Sju år

Gugge och Angel vid Gladbäcken
Gugge och jag vid Gladbäcken.

För sju år sedan var vi på bio. Det var andra gången vi träffades. Ändå kändes det som att vi kände varandra sedan långt tillbaka. Jag kommer aldrig att glömma den kvällen. Dels för att det var första kvällen tillsammans med dig. Dels för att det var bio mitt i natten. Men mest för att det blev du och jag då.

Sju år har gått och jag älskar dig mer och mer. Du är min allra bästa vän och du är den som känner mig bäst. Ibland bättre än mig själv.

Du och jag för alltid!
.Angel

Middag

Är hos E. Han har bjudit oss på mat. Hälleflundra med pressad potatis. Creame Broluer (ursäkta stavningen) till efterrätt. Riktigt mumsigt!

Vi ska snart traska hem. Ska upp och jobba tidigt imorgon. På torsdag har jag sovmorgon till åtta i alla fall.
.Angel

Måndag, igen.

Veckorna rasar fram nu. Redan slutet av juni.

Idag jobbade jag en kort dag. Skönt. Dock började dagen/morgonen med att solen lyste rakt in i vårt sovrum och Gugge väckte mig och vi trodde båda två att vi sovit över. Men icke. Klockan var 04.01... En timmes sömn till hann jag med.

Efter jobbet satt jag på balkongen stora delar av dagen. Riktigt varmt och härligt hade jag det i solstolen. Började även läsa en bok som jag snart är klar med. Önskar ibland att böckerna aldrig tog slut. Skulle behöva fylla på min bokhylla med lite böcker. Eller kanske låna av någon. Någon som känner sig manad att låna ut böcker till en läslus?!

På eftermiddagen tog jag en promenad runt Sidsjön med E. Vi provdoppade tårna i vattnet. Mina åkte upp fort med E tyckte det var varmt. Han tappade även sin plånbok och mobil i vattnet. Men båda klarade sig. :) På hemväg hämtade jag två paket från La Redoute. Gugges kläder var perfekt. Mina var så där. Behåller en kavaj i alla fall. Resten får åka tillbaka.

Har gäspat sedan middagen så snart är det dags för sängen. Ska vänta på tvätten först bara.
.Angel

Sommarlov

Har tagit mig ett efterlängtat sommarlov. Även bloggen har blivit lidande. Ska försöka bättra på mig men kan inte lova något. Har dock fått lite glidningar om att jag faktiskt kan skriva på kvällen.. Och det är ju faktiskt sant. Ska försöka mig på att uppdatera varje dag/kväll.

Efter mitt förra inlägg har det hänt en hel del. Jag har börjat jobba heltid.
Lillasyster har tagit studenten. Det har varit midsommar. Bilder kommer att läggas upp. Men inte idag. Orkar inte börja pyssla med det nu. Eventuellt imorgon kväll.

Idag har vi haft en otroligt skön dag! Jag och Gugge började med att ta en lång sovmorgon. Klockan ringde första gången 9.00 men frukosten åt vi inte förens vid 12.00. Skönt att få sova ut ordentligt ibland. Gjorde några försök till att sitta ute på balkongen. Blåsten ville annat så jag hamnade i soffan. Bestämde med grannarna att vi skulle göra en tur och ta oss en fika. Vi hamnade på Skatan och det blev sen lunch istället. Vi blev även överraskade av J's bror med flickvän. Skoj! Åt gott och hade det trevligt i solen. Riktigt mysigt ställe. Vi tog oss en varsin glass också. Härligt!
När vi for hem planerade vi för en kubbkväll och lite grillning. Inhandlade mat och kubbspel. Grabbarna mot tjejerna på kubb och vi behöver inte säga vem som vann. Vi spelade för att det var roligt helt enkelt... :) Men grattis till vinnarna i alla fall. Vilka det nu var?! Åt hamburgare gjorde vi också. Satt ute och hade det skönt. Gick sedan in och drack kaffe med en liten chokladbit. Mums.
Innan de gick hem kikade vi på lite gamla bilder.

Nu är det dags för stordiskning och sedan blir det sängen. Jobbar öppning imorgon. Dock slutar jag tidigt så jag hoppas att det blir en dag i solen! Troligtvis vid hamnen.
.Angel

Examensmiddag

I fredags tog allt slut. Då var mina universitetsstudier över. I alla fall för denna gång.
Redovisningen som jag och E hade gick jätte bra. Hoppas på att få höra mer till hösten nu.

På kvällen samlades vi i klassen för att umgås och festa innan alla försvinner iväg åt olika håll och kanter. Bilder från kvällen finns givetvis
här.

Nu är det sommar. Jag har börjat jobba heltid. På torsdag åker jag hem för att fira min syster som tar studenten. Skoj att träffa hela släkten!
.Angel

Sommarlov

Lämnade in vår kommunikationsplan igår. Det var lite smått stressat timmarna innan inlämning. Trots att vi var där redan 8.00 för att börja. Vi lämnade i alla fall in, dock en timme för sent med vår lärare sa okej eftersom det tydligen var B-uppsats inlämning samtidigt. Detta bildade kö vid varje skrivare och hos tryckeriet.
Firade med lunch på stan sedan. Jag, E och Gugge åt Thai vid ån. Riktigt härligt. På eftermiddagen lämnade vi iväg vår kommunikationsplan till kunden,
PositionSundsvall. Han såg nöjd ut och skulle läsa igenom allt under kvällen.

idag har det varit solen och balkongen för nästan hela slanten. På förmiddagen satt jag och pluggade i solen. Riktigt skönt. Kändes inte ens som att jag satt och skrev tenta. kändes som sommarlov!

Fick ett samtal från E idag. Hon meddeladed att PositionSundsvall vill använda sig utav vår kommunikationsplan redan nu. De skulle skicka ut den till alla sina styrelsemedlemmar. Lyckligare än så kan man inte bli. Nu kan redovisningen på fredag gå som den går eftersom vi redan fått vårt godkännande från kunden. Ändå det som känns bäst!

Imorgon är det nationaldag. Solen ska lysa. Jag ska sitta en stund på balkongen för att plugga. Sedan blir det nog glass med grannen. På kvällen kommer Frida och C-H hit för lite grillning. Trevligt trevligt!

So long. Sola lugnt!
.Angel

Ja och nej

Får man bli arg när de inte hör av sig om man fått jobbet eller inte? De lovade ju trots allt...
Nu har jag fått höra bakvägen om att det redan är tillsatt. Lite arg blir man ju.

Ett gladare besked fick jag tidigare idag. Jag kom in på kursen som jag sökte till hösten. Praktik under hösten. Ska ta ställning i helgen hur det blir. Jag vill verkligen. Tror det kan vara bra och nyttigt. Men självklart finns det nackdelar. Ska väga för och emot i helgen så får vi se vad beslutet blir.

Kommunikationsplanen tar form. Snart har vi för många sidor.
Åter till arbetet.
.Angel

hits