Kommunikationsteorier

Har äntligen börjat få till tentan, på datorn. Har ju gjort klart den för hand. Bara printa ner allt på dator. Inte så bara ska jag säga...! Meningarna blir omgjorda tusen gånger...! Och har man gjort om en, måste man oftast fortsätta med någon till.

Har i alla fall äntligen fått Word på min Mac. Nu ser jag om jag stavar fel på något ord! Me like!

Ska fortsätta nu. Det går ju bra!
.Angel

För gammal?

Uppe med tuppen även idag.

Cyklade ner på stan för att uträtta några ärenden. Nästa år är du för gammal. What, redan?! Var tog ungdomen vägen? Är jag vuxen redan? Vill inte! Eller ibland vill jag, ibland inte.  Aja, men nästa år är jag alltså riktigt vuxen då? Vad nu det innebär. Det visar sig säkert...

Börjar få krupp på tentan nu. Orkar inte skriva ner meningarna på datorn. Inser att jag måste skriva massa mer för att fylla ut varje fråga.. Orka!

Ska i alla fall träna sedan. Då kan jag häva ut all ilska från tentan på träningen. Skönt!
.Angel

Me and myself

Precis hemkommen från en promenad med Frida. Det blev ett varv runt Sidsjön, även idag.

Nu ligger jag i sängen och laddar för en TV-kväll. Själv. Gugge ska på möte...
Ganska skönt att få bossa över dosan själv för engångs skull.

Hemtenta blir det imorgon. För hela slanten.
.Angel

Uppe med tuppen

Imorse vaknade vi tidigt. Åt frukost och sedan började vi plugga. Gugge på sina databaser och jag på mina kommunkations teorier.

Jag kände mig riktigt duktig. Har svarat på alla frågor nu! Nu ska jag bara få ihop texterna och koppla till boken. Men det ska jag fixa tills nästa vecka. Kanske redan denna vecka?! Skulle vara skönt att vara helt ledig nästa vecka. Bara ta det lugnt och vara. Vi får se...

Ska till skolan snart nu. Sista föreläsningen på denna kurs. Egentligen är det inte ens en föreläsning, utan work shop. Hoppas det ger något. Behöver få svar på några frågor i alla fall.

Pizza till lunch, orkade inte hela igår! :)

.Angel

Trötter

Just nu är mina ögon väldigt tunga. Har varit trött sedan jag kom hem. Jobbigt.

Åt pizza från
Biteline. Ingen av oss orkade laga mat. Det var mumsigt gott. Men acke så onyttigt.

Har kikat på floor filler. Blir glad av det programet. Sedan flippade vi mellan alla möjliga kanaler. Såg Äntligen Hemma, Nannyjouren, Simpson, Ajax-Arsenal, m.m. Intressant kväll.

Sitter nu och snackar goja med syster. Har fått reda på att en som vi känner ska få ett till barn. Just nu är hon i mysmage stadiet! Enligt min syster. Så skoj för henne (inte syster, eller skoj för henne att hon gillar mysmage stadiet). Skickar lyckoönskningar, till hela familjen!

Nä, ska nog sova snart.
ZzzzzzzZzzzzzzzzz

.AngelPaus

Ska ta en paus i mitt pluggande idag. Ska strosa runt på stan med Nina istället. Mycket roligare.

Åverålsprovning för ettorna idag. Jag hoppas att det är några fler som köper en. Så vi committare i alla fall tar upp ett bord själva på nästa åverålsfest!

Dags att göra iordning mig inför staden.
.Angel

McQuail läsande

En workshop kvar på onsdag. Sedan är det flitigt jobb med hemtentan kvar. I 2 veckor. Jag måste dock lämna in min tidigare. Budapest resan ligger precis vid inlämningen. Men jag har kommit en bra bit på väg. Så oroa er inte fö rmig.

Igår var sista föreläsningen. Första halvan var kanon. Mycket nyttigt till tentan kom upp. Efter rasten hade nog S fått i sig lite väl mycket kaffe. Det gick fort, och det blev struligt. De sista 5 minutrarna var inte alls bra. Hängde inte med i svängarna då.

Idag lite jobb med hemtentan. Måste läsa i boken!

