Tillbaka hemma

Igår kväll kom vi tillbaka hem till Sundsvall. K var snäll och hämtade oss på tåget så vi slapp gå. Tack snälla!

Igår kväll/natt tittade vi på TV, fixade och kom åt alla kort som varit förlorade, blev arg för att TV inte ville fungera.

Idag har vi handlat mat tills imorgon. Nu är det bara att köra mot det nya året! :)
Jag ska planera lite lekar ikväll. Kommer bli riktigt roligt imorgon. 

Vi har även hunnit lämna tillbaka TV och fått en ny. Denna fungerar utmärkt!!

Dags att planera lite lekar.

Gott nytt år alla vänner!!
.Angel

Julen är över för detta år

Jag lever. Har haft fullt upp unde rhela julen därför ingen tid till att uppdatera.

Nu tänkte jag bara visa att jag lever så ni inte blir oroliga!

Alla klappar som jag fick var underbara. Tack till alla!!
Mat har vi ätit i stora mängder. Fika och choklad har också klämts ner.

Härligt att umgås med alla nära och kära.
Imorgon blir det bio med kusinbarnen. Ska bli skoj. De längtade igår och ville gå igår. Det verkar vara ett bra tecken! Hoppas de inte har väntat för länge imorgon bara. Ska bli mysigt att umgås med dem imorgon. Har saknat dem massor så äntligen ska man få rå om dem i några timmar.

Nu tror jag det lutar åt en bowlingturnering.
.Angel

Förkyld inför jul

Så var vi i Hudik. Jag tog en taxi till tåget för att få med mig all packning. Gugge mötte upp på stationen. Svärfar hämtade oss när vi kom fram.

Imorse då jag vaknade kände jag mig inte 100 frisk. Dock försökte jag ignorera det och började göra mig iordning för en tur på stan. Det gick inte alls bra utan det slutade med att jag låg på sängen och sov i någon timma. Nu mår jag så där. Jag hoppas verkligen att det går över tills imorgon.

Ikväll har vi haft bowlingturnering hemma i mammas vardagsrum. Jag och
Sis var bäst och vann. I alla fall en gång.

Imorgon ska jag till mormor en sväng. Sedan ska jag träffa Terese. Ska bli så skoj att träffa henne igen. Var mycket länge sedan och vi har en del att ta igen.

Imorgon kväll är det lillajulafton ute i Lingarö. Ska bli mysigt att umgås med busungarna en sväng.

Nu är det dags för sängen.
.Angel

20 armar extra

Packningen är klar. Alla julklappar är inslagna och nerpackade. I fyra påsar. Hallen är fullproppad med all packning. Frågan är hur jag ska få med mig allt:
  • 1 stor ryggsäck.
  • 1 liten ryggsäck.
  • 1 rullväska.
  • 4 påsar julklappar.
  • 1 handväska.
  • 1 Angelica.
Någon som har 18 armar att låna ut?
Tur att vi får hämtning från tåget i alla fall.

.Angel

Hudik i eftermiddag

Sitter på kontoret och kan inget göra. Servern som jag jobbar mot håller på att uppdateras. Det betyder att jag snart kan traska hem över. Flera timmar tidigare än tänkt.

Jag har en massa saker att göra hemma så det kanske är lika bra.
Packning ska göras. Julklapparna ska färdigställas. Och jag ska ta mig till tåget helskinnad. Frågan är hur jag får med mig två ryggsäckar och fyra påsar julklappar till tåget i denna halka. Ska man ringa taxi? Eller ska jag försöka få skjuts från annat håll?

Ikväll blir det troligtvis lillajulafton med svärföräldrarna. På söndag blir det lillajulafton med kusinbarnen. På måndag är det julafton.

Jag ser fram emot veckan i Hudik. Förhoppningsvis får jag även träffa två gamla vänner som jag inte träffat på väldigt länge. Detta är något som jag verkligen ser fram emot och längtar till. Ska även bli skönt att vara hemma hos nära och kära och bara vara också. Inga måsten eller så. Bara umgås.

Dags att kila hem.
.Angel

Vad händer?

Snön låg vit och fin på backen. Det var flera minus grader. Framför mig såg jag en kall och vit jul.
Nu har verkligheten kommit i kapp mig.
Det är bart på backen, i vissa fall massor av is. Det är flera plusgrader. Framför mig ser jag en grön och varm jul. :(

Jag håller fortfarande mina tummar för en vit jul.
Hoppet är ju det sista som överger människan.

.Angel

Dan före dan före dan före dan före dopparedagen

Om jag har räknat rätt ska rubriken stämma. Lite smått förvirrade över alla dan före dan...

Nu har jag fått byta kontor på jobbet. Just nu sitter jag inne hos ett företag. Jag har fått godkännande från en utav dem i alla fall. Hoppas det inte gör den andre något. Men jag kan ju sitta i korridoren annars.

Igår var jag i Östersund. Fullproppad med information om Venture Cup nu i alla fall.  Kommer bli en mycket rolig och inspirerande vår. Jag längtar redan att få sätta igång på riktigt.

