Träning

Har kommit hem efter en timmes träning. Känns skönt att ha kommit igång igen. Eller kan man säga att jag har gjort det efter två gånger?! Ajja, ska i alla fall börja simma till veckan. Känns lite vågat med utebad nu när det inte är så varmt ute. Vill inte bli sjuk på kuppen.

Lunch nu och sedan promenad bort till jobbet.
.Angel

Bio igår

Jag och Gugge var på bio igår. Harry Potter och Fenixorden. Har ju sett alla andra så vi måsta ju se även denna på bio. När vi reserverade platser var det två andra som också hade gjort det. Igår när bion var hade det tillkommit två till. Så totalt var vi sex stycken i hela biosalongen! Det var härligt det!! :) Så skulle man ha det jämt.

Hade ju snabbesök igår av
Jana med familj minus en son. T ville absolut inte följa med så han stannade hemma hos mor min. Jag bjöd i alla fall på kladdkaka och den var populär! D gillade den mycket. Han gillade också att få göra sin egen cola. Vad gör man inte för att bli populär hos gudsonen sin?!

Idag blir det träning och jobb.
.Angel

Vad har jag gjort?

Undrar vad jag har skrivit som är så speciellt. Just igår dessutom. Kan det möjligtvis vara min Facebook som gör det?

image92

Ser onekligen bra ut!

.
Angel

Skyhög topp

Hm, undra vad som är så visst med mig idag. Besöksstatestiken har skjutit i höjden idag. Jag som nyss gjorde min uppdatering. :)

Alla nya läsare, välkomna!! Lämna gärna namn och kommentar så jag vet vilka ni är.
.Angel

Onsdag

Idag har jag haft en ledig dag. Börjar bli bortskämd med sånna nu för tiden. Men jag ska inte klaga. Det är riktigt skönt. Och man hinner med sånt som man annars inte hinner med. Tvätta, diska, se på friidrotts VM, baka...

Nu är kladdkakan klar och jag inväntar
buspojkarna med familj. De ska hämta en sak till båten. Och jag ska självklart bjuda på fika. Roligt att få besök. Hoppas Gugge hinner hem också så han får träffa dem.

Ikväll blir det bio. Känns som om det var år och dar sedan sist. Och det är det nog också! :) Vi ska se Harry Potter. Har ju sett alla andra filmer på bio så vi kan ju inte skippa denna. Men det är enbart för att vi fått chekar från ICA som vi går. Annars skulle det bli dyrt... 100 kr för en film på bio tycker jag är mycket. För man ska ju inte bara se filmen. Man ska ju ha popcorn, godis och dricka också. Bio är ett dyrt nöje.

Nä, ska plocka undan lite kläder innan det plingar på dörren.
.Angel

Singstar och bilder

Igår hade vi bjudit hem fem vänner. Vi bjöd på grekiskt. Och de bjöd på skönsång. Vi hade lånat Singstar av K så det var en hel del skönsång som framfördes här hemma igår. Skoj var det i alla fall. Jag tror att alla uppskattade det lika mycket som jag och Gugge. 

Idag har jag jobbat förmiddag. Eftermiddagen och kvällen har jag ägnat åt bilder. Eller alla fotografier som jag tagit under ett år... Det tog ett tag. Men nu har jag skickat iväg en beställning på bilder som förhoppningsvis kommer i mitten av veckan. Kom dock på att jag glömt en hel del bilder som Gugge har på sin dator. Det får helt enkelt bli en till beställning imorgon.

Ska försöka uppdatera pixboxen också. Kanske imorgon förmiddag?!
Nu är det Scrubs och sedan sängen.
.Angel

Ledig dag

Ledig idag igen. Skönt faktiskt. Ska hinna med sånt som man annars inte hinner med. Tvätta, städa, plocka, dona här hemma samt handla. Funderar också på att göra i ordning garderoberna. Just nu är det kaos där och svårt att hitta det man söker. Helst av allt skulle jag vilja ha en stoooor garderob så man lätt kan hitta alla sina kläder och skor. 

Kanske promenad med kusin ikväll. Trevligt.
.Angel

Tillbaka hemma i vardagen

Då var vi åter hemma i Sundsvall efter några dagar i Hudik. Känns som om vi åkt denna sträcka mellan Sundsvall och Hudik ett antal gånger i sommar. Och fler blir det väl i höst?!

