Halvtid i semestern

Nu har jag haft semester i 2 veckor. Och 2 veckor återstår. Kanon bra!

Sen sista har vi hunnit med en massa.
I torsdags var jag och hälsade på en kollega. Vi fikade nybakade muffins och hennes dotter visade mig alla hennes leksaker. På kvällen fick jag ett fint sms där vi fick veta att våra kompisar fått barn! Så kul!
Fredagen var ganska lugn. På kvällen var vi hem till några kompisar på grillning. Vi var 10-12 stycken där. Vi hade det riktigt skoj. Och tur med vädret hade vi också! Vi sov över där så lördagen började vi på bortaplan. Vi åkte hem och packade strandväskan och gjorde lite matsäck. Sedan åkte vi ut till Alnö där vi mötte upp två andra kompisar. Vi hann vara ute i 2 timmar ungefär. Sedan for vi hemöver igen. På kvällen var vi ut till Klockarberget på grillning. Riktigt mysigt hade vi det där.
I söndags tog vi det lugnt. Tvättade, plockade och packade våra väskor. På kvällen for vi till stugan och där har vi varit hela veckan. Dock har vi haft otur med vädret. En dag var det fint så då hann jag med lite solning. :) Har även hunnit med två bad. :)

Nu är vi hemma i Sundsvall. Gustaf ska ha träningsläger i helgen med fotbollen. Själv åker jag ner till Hudik imorgon på morgonen för att gå på trav och grillfest. Tar med mig K ner så jag inte blir helt ensam.

.Angel

Första semester veckan går mot sitt slut

Snart har första semesterveckan avklarats. Vi har haft det skönt och mest varit hemmavid.

I helgen som var hade vi ju kalas.
Fredagen firade vi med lunch tillsammans och sedan på kvällen kom två goda vänner över. Vi fikade en massa och pratade en massa skit. Nästa gång de kommer är de kanske tre?! :)
Lördagen firade vi inte så mycket med kalas.  På dagen var vi ute i Birsta och införskaffade oss en fin kamera. Kanon kul med en systemdigitalkamera. Nu ska vi lära oss allt bara! :) På kvällen var vi på inflyttningsfest hos goda vänner. Kuba-tema var det. Skoj hade vi hela kvällen.
Söndagen på börjades tidigt med kalas. Storkusin från Stockholm tittade förbi vilket var riktigt skoj. När han åkte hem var det dags att fixa nästa tårta. Vilket resulterade i tårtras... Fixade till sig och tårtan blev hel. Sedan på eftermiddagen kom mamma, pappa, Sara och Johan samt två kompisar. Vi fikade ytterligare. Efter allt fikade var vi och kikade på Giffarna. Vilket blev en förlust...

Under veckan har vi mest bara tagit det lugnt.
Vi har fått besök av syster med pojkvän (blivande sambo). Vi har varit på stan
och ätit lunch med goda vänner. Vi har tvättat bilen. Vi har varit ute och motionerat.

Senare idag ska jag hem till en kollega på fika. Mysigt att träffas fast vi båda har semester.
Imorgon blir det nog stranden då det ser ut att bli fint väder. På kvällen ska vi hem till goda vänner och grilla. Mysigt!
Lördagen är oplanerad.
Söndagen åker vi nog till stugan.

Sedan är första semesterveckan slut. Tre återstår och hinner vi med så här mycket varje vecka kommer jag att ha haft en kanon semester även i år. :)

Just nu åskar och blixtrar det ute. Jag satt ute på balkongen förut men flyttade in på grund av att det blev så kallt.
Får se vart detta oväder slutar.
.Angel

Idag firar vi!

Idag firar vi dubbelt upp.

Ett stort grattis till min älskade som fyller år idag!

Bilder från USA.

Imorse fick han skönsång och frukost på säng. På jobbet fick han tårta och nu hemma har han provat min present. Spikmattan var kanon. :)
Ikväll fortsätter vi att fira med goda vänner. Om de inte åker till BB istället. De har nämligen beräknat datum idag. VI hoppas de hinner hit på tårta först och sedan tar BB på hemvägen! ;)

Nu har både jag och Gustaf semester. I fyra långa veckor! Gustaf bestämde sig idag för att ta en vecka extra än vad som var planerat. Så vi blir hemma båda två i fyra veckor. Kanon!

.Angel

Sista veckan innan semestern

Nu är det nära. På fredag är det sista dagen och sedan är det semester.
Är nästintill själv på kontoret nu. Vi är några tappra själar som jobbar denna vecka. Skönt att jag inte är helt själv i alla fall.

På fredag fyller Gustaf år så då ska det firas. Troligtvis kommer två kompisar förbi på kvällen. Om de inte är på BB då och födeer barn. :) Vet inte om jag ska hoppas att de är hos oss eller på BB...

På lördag kanske det blir inflyttningsfest. Eller mer kalas här hemma. Vi har inte bestämt oss ännu. Tänkte bjuda hem några vänner på grillning. Får se om vi lyckas få tag i dem eller om de hunnit dragit iväg på semester.

På söndag blir det i alla fall kalas igen. Då kommer pappa och syster med pojkvän upp.

Visitkort är beställda till
Moster nu. Skoj!

Kalaset i helgen var kanon. Vi fick leka en massa med Emil. Bilder kanske kommer.

.Angel

hits