Helgen som gått

Sålde vår tvmöbel i fredags. Mycket bra affär! Extra pengar i kassan.

Mötte upp Lena på stan. Hos frissan där hon satt och blev omstajlad.
Vi myste på kvällen. Åt tacos, kikade på Idol och åt godis.

Lördag dag blev en seg dag men mycket slö och många LOST avsnitt. Vi började kika på första säsongen. Hann se sex avsnitt, bara 14 kvar! :) Försökte ladda för en utekväll på kåren, men det var svårt.

Förfesten hos Frida var underbar! Skrattade så tårarna sprutade för det mesta. Finns en hel del fina kort från kvällen. Kanske ett och annat kommer upp. När jag fått ordning på dem vill säga.
Tog oss i alla fall till kåren. Såg ut att vara bra med folk så vi kände oss laddade. Gick ner i källaren för att spana in dansgolvet. Vände i ingången med händerna för öronen. Kvällens tema visade sig vara hårdrock. Inte vad vi var inställda på.

Jag och Lena gick på Subway och tog oss en nattmacka sedan gick vi hemöver.

Söndag var ännu en slödag. Svärföräldrarna kom upp och vi for ut till IKEA med dem medan Lena for hemåt. På IKEA shoppades det lite. Mest små saker, som alltid. Men även en fem års present.

Helgen var summa sumarium lyckad. Kårenkvällen går till historien som en utav de tråkiga. Mina gäspningar nere i puben säger allt!

.Angel

Kramkalas!

Internationella nalledagen idag. Läste det på aftonbladet.

Nalle

Sätter in denna söta nalle för att fira denna dag!
Denna nalle tillägnas alla mina söta och underbara vänner, min underbara familj och framförallt min älskade sambo. Ni är guldvärda allihopa! Älskar er!

.Angel


Strategisk kommunikation

Tenta imorse. Gick rätt så okej. Ett godkänt klarar jag nog.
Tentan var mycket svårare än de tentor vi fick att träna på. Knepigt.

Det är ju ändå samma sak man ska kunna. Det spelar väl ingen roll när man läst kursen. Tentorna borde inte skilja så mycket!
Så sant så sant!

Jobbigast var att kliva upp. Mörkt ute, kallt på golvet och trött i ögonen.

.Angel


Regn och rusk

Har varit kallt, riktigt kallt idag. Brrrr. Frosten har legat på marken hela dagen. Ungefär fram tills klockan slog sju. Då kom regnvädret. Och inte bara vanligt regn. Ösregn. Och en massa blåst!

Fick gå och möta min älskling i regnet. Han hade inte ens ett paraply med sig. Jag drog på mig regnkläderna och traskade till förrådet jag.

.Angel

Heldag i biblioteket

Har suttit på skolans bibliotek hela dagen tillsammans med Nina och Gugge. Gugge pluggade ekonomi medan jag och Nina pluggade Strategisk Kommunikation.

Gick bra. Vi gick igenom två tentor och nu börjar vissa saker att lossna och vissa saker fastnar faktiskt! Tro det eller ej. Denna tenta går kanske vägen ändå.

Ska läsa, läsa och läsa imorgon och på onsdag. Hoppas att det känns positivt på onsdag kväll.


Nu är det dags för lite honungsmelon med Gugge i soffan!
.Angel

Bowling och prat in på nattimmarna

Igår stod bowling med Nina och Ante på mitt och Gugges schema. Vi skulle självklart än en gång visa att vi är större (hm... jo Ante är längst men...), starkare (alla har vi våra styrkor (och svagheter)) och bättre (vi vann förra gången).

Första serien gick kanon för mig! Låg tvåa då, efter Ante. Gugges placering ska vi inte tala om... :D
Andra serien gick kanon för Gugge! Han låg då etta, men tvåa totalt.
tredje serien var ett bottenskrap för oss alla fyra.

Placeringen blev följande:
  1. Ante
  2. Gurra G
  3. Angel
  4. Nine

Efter bowlingen tog vi oss en öl. Eller, jag tog en cider, Nina och Gugge tog en och en halv öl och Ante tog en lättis. Sedan bar det iväg hemöver. Till oss. Först några stopp på vägen. Shell Nacksta och Big Boy. Pojkarna var hungrig.