.Angel

Spel- och myskväll

Igår kom regnet. Det kände höstregnet. När jag gick ut från Ego så var himlen svart. Fick tända lamporna i fönstret vid fyra. Tror inte jag har tänt dem så tidigt på länge.

Cyklade till Nacksta i regnet. Vill, orkar och tänker inte cykla till Emma och Jocke i detta regn. Emma ringde och sa att de kommer till oss istället. Ni ska inte behöva cykla i regnet. Vi tar bilen till er. TACK!

De kom. Vi tände ljus. Myste. Letade lägenhet till dem. Betalade en massa räkningar. Spelade Risk. Åt godis. Spelade Texas hold'em. Åt brownies med grädde. Lyssnade på musik. Tittade på kort. Spelade X-box. Allt detta på bara några timmar.

Skoj att äntligen få träffa Emma och Jocke igen! Var så himla längesedan. Skämes på oss! Ska kanske kika på Jocke när han spelar fotboll på tisdag... Men bara kanske, beror på vädret!

.Angel

Nyfunnen vän

Har suttit och snackat skit med Frida nu hela kvällen. En tjej som jag inte alls kände för någon månad sedan. Kan tacka våra bloggar för att vi träffades. Snackar med henne varje dag på MSN nu. Gillar henne mycket.

Vi snackar om allt. Mest en massa skit. Men vi har skoj.

Hon är go. Hon är snäll. Hon är rolig. Hon är precis som mig! :D
Båda är vi hyper allergiska mot djur, båda är vi.... ja, kommer inte ihåg alla likheter nu. Men hade flera stycket i huvudet...! Kommer kanske på dem senare?!

Onsdagar och söndagar är våra promenaddagar. De andra dagarna snackar vi skit. Men jag hoppas att vi kan ses mer.

Frida är en skön tjej. En tjej med humor. Någon som ingen kan tycka illa om.

Frida, är så glad att jag har träffat dig!
Imorgon kommer jag nog och hälsar på. Och stökar till när du har städat och gjort det fint! ;)

.Angel

Höstmys!

Älskar hösten. I alla fall för att man kan tända en massa ljus och bara sitta och mysa!

Har precis ätit en god middag med Gugge. Pommes Chataue, sjömansbiff och aioli. Och sallad så klart. Mycket gott. Vi hade hög mysfaktor, men några tändaljus. Me like.

Nu sitter jag i soffan och myser. Lyssnar på bra musik och har en massa tända ljus! Köpte ett nytt ljusfat idag. Ett grönt, som ser ut lite som en båt. La sand i det och fem värmeljus. Snyggt på vardagsrumsbordet!

Ikväll ska jag kika på TV. Kanske hälsa på Frida?! Eller om hon kanske kommer hit.

.Angel

Städdag

Har precis städat klart lägenheten! Nu är det rent och fint igen. Och det luktar till och med rent! Härligt!

Ska snart ta tag i tvätten och stryka den. Så vi har rena och strykna kläder i garderoben. Tycker inte om när det ligger kläder här och där som är rena, men ostrykna. Gillar föresten inte alls ostrykna kläder.

Har även diskat nu på morgonen. Tror jag är städoholik idag. Men då blir det fint i helgen. Det gillar jag!

Ska även ta tag i hemtentan. Har kommit en bra bit på den. Bra bra!

Nä, nu ska jag ta mig ett glas saft. Det är jag värd!
.Angel

Dansande sambo

I morse plingade posten på dörren, före åtta! Har aldrig hänt. Två paket levererades till min älskling. Han blev glad, precis som på julafton.

Just nu spelar vi musik från datorn, i högtalarna i vardagsrummet. Oh, yes, jag är så duktig på att förklara..!
När Gugge väl fick det att fungera, efter lite fingervisning av mig, drog han igång segerdansen! Så söt! Älskar honom för dessa spontana grejor! Me love!

.Angel

Älskade vän

Pratade med Emma idag. Var längesedan vi sågs nu. Över en månad. Och ändå bor vi i samma stad.

Emma, vi sågs mer när du bodde i Hudik.

På lördag ska jag få träffa min älskade vän igen. Har saknat henne. Tur att telefonen är uppfunnen. Men tyvärr har det inte blivit mycket av det heller.

