Söndag

Så var jag hemma igen i Sundsvall. Alltid lika skönt att komma hem till sitt. Borta bra men hemma bäst.

Festen igår var väldigt rolig. Vi tävlade i lag, åt en massa tårta, drack en del, umgicks och skrattade. Kom på i bilen hem att vi inte hade haft någon prisutdelning. Dock tror jag att vårt lag vann. Vi vann ju i alla fall de två första tävlingarna. Och låg väldigt bra till i alla andra.

Idag på förmiddagen var jag och
Sis väldigt slappa. Låg i varsit hörn av soffan och kikade på TV.
Bussresan hem gick snabbt. Jag sov nästan hela tiden. Skönt!

Imorgon börjar min praktik. Jag fick dock ledigt eftersom att min handledare är i Stockholm hela dagen. Jag ska passa på att träna, plocka här hemma och eventuellt baka bullar. Kanelbullensdag närmar ju sig!

Tack för en underbar helg!
.Angel

Hudik i helgen

Sitter hemma hos mor och syster nu. Dock är inte mor hemma. Hon har flytt till grannlandet.

Åkte tåget ner i eftermiddags. Syster kom och hämtade mig på stationen. Tråkigt att åka tåg hem själv. Brukar ju alltid ha Gugge och trakasera när han vill lyssna på iPod. Nu fick jag själv sitta och lyssna på min musik. Hade dock hunnit ladda den med ny musik. Världens bästa Siran! :) Tack gumman för världens underbaraste låtar! De sitter nu. ;)

Imorgon blir det ishallen några timmar. KM och jag ska som vanligt filma. Alltid lika skoj att bli uppskattad.
Efter det är det stan. Har några ärenden åt Gugge att fixa. Sedan ska jag och syster kika lite också.
Fixa lite inför 25-års kalaset.
Sedan hela kvällen lång blir det PARTY!

Dags att göra syster sällskap. Hon bakar snickerskakor just nu. Kanske man kan norpa en sedan?! Receptet är ju trots allt mitt från början!
.Angel

Last day

Imorgon är sista dagen. Känns på två vis. Skönt att få göra något som man kan. Som jag har utbildning för. Samtidigt tråkigt att lämna alla arbetskompisar. Men jag vet ju vart jag hittar dem om jag skulle sakna dem för mycket! :D

Fick lite info inför praktiken idag. Börjar inte förens på tisdag. Då ska vi på möte det första vi gör. Spännande!

Fika idag med tjejerna. Dom är för mysiga bara! Trevligt att sitta och dricka te och äta scones! Tror vi ska ha det som tradition. Trots att någon vill åka till California. :)

Tvättdags nu. Tråkigt!
.Angel

Fotboll

Sitter på Gugges kontor nu. Har snott hans dator! :P

Ska iväg på GIF-IFK Norrköping snart. Ska bli skoj! Vi och en massa 1000 till! När jag var och hämtade biljetterna vid tre idag var det slutsålt på Norraläktaren. Antar att det var lika på södra.

Hejja Giffarna!
.Angel

Massa bilder

Har nu tömt kameran på en del bilder. 418 för att vara exakt.
Satt och kollade på alla kort och redigerade dem. Man kan verkligen längta tillbaka.

Pappa är på väg. Vi ska ut till Birsta när han kommer.

Tror jag ska ut och knäppa lite höstbilder också.
.Angel

Tisdag

Hösten är nog här på riktigt nu. I alla fall om man kollar ut. Björken som vi har utanför vår balkong är alldeles gul. Träden i backen är röda, orange och lite grön. Jag gillar hösten när det är sånna här dagar. Bort med regn och rusk och jag gillar hösten ordentligt!!

Det är till och med varmt på mornarna. I morse när jag cyklade till jobbet strax innan 6.00 var det 10 plus grader.

Kladdkakan igår blev kanon! Riktigt kladdig.

Pappsen kommer eventuellt upp idag. Han ska hämta sin matta och i utbyte får jag ett nytt hjul till min cykel. Cykeln som snart rostar sönder...

Det gick bra i skolan idag. Min projektplan är inlämnad och lärarna tyckte att det jag skulle göra lät väldigt intressant. Det blir nog en härlig höst/vinter på praktiken!

Dags att tömma kameran. Den måste ju vara tom till helgen! ;)
.Angel

Like the old days

Kladdkakan står i ugnen. Gugge och jag har choklad runt munnarna...

