Trysil och 30 mars

Trysil var kanon! Vi åkte skidor i tre dagar. Vädret var inte på topp för ens det var dags för hemfärd.
Vi hade i alla fall tre härliga dagar tillsammans och nu längtar jag redan till nästa gång! :)Idag går mina tankar till en person. 3 år har gått och det känns som igår. Saknaden är enorm och jag kan fortfarande inte förstå när vi ska kunna ses igen. Igår åkte vi förbi platsen, det högg till i magen. Älskade vän! Varför?

.AngelEn vecka

En vecka har gått sedan förra uppdateringen. Inte bra. Har fått en del klagomål. Jag förstår er.
Just nu är jag inne i en period då jag inte har lust att skriva. Jag gör det bara för att jag "måste". Ska försöka hitta känslan igen. Kanske dyker den upp i Trysil?!

I eftermiddag packar vi in oss i bilen och far till Transtrand för att sova. Sedan imorgon åker vi vidare till Trysil. Där ska vi vara tills på söndag. Vi ska åka slalom i massor! Hoppas på samma väder som det är idag. Då kan det bara bli kanon! :)

Mina tankar finns hos er!

.Angel

Barnvakt och sol

Våren är på intåg på riktigt känns det som. Man hör fågelkvitter och solen lyser och värmer. Imorse då jag skulle äta frukost blev jag bländad av solen. Har aldrig fått solen i ögonen vid frukostbordet tidigare. Men det är bäst att vänja sig. Fast vi ska ju köpa nytt frukostbord så då kanske jag slipper solen i ögonen vid frukosten. :)

Igår var jag barnvakt åt
Aston. Det gick mycket bra och han reagerade knappt när pappa gick. Vi kollade på HappyFeet, målade, kollade på alla bilar och lastbilar, ställde dem i rader, radade upp alla fina djur, kollade på Lejon Kungen och myste med alla djur. Vi hann också få på oss pyjamasen innan mamma kom hem. Då blev Aston glad och ville bara mysa med henne sedan.
Nu när vi vet att det gick bra att vara barnvakt hoppas jag att det blir fler gånger. Då kanske även Gugge får chans att vara med?!

Ikväll kommer Gugge hem. Ska bli härligt att ha honom hemma igen. Dock kommer han sent så det blir till att hämta honom på tåget och sedan hem till sängen. Innan jag hämtar honom ska jag nog iväg och kolla lite på Värmecupen. Mitt lag spelar ikväll och eftersom jag fortfarande har hosta och förkylning så spelar jag inte. Men heja det kan jag! :)

Trevlig onsdag i solen!
.Angel

Måndag och jag är på bättringsväg

Det verkar äntligen gå åt rätt håll. Idag har jag varit och jobbat. Har haft hostan kvar och sprungit runt i korridorerna med hostan. Kollegorna har haft bra koll på mig idag. :)

Helgen var inte så aktiv. Jag låg mest i soffan faktiskt.
På fredagen var Gugge på lite afterwork och jag låg hemma i soffan.
På lördagen var Gugge och tränade och sedan på hockey. Jag låg hemma i soffan.
På söndagen var Gugge och spelade match. Jag låg hemma i soffan. Dock så gjorde jag några kraft ansträngningar och tvättade flera maskiner tvätt samt plockade lite här hemma.

Soffliggandet har givit något. Jag är som sagt var på bättringsväg.

Nu är Gugge i Västerås och jag är hemma själv.
Ikväll blir det hockey. Heja Timrå!
Imorgon blir det jobb och invigning och sedan på kvällen ska jag vara barnvakt åt
Aston.
På onsdag blir det jobb och sedan väntar jag hem Gugge.

Nu ska jag ladda inför hockyen. Hämta viddruvor och sätta på mig myskläder. Sedan borrar jag ner mig i soffan. :)
Jag älskar vår nya soffa!
.Angel

Fredag och fortfarande hemma

Än har jag inte blivit frisk. Hostan ger sig inte och halsen blir inte bättre.

Soffan är super skön och jag har vekligen nyttjat den nu i de tre dagar som jag varit hemma. Bild kommer då jag blivit frisk och då jag har ork att ta några kort.

Imorgon blir det förhoppningsvis Hudik och lite kalas. Mamma fyllde år i onsdags så henne ska vi fira och min kusin fyller 30 år imorgon och han ska vi också fira! Jag hoppas att jag inte blir sämre för jag vill ju vara med och fira.

Ikväll blir det lugnt. Som hela dagen varit. Jag läre nog sitta här i soffan men benen på divanen och en filt över mig.

Åter till TV:n.
.Angel

Sjukstuga

Tror jag blir tokig. Ska man aldrig få vara frisk?
Tycker att jag var och varannan vecka har ont i halsen, hostar, har feber, mår illa eller har ont i huvudet. Nu är det halsen som är tjock och jag har feber.