Risk på lördag. Gugge ska inte få vinna denna gång. Det ska jag göra! Eller Emma. Men grabbarna får inte vinna! Så det så!

Sängen...
.Angel

Shopping på stan

Var på stan med Elin på förmiddagen. Eller kanske runt lunch...?!

Vi var in i alla affärer där det kan tänkas finnas vinterjackor. HM, Gina, MQ, Stadium osv... Hittade i alla fall många jackor. Dock inte så många som var lik den jag hade i huvudet.

Tillslut gick vi tillbaka där vi började. HM. Där hittade jag en mycket fin jacka. En grön militärfärgad. Satt bra och var mycket skön. Hängde undan den tills imorgon. Då ska jag ta på mig en lite tjockare tröja, men inte alltför tjock. Ska släpa med mig Gugge också då.

Ska till skolan och skriva ut lite saker snart.
.Angel

Vinterjacka

Ska ner på stan nu med Elin. Jag ska hitta en vinterjacka. En billig och en som ser ut som den jag har i huvudet!

Hoppas hoppas att jag hittar den! Vill så gärna ha en sådan.

.Angel

Ny lag?

Jag kan verkligen strula till det jag. Detta med lagar är inte min bästa kunskap.

Minns när jag precis fyllt 20, i vintras alltså, och jag skulle fylla i en Mina vänner bok. En fråga var favoritlag. Jag skrev Åldersgränsen på systemet (bara för att jag precis uppnått den). Sedan började jag kika vad de andra hade skrivit på den. Om det bara var jag som var så smart... De andra hade skrivit Timrå IK, Hammarby osv...! Missuppfattning av mig.

Ungefär likadant var det idag. Jag hämtade min tenta som jag gjorde i våras. På första frågan har jag uppfunnit en ny lag...! Personliguppgiftslagen. :)

Promenad med Frida nu!
.Angel

Tidspress?

Tycker inte om när folk inte håller tiderna. Spelar ingen roll vad det är. Håll tiderna! Respektera oss andra.

Klockan elva började min tvättid. Tro inte att jag har fått in min tvätt i maskinerna ännu. Nej nej... någon själ har gått över sin tid och inkräktar just nu på min! Illa!

Har varit  ner en gång till... men de där maskinerna går och går. Ska gå ner nu och se hur det ser ut.

Gahhhhh!
.Angel

Hemtenta

Sitter hemma och är duktig idag.
Har börjat på hemtentan nu. Den känns inte alls allt för svår. Jag kommer nog att ta mig igenom den levande. Har lyckats svara på två frågor. Dock inte helt klart. Testar ett nytt sätt att skriva nu. Först svara kort för hand och sedan skriva ner allt på dator, när jag är klar med alla frågor. Tror att det fungerar bättre än att sätta sig vid datorn på engång. Hoppas i alla fall det.

Praktiken närmar sig med stormsteg. Jag måste hitta några som vill ta emot mig!

.Angel

Fas Höst

Fast det är varmt och skönt ute så tror jag seriöst att hösten är här. Min höstförkylning har kommit. Det rinner i näsan och jag hostar lite då och då. Men är inte sjuk. Den som påstår det vet inte att detta är en helt vanlig fas för mig när det är höst.

Jag har några faser året runt....
Fas Vinter: Svårt att andas och förkyld
Fas Vår: Pollenallergi
Fas Sommar: Gräsallergi
Fas Höst: Förkyld och hosta
Sen har jag säkert en och annan fas till, men de har jag förträngt än så länge.


Hade inte tvättid idag. Det vara imorgon...
Ska i alla fall byta lakan i sängen. Sedan ska jag börja med hemtentan. Seriöst!

.Angel

Ps, har i alla fall lockaliserat flugorna till köket...

Flugor

Fick byta jobbtider idag. Slapp kliva upp fem och börja sex. Nils ringde igår och ville byta. Me tacksam!
Jag jobbar kväll istället. Skönt med lite sovmorgon!

Idag är det varmt igen. 15 grader redan. Då var klockan halv nio!

Ska på flugjakt nu, vi har en massa röda små flugor i vårt kök. Ska försöka utrota dem nu. Sedan ska jag tvätta.

