På skolan

Ja, du läste rubriken rätt. Jag sitter på skolan. Klockan är 21.08. Nästan lika igår. Men då hade jag precis kommit hem vid den här tiden.

En kommunikationsplan håller på att ta form i alla fall. Det är skönt att se att något växer fram och att vi faktiskt kan något och att vi har idéer. Det är roligt!

Imorgon blir det också till att sitta här. Dock inte lika länge eftersom vi ska ha kickout med Communicare. Det ska bli riktigt skoj och jag tror att det kommer att bli många skratt!

Tyck lite synd om mig som sitter här och sliter.
.Angel

Upptagen

För att inte bli tjatig och långrandig med allt jag har att göra så säger jag bara följande; håll ut om en vecka tar jag examen! Då kanske ni förstår varför jag inte är så aktiv här på bloggen?!

Gugge är nu i Stockholm. Branschträff och lite jobb. Ett och annat nöje blir det också. Känns ensamt här hemma utan honom. Hur ska jag klara mig ända tills på lördag?!

Snart dags för sängen. Har ju varit uppe sedan tidigt imorse. Vi inventerade 6.00 imorse. Uppe före tuppen med andra ord.

Håll ut, om en vecka firar jag och sedan ska nog även jag hitta lite mer tid runt hörnet!
.Angel

Det är över nu ...

Communicare 2007 är slut. Känslorna är blandade. Skönt att det är över på ett vis, men sorgligt samtidigt. Allt man har jobbat för och slitit till är nu över. Poff sa det bara.

Dagarna var i alla fall helt otroliga. Träffade mycket trevligt folk och många intressanta diskussioner fanns. Jag fick ett och annat visitkort. ;) Banketten bjöd på mat, underhållning och ännu fler intressanta diskussioner. Ett och annat tips inför arbetslivet fick jag också. Det kan nog behövas.

Nu är det bara en massa pappersgöra kvar. I alla kurser. Om jag skulle bli frånvarande här får ni hålla ut. Om 2 veckor tar jag min examen och då är jag tillbaka!

.Angel

Uppladdning

Nu är det mycket som snurrar i mitt huvud. Jag har en hel del saker att komma ihåg. Det är skolprojekt hit och skolprojekt dit. Men just nu och tre dagar framåt ska jag fokusera på Communicare. Det kommer inte att finnas något annat i mina tankar och jag kommer definitivt inte att ha tid att blogga. Tyvärr. Men ni får helt enkelt klara er utan mig i några dagar. Jag lovar att uppdatera i helgen och ni kommer att få höra det allra senaste från branschen! ;)

So long my friends!
.Angel

Lång helg

Denna helg har verkligen varit lång. Redan i onsdags kväll blev det "fredag"-kväll. 

Åker hem till Hudik om lite mindre än en timma. Där ska vi umgås med familjerna. I alla fall den ena. Ska träffa pappa idag också och shoppa lite. 

Om ni inte hör något från mig. Sakna mig och hoppas att jag skriver från Hudik. Annars lovar jag att ett nytt inlägg finns på söndagkväll.
So long!
.Angel

Uppe med tuppen!

Sitter och donar på med skolarbete. Och klockan är inte ens åtta. Härligt att vara uppe med tuppen och få lite saker undangjorda.

Anledningen till att jag är uppe stavas T V Ä T T I D. Strular man  med datum får man skylla sig själv. Orkar inte springa runt i de andra husen heller. Jobbigt att bära på tvätten.

Idag blir det både skola och jobb. Skoj att komma iväg och jobba lite! Var länge sedan nu. Men tror jag mår bra av att inte jobba för mycket.

Igår var vi bjudna till
Frida och C-H. Mycket trevligt! De hade fått till det kanon i sin nya lya.

Tänkte bara berätta för mina matglada kusiner att vi åt Grekisk pyttipanna igår! Den var minst lika god som i påskas. :)
.Angel

Tjejfest

Bilder från helgen är upplagda nu.

Tjejfest

Utgång i lördags tillsammans med tjejerna. Som vanligt var vi hos E på förfest.

