På plats!

Nu är vi på plats. På riktigt!

Stora flyttlasset gick igår. Och stort var det. Vi fyllde släpvagnen en gång med våra två förråd och lite till. Släpvagnen var STOR. Allt flöt på bra igår och vi var klara med all flytt vid två. Sedan var det dags att ställa allt i ordning. 

Idag har vi varit på IKEA för att handla hem lite saker. Vi handlade bara det nödvändigaste. Sedan tog vi en paus och åkte och kollade på lite fotboll. 

Söders spelar i fyran nästa år! Skoj för dem. Undra om det blir med eller utan Gugge.

När vi kom hem sedan igen så fortsatte vi med att ställa saker i ordning. Och jag känner nu att vi börjar komma på plats på riktigt. Skönt!

Här kommer vi trivas kanon. Vi har äntligen hittat hem!

Tack alla som hjälpt oss före och under flytten! Utan er hjälp hade det aldrig gått så här fort! Vi är evigt tacksamma!

Nu väntar sängen. Bara torktumlaren är klar. Den piper på ett lustigt sätt då den är klar och slutar inte innan man stängt av den. Det ljudet vill jag inte höra i natt. :)

Natti natt. 
.Angel

Helgen är här!

Nu är fredagsfikat över på jobbet. Det brukar innebära någon timmes jobb och sedan hemgång. Dock inte idag. Idag blir det hemgång nu.

Förbereda inför flytten tänkte jag göra. Köra några vändor och sedan vila inför imorgon. :)

Imorgon är det flytt. Sedan befinner vi oss i vår nya fina lägenhet. Alla vänner är varmt välkomna!

Nu tar jag helg. Åter på måndag. I bästa fall på söndag kväll om vi fått Internet att fungera.
.Angel

En säng över, tack?!

Får man somna på tangentbordet då man sitter på jobbet?

Skulle behöva minst ett dygns sömn nu. Allergin gör inte saken bättre.

.Angel

Flytten tar all energi

Känner mig tömd på energi nu. All ork och energi lägger vi just nu på flytten. Man vill ju liksom få allt på plats så fort som möjligt. Trots att vi har den gamla lägenheten kvar ytterligare en månad.

Nu är det bara torsdag och fredag kvar. Sedan går hela lasset! Ska bli skönt att sova första natten på det nya stället.

Två lugna jobbdagar nu. Skönt. Det har varit en hel del att stå i. Mycket som skulle lösas på en gång. Nu är jag på banan och nu är det bara att blicka framåt.

.Angel

Det börjar bli tomt

Lägenheten töms sakta men säkert. Snart är det bara stora möbler kvar.
Den nya lägenheten fylls sakta men säkert på med nya saker. Snart saknas bara stora möbler.

På lördag går hela flyttlasset. På söndag vaknar vi i vår nya lägenhet. Jag längtar!
Bara onsdag, torsdag och fredag kvar nu.

.Angel

Trötter är här

Känner mig som en av dvärgarna i Snövit och de sju dvärgarna.

Imorse då klockan ringde vände jag mig om och somnade 10 minuter till. Sedan var det bara att tvinga sig upp.

Nu sitter jag på jobbet. Trött. Gäspar ungefär varje minut. Man blir trött bara av det. Syret tar liksom slut.

Tur att jag ska iväg och äta lunch med K idag. Det piggar upp. Kan behövas inför ikväll om vi ska flytta en massa saker. Då är det nog inte så bra att vara trött. Målet för ikväll med flyttningen är följande:
- Alla vantar, mössor och halsdukar packas och åker upp till den nya lägenheten. Dem behöver vi inte denna vecka.
- Kläder som vi inte ska ha i veckan åker upp. Gäller lite planering inför veckan men då går det fort sedan på mornarna.
- Böcker som vi inte läser just nu åker upp.
- Förråden börjar kikas igenom.
- Badrummet töms på allt som vi inte använder.

Sen får det nog vara bra för idag. Vi ska ju ha något att göra imorgon och övriga dagar också. :)
.Angel

Fortsätter med jobbfika

Jag fortsätter där vi avslutade i Stockholm. Att jobba på ett fik.

Har varit till Härnösand på möte. Tog bussen för att slippa ta bilen. Billigare och smidigare tänkte jag. Efter mötet gick jag raka vägen till bussen. Ingen buss på över en timme.

Sitter nu på ett fik. Har ätit lunch och sitter nu här och väntar på bussen.

.Angel

Fast i skogen

Sitter på tåget ännu. Skulle vara hemma om en timma. Det kommer vi inte att vara.

Just nu är vi fast strax norr om Gävle. Tåget innan har krockat med en älg och vi sitter bakom i väntan på att få komma fram. Har suttit en stund och blir nog kvar en stund till. Irriterande när man längtar hem.

Är det inte signalfel eller något med SJ så är det älgkrockar.
.Angel

På väg hem, tillbaka till Sundsvall

Nu sitter vi på tåget. På väg hem. Tillbaka till Sundsvall.