.Angel

Höstvärme

Idag har det varit varmt ute. Nästan så att man trott att sommaren är på väg igen och att hösten är några dagar/veckor bort... Men jag skulle kunna tro att imorgon är det lika kallt igen.

Har i alla fall varit på aerobics idag. Skoj!

Imorgon jobbar jag kväll. Pengar!

Snart är det sängen. Jag är fortfarande trött efter nollningen.
.Angel

Solresa

Min kära syster skrev på MSN att hon satt och kollade på sista minuten resor. Hon tyckte att hon och jag skulle åka. Visst visst tycker jag!

Är helt inne nu på att hitta en billig resa så både jag och Gugge har råd att åka. Tillsammans med syteryster såklart.

Dumma syster, nu kommer jag ju sitta och leta och leta. Jag har ju inte ens pengar nu...

.Angel

Marknadsfunderingar

Förra söndagen var vi hem till Hudik och gick på marknan. Jag köpte strumpor (ett måste när det är marknad), vi köpte marknadsnougat och kokosbollar.
Nougaten är snart slut, likaså kokosbollarna. Vet inte vad jag ska ranka högst på min lista utav dessa gosaker. Gillar i alla fall när kokosbollarna är lite sega, precis så som de är när man tar dem direkt från frysen. Mums!

.Angel

Promenad

Har varit ute med Frida nu på promenad. Vi gick längst Selångersån bort till Granlo och tillbaka på vägen. Det tog oss ca 50 min. Härligt härligt.

Imorgon blir det kanske aerobics.
.Angel

Aj aj aj

Idag till middag blev det tacos. Mums mums mums!
Men det hade kunnat sluta illa... Skulle öppna konservburken som ananasen låg i. Då skar jag mig på locket. Inte första gången kan jag säga. Men denna gång var det mellan tummen och pekfingret, där man har som simhud... Gjorde mycket ont kan jag säga. Skrek till Gugge att jag ville ha plåster. Förlåt älskling om jag lät arg. Men det gjorde mycket ont!

Sitter och kollar på postkod miljonären nu. Varför döpa om Vem vill bli miljonär till postkod miljonären? Är ju exakt likadant...!

.Angel

Street

Så skoj det var! Men svårt. Kändes att jag inte hade varit där på ett tag. Jag och Josefin körde helt fel ibland, ett steg efter och ett steg före ibland.

Äntligen är jag igång! Promenad imorgon med Frida!


Har även plockat här hemma. Pappa, kusin och farbror kommer sedan. De ville ha fika. Så då ska de få det.

.Angel

Nyttigt

Ska idag iväg och träna. Ska bli så skoj. Trivs verkligen på Ego. Idag är det streetdance som gäller. Ska ta tag i mina träningsvanor nu. Har varit alldeles för slapp på sista tiden. Hann bara träna en gång efter sommaren innan nollningen drog igång. Men nu ska det bli skärpning.

Har även bestämt med Frida att vi ska ut och gå två gånger i veckan. Äntligen så kommer mitt liv att få lite struktur.

Måndag: Ego / Ledig
Tisdag: Ego
Onsdag: Promenad med Frida
Torsdag: Ego / Ledig
Fredag: Ledig
Lördag: Ego
Söndag: Promenad med Frida

Känns kanon det här! Får bara skippa träning vid sjukdom och jobb.

Dags att styra kosan mot Ego nu.
.Angel

Tillbaka till verkligheten

På fredag börjar mitt normala liv igen. Så skönt ska det bli. Äntligen kan man börja umgås med vänner igen. Pratade med Emma i telefon idag. Vi kom på att det måste vara minst tre veckor sedan vi sågs. Skämes på oss!

Imorgon är det sittning. Jag och Nina ska vara på kåren och ordna borden och allt under dagen. Skoj att sittningen är imorgon. Hoppas att allt klaffar. Tror nog att det gör det. Hoppas ialla fall.

Har suttit i soffan några timmar nu. Skönt!

Var upp till Mia och Jugge igår. Lämnade lite marknadsgodis till dem. Tyckte de behövde det, båda var sjuka. Stackarna!

