jag och Gugge sugen på något gott. Inte godis utan gärna något nybakat. Så också denna fredag. Klockan nio satte jag igång och gjorde Cookies. Sådana som man får med om man köper ett meal på Subway.

Vi ska snart provsmaka dem. De ser riktigt goda ut (kort kommer inom en snar framtid).

Det slår aldrig fel. De flesta fredagkvällar slutar med att bakplåtar, vispar, decilitermått och mjölrester på diskbänken. Men ack så gott det är.
.Angel

Djupa spår inom migPengar pengar pengar...

Har blivit en del jobb nu. Och mer kommer det att bli.
De ringde nyss från jobbet. Troligtvis blir det ingen ledig helg nu i helgen. E har åkt på vattkoppor så det blir till att infinna sig på jobbet lördagmorgon 6.00. Sedan rullar det på hela helgen.

Denna sommar blir i alla fall inte som förra sommaren. Jag sittandes/liggandes på balkongen i solen med en bok i handen. Varje dag. Denna sommar kommer att tillbringas på jobbet. Känns bra. Har fått ett annat perspektiv på jobb nu. Tror att förra sommaren alltid kommer att följa mig vart jag än går. Bra eller dåligt?

Dags för lite fika nu innan vi ska iväg och sätta sprätt på lite pengar. Mat måste införskaffas. Vårt kylskåp börjar snart eka.
.Angel


Inget fel

Vissa saker kanske man inte vill ändra. Vissa saker vill man inte förbättra. Vissa saker vill man bara vara. Låta dem rinna ut i sanden.

Jag vet att jag inte har gjort något fel. Jag har rätt att känna så här. Så det så!

.Angel

Hemma från sommaren

Helgen nere i Skövde var sommar! Allt var grönt, och då menar jag precis allt! Eller, träden var förstås inte utslagna riktigt men allt annat!

Fredagen började tidigt hemma i Hudik. 07.00 avgick tåget från stationen så vi var uppe före tuppen, och svärmor! ;) Tågresan nere gick bra. Och fort faktiskt. Väl nere fick vi mat i oss av mormor G. Tog igen oss lite och sedan tog vi en promenad i det sköna vädret. Mat skulle självklart inhandlas. Kvällen blev lugn då vi alla somnade före elva.

Lördagen var lika varm, om inte varmare, som fredagen. Fick hämtning av morbror B runt tolv. Vi for ut till Getaryggen och där bjöds det på fika. Var skoj att träffa både A och S då de vuxit på sig lite sedan sist. Efter fikat och en stund i solen blev vi skjutsade till morfar G. Där fick vi åter fika ute i solen. Denna gång i nyklippt gräs. Kvällen blev återigen lugn framför TV:n.

Söndagen var ännu varmare och vi visste att vi hade en dag på tåg framför oss. Mormor G fyllde oss med mat innan vi tog bussen ner till stationen. En timme satt vi ute i solan och väntade på tåget. Bussarna går inte så tätt på söndagar... Tågresan började 13.42 och slutade 19.49.

Några kändisar såg vi allt i helgen. Började med Jimmy Jansson och Bert Karlssons dotter på centralen i Stockholm... Jag har suttit på samma bänk som dem! ;) Väl på centralen på hemresan ser vi ett käntansikte gå förbi. Gugges kompis K skulle med samma tåg. Skoj att ses så där oplanerat. När vi stannade på Arlanda klev massa kända ansikten på. Bland annat pappsen. Inte hade jag en anning om att vi skulle åka samma tåg hem. Absolut inte att vi skulle sitta i samma vagn. Ungefär fyra platser ifrån varandra. Skoj!

Helgen är över och marknadsföringen börjar idag. Ska ta och åka och hämta böckerna alldeles snart. Sedan bär det av till skolan. Jobb ikväll. Kommer hem runt nio.

.Angel

Värme!

Vaknade runt halv nio. Hade självklart då varit på väg upp minst 4 gånger, men insett att klockan bara varit 05.30, 06.14, 07.16, 07.38.... Gahhhaa... varför kan inte jag få sova till nio åtminstonde.. Mina kvällar blir ju så tidiga.

Aja, i alla fall... vaknade vid halv nio och då var det redan 10 grader varmt och sol! I skuggan! Eller, alltså... 10 grader varmt i skuggan plus att det var sol på andra sidan huset! ;)

Denna dag kommer att sluta bra! Jag ska ta mitt pick och pack och fara söderut. Stannar i Hudik överdagen och imorgon far vi ner till Skövde med morgontåget. Jag hoppas på full vårvärme nere i Skövde. Tänker bara ta med migvår/sommarkläder, ingen tjocktröja eller varma skor. Så det så!

Införskaffade även nya solglasögon i förrgår. Eftersom både min käre mor och syster var medbrottslingar till att de gick sönder på väg till Vemdalen. Det enda jag begärda var att de skulle bli putsade för jag såg suddigt med ena ögat och inget alls med det andra. Men, glasögonen fick slängas på Volvo, innan vi hade hunnit åka iväg... Nu har jag i alla fall ett par nya, de ser dyrare ut, känns bättre och är så snygga!

Dags att packa lite kanske? Eller, nej... ska låta Gugge sova en stund till... Han var ju snäll emot mig igår kväll så då måste jag ge tillbaka nu.
.Angel

5 veckor kvar

Endast fem veckor återstår nu. Sedan är sommaren här. Otroligt. Våren har bara försvunnit med rasande fart. Eller har den kanske inte kommit ännu?

Redovisningen idag gick bra. Skönt att det är över och att vi lämnat in arbetet. Nu kan jag åka iväg med gott samvete.

Marknadsföringen börjar på måndag. Delade känslor inför den kursen. Ska bli skoj med marknadsföring och framför allt intressant! Men samtidigt kommer det nog vara många hår som ryker från huvudet...

.Angel

Tamtadam

Blåser i trumpet. Ropar hejrop. Fanfarerna avlöser varandra.

Förrådet är nu städat!

Kartongerna står uppradade, en hylla är uppställd, kläder är upphängda, skor står uppställda. Man kan gå rakt igenom förrådet. Utan att snava på någon låda eller behöva ta ett jätte kliv för att komma åt väskan som råkar ligga längst in under en och annan kartong.

Nu är det bara balkongen kvar. Den får bli en annan dag. Det är ju ändå söndag idag. Vilodag.
.Angel

hits