Igår kväll var vi ute och åt med vännerna vi sprang på under eftermiddagen. Vi var på Texas Longhorn. Mycket mat och mycket gott! Efter middagen var vi alla mätta och belåtna så vi gick till deras hotell och tog oss en varsin öl/cider.

Idag har jag och Gugge sprungit på Åhléns. Jag shoppade!

Imorgon börjar en ny jobbvecka. Många möten under morgondagen. Sedan flyter det nog på som vanligt. På kvällarna blir det flytt. Och sedan på lördag går hela flyttlasset. Härligt! Vad vi längtar.

.Angel

Södermalm och shopping

Idag har vi gjort Södermalm.
Gugge började sin shopping först. Ett par sneakers. Sedan fortsatte han med ett par jeans.

Vi gick och kikade i en massa affärer. Åt en god lunch och fortsatte att titta. Var in på EM möbler och kikade. Där hittade vi en soffa som vi båda vill ha. Nu ska vi åka till Matfors då vi kommer hem för att titta på den igen och eventuellt göra ett inköp.

Vi tog ytterligare en fika i Stockholm. Det har blivit en del sådana dessa dagar. Men mysigt har det varit. Inte varje dag man kan lyxa till det. Efter fikat började min shopping. Hittade ett par legins och sedan en t-shirt.

Vi sprang på två kompisar också. Det var skoj att ses så här. Inte varje dag man träffar på någon man känner. Oplanerat dessutom. Vi kanske ska träffa dem ikväll igen och ta en öl.

Imorgon är det mer shopping.
.Angel

Magi och ståhud



Coldplay konserten igår i Globen. Kortet taget med min mobilkamera.

Konserten igår var magisk! Redan efter första låten hade jag ståhud på armarna. Publiken var härlig. Coldplay var härlig. Stämningen var härlig. Allt var härligt!

Jag och Gugge kom in till Globen ungefär en timma innan konserten började. Vi tog plats vid mittpunkten. Det stod till och med en markering på golvet "Mittpunkt Hockey". Precis där stod vi. Med kravallstaget i ryggen. Perfekt plats. Globen fylldes sakta men säkert på med folk. När förbandet började spela var det ännu inte fyllt. Men ju bättre förbandet blev desto mer folk fylldes Globen med. När förbandet skulle påa sin sista låt viskade han svagt Coldplay. Publiken tjöt och en rysning gick genom kroppen. Sedan började magin på riktigt.

Hela Globen sjöng Allsång. Sångaren glömde bort texten på en låt. Bandet dök upp i publiken och spelade. De satt längst fram på scenen och sjöng så det kändes väldigt intimt.

Kvällen var magisk och jag kommer alltid att ta med mig denna kväll. Under en av de sista låtarna sprutades det ut pappersfjärilar över publikhavet. Dessa fjärilar plockade publiken på sig, så också jag och Gugge. Det kommer att bli en utmärkt fin tavla i vår nya lägenhet.

Coldplay på Globen 18 september 2008.
.Angel

På plats i Stockholm

Nu är vi framme i huvudstaden. Sitter just nu på en fik och jobbar. Känner mig som en riktigt storstads människa när jag sitter här med min kopp latte och min laptop. Headsettet till telefonen är slängt runt halsen. Visst passar jag in?

Ikväll är det konsert. Får hoppas att det blir kanon! Men det tror jag. Kan det bli annat med Coldplay? Dock fick de inte så bra betyg av Aftonbladet efter gårdagens konsert. Andra konserten brukar ju alltid vara bättre så vi hoppas på det.

Åter till lite jobb. Fler uppdateringar kommer säkert från huvudstaden.
.Angel

Stockholm och Coldplay

Imorgon far jag och Gugge ner till Stockholm. Vi ska se Coldplay imorgon kväll! Det ska bli riktigt skoj att äntligen få se dem live! Jag längtar!

Ikväll är vi återigen i vår nya lägenhet. Vi tänkta packa med oss en massa saker från den gamla så vi har något att dona med. Skönt när saker börjar komma på plats där uppe. Idag tvättade jag för första gången där uppe också. Det gick mycket bra!

I helgen gör vi Stockholm du och jag.
.Angel

Nu är den äntligen såld!

Lägenheten är nu såld. Vi var och skrev kontrakt idag. Skönt att det är fixat och klart.

Nu kan vi lägga allt vårt krut på den nya lägenheten. Dit ska jag nu snart och lämna lite saker samt städa. :)

Kanske ska jag ta med mig täcke och kudde och sova där i natt?
.Angel

Äntligen så har vi den!

Japp, helgen har spenderats i den nya lägenheten! :)
Vi har spacklat, slipat och tapetserat. Vi blev klara med tre rum och har endast två rullar kvar i det sista rummet. Mamma och jag jobbade på bra med tapetseringen och Gustaf skötte förarbetet utmärkt!

Nu vill jag flytta dit på en gång och mysa runt i vårt otroligt fina lägenhet! Ni är alla varmt välkomna sedan och kika in den.

