Beställt och klart

Nu längtar jag 5-6 veckor fram i tiden.
Igår beställde vi en ny soffa! :)

Tänk om tiden kunde gå snabbt nu så vi får ha den hemma. Jag längtar!
.Angel

Fredagen avslutar veckan

Sitter just nu i Östersund. Har åkt hit för att träffa min nya kollega. Just nu sitter vi och uppdaterar nyhetsbrevsfunktionen och lägger in en massa e-post adresser. Det tar tid.

Ikväll ska jag umgås med ex-grannarna. Gugge åker dit tidigare för att basta. Jag kommer senare och hoppas på att få mysa med lilla Hugo och hans mamma. :)

Imorgon är det spinning som gäller på morgonen. Sedan inga planer.
.Angel

Äntligen bilder!

Nu har jag äntligen fått datorn att fungera tillsammans med kameran. Bjuder därför på några bilder.


Gugge och Jag har precis åkt snowracer, Sara vid granen


Nyår, Gustaf och Hugo myser då jag fyllde år

Hoppas att kunna lägga in fler bilder. :)
.Angel

Skäms

Ja, det kan man kanske säga att jag gör.
Nästan en vecka utan inlägg. Den enda ursäkten jag har är att jag försökt att få datorn att lägga in bilder från kameran så jag kan blogga ett inlägg med bilder. Dock har detta inte gått som jag velat.

Därför ett inlägg utan bilder. Igen.

I helgen var vi först på hockey. Sedan på middag och planerna inför semestern började göras.
På söndagen var vi på brunch och spelade sedan monopol.
En mycket trevlig helg.

Denna vecka kommer att gå i träningenstecken.
Söndag - fotboll
Måndag - vila med lite promenad
Tisdag - fotboll
Onsdag - karate
Torsdag - spinning
Fredag - vila med lite promenad
Lördag - vila / kanske slalom?!

Härligt att ha kommit igång igen. Jag ser fram emot träningsvärken!
.Angel

Onsdag och träningsvärk

Mitt i veckan.
Idag har det kommit lite snö. Härligt! Vintern är nog inte slut ännu med andra ord. :)

Det händer en massa spännande saker nu. Jag kan inte annat än le.
Ska drömmen äntligen bli sann?
Ska fixa några saker och sedan är det nog bara att köra på.

Igår var det fotboll. Idag är det karate.
.Angel

Andra dagen i veckan

Tisdagen är redan här.
Helgen var full med besök hit och besök dit.

På fredagen kom några vänner på tårta. Vi hade det trevligt och jag fick tre paket av dem. Eller fyra egentligen. Och super fina blommor. Paketen innehöll Mellenium trilogin plus en "låne"bok. Gugge grillade också gott kött som vi åt innan besöket kom. Mycket gott!

På lördagen pysslade vi på och sedan ramlade besöket in. Svärföräldrarna kom med tre paket som innehöll handdukar och badrumsmatta. Bra färg då jag också hade köpt sådana. :) Sedan kom
Maria och Hugo med paket. Av dem fick jag ett presentkort på Stenstan. Sedan kom farmor och pappa med paket. Av dem fick jag blommor, pengar och en wok-panna. Nästa på tur att plinga på dörren var Frida och Arvid. Av dem fick jag en fin orkidé. När vi fikat ett tag plingade det återigen på dörren. Denna gång var det kusin Jörgen med dotter. Av dem fick jag fusk kinapinnar. Ser ut som stora klädnypor och kommer att underlätta för mig att äta med pinnar!

På söndag var jag först och kollade på några matcher på Metsocup. Gugge gjorde mål och jag satt på läktaren och var stolt fotbollsfru! Åkte sedan hem för att ta emot fler gäster. Mamma, mormor, Sara och Johan kom på besök. Vi lagade mat. Var sedan ut till Birsta så lillasyster äntligen fick köpa sin dator. Sedan åkte vi hem igen och åt tårta. Jag fick även paket denna dag. Pengar, en duk och ett monopolspel.

Att fira födelsedagen i tre dagar var bra. Jag hann då träffa och prata med alla. Även om fokuset på lördagen fanns hos de små besökarna mer än hos de stora. :)
Tack för alla fina presenter!
.Angel

Hipp hipp hurra!

Idag är det stora dagen. Idag blir jag ett år äldre! :)

Ikväll blir det tårta! Gugge har också lovat att fixa mat. Jag tackar och tar emot!
.Angel

Torsdag, dan före...

Andra dagen på denna arbetsvecka. Även den nästsista denna vecka. Man kan säga att det är mitt i idag.

Precis kommit tillbaka från en lunch med Gugge och K. Vi åt på Delicerano. Mycket gott. Hann också med lite shopping. Jag som hade tänkt att inte handla före min födelsedag. Men hittade ett presentkort i min plånbok och började fynda på Hemtex. En stor duk till vardagsrumsbordet och två badlakan. Allt i matchande färger. :)

Halsen är inte bättre. Eller lite. Äter halstabletter, dricker te och vatten om vartannat och försöker få i mig så mycket apelsin som möjligt. Jag vill INTE bli sjuk!