Vi kikade på Eurovision, men jag tänker från och med nu bojkotta allt som har med detta att göra. The Ark skulle ha vunnit. Det är min åsikt!

Dansade, drack, pratade, skrattade, knäppte knäppa kort och hade det otroligt trevligt. Det var nog lördagen det. Vi promenerade ner till Primero för en schlagerkväll. Och det fick vi. Endast schlagerlåtar spelades och jag trivdes som fisken i vattnet. Bara jag och N höll ut hela kvällen. Vi hann till och med dansa lite innan vi fick skjuts hem av A.

Igår gjorde jag inte många knop. Var väldigt trött och seg. Hade ont i huvudet och var bara loj. Lyckades ändå göra två övningar i InDesign. Nöjd!

Nu är det måndag igen. Idag är det fulltecknat i min kalender. Som för övrigt ligger hemma... Nu vet jag inte alls vart jag ska vara och när. Men det löser sig nog.

.Angel

En hel del

Mycket att göra nu. Därför blir min blogg lidanade.

Skolan tar upp en stor del av min tid nu. Att läsa tre kurser tar tid, kraft och motivation. Men det är endast 4 veckor kvar av mina studier nu så jag ska nog hålla ut.

Jobbet har lovat mig lite mer ledigt för att jag inte ska vara utbränd innan sommaren. De vill tydligen inte att jag ska vara sjukskriven i sommar.

Har börjat trötta på utseendet på  min blogg. Funderar på att göra en helt ny. Men man vill ju ha kvar alla inlägg. Har ju redan bytt en gång och lämnat en del
inlägg bakom mig. Men jag vill verkligen ha en snyggare och mer Angel-blogg. Ska fråga Gugge om han kan fixa en server så jag kan göra verklighet av mina idéer. Jag vill!

En till ansökan är skickad. Ge mig ett jobb som jag är utbildad till. Jag känner verkligen att det är dags nu. Jag är taggad att komma ut och arbeta och jag vill ge järnet. Det blir ju inte bättre av att Gugge berättar alla hans projekt som snart drar igång. Jag vill också vara med på ett hörn!!

Dags för sängen?!
.Angel

Angelica

A: You like to drink.
B: Everyone wants you.
C: You are really silly.
D: You like to drink.
E: Damn good kisser.
F: You are dead sexy.
G: You never let people tell you what to do.
H: You have a very good personality and looks.
I: You are great in bed.
J: People adore you.
K: You're wild and crazy.
L: Everyone loves you.
M: Best kisser ever.
N: You can keep secrets.
O: Awesome kisser.
P: You are popular with all types of people.
Q: You are a hypocrite.
R: Fucking crazy.
S: Easy to fall in love with.
T: You're loyal to those you love.
U: You really like to chill.
V: You are not judgemental.
W: You are very broad minded.
X: Your very good at work/school.
Y: Best girlfriend/boyfriend anyone could ever ask for.
Z: Always ready.

So, this is me:
A: You like to drink.
N: You can keep secrets.
G: You never let people tell you what to do.
E: Damn good kisser.
L: Everyone loves you.
I: You are great in bed.
C: You are really silly.
A: You like to drink.

Jag ska alltid kommunicera

PR är alltid bra PR. Eller?
Att sälja sig själv är ju viktigt nu i examenstider. Har sålt mig själv på två otroligt bra sätt nu under senaste månaden.

Det första skedde för en månad sedan ungefär. Det var minimässa på skolan och jag och två kompisar var ute och sålde oss själva till olika bemaningsföretag. När jag skulle ta emot en broschyr lyckades jag fumla till mig och välte en hel del av det som låg på bordet. Men PR är ju alltid bra PR, eller hur var det? De som stod där vid bordet läre ju i alla fall inte glömma bort mig. Bra eller dåligt?