Vi satt och snackade och drack öl/vin/cola till in på små timmarna plus åt en massa chips.
Kom i säng innan tre i alla fall. Men det var på gränsen.

Tränade imorse. Jenny med! :D
.Angel

Spontan och oplanerad shopping

Satt hemma och läste i Tillämpad kommunikationsvetenskap idag när Gugge ringde. Han lät stressad och ville att jag skulle hitta några papper och komma ner med dem på stan.

Visst, vad gör man inte för sin älskling?!

Skyndade mig ner. Gick, eftersom jag trodde Gugge hade både min och hans cykelnyckel med sig. Det visade sig när vi kom hem att den låg i min väska. Som jag hade med mig hela tiden på stan.

Tog en liten sväng i Världshuset när vi ändå var nere på stan. Avverkade HM snabbt. Gick mot MQ. Jag hittade två byxor. Passade perfekt på en gång. Mycket nöjd. Gugge hittade en jätte fin tröja. Allt hamnade på kassabordet och senare i en kasse som jag fick bära hem sedan.

 
Mina fina jeans och mina fina armé byxor. :)

Mycket nöjd med mina fynd. Måste tillägga att båda paren var nedsatta. Armé byxorna var på halva priset!

.Angel

LOST

Har börjat följa en väldigt spännande serie på TV. En serie som väldigt många andra följer. LOST. Tittade nästan inget på den första säsongen. Fick höra allt från en kär vän då iställlet, Lena följde alla avsnitt! Men nu är även jag fast... Följer Lenas fotspår, än en gång. Först Winnerbäck, och nu LOST.

Förra veckan började jag, Gugge, Emma och Jocke att titta. Emma och Jocke avvek efter ungefär en kvart, tjugo minuter. Efter de stack började spänningen på riktigt. Kvällen slutade med att jag satt under filten, höll för både ögon och öron. Mest det sist nämda. Hatar nämligen att höra hemska ljud när jag ser på film. Har det nog från när jag var liten.

Min mor har berättat att när vi var och såg på Lilla Sjöjungfrun så satt jag och höll för öronen i stället för ögonen när det blev hemskt. Detta sitter i än idag. Försvinner ljudet kan jag se. Märkligt?!

Aja, nog med denna sidberättelse...
Frågan är om LOST även denna kväll kommer att sluta med mig under filten och händerna för öronen?!

.Angel

Träningsvärk

Ordet för vad jag kommer att känna imorgon. Träningsvärk.
Streetdance igår. Simning idag.

Blev ingen promenad med Frida idag. Hon kände för en simtur i stället. Okej för min del. Nina hängde också med. 40 längder var målet. Men för mig och Frida blev det 30. Mycket nöjd med det.

.Angel

Första gången

Tränade Streetdance igår. Lika skoj som alltid. Roligt att S och K har olika danser. Mer variation. Me like.
Skyndade sedan vidare till Sporthallen för att möta Jenny och H. Skulle på min första basket match. Ever.
Var intressant, hände något hela tiden.

Roligast var dock att syster yster och Julle Allstar, från Hudik, var där och dansade i pauserna! Go girls, go girls! Ni var riktigt duktiga tjejer. Stolta över er! Synd att Maria gjorde illa foten!

Kanske ingen promenad med Frida idag. Blir nog en simtur istället. Får se hur det går, jag som inte simmar varje dag. Senast i Budapest och då gick det ju bra..?! Orkade inte så mycket, men men...!

.Angel

Tisdag

Fick besked idag. Jag har en praktikplats på Tisdag om jag vill! Ska besöka dem nästa gång jag är hemma och sedan bestämma mig om jag vill vara där eller inte.

Lättad, en sten har lyfts från min mage.

En praktikplats på en reklambyrå är precis vad jag ville ha. Jag hoppas bara jag är lika positiv till detta när jag varit hos dem. Men det tror jag nog. De har ju även eget tryckeri! :D

Dags för Cutlip och lite läsande.
.Angel

Brrrr

Kallt imorse när jag vaknade. Redan igår kväll var det kyligt. Mössan åkte fram innan promenaden med Frida. Den var dock inte med upp till Gonzales.

Föreläsning idag. Förvirrande power point pressentation.

På gården står en container. Där får vi slänga möbler, skit och annat vi vill bli av med. Sedan betalar styrelsen ut pengar till föreningen för varje kilo som slängs! Kanoners! Vi slängde en del. Containern var nästan full...!