Har idag slagit in 40 paket tillsammans med en kollega. Det tog tid men det var roligt. Jag gillar ju pyssel.

Ska ner på stan efter jobbet och handla det sista inför julafton. Sen ska jag bara ta det lugnt hemma med Gugge.
.Angel

En vecka

Nu återstår endast 7 dagar innan julafton. Helt otroligt. Det har gått fort på slutet. Som tur är har vi alla klappar klara, nästan. Ska bara fixas och trixas lite så är det klart sedan.

Julfesten i fredags var trevlig. En massa trevligt folk. En massa god mat. En hel del att dricka. Flera roliga lekar. Bra musik. Dock orkade jag inte hålla ut lika länge som Gugge. Jag kom hem några timmar innan Gugge.

Lördagen blev lugn och skön. Precis som vi hade planerat. Det enda vettiga vi gjorde var att vi var och handlade hem mat. Nu har vi så att vi klarar oss till jul. Skönt att veta att man har mat hemma igen.

Igår var det fotboll på schemat. Både för mig och Gugge. Metsopcup ute i Nordichallen. Det gick bra. Vi kom trea. Jag gjorde ett mål. Hela dagen kan sammanfattas som rolig, jobbig och fotboll.

Idag är jag trött. Kroppen värker. Jag gäspar ungefär hela tiden.
Ikväll blir det lugnt. Ska tvätta och bara titta på TV.
.Angel

Fredag och julfest

Lucia igår och julfest idag. Dock på olika ställen med olika människor. Men ack så trevligt. Det märks att julen närmar sig för det är aktiviteter här och där hela tiden.

Julfest med Gugges jobb ikväll. Jag kommer definitivt att vara yngst av alla. Men jag tar det med ro. Någon måste ju vara yngst.

Jag är besviken över att jag missade juluppvisningen på ishallen igår. Varför ska ni alltid ha uppvisning på torsdagar? Jag vill ju kunna komma hem och kolla.
Sis, styr upp det till nästa gång!

Nu är det lunch och sedan möte på stan.
.Angel

Lucia

Andra dagen på jobbet och jag bjuds på ett hejdundrande luciafika.
Efter en hel del nyfikna kommentarer måste jag ju säga vart det är jag jobbar. Åkroken Science Park. Kommer att jobba med att uppdatera texter på deras hemsida samt med Venture Cup.

Ikväll ska vi hem till en kompis på luciafika. Hon fyllde år för någon vecka sedan så förhoppningen på en tårtbit är stor.
.Angel

På plats

Första dagen på jobbet.
Jag tycker det har gått utmärkt. Alla är super trevliga och ser till att jag kommer iordning. Jag har nu fått mig ett eget kontor och en egen dator. Jag har även hunnit med en hel del jobb. Jag kommer att trivas utmärkt här.

Äntligen har vintern kommit också!!
Nu är det bara julafton som saknas.

.Angel

Förkyld

Näsan rinner. Jag snyter mig och snart har jag en rödare näsa än Rudolf.

Sis måste ha smittat mig i helgen. Attans också! Men jag tänker inte vika ner mig. Jag ska köra hårt på att inte låta förkylningen ta över och styra. Jag ska träna fotboll ikväll. Så det så!

Pratade med Frida på msn nyss. Roligt att kunna prata med henne trots att hon är i Thai.
.Angel

Tillbaka i Sundsvall

Så var jag åter på kontoret.
Helgen i Hudik har varit kanon. Skönt att vara hemma och bara ta det lungt och umgås med nära och kära.

Fredag. Vi kom ner till Hudik vid sex. Pappa hämtade oss på tåget och skjutsade hem oss till mamma och syster. DÄr bytte vi om och tog oss sedan till resturang Texas. Mycket god mat. Jag och Gugge åt så att våra magar nästan sprack. Men en varsin efterrätt lyckades vi få ner. Promenaden hem var mycket bra. Trots regn och slask.

Lördag. Vaknade runt nio. Skjutsade moster till jobbet och handlade samtidigt frukost. Jag, mamma och Gugge tog oss ner på stan och där blev det lite shopping. Hittade två toppar för en billig pening. Gugge köpte en julklapp. Åt lunch på Jambo. Inte en hemresa om man inte varit där. Efter att vi blivit mätta och belåtna åkte vi till sjukhuset för att hälsa på mormor. Hon var relativt pigg och skojfrisk. Undra om det kanske var gasen som hon fick. Hon påstod det själv i alla fall. Kom på att sist jag träffade mormor låg hon också på sjukhuset. Jag hoppas inte hon ligger där nästa gång, för då är det jul och hennes 80-års dag. På
På kvällen åt vi middag hemma med kusin, morbror och mamma.
Jana och T kom också förbi en snabbis. Kul att träffa dem båda. Var ett bra tag sedan sist. Efter maten åkte vi till idrottshallen för att se sis på deras dansuppvisning. Mycket duktiga dansare. Skoj att få se Sofie Becker dansa också!!