Det är måndag och vi ska ha myskväll i soffan!

.Angel

Minnesförlust?

Det är nästan så att jag under sommaren har glömt bort hur man gör när man skriver skolarbeten. 

Planeringen är inte den bästa från min sida just nu känner jag. Men ändå vet jag längst bak i mitt huvud att jag kommer att ha gjort klart denna praktikplan innan kvällen är slut. Mitt mål är att inte sitta längre än till 20.00. Eventuellt att jag får finslipa en snabbis efter Idol.

Fem sidor är väl inte svårt att få ihop?
Det är svårt att få ner det jag ska göra på praktiken när jag själv inte riktigt är insatt i det. Jag får göra som vanligt, ord*a**a. Det kan jag i alla fall. 

Nu är pausen slut. Tillbaka till dokumentet "Projektplan".
.Angel

Lördag

Har en lugn lördagkväll för mig själv. Det är jag värd efter en jobbig jobbdag. Allt gick inte min väg idag. Som tur var har man snälla jobbarkompisar som ställer upp trots att man är bakis. 

Gugge är på hejdå-party för en kompis. Kompisen ska ta sitt pick och pack och flytta till Malmö. Tråkigt för vi har haft många mysiga och roliga grillningar i sommar. 

Sitter här hemma med MIN dator igen. Snälla Frida hjälpte oss att få hem den i fredags (igår). Nu kan jag äntligen blogga när jag vill. Sitter just nu och lägger tillbaka allt från externa-hårddisken. Det tar tid då man har närmare 6GB bilder. Har inte ens kommit igen hälften... Men hinner nog inte allt idag. Jobbar ju imorgon också.

Fick en rolig nyhet idag. Nästa lördag då jag är hemma är det tydligen KM på ishallen. Detta betyder självklart att mina isprinsessor kommer att ha sitt största fan på plats!! Ska bli skoj. KM brukar ju annars alltid vara på en torsdag. Inte denna gång och det är jag glad för!! Sen på kvällen ska vi ju på 25-års fest. Skoj skoj! Storkusin ska firas ordentligt!

Jobb imorgon. Måndag. Tisdag. Onsdag. Torsdag. Och fredag. Sen en ledig helg!

På tisdag ska jag ha en praktikplan klar. Bör nog börja skriva imorgon efter jobbet. Vill ha den klar ganska tidigt på måndag. Vill inte sitta hela natten då. Det är nästan så att jag har glömt bort hur det är att plugga. Man ska INTE skjuta upp saker!

Jag diggar facebook förövrigt!
.Angel

Två lediga dagar

Har varit ledig idag. Det var så skönt!! Vaknade i morse av att Gugge frågade vad klockan var. Den var tydligen tio... Hade missat att ställa någon klocka igår. Var lite väl trött då det skulle göras så jag somnade ifrån det.

Idag har jag tagit det lugnt på förmiddagen. Ätit macka från Subway tillsammans med Gugge på hans kontor. Sedan sprang jag en sväng på stan. Det slutade med en festtop från VeroModa och underkläder från HM. Var rea på allt så det kändes helt okej!

När jag kom hem från min tur på stan tog jag det lugnt i soffan med en Metro. Känns skönt att få göra så ibland. Har inte hunnit tagit det lugnt den senaste tiden känner jag så dessa två dagar är verkligen välbehövliga!

På tisdag ska jag ha skrivit klart min praktikplan. Dock har jag inte fått helt 100% klartecken från min praktikplats över uppgifter. Hoppas att jag får tag i min mentor imorgon. Annars blir det jobbigt. Men det löser sig på något sätt.

Imorgon blir det bio med Gugge och E. Skoj.

På lördag börjar min 7 dagars jobbperiod. Men sen då den är över är även mitt jobbande på Lidl över för ett tag. Kommer troligtvis att rycka in och jobba lite exrtra. Men inget hel- eller deltid längre. Känns skönt på ett sätt men samtidigt konstigt eftersom jag inte vet vad som händer efter jul.

Nu är det dags för soffan en stund och sedan sängen.
.Angel

Premiär

Var ju medbjuden på premiär ikväll. Snälla Frida tänkte på mig och lät mig följa med på lite smyginvigning på en butik i Birsta. Dock kommer jag inte ihåg namnet på butiken. Sorry... Butiken sålde en massa smink i alla fall. Sånt som man inte hittar på andra affärer. Kanon bra!