Sitter hemma och jobbar idag. Då kan man sitta under täcket med bärbara datorn och jobba. Funkar bra!
Har fått mycket gjort idag här hemma. Det hade jag nog inte fått nere på kontoret.

Imorse flyttade jag och Gugge bort den gamla soffan. Den står nu inne i datarummet. Det är just nu tomt på soff-platsen. Som tur är kommer det att stå en ny och fin soffa där om cirka 3 timmar. Jag längtar!!
Bild kommer att komma på soffan då den är på plats.

.Angel

Tisdagkväll

Hemma från fjällen. VI hade det toppen i Vemdalen. Trots att vi körde fel och att jag hade fel pjäxor med mig. Vädret var inte på topp men backarna kan man inte klaga på.
På torsdagen då vi kom upp myste vi på i stugan och gjorde oss hemmastadda.
På fredagen åkte jag, Gugge och svärfar slalom. Dimman låg tät på toppen och man såg inte mycket framför sig. Jag och Gugge var på väg ut på fjället då vi åkte tillbaka till stugan. Dimman lurade oss. :)
På lördagen åkte jag och Gugge slalom. Dimman hade försvunnit och vi såg nu över till andra sidan också. Vi åkte hela dagen och hade det rikitgt skoj i backen. Dock fick jag ont i benhinnorna på eftermiddagen och vi gav upp en timma tidigare än vad vi hade tänkt. På kvällen var vi ut och åt på Hildings Krog. Mycket mysigt ställe.
På söndagen var det ihop packning och städning. Sedan var vi till Storhogna och fikade innan vi delade på oss.

Fjällresan var behövlig och vi hade det kanon. Emil kom ihåg morbror och moster och han visade oss en massa nytt som han kan. Något som han var riktigt duktig på var att räkna. Han kunde räkna till tio och gjorde det flera gånger om. :)

Imorgon kommer vår nya soffa! Som vi längtat. Ikväll flyttar vi undan den gamla till datarummet och där får den stå tills någon ny ägare dyker upp. Känns tråkigt att sälja bort en så bra soffa, men vi har ju länge längtat efter en sån som kommer imorgon.

.Angel

Dagarna springer iväg

Det är redan tisdag. Vart tar dagarna vägen?

I söndags åkte vi ut till Birsta. Gugge köpte sina skidor och jag köpte en massa kläder. Lyckades stöta ihop med en mycket bra säljare som kunde se vad jag ville ha och vad jag passade i. En mycket bra kombination. Nästan så att jag ska rata alla andra butiker och bara gå till henne. Jag sa också det till henne och jag tror hon blev glad. :)

Igår var det jobb och sedan låg jag hemma i soffan. Somnade medan Gugge var på träning och sedan då jag vaknade mådde jag illa. Detta var som tur var borta i morse då jag vaknade. Kan inte bli sjuk till fjällen!

Idag på jobbet har det varit fullt upp. Har försökt fått till en inbjudan. Men ju fler kockar desto sämre soppa... Dock lyckades jag sy ihop det hyffsat bra så nu hoppas jag att de andra godkänner den.

Ikväll ska det packas inför fjällenresan. Vår plan är att kunna packa in i bilen imorgonbitti och ha packningen i bilen under morgondagen då vi jobbar. Så att vi sedan kan åka direkt till Hudik efter jobbet. Tror tiden kommer rinna iväg om vi åker hem efter jobbet. Vi har ju trots allt en del att göra i Hudik då vi kommer. Takbox ska på, vi ska fika och fira pappa som fyller år imorgon.

Jag längtar som en tok till fjällresan nu! Det ska bli så himla härligt. Hoppas på bra backar och bra väder. Ska bli skönt att koppla av några dagar tillsammans med Gugge, hans föräldrar och hans syster med familj. Hoppas Emil känner igen moster och morbror. :)

.Angel

Söndagsblogg

Har nu suttit och kollat på Vasaloppet sedan nio imorse. Skippade första timmen då vi kom hem rätt så sent från bion igår. Alltid lika mysigt att sitta i soffan och kolla på alla duktiga skidåkare. Är mäkta stolt att min lillasyster åkte Tjejvasan förra helgen. Är också stolt över att känna ett par som åker dagens lopp. Jag har lite koll på hur det går för dem via vasaloppets hemsida där man kan söka på de som åker.

Idag ska vi ut till Birsta. Vi ska kolla på köksbord på IKEA och sedan ska vi kolla på skidor till Gustaf. Tror han blev lite avis då jag köpte ett par förra helgen. Han vill nog också ha ett par nya. Ett par egna. Sedan i eftermiddag/kväll ska vi hem till T och M för att boka resan till over there. VI har nu bestämt att vi ska åka till USA i juni. Ska bli riktigt skoj. Ett besök i New York och ett besök i Miami. :)

Filmen igår var kanon. Dock saknade jag en del saker från boken men så är det nästan alltid. Bra gjord och helt klart sevärd. Nu väntar jag på de andra två ska komma på TV.

.Angel

hits