Hudiksvall

Som sagt hemma i Hudik nu några dagar.
Tillbringade helgen med Gugge och pappa i stugan. Trevligt.
Igår kväll träffades vi några gamla konståkningstränare. Riktigt mysigt var det. Inte ofta som vi ses allihopa nu för tiden.
Idag har jag varit ute i
Lingarö och busat, solat och ätit gott.
Ikväll var jag med mamma och morbror till mormor på sjukhuset.

Nu är det dags för en bok och sängen.
.Angel

Ny blogg på G

Har ju sedan jag i våras läste Webbdesign sagt att jag ska ha en egen blogg. Kan nu avslöja att detta inte är alltför långt borta nu...

Håll ut så kommer snart en ny version, med eget domännamn etc.

Snart åker vi hem till Hudik.
.Angel

Onsdag på semestern

Idag har vi haft besök. J, E och A var här. Vi åt gott, lekte med både datorer och barn samt hade det allmänt trevligt! Vi hoppas på ett besök snart igen. Då kanske på bortaplan?!

Är ensam hemma nu eftersom att Gugge är iväg och spelar lite fotboll. Passade på att lägga upp lite
bilder då. Lite från Stockholm och sommaren som varit hittills. Njut!

Nu är det dags för middag. Sedan ska jag kanske träffa kusin med kompis. Annars lutar det mot sängen och en god bok...
.Angel

Träningsvärk

Försökte ju mig på att åka vattenskidor igår. Ni som läst Sis blogg vet ju hur det gick... Inte alls. I alla fall inte för mig.




Men kul hade vi i alla fall. Jag och Sis. 



Kan lova att min träningsvärk idag inte är att leka med. Har svårt att ta mig upp till stående då jag suttit ner. Var inte lätt att ta sig hem från bussen tidigare idag. Men det gick. Har stretchat en hel del nu ikväll och det spänner...

Nu blir jag och Gugge i Sundsvall några dagar. Ska träffa lite kompisar samt dona på här hemma. Sedan blir det nog Hudik och stugan. Skönt med semester. Man kan ta dagarna som de kommer.
.Angel

Första semesterdagarna

Fick äntligen min efterlängtade semester. Som jag har längtat!
I fredags kunde jag till och med gå en timme tidigare från jobbet. Skönt! Då tog vi tåget ner till Hudik. Åt gott med svärföräldrarna och tog sedan en promenad till mor och syster. Där fick vi varsina Langos. Mycket gott! Bra gjort Sis. 

Lördagen tillbringade vi i Valbo hos Gugges syster med sambo, barn och hundar. Mysigt att äntligen få träffa det lilla underverket! E var så söt så söt. Man ville aldrig släppa honom! Myste hela dagen där nere och hade det jätte trevligt. Åkte in till Gävle och åt gott på kvällen sedan styrde vi kosan tillbaka till Hudik. 

Idag har solen lyst på oss hela dagen så vi tog båten ut till Saltvik och hade det härligt. Massäcken var packad så vi grillade lite korv och fikade. Solade gjorde vi också. Min kusin G kom med T och D. Busade lite med dem innan det var dags för hemfärd igen. Hemma fikade vi lite mellis och sedan var det dags för en till tur med båten. Denna gång var sis med och vattenskidorna var redo för premiärtur. Det var systrarna Westrin som skulle inviga dem. Kan väl säga att det gick bättre för den ena av oss... 

Imorgon åker vi tillbaka till Sundsvall för att dona på lite hemma under några dagar. Skönt att vara hemma och bara vara också.

Lovar att lägga ut bilder från dessa dagar så fort jag kommer tillbaka till Sundsvall. Glömde sladden till kameran hemma nämligen.

Sov gott.
.Angel

Sommarlov

Tror bestämt att jag tagit mig sommarlov från bloggen. Ett ofrivilligt sådant.
Vår dator har bestämt sig för att inte fungera som vi vill. Jag har också jobbat en hel del och därför inte hunnit/orkat...