Åkte ner med K i fredags. Skönt att få åka bil. Vi puttrade oss fram i vrålåket. :) När vi väl kom fram möttes vi av två buspojkar i dörren. Kusinbarnen T och D skulle sova hos mamma och Sara hela helgen. Vi skyndade i väg och handlade mat och började sedan dona med tacosen. Alla var riktigt hungriga så vi smaskade på rätt så bra ute på balkongen. Mysigt att sitta ute där och äta. Inte ofta vi gör det längre. Efter maten mös vi på i soffan. Jag, Gugge, Sara, T och D. Mysigt värre!! :D T hade gaddat ihop sig med Gugge så han skulle absolut sova med honom. Vi fick därför flytta om lite sovplatser när det blev dags att sova. Jag och Gugge tog T med oss i mammas dubbelsäng och hon fick ta vårt rum.

På lördagen var det skjort-letar-dags. Inför dopet måsta Gugge ha en ny skjorta så vi traskade ner på stan och mötte upp med hans föräldrar. Provade oss igenom MQ utan resultat. Gick i rask fart över till H&M och där hittade vi en nästan på en gång. Letandet var över! Handlade med oss mat från pastavagnen och gick hem för att äta. Pojkarna kom hem med mamma och Sara efter en dag på maln. De var också lite små hungriga så vi åt/fikade allihopa. Jag och Gugge gick sedan hem till hans föräldrar för att träffa mormor samt morbror med fru som kommit ändå från Skövde. Där fick vi fika och hann med att umgås lite. Efter det tog vi oss hem till mamma igen för en grillkväll. Satt denna gång ute på baksidan och åt. Det här var ju riktigt mysigt uttryckte T det och jag kan inte annat än att hålla med. Efter maten var det parken som hägrade för T så jag och G följde med. Lekte och stod i i säkert en timma. När det blev dags att sova bytte vi tillbaka till de vanliga platserna. Mamma fick sällskap av T denna natt.

Söndagen betydde dopdag för E. Vi klädde oss fina och åkte mot Järvsö. Fick en lite mysstund med dem innan det var dags för gudstjänst och trippeldop. Agerade fotograf hela dagen så det blev ett antal bilder innan det var dags att åka hemåt igen. Dopet var jätte fint, dopfikade var jätte gott och vi hann alla med att mysa och gosa med E. Han är alldeles för underbar!

Vi var lediga en dag till så vi stannade i Hudik över måndagen också. Gugge jobbade lite på förmiddagen och sedan umgicks vi med hans föräldrar och mormor på eftermiddagen. Efter maten fick jag ont i huvudet så jag skippade att följa med på båt- och fisketuren som Gugge och svärfar for i väg på. Vilade hemma hos mamma och Sara i stället.

Idag for vi hem tillbaka till Sundsvall. Alltid lika skönt att komma hem igen. Ska försöka packa upp väskorna nu och sedan bara vara. Städas bör det också göras men är ju ledig imorgon så då kanske jag ska passa på?! Eller så kanske jag får något ryck senare ikväll när Gugge är på träning.

Så, det blev en lång uppdatering men jag kände att det var dags. Hoppas ni har orkat läsa och att jag inte tråkat ut er alltför mycket. Appropå den nya bloggen som jag har skrivit lite om, den är på väg men vill få till den riktigt innan jag börjar använda den. Men hoppas att det blir snart i alla fall.

Sköt om er!
.Angel

Otursvecka?!

Veckan började inge bra med en stukad fot. Det blev dock bättre under veckan och nu kan jag belasta den men det känns när jag går långt.
Igår på jobbet var det handen som var ivägen. Skulle slänga sopor och klämde då utsidan av handen (lillfinger sidan) mellan soptunnan och lastkajen... Inte skönt!! Den är i nuläget blå, grön och lila. En mycket fin hand med andra ord! :)
Det är så typiskt mig att klanta till det så här så jag rycker bara på axlarna åt mitt elände.

Åker till Hudik runt fem. Får åka bil med K. Hoppas det blir en lugn tur och inte en massa ryck. 
Dop på söndag. Mysigt!
.Angel

Vad är det för en dag?

Hipp hipp hurra till min älskade lillsis som idag fyller 19 år. Stora flickan blir hon idag!!
Ringde till henne imorse och sjöng en sång med fin röst! ;) Vet inte om hon gillade det eller inte, men sång var det i alla fall.

Ska fira henne på lördag vi, jag och Gugge. Fast paketet kanske hon får idag?!





Grattis gumman på din stora dag!! Love you!

Hipp hipp hurra!!
.Angel


Uppdatering

Känns som att det är på plats för en uppdatering.
Datorn har äntligen kommit tillbaka hem så nu kanske jag kan bli en aktiv bloggare igen?!