Söndag. Jag och gugge tog det mycket lugnt. Jag läste ut en bok och han jobbade lite. På eftermiddagen tog vi oss hem till hans föräldrar. Där fick vi glögg, pepparkaka och jultalrik. Mums! Vi hann även hem till pappa för att byta gardiner. När vi kom hem till mamma igen däckade jag nästan i soffan. Magen värkte som bara den.

Måndag. Vi var till banken för att fixa lite. På väg hem träffade vi Jana och D. Kul att även få träffa honom. Han hade också vuxit. Sara skjutsade oss till tåget. Nu sitter vi på varsit kontor och jobbar.

Nästsista dagen för mig. Vemodigt måste jag säga!
.Angel

Regnslask

Regn i december?
Får det regna i december? Är det inte snö som ska falla ner från himmelen då?
Kommer vi få någon snö överhuvudtaget?

Det är december. Då ska det inte regna! Det ska snöa!
.Angel

Home Sweet Hudik

Några timmar kvar på denna arbetsvecka. Tiden går fort. Jag tycker det nästan ständigt är fredag. Men som man brukar säga; Det går fort då man har roligt.

Min rapport över mediebevakningen börjar bli klar. Sitter just nu och korrekturläser den. Ska även skicka den till min handledare så att hon också kan titta på den. Kanske också min vapendragare som sitter bredvid mig på kontoret. Ju fler ögon som tittar på den desto mindre fel finns kvar.

I eftermiddag åker vi tåget till Hudik. Ska bli skönt att få komma hem, vårt andra hem. Imorgon ska vi kika på sis då de har dansuppvisning. Skoj att få se dem dansa loss.

Vi blir kvar i Hudik tills på måndag.

Nu är det snart lunch. Magen har kurrat ett tag nu så jag ska snart kila iväg och köpa mig någon mat. Undra vad det blir idag?!
.Angel

Nyklippt

Så har äntligen frissan fått satt saxen i mitt hår igen. Jag är nöjd! Mycket nöjd!
Jag kanske inte ska vänta så länge tills nästa gång. Håret kanske mår bättre av att klippas oftare. Jag mår nog definitivt bättre då. Men frågan är hur plånboken mår?!

Det märks att
Frida är i Thailand nu. Statestiken har rasat...
.Angel

Fot(boll)

Fotbollsträningen igår var skoj. Och jobbig.
Vi var så pass många att det blev tre lag. Skoj med mycket folk. Det är ju lovande inför Metsocup. Vi spelade en massa korta matcher. De som inte spelade fick köra styrka. Shit vad jobbigt. Men ack så bra! Benen känns bra nu. Undra hur det känns imorgon?

Min fot har börjat värka. Inte bra. Måste ringa till papi för att se om han kan hjälpa mig. Skulle kanske behöva att skydd till? Men hur skulle det se ut, ett skydd på varje fot?! Fast iofs. då kanske motståndarna tror att jag är vek. Då kan jag bevisa motsatsen.

En vecka kvar till nästa träning. Missar ju söndagsträningen eftersom vi är i Hudik då. Synd att missa en träning ute i Nordichallen. Måste kanske ta mig till gymmet och springa lite där. Vore något det!

.Angel

Hudik i helgen

Åker hem till Hudik på fredag.
Jag och Gugge ska umgås med familjerna. Ta det lungt. Äta gott. En helg som vi längtat efter länge.
Det enda tråkiga med att vi åker hem är att jag missar en träning. På Nordichallen. Men men. Man kan inte få allt man vill.

Imorgon ska frissan få sig ett besök. Jag längtar. Frågan är ju bara hur man ska klippa sig. Förslag?
K tyckte i alla fall att jag var fin i håret igår. Jag som hade somnat med blött hår och allt. Kanske det jag ska göra för att få volym på mitt annars platta hår.

.Angel

Vinst på första matchen

Timrå vann igår. Min första Elitseriematch och det blir vinst. Jag kanske ska gå varje gång?!
Vi satt i en loge och hade kanon platser. Där vill jag sitta varje gång.

Idag är det fotbollsträning igen. En vecka sedan sist. Kommer bli skoj! Metsocup närmar sig också. Roligt att få spela cup-matcher igen. Var ju väldigt längesedan sist.

Idag är det slutsatser som gäller.
.Angel

Slutet närmar sig

Praktiken börjar lida mot sitt slut. Känns helt otroligt. Tiden har bara rusat iväg. Som tur är har jag suttit med på samma tåg och hunnit med allt jag ska göra under denna höst. Min rapport om mediebevakningen börjar bli klar och om en vecka har vi satt slutdatum. Trodde alrdig att denna tid skulle komma. Känns skönt att min handledare var nöjd med resultatet också. Det värmer.

Var på möte med min nya arbetsgivare imorse. Alla var trevliga och glada över att jag var där. Jag kastades in i arbete på en gång. Ska träffa dem imorgon igen och då är tanken att jag ska sätta igång på riktigt.

Ikväll blir det hockey. Hejja Timrå!
.Angel

hits