Tv-kväll idag. Floor filler, Från koja till slott, CSI och Grattis världen.

Färgade håret i fredags. Många som gillade färgen! Tack tack! Blev mycket nöjd själv med så det var ju skoj att andra också gillade den.

Reklampausen är nu slut...
.Angel

Sorgligt, men ack så vackert

Begravning igår.
Fulla kyrkan. Massor av vackra blommor. Fina ord av prästen. En hel del tårar.

Vännen, jag finns här. Bara för dig!

.Angel

Beställning i höstrusket

Hösten är här nu. På rikitgt. Inga ljusa soliga dagar längre. Grått, blött och kallt hela tiden. Snart är det mörkt när man vaknar och går till skolan och mörkt när man går hem igen. Usch!

Fick i alla fall något uppiggande i brevlådan idag när jag kom hem. En katalog från HM. Med 20 procents rabatt på den dyraste varan och 10 procent på resten! Me like!
Beställde en vinterjacka, ett par jeans, en cardigan, en huvtröja, ett halsband och ett par sweatshirt byxor åt Gugge. Blev ändå rätt så billigt!

Imorgon far jag hem på en kort visit. Tillbaka på lördag kväll igen. Åker med Emma och Jocke! TACK!

.Angel

På G

Har påbörjat mitt sökande efter praktikplats nu.
Har pratat med två reklambyråer, en i Hudik och en i Sundsvall.

Lunchtiden satte stopp för fortsatt ringande. Får ta en paus nu och ringa vidare senare.

Hoppas verkligen att jag får en plats som jag gillar! Och där jag lär mig mycket!
.Angel

Tillbaka till vardagen

Har landat i vardagen igen.

Skola både idag och igår. På börjat en ny kurs. Strategisk kommunikation. Mycket intressant. Hoppas verkligen att det fortsätter på detta vis hela kursen. Tenta om lite drygt två veckor. Sedan är det några case på slutet. Annorlunda upplägg mot tidigare kurser, men skoj att prova något nytt.

Tränade idag. Skönt.

Ingen promenad med Frida imorgon. Hon är på kurs. Får ta ett extra varv på söndag. Missade ju förra onsdagen också, och i söndags. Illa illa!

Floor filler nu snart...
.Angel

Budapest på 4 dagar

Kom hem igår. Trötta och illamående.

Åkte hem till Hudik i onsdags. Mor och syster kom och hämtade oss. Åt gott på Skeppdals. Somnade tidigt. Åkte med tåget ner till Arlanda på torsdag morgon. 06.00 avgick det från Hudik. Trötta!
Anlände till Arlanda och tyckte vi hade all tid i världen på oss. Chekade in. Jag var redan in chekad (fast jag precis hade kommit till Arlanda), men de ryckte på axlarna och chekade in mig ännu en gång. :) Fikade. Mycket goda mackor och vin. Mums! Handlade parfym och tittade på klockan. 15 min kvar tills flyget skulle gå. Kanske dags att gå på det?! Vi var sist på, fick sitta längst bak. Absolut ingen nackdel! Vi hade hela bakredelen för oss själva!

Tog det lugnt när vi kom fram till Budapest och vårt hotell. Kikade in rummen, gick ner till poolerna och badade. Alla utom Gugge. Han gick och la sig. Badade i olika pooler, allt ifrån 27-28 grader till 37-38 grader. Varmt!

Vaknade tidigt på fredagen. Jag och Gugge gick och badade. Tidigt! Uppe före de andra!
På dagen skulle vi utforska shopping utbudet. Gick kanon. Jag hittade ett par skor. Mycket fina, och till ett billigt pris.
Eftermiddagen spenderade vi på Szechenyi badet. Varma källor och mycket sköna pooler. Vädret var toppen för utomhusbad.

Fick Dolce Vita massage på lördagmorgon. Mycket skönt! Hel kropps massage och sedan avslappning! Underbart helt enkelt!
Lördagen var ägnad åt att hitta billig salamikorv! Vi tog oss till Saluhallarna och gick gator upp och ner fyllda med salamikorvar, paprikor och annat gott. Köpte en salamikorv som var runt en meter lång!
Eftermiddagen gick medan vi satt på en båttur på Donau. Mycket vackert! Fick höra en saga berättas om Buda och Pest.