Var hemma i Hudik en snabbis i helgen. Åkte ner lördag eftermiddag och tillbaka söndag kväll. Var på 40-års kalas på söndagen. Min kusin fyllde 35 år och hans ena son 5 år. Fiskbuffé bjöds det på. Riktigt gott. Tycker verkligen Jana ska satsa på catering. Hon lyckas alltid med sin otroligt goda mat. Mellan all mat och fika lekte vi och busade. Åkte traktor med kusinbarnen. De tyckte jag var en fegis som gav upp sedan. Men efter en ryckig tur tyckte jag att det fick räcka... Vi spelade också brännboll. Tjejerna mot killarna. Det var otroligt skoj!! Dock stukade jag min fot... Men nu börjar det bli bättre så jag hoppas det går över nu snart.
Fick åka med kusin C tillbaka till Sundsvall. Vi var hemma runt tio halv elva. Det blev en lång dag.

Jobbade igår igen. Slutade halv tre så jag och K tog en sväng på stan. Hämtade hennes glasögon och min dator. :)
Ska snart iväg och jobba igen. Lite lunch först och sedan en promenad bort till jobbet. Räknar med att promenaden kommer att ta längre tid än vanligt pga min stukade fot... Men men... jag får skylla mig själv eftersom jag lämnade cykeln på jobbet igår och åkte bil med K.

Hem till Hudik igen till helgen. Dop för E på söndagen. Ska fira syster på lördag. Hon fyller ju år imorgon. Stora flickan! Blir nog i Hudik någon dag extra för att hinna umgås med Gugges mormor som kommer ända från Skövde. Eventuellt att Gugges syster och E stannar i Hudik någon dag också. Det vill vi ju inte missa heller! :)

Hoppas nu att datorn är fungerande igen så jag inte slipper missunna er bloggläsare.
Ska försöka få upp lite bilder senare. Kanske imorgon...
.Angel

Lediga dagar

Mjukstartade på jobbet denna vecka. Skönt efter två veckors ledighet. Jobbade måndag, sedan har jag varit ledig igår och idag. Riktigt skönt. Vädret har ju varit toppen också så det har varit riktigt skönt.
Gårdagen tillbringade jag på en brygga uppe vid Sidsjön tillsammans med N. Solen tog som bara den. På hemväg hämtade jag min mobil, Sony Ericsson Z310i. Den är riktigt snygg!!! Under min promenad hem ringde kusin C och undrade om jag ville bada. Apselut! Hem och åt och sedan drog jag och C och E upp till Sidsjön igen. Riktigt varmt i vattnet så det var härligt.

Idag har jag varit hemma. Tvättat och donat. Har även haft två stycken här som fixat vår ventilation. Så nu ska vi kunna andas bra luft igen här hemma. Skönt!!

Ska snart på fotboll med Gugge. Hans lag spelar hemmamatch så vi måste ju dit och hejja på dem.
Imorgon är det jobb som gäller. Lika så fredag och lördag. Sedan en snabbis till Hudik för att kalasa på söndag. Kanske ett dopp i poolen också?!! ;)

Dags att kila.
.Angel

Den som väntar...

Äntligen!!!
Tycker att jag har väntat alldeles för länge nu. Min efterlängtade telefon är här!! Får hämta den i eftermiddag. Härligt!!
Egentligen har det gått fort. Beställde den i torsdagskväll och har den redan nu. Det är service det!

Idag blir det sol och bad med N. Trevligt!!
.Angel

Telefon på väg

Beställde telefonen när jag kom hem. Förhoppningsvis kommer den i början av nästa vecka!! Kan inte bärga mig. Vill ha den nu...

.Angel

Funderingar kring fotboll

I Birsta idag med K. Jag letade min telefon. Där den var billigast fanns inte rätt färg. Jag skippade att köpa den.
Åt glass och funderade på fotboll. Båda har vi ju spelat tidigare och börjar känna saknaden efter det nu. Mest gemenskapen och träningarna. Känslan att vara helt slut efter en träning. Så nu funderar vi på att starta ett fotbollslag. Ett lag som bara tränar och spelar för skull. Missar man en träning så är det okej. Man ska vara där för att ha skoj. 

Någon som vill vara med?
.Angel

Borta bra men hemma bäst

Tillbaka i Sundsvall nu.
Kom igår. Då gjorde jag och Gugge stan med E. Trevligt.

Idag blir det Birsta med K. Troligtvis en ny mobil. Som jag har längtat!!

Skönt att vara tillbaka i Sundsvall. Hemma hos sig liksom. 
Återkommer ikväll.
.Angel

hits