Kommer att åka upp dit direkt idag efter jobbet för att plocka och dona lite där uppe. Ska även ta med mig lite saker dit upp.

Kanske kan jag knäppa något kort på våra fina tapeter så att ni får se. Men bara kanske... :)

.Angel

Mingel med Sundsvalls företagare

Ikväll går det av stapeln. Sundsvall Business Award.

Vi från jobbet ska självklart vara på plats. Jag ska dit upp redan 3 timmar innan för att ställa iordning vårt förmingel som är innan det vanliga minglet. Detta betyder att jag snart måste hem och byta om.

Ikväll ska jag mingla runt med Sundsvalls bästa företagare. Är du på plats?
.Angel

Nyfrissad

Var till frissan idag efter lunch. Nu har jag äntligen en frisyr igen. Inte bara ett hårbarr som inte går att få någon ordning på.

Imorgon kan jag vara fin på Business Awards också. Håret behöver inte stå åt olika håll och jag behöver inte stå i en timma för att få ordning på håret.

Mäklaren ringde och bad om att få visa lägenheten igen. Imorgon. Varsågod sa jag och log. Nu håller vi åter tummarna!

Funderar på att smita från jobbet nu. Är sugen på att köpa mig en ny jacka. Har hittat den på Internet. Vet inte om den finns i butiken. Jag hoppas och tror jag smiter iväg och kikar.

.Angel

Charmtroll till granne

Igår kväll var jag och Gugge över till våra underbara grannar som fick tillökning i familjen för 4 veckor sedan. Vi fick äntligen träffa lilla Hugo.

Han sov då vi kom så vi smygkikade lite på honom innan vi tog en fika i vardagsrummet. Hugo sov och ville inte vakna så pappa J gick och hämtade honom och la honmo i mina armar för att han skulle vakna till. Mina armar var nog härliga att ligga i för Hugo vägrade vakna.

När han tillslut vaknade låg han och charmade både mig och Gugge. Han tittade på oss med sina stora blå ögon och hans svarta kaluffs på håret spretade åt alla håll. Man kunde inte annat än le.

Jag är glad att jag har en sådan underbar och fin familj till grannar. Några veckor till i alla fall. Sedan blir det lite längre mellan oss men det kanske är bra och vi kan träffas mer?!

.Angel

Tillbaka på kontoret och i Sundsvall på riktigt

Nu har jag varit ute och flängt en hel del. Jobbat mest överallt och hela tiden känns det som. Tur att man har ett roligt jobb och bra kollegor sådana gånger.

Dagarna i Stockholm med hela Venture Cup gänget var kanon. Vi jobbade och hade det skoj. Ett riktigt härligt gäng. Synd att man ses så sällan.

Nu är jag åter i Sundsvall och här ska jag nu bli kvar flera veckor innan jag ska ut och fara igen. På fredag får vi tillgång till vår nya lägenhet så där antar jag att vi kommer att tillbringa flera timmar i sträck innan vi flyttar på riktigt. Mamma kommer på fredag och sedan är det tapetsering hela helgen som gäller. Ska bli skoj. Fast det kommer nog bli jobbigt samtidigt.

Nästa vecka åker jag och Gustaf på en minisemester tillsammans. Vi åker till Stockholm för att gå på konsert. Coldplay på Globen på torsdag. Sedan stannar vi kvar i Stockholm hela helgen för att bara vara och ha det härligt. Känns som att vi behöver det.

Nu åter till jobbet. Kände att jag behövde uppdatera. Vet att det blir alldeles för sällan. Men jobbet suger ur all ork från mig just nu.
.Angel

Nu Sundsvall, imorgon Stockholm

Sitter på kontoret nu. Har en del att göra. Men just nu står det still.

Imorgon bär det av till Stockholm. Ytterligare en kickoff står på schemat. Denna gång är det hela Venture Cup som ska träffas. Inte bara vi här uppe i Nord. Ska bli skoj att träffa alla igen, även att några nya ansikten har dykt upp. Skoj! Blir i Stockholm tills på fredag då jag tar tåget upp igen. Stannar i Hudik då.

Helgen i Hudik kommer nog till stor del att spenderas på marknadsgatorna. Glada Hudik marknan går av stapeln i helgen så det blir nog ett och annat strumpinköp. Som vanligt. 12 strumpor för 100 kr förra året. Undra hur många man får i år. Ett tips, köp strumporna på söndagen. Då har alla hunnit kolla in varandra i de andra stånden och höjer sin kvot med strumpor. Mycket bra. Jag köper nästan alltid hos samma tjej.

Visning av lägenheten idag igen. Hoppas att det kommer någon och kollar. På fredag vet vi att det kommer en kille. Han kunde inte idag så han får en special visning på fredag i stället. Jag håller mina tummar och tår!

Nästa vecka får vi tillgång till vår nya. VI har kikat på tapeter och har i princip bestämt oss för vad vi ska ha. Hoppas det går fort så att de flesta rum blir klara! Längtar tills vi är på plats!

Nu är det tidig lunch och sedan ska jag hem och dammsuga och göra fint.
.Angel

hits