Söndagen var en resedag. Busstur till flygplatsen, flyg till Arlanda, tåg från Arlanda till Sundsvall och bil från tågstationen hem.

Budapest bjöd på vackert väder, god mat, fina miljöer, trevliga människor och helt underbar atmosfär! Kommer att återvända!

.Angel

Mina tankar är hos er!

Ibland är livet så himla orättvist!

För ett halvår sedan visste ingen att livet skulle ta denna väning.
För några månder sedan, på studenten, hölls ett av de mest gripande talen jag någonsin hört. Allas ögon var fyllda med tårar.
För några veckor sedan sa någon att det var på bättringsvägen.
För några timmar sedan släktes ett liv.

Mina tankar är hos familjen! Mina tankar finns hos dig vännen!

Livet är orättvist!

.Angel




Praktikångest

Hade information om den kommande praktiken idag. Vi fick lyssna på ett antal personer, ett år äldre stundenter, som berättade om sina upplevelser från deras praktik. Inte alltför givande, men dock så intressant.

Fick lite lätt panik över praktiken i alla fall. Man måste bestämma vart man vill vara, sedan är det inte säkert man får vara där. Troligtvis väntar en intervju,  sedan är det ändå inte säkert att man får platsen. Då får man snällt leta vidare.

Runt lucia går någon magisk gräns. Har man inte hittat någon plats då får man hoppas att man får en nästa år.

Ok, jag vill göra den nu! Inte nästa år. Vill inte läsa frivilliga kurser nu. Ska ju göra det nästa år. En praktikplats till mig tack!

Har några på lut, men måste ju ringa dem också! Gör det till veckan. När jag kommer hem stärkt från Ungern resan. Längtar! I övermorgon far vi!

.Angel


Ärevarv

Så lycklig nu! Vill bara skrika och springa runt runt i lägneheten. Men behärskar mig. I alla fall en stund.

Är klar med tentan! Äntligen!

Ikväll ska jag sitta och titta på TV, det är jag värd! Efter allt slit med denna tenta. Jag hoppas att det blir lite mer än G. Jag har slitit sjukt mycket! Så det så! Men nu är det över!!

McQuail kan slänga sig i väggen nu! Angel är klar! Jag tänker aldrig mer läsa boken. I alla fall inte på länge. Man vet ju aldrig, vi kanske blir bästisar en dag?!

.Angel

Less

... det är vad jag är!

På denna hemtenta som jag har suttit med i massa dagar. Orkar inte skriva om fler teorier. Inga fler exempel. Jag vill inte. Jag vill åka till Budapest nu! Inte på torsdag. Nu!

Spabad varje morgon, mysiga promenader runt staden dagarna i ända. God mat på mysiga resturanger. En och annan utflykt. Ännu mer god mat. Lite mer promenader. Mycket mer spabadande.

Äh, går inte att drömma sig bort. Tentan ligger och trycker i bakhuvudet ändå. Gör klart den nu så kan jag dömma imorgon och på onsdag. Sedan far vi! Jippie!

.Angel

Aj

Min tå gör fortfarande ont. Aj!
Vet inte om promenaden med Frida hjälte så mycket. Det blev i alla fall ett varv runt Sidsjön. Denna gång gick vi upp. Frida var inte så glad över det..! :)

Har tittat på Grattis världen nu, med Fredrik och Filip. Dessa två herrar är helt enkelt så himla knäppa. Men jag gillar dem!

.Angel

Cykeltur gav blå fot

Tränade Streetdance imorse. Lovely!

Syster yster kom upp, vi gick på stan. Pappa, farbror, kusin med kompis var på hockey, så syster liftade med dem upp. På stan shopade hon en massa presenter till diverse människor. Jag kikade bara. Cykelresan hem var en klass i sig...! Fastnade med foten i framhjulet. Aj aj aj! Skulle sparka till stänkskärmen på framhjulet för den låg mot hjulet. Fastade då med foten i hjulet och det lät inte bra. Syster skrattade så hon nästan låg ner. Aj aj aj skrek jag mellan skrattanfallen.

Min stortå och en bit upp på foten är nu uppsvullen. Lite blå här och där. Fint!

Jag ska inte göra två saker samtidigt. Det är bara så!

.Angel


hits