Nästa incident skedde idag när jag och Gugge var på väg ner till stan med våra cyklar. Vi kom cyklande och jag såg något som såg intressant ut vid Sibylla och tänkte åka närmare för att se efter vad det var. Då hör jag i bakgrunden någon som först säger Tagning och sedan Stoppa cyklarna. Ni som har sett och känner till min cykel vet att den är gammal och inte direkt den tystaste cykel som finns. Eftersom att jag blev intresserad började jag också cykla saktare och då blev självklart jag vingligare på cykeln och detta orsakade konstiga ljud och gnek från min kära cykel. Har jag tur lyckades jag få med mitt cykelhjul på Sibyllafilmen. Det ni, det är bra PR det!

.Angel

På G ut i arbetslivet

Allt annat är roligare än att skriva en skoluppgift. Har försökt fått den klar hela veckan men viktigare saker har kommit emellan.

Nu när det är dags att söka jobb och man faktiskt hittar en del att söka känns det inte lika lockande att göra klart en uppgift till skolan. Jag vill ju ut i arbetslivet nu. På en gång. Tur att jag på något sätt säger till mig själv att göra klart uppgiften så att jag kan få min examen. För: Utan uppgift, ingen examen.

Nu sitter jag och letar lite roliga bilder. Går igenom den externa hårddisken. Hittar en del gamla och roliga kort. Jag älskar kort!

.Angel

Shopping

Tänkte göra en repa på stan igår efter jobbet. Hade ju jobbat sedan tidig morse så min tanke var att äta, kika igenom butikerna efter en kostym och sedan gå  hem och sova en stund. Så blev inte fallet...

Åt en god lunch på det nya stället inne på In, kommer aldrig ihåg vad det heter men god mat har de där i alla fall. Sedan började jag min jakt efter en kostym. Tittade, letade, provade, tittade, letade, provade, tittade... Gick igenom alla affärer och hittade tillslut en som var som jag hade tänkt mig samt i en bra prisnivå. Köpte den och strosade sedan runt ett tag till. Gugge och E var på väg ner så jag tänkte fika med dem och sedan gå hem. Men efter fikan ville Gugge kika lite på kläder. Jag följde med och det resulterade i tre nya saker. Mycket fina saker dessutom. Väl hemma blev det slö. Somnade aldrig för en liten eftermiddagslur. Utan istället gjorde jag en tidigkväll.

Nu har jag en kostym. Men ska nog ändå prova en större storlek på byxorna. Om det finns. Annars får jag matcha ihop min otroligt snygga kostym med några andra byxor. Springer nog ner en sväng idag skulle jag tro.
.Angel

Ledig helg!

För första gången på evigheter har jag en ledig helg. Dock jobbar jag 5 timmar imorgon. Men slutar 11.00 så det är nästan som att vara ledig en hel helg!

Jag ska göra stan imorgon tänkte jag. Nya tag för att hitta en kavaj till mig. Kanske att kusinvitamin dyker upp också. Skulle vara skoj. Jag längtar tills hon kommer bo här uppe. Ska bli så skoj!! Hon är ju ändå nästan min storasyster.

På söndag blir det bara en lugn slappar dag. Behövs sånna dagar ibland.

Fick inte komma på intervju på ett utav jobben... Nya tag nu.
.Angel

Valborg och lite annat smått och gott

Firade in våren i måndags. Vi grillade tillsammans med E och R. Trevligt. Ett och annat vinglas blev det också. En del tog mer än andra. Vissa somnade i soffan medans andra satt och störde sig. Vissa vann bowlingen, andra förlorade. I det stora hela var det en lyckad kväll! Tack alla ni som var med!

Igår var det jobb. Inte så skoj för jag satt i kassan hela dagen typ. Men jag träffade människor i alla fall. På kvällen var det grillning igen. Denna gång tillsammans med Gugges halva fotbollslag med respektive. Jag och Gugge visade inte direkt några positiva sidor vad gäller grillning... Och inte blev vi mätta heller. Tur att det fanns en massa efterrätt. För övrigt satt vi ute och åt. Det blev lite smått kallt så efterrätten tog vi inomhus. Tur var väl det eftersom det bland annat var cheescake.

Idag har jag sökt ytterligare ett jobb. Dock lite för sent men de tog emot den i alla fall. Phu... Ett spännande jobb och säkerligen ett jag skulle trivas med.

Dags för lite mat.
.Angel

hits