Sedan sist har vi kommit tillbaka till Sundsvall för någon dag. Sedan åkt till Stockholm tillsammans med E och mötte där upp med M och A. Vi hade en trevlig helg i huvudstaden. Resan ner var inte lika rolig. Vi fastnade i Iggesund och blev kvar där längre än väntat. Kom fram till huvudstaden fyra och en halvtimme för sent. Segt....
I Stockholm hann vi med att äta gott, åka ut i Skärgården till Fjäderholmarna, umgås och ha det trevligt, shoppa och bara vara. En kanon helg med andra ord. Det kändes som att vi hann med mer än väntat och det var skönt att få vara lite ledigt.

Nu jobbar jag bara denna vecka och sedan går jag på semester i två veckor. Ska bli skönt att få vara ledig och ta dagen som den kommer. Åker i alla fall till Gävle på lördag för att träffa nytillskottet i familjen. Lilla E ska äntligen få träffa sin moster och morbror! ;) Var och köpte fina presenter idag.

Nä, nu ska jag och Gugge trotsa regnet och bege oss ut på en promenad. Cyklade ju hem i spöregn idag så lite duggregn under promenaden gör mig inget alls. Det kan till och med vara skönt.

Sköt om er nu och simma lugnt!
Jag ska försöka bättra på mig och inte låta bloggen bli lidande för att jag har fullt upp. Men som sagt var, det är ju sommar...

.Angel

Lokalkändis

Japp så har man gått och blivit kändis då.
Har varit med i både Dagbladet och ST nu. 
Var ju och pratade hos PositionSundsvall i fredags och då var båda tidningarna där. Trevligt. Om ni söker på deras hemsidor får ni upp artiklarna. 

.Angel

Hipp hipp hurra!

Grattis till min älskling!!

Vi är i Hudik och firar.

Åter till Sundsvall imorgon.
.Angel

Gatufesten 2007

Så var fest veckan i Sundsvall över. Gatufesten 2007 är över.
Gick ner en sväng på onsdagkväll för att träffa kusin C med kompis. Träffade även S och E med kompisar. Mycket trevligt. Dock var jag ju trött eftersom jag hade jobbat så kvällen blev inte lång.
Torsdag och fredag skippade jag gatufesten. Jag och Gugge kikade på film på fredagen. Fick besök av syster med två kompisar en snabbis. De var glada. I alla fall syster. :)
På lördagen var vi på inflyttningsfest  hos L. Mycket fin lägenhet. Trevlig fest också. Vi hade svårt att slita oss och gå ner på stan. Väl nere på stan träffade jag S och E med kompis. Vi hade det skoj. Lyssnade på Timbaktu. Mycket bra! 

Nu är vi i Hudik. Ska fira Gugges födelsedag imorgon. Hoppas på sol.
.Angel

Bilder

Nu har jag tagit tag i mina bilder och äntligen lagt upp dem här. Titta och njut. Jag blir alldeles varm i hjärtat när jag tittar och minns tillbaka.

.Angel

Välkommen!

Morbror Gustaf och moster Angelica.
En liten Emil föddes i morse. Stolta föräldrar är Gugges syster med sambo. Grattis och välkommen till världen!

.Angel

Väder

Varför är det alltid fint väder de dagar då jag jobbar?
Varför är det alltid regn de dagar då jag är ledig?
Vill vädergudarna mig något?

Jag ska i alla fall ut i solen nu innan jag börjar jobba. Eftersom att jag är ledig på torsdag kommer det att regna då. Bäst att passa på.

.Angel

Måndag

Helgen har varit lugn och skön. Vi har varit tillsammans med Frida och C-H i Barsta. Riktigt härligt!
Åkte upp i fredags. Lördagen tillbringade vi på en strand. Grabbarna slog lite golfbollar också. Tillbaka i stugan satt vi ute i solen och drack något glas vin och läste tidningar och böcker. Sedan fick C-H för sig att vi skulle ut på promenad. Vi gick genom skogen och kom fram på super fina klippor. Riktigt kanon fint! Där passade Frida på att bada. Vi andra kikade på och drack lite öl och vin. Tillbakavägen skulle bli en annan. Längre. Det tog tid men vi hade skoj. Väl hemma bjöds det på potatis och grillad kyckling. Riktigt gott. Vi var alla trötta så vi somnade tidigt. Söndagen innebar hemresa.

Bilder kommer att finnas här. Snart.

Idag var jag på anställningsintervju. Håll alla tummar att det gick vägen!
.Angel

hits