Snart är det sängen.
.Angel

Uppdatering

Nollningen pågår för fullt. Jag har verkligen inte tid med mycket. Springer hem från skolan för att hinna få i mig lite mat och kanske eventuellt försöka se till så att hemmet ser ut som ett hem.

Har inte suttit ner i soffan på väldigt länge. Och framför allt inte surfat.

Minisittningen i torsdags var kanon! Jag slapp vara nykterhetsansvarig, så vi alla vet hur kvällen slutade?! Skämt och sido, jag gick hem vid elva. Gugge kom och hämtade mig, på cykel.
Maten var god, sällskapet var trevligt och stämningen var på topp. Minisittningen var verkligen en bra aptitretare till den stora sittningen.

På pubrundan i fredags var det drag. Förfest hemma hos Daniel. Alla vi som var där, jag, Jennie, Astrid och Daniel, satt och halv sov. Kaffe skulle ha varit på sin plats, men det fanns det inte tid för. Pubrundan var som förra året, buffalo och monkiewalk. Blev en och annan lambo.

I lördags var vi alla lite slita. Men några få tappra dök upp. Skoj att se allt från den andra sidan detta år. Men som förra året lyckades jag spilla blåbärssoppa, på samma ben inför samma gamla rävar. :) En ny tradition är född?!
På kvällen var det förfest hemma hos en nolla. Sedan vidare till kåren. Där blev det mycket.... Kvällen var skoj i alla fall! :)

Night Mission i söndags natt var skoj. Lite små trött bara. Skoj att så många dök upp. Finska dancemoves, dem kan jag nu!

I måndags var jag inte alls pigg, men var ändå och kikade på Capsen. Våra killar tog sig till semi. Duktigt gjort. Men mutor är vad som gäller hos mytec...

Idag var det kareoke som stog på schemat... Men det blev allsång, efter lite strul med kåren. Temat var hemlösa. Jag drog tidigt. Trött...!

Nollningen tär på oss generaler!

Back till pluggningen.
.Angel

Ölympiaden

Igår var uppslutningen inte alltför stor under nollningen. Ölympiaden skulle börja fem. Då hade vi 3 nollor och kanske 10 faddrar. Vi fick reda på att de hade skjutit upp allt en timme, på grund av att det hade regnat. Vi lyckades skrapa ihop så vi var 9 nollor.

Vi generaler tog bilen upp. Nollorna gick med faddrarna.  Rättvist och skönt! :)
Lekarna började och det var skoj att kika på. Minns hur det var förra året.
Tyvärr hade ju FIFA planerat in fotboll mitt i allt, så alla våra nollor drog. Committ fick dra sig ur. Blev inte att vi försvarade vår tredje plats..!

Minisittning idag.
.General Angelica

Föreläsning

Ska snart iväg till skolan. Andra föreläsningen på kursen Kommunikationsteorier B.

Skönt att allt har satt igång igen. Skönt att ha något att göra på dagarna. Blir säkert less snart, men då ska jag tänka på sommaren som varit. Hur extremt ledig jag har varit i 3 månaders tid.

.Angel

Första föreläsningen för terminen

Har helt glömt bort det. Men igår var ju första föreläsningen för denna termin. Är helt inne i nollningen så allt annat glöms bort.

Skoj att träffa hela klassen igen. Kändes som evigheter sedan, men när vi sedan träffades kändes det som om det var igår vi sågs. Skönt att allt är som vanligt nu igen. Vardagen är vardag och helg är helg.

Masskommunikationsteori B är kursen jag läser nu. Kurslitteraturen är på engelska. En tjock en. Men det ska nog gå. Tur att jag fick låna den av Helena. Tack!

Imorgon blir andra föreläsningen. Borta på Västhagen. Gillar inte de lokalerna, men det får gå.
Sängen nu...
.Angel

Grillning i Nacksta

Idag blev det en lung men rolig kväll. Klockan är 22.03 och jag är hemma! Generlerna drog tidigt. De flesta andra drog på kåren.

Träffades nere på förrådet. Såg inte så bra ut just då, bara några få nollor och en massa faddrar. Men bättre blev det ute i Nacksta.
Grillade massa gott och lyssnade på reagee. Tävlade grupperna emellan. Min grupp kom tvåa! :)

En nollegrupp mutade även oss generaler med en tårta. En hembakad, jätte god! Massa pluspoäng till dem!