Ikväll kommer S till oss för att sova över. Hon har tenta imorgon och kommer redan idag. Då hinner hon även fira min födelsedag lite. :)

Det blir så att min födelsedag firas i dagarna tre. Imorgon med några vänner. På lördag med pappa, svärföräldrarna, kanske farmor och några vänner. På söndag kommer mamma, Sis och J. Undra hur mycket tårta man måste göra?!

Jag ser med spänning fram emot födelsedagen. Även om jag redan fått en present av Gugge. :) Hittade ett par fina stövlar på DinSko i helgen. De köpte han till mig i förskott. Jag har dock inte använt dem ännu. Snön är i vägen.

Lite jobb nu. Sedan åker jag hem och vilar upp mig. Måste lämna paket på ICA samt handla lite ingredienser till tårtan (läs: tårtorna) också.

.Angel

Tillbaka i vardagen

Sitter på kontoret nu. Vardagen är tillbaka. Dock är detta en vecka då vi mjukstartar med tre dagar. Det gör dock inte mig något alls. Ganska skönt faktiskt. :)

Jag har hållit mig frisk hela ledigheten. Inte ska jag väl behöva åka dit nu? Halsen är tjock och jag dricker te som bara den. Kan man bli beroende av te?

Igår hade jag en besökstopp på min blogg. Är det listor ni vill ha?

Fredagen närmar sig med stormsteg. Jag hoppas självklart på fika på sängen och ett och annat paket. På kvällen får vi besök av lite vänner. Då ska vi äta tårta. Sen på lördag kommer lite familj och vänner på besök. Då ska vi också äta tårta. Kanske att jag även får fira min födelsedag en tredje dag. På söndag kanske mamma kommer upp. Syster kanske kommer båda dagarna? :)
Jag är barnsligt kär i födelsedagar. Kommer det någonsin att gå över?

Fotbollsträning igår. Jag kände äntligen att jag var på väg tillbaka. Halsen sätter dock stopp för karaten idag. Det får bli spinning två gånger denna vecka istället.

.Angel

Utmanad

Har blivit utmanad av Frida så det är väl ingen idé att försöka smita... :)

4 av mina favoritprogram på TV
Desperate Housewifes
Sex And the City
Ensam mamma söker
Bonde söker fru

4 saker jag gjorde igår
Tvättade
Spelade TV-spel och kraschade en massa bilar :)
Löste ca 30 soudoko
Lagade mumsig köttfärssås med Gugge

4 saker jag ser fram emot
Min födelsedag på fredag :)
Skidresorna till Trysil och Vemdalen
Coldplay-konserten i augusti
Det nya året. Min kalender börjar redan fyllas med en massa roliga saker

4 av mina favoritrestauranger
Texas Longhorn
7 kryddor
Våran grill :)
Det Gugge lagar

4 saker på min önskelista
Systemdigitalkamera
Macbook Pro
En helt ny garderob
Pengar sitter ju aldrig fel

4 personer jag utmanar
Jana
Mia
Jessica
Jeanette

Så, nu var listan klar.

Kan även meddela att allt bakat fick godkänt av Gugge. Nu hoppas jag bara att alla kalasbesökare också tycker om det.
.Angel



Storbak

Nu har jag verkligen invigt vårt kök. Idag har Gugge jobbat och jag har passat på att baka. Just nu luktar det väldigt gott i hela lägenheten. :)

Fikat till kalaset är nu nästan klart. En till kaksort som ligger till sig i kylskåpet och sedan tårtan. Känns bra att vara i princip klar redan.

Imorgon får vi besök av några vänner. De kommer över för att hälsa på och se hur vi bor samt få lite fika. Trevligt.

.Angel

Nytt år, nya tag

Som varje gång då ett nytt år startar börjar man tänka i nyttigare banor. Så även detta år. Nu återstår att se hur länge det kommer att hålla i sig. :)

Idag har jag i alla fall varit på Spinning. Det gick bra och det var faktiskt kul. Jag som har sagt att jag aldrig ska testa på det igen. Första gången var ingen hit då vi fick lära oss att ställa in cyklarna i 45 min. Dagens 45 minuter var mycket bättre och jag kände mig skakis i bena då jag gick nerför trappen till omklädningsrummen. Undra hur det kommer att kännas imorgon?!

Idag har jag varit på stan med min kompis A. Vi åt god lunch och gick sedan och kikade i massa affärer. Hon ville hitta nya kläder och jag försökte vara behjälplig.

En vecka kvar till min födelsedag nu. Det är kanske dags att komma på vad man önskar sig?
.Angel

hits