Endast en vecka kvar på jobbet nu. Sedan blir det praktik. Ska bli så skoj!!

Dags att mysa upp sig i soffan nu.
.Angel

Tillbaka till vardagen

Så var helgen över. Fast jag jobbade så gick den fort och jag hann med att göra en hel del.

Idag på jobbet var jag inte den piggaste. Första timmarna var inte roliga men sen rullade det på. Nio timmar gick ändå fort.

Imorgon är det måndag. Jag och Siran ska iväg och simma. Härligt. Sedan är det jobb som gäller igen. Jobbar måndag, tisdag och onsdag. Sedan ledig torsdag och fredag. Jobbar helgen sedan är det bara en vecka kvar till praktiken. Ska bli så skoj!! 

Nu börjar det bli dags att sova. Men har lovat Gugge att stanna uppe och se klart filmen. Kanske vilar ögonen en stund i alla fall här i soffan. ;)

Ska förövrigt på smygpremiär på en ny affär på onsdag. Ska bli spännande. Har aldrig varit på sådant tidigare.
.Angel

Tjejmiddag

Har ikväll varit på tjejmiddag. En mycket trevlig och lyckad kväll. 
Vi var 8 tjejer hemma hos S. Vi åt tacos, vissa drack vin andra cola, åt en god och fruktig efterrätt, snackade en massa skit och hade det allmänt trevligt och roligt! En lyckad tjejkväll med andra ord!
De andra skulle ut. Inte jag eftersom jag ska jobba imorgon (om 9 timmar för att vara exakt...). I stället för att gå hem gick jag till en kompis till min kusin. Där var det party på hög nivå. Skoj att träffa kusin som blivit 25 år. Grattis till henne!!

Nu är jag hemma. Gugge tittar på två filmer på TV samtidigt. Jag passar på att låna datorn. 
.Angel

Dags att uppdatera!

Inget nytt om datorn. Just nu lånar jag Gugges. Han kollar på Simpsons the movie så det är lungt! ;)

Vad har hänt sedan sist? Inte mycket. Har kommit tillbaka från Hudik. Varit ledig några dagar. Träffat två underbara vänner. Blivit bjuden på tjejmiddag som går av stapeln imorgon. Ätit pizza två gånger. Jobbat två dagar. Tränat med Gugge.

Jobbar hela helgen men ska unna mig att gå på tjejmiddagen. Kan inte tacka nej till att umgås med trevliga vänner!

På skolfronten har följande hänt: Jag har fått en praktikplats. :) Där jag ville vara så det kommer bli skoj! Nu ska bara en praktikplan skrivas.

Dags att uppdatera sig på vad som hänt på Internet sedan sist.

Hoppas denna uppdatering duger för er en stund. :)
.Angel


Marknan i Glada Hudik

Sitter hemma hos mamma nu på hennes (och systers) dator. Mamma är på Gotland så vi har huset för oss själva! ;)

Marknan i helgen. Jag och Gugge var ner en sväng nu ikväll. Kikade mest på folk. Köpte lite brända mandlar och en vetekudde. Träffade kusinbarnen. Hejjade på syster som säljer langos. Kommer nog förbi och köper där imorgon skulle jag tro.

Gugge åker till Stockholm imorgon för att kika på Sverige-Danmark på plats. Jag är lite avis måste jag säga. Men men...

Datorn är nu inlämnad för reparation. Hoppas det går bättre denna gång. Vill ju kunna uppdatera när jag vill!

Blev en blandad komplott idag. Men så får det bli då jag inte kan uppdatera som jag vill och när jag vill. Men kanske det kommer fler inlägg i helgen då jag har tillgång till en dator lite oftare.

Sov gott!
.Angel

Trasigt

Nu är vår dator trasig igen... Jag börjar bli less! Därför kommer jag nu inte kunna uppdatera min blogg när jag vill. Ni får tyvärr stå ut med detta ett tag då jag inte har någon extra dator i bakfickan. Men kanske någon av er har det?!

Åker till Hudik på fredag. Marknan i stan. :) Ska umgås med syster, kusinbarn och Gugges systerson som kommer till Hudik och hälsar på. Vi blir i alla fall kvar tills på tisdag för att gosa med honom så mycket som möjligt! Man måste passa på.

Har börjat träna seriöst nu. Gymmet igår, simning idag. Vila imorgon och sedan simning och gym på torsdag och fredag.

Nu är det sängen. Inventering på jobbet imorgon...
.Angel

hits