Idag en tidig kväll, imorgon kanske en lite längre? På fredag går inte hem före nollorna i alla fall! ;)

Ölympiaden imorgon. Committ committ committ!
.General Angelica

Lära känna kväll

Har precis kommit hem från kåren nu. Skönt att äntligen få sitta ner och ta det lungt!

Började kvällen på skolan. Gick smidigt att få in alla i grupper. Skönt!
Gick på förfest på förrådet = vi satt och snackade på förrådet. Kikade in en snabbis på Brandstationen, sedan kilade jag vidare till kåren för att fixa och dona inför kvällens upptåg. Stressigt!

Sångerna kom igång ungefär en kvart efter start så det var lyckat! Lekte lite lekar, drack en massa dricka och bara umgicks. Massa kärleksförklaringar har jag fått, undrar om det är för att jag är så otroligt söt eller för att jag är general?! Uppsakttar mer mutor än smör. Ett tips till alla nollor! ;)

Gick hem tidigt. Det kommer flera kvällar!

Imorgon är det Grillning och Capsträning.
.General Angelica

Trött dag

Har haft en trött dag idag. Gjorde inte mycket på förmiddagen. Diskade lite bara.

Vid halv tre åkte jag iväg med
Frida för att posta lite brev. Första gånge jag träffade henne. Definitivt inte den sista! Mycket trevlig tjej. Vi for runt lite överallt. Pressbyrån, postterminalen och max.

Stadsvandringen var nog det enda vettiga jag gjort idag. Ska snart ner till skolan. Måste skriva ut lite saker tills imorgon. Osså ska jag hämta min cykel som står på förrådet.

.Angel

Stadsvandring

Träffade rätt så många nollor idag på stadsvandringen. Skoj att så många var med! Hoppas på en ökning tills imorgon och resten av veckan.

Committs nollning är nu officiellt igång!
.General Angel

Nollnings kickoff

Kom hem tidigt, men kvällen var lång ändå. Började sex, kom igång med mötet sju. Tack vare förseningar och fotboll. Gick igenom alla dagar under nollningen för att få allt att klarna.
Skrev ut lite låtar, då blev det fart på alla. Hesa blev vi. Men nu kan vi ALLA låtar! :D

Var upp till Kim en sväng. Hon hade målat lite väggar så det såg inte ut som en förrådslägenhet. Mycket finare och hemtrevligare. Inget illa till er andra som bor på förrådet, med det var mysigare hos Kim! :P

Kåren blev det en timme. Hann med att träffa två nollor, fast vi inte har börjat ännu, dansa nere på dansgolvet, heja på en massa kändisar. Fick skjuts hem. Skönt!

Idag är det stadsvandring.
.Angel

Kineserna är starka

Taco- och spelkväll med Mia och Jugge.
Åt så vi hade mat upp i öronen. Men det var gott. Tacos kan man alltid äta för mycket av.
Spelade Risk sedan. I 4 timmar, och ändå är vi inte klara. Får fortsätta någon annan dag.

Kineserna är små. Men de är många. Och starka!
Kinesiska muren...
gick rakt igenom hela Asien. Det fungerade i alla fall ett tag. :) Får se hur det blir sedan, i fortsättningen.


Underbara grannar. Trivs med dem. Tror de trivs med oss också. Verkar så i alla fall.
Hur kan det stämma så bra på en gång. Efter en kvart var vi som gamla kompisar. Mycket skoj!

Snart sängen. Har faktiskt varit vaken sedan fem i morse. Började jobba sex. Så jag är värd en natts sömn nu.
.Angel

In med det nya

Vaknade runt nio. Hungriga var både jag och Gugge.

Ska snart ut till Ikea med Frida och Elin. Mitt påfund! Jag ska köpa en ny tv-bänk. Bort med den gammla och in med det nya! Hoppas att vi får den gammla såld också. Så vi får igen lite pengar.

Ser framemot lördag nu. Ska bli skoj att träffa alla igen.

Dags att sätta fart nu.
.Angel

hits