Lägenhet

Det är inte bara att köpa ny lägenhet och flytta. Man måste först bli av med sin gamla. Ska man gå via mäklare eller inte? Vilket pris ska man sätta? Budgivning eller inte?

Idag skriver vi kontrakt på den nya. Sedan bestämmer vi oss hur vi gör med den gamla. Imorgon sitter vi förhoppningsvis på svar på de flesta frågor.

Jag ser inte fram emot att packa ner allt och bära kartonger. Det jag däremot ser framemot är när allt är på plats och vi har en ny och fin lägenhet att bjuda hem folk till.

Nyår är redan inbokat.
.Angel

Fredagen den 27 juni 2008

Den dagen ska jag alltid komma ihåg. Den kommer alltid att finnas i mitt minne. I alla fall ett bra tag framöver.

Det var dagen då jag och Gugge firade 8 år tillsammans och 2 år som förlovade. Det var dagen då jag var ledig på väldigt länge. Det var dagen då jag storstädade hela lägenheten. Det var dagen då jag och S var ut och fikade. Det var dagen då jag köpte oss en lägenhet. Det var dagen då jag och Gugge var ut och åt. Det var dagen då vi såg Sex and the City på bio.

Igår avslutades budgivningen. Vi slog ut de andra intresserade. Säljaren accepterade vårt bud. På måndag ska vi skriva kontrakt.

Bion igår var kanon. Ni måste se den!
.Angel

Torsdag

Igår var jag och tränade fotboll. En riktigt rolig träning. En av våra tränare sa att han hade planerat träningen utefter vad jag behövde för mitt knä. Snällt eller bara smör? :)
Känns super bra att vara tillbaka på fotbollsplanen på riktigt nu. Knät känns kanon och konditionen börjar komma tillbaka. Ska vara med på match på söndag igen. Hoppas på att få spela mer än sist. Vill ju ge allt.

Idag har vi sommaravslutning med våra inkubatorföretag. Vi ska spela brännboll och grilla uppe på Norra. Jag har skrivit ut regler, allt för att vi ska slippa tjafset om vilka regler som gäller osv. Vi har även en enväldig domare. Hon kommer att döma lika för båda lagen, även om hon kanske kommer att vara med i ett lag.

Imorgon är jag ledig. Ska tvätta och dona på hemma. Måste också ner på stan för att köpa lite födelsedagspresenter. På kvällen ska jag och Gugge ut och äta och sedan gå på bio. Vi firar åtta år tillsammans och två år som förlovade! Gissa vilken film vi ska se! Just det, Sex and the City. Undra om Gugge blir ensam kille i salongen?!

Nu ska jag gå och göra i ordning maten tills ikväll. Vi ska grilla och äta god potatissallad.
.Angel

Vart tog sommaren vägen?

Vårjackan är framme igen. Vart har sommarvärmen tagit vägen? Nästan så att man blåser bort när man är ute. När jag hade lämnat Gugge på jobbet imorse och var på väg till mitt jobb så kändes det när vinden tog tag i bilen. Lite läskigt att känna kastvindarna.

Träning kväll. Undra om vi kommer att blåsa fram eller om vi får extra hård träning då vi springer mot vinden?!

Åter till jobbet. En kommunikationspolicy ska skrivas klar.
.Angel

Vinst igår och jag är hel

Matchen igår gick bra. På flera sätt. Vi tog med oss tre poäng. Vi gjorde två mål. Vi släppte bara in ett mål. Jag hade inga känningar i varken mitt knä eller mina fotleder.

Det var riktigt skoj att få spela igår. Jag orkade mer än jag trodde. Vet inte om det berode på ren vilja eller om konditionen faktiskt fanns där. Skoj var det i alla fall.

Åska och blixt innan matchen. Spöregn under matchen. I sista halvlek slutade regnet falla.

Mina ben var helt slut igår. Idag känner jag mig pigg och fräsch. Nu ser jag fram emot träning på onsdag.
.Angel

Hemma efter midsommar

Så var det måndag igen och jag är tillbaka på jobbet. Helgen och midsommar har varit kanon.

I fredags for vi upp till Barsta tillsammans med
Frida och C-H. Där uppe var redan C-H's föräldrar med två kompispar. När vi kom upp var vädret kanon och det fortsatte så hela dagen. Vi var över till grannarna och åt sillunch. Det fanns självklart en massa annat gott också. Efter lunchen som vi åt i några timmar var det dags för lite lekar. Midsommarkampen 2008. Vi tävlade parvis och jag och Gugge låg bra till efter första grenen. Men sen gick det utför. Som sig brukar kom jag sist. Otur i spel, tur i kärlek stämmer väl på mig. Efter alla lekar var det åter mat. Denna gång jansson. Vi åt så att vi nästan storknade. Kvällen fortsatte med lite tv-spel och en promenad upp till kyrkan på berget. Vi kikade på solen och njöt.

Lördagen bjöd på fint väder också. Vi åt frukost ute på gräsmattan. Packade sedan in oss i bilarna för att åka och vara kulturella. Vi var och kikade på MannaMinne. Var mest där för glassens skull om vi säger så... Sedan var det dags för minigolftävling. Jag som enda tjej ställde upp och kammade hem första pris, i damklassen... På kvällen grillade vi gott och hade det trevligt. Vi spelade lite pil och sedan crocket.

Igår, söndag, var det också fint väder. Även denna dag blev det frukost ute på gräset. Sedan slappade vi och packade ihop lite. Jag och Gugge for hemöver vid tolv. På vägen hem stannade vi till i Birsta och shoppade lite. Sedan hem och packade upp. Skönt att få det gjort på en gång. Annars står väskorna bara där.

Vi for iväg till Max en snabbis för att hälsa på Gugges syster med familj. Skoj att få se lilla Emil innan hans 1-års dag. Han såg så stolt ut då han gick. Det var kul att se. Nu längtar moster och morbror tills det är dags för en hel helg i Gävle om två veckor.

Nu är det arbetsvecka igen. Ikväll ska jag spela min första match på flera månader. Ska bli spännande att se hur det går. Jag tror dock att jag är med mest för att känna efter och se hur det känns. Ska bli skoj i alla fall.

Bilder från helgen finns och kommer att publiceras så fort jag orkar och får tid. :) Men om ni inte kan hålla er finns ett urval hos Frida.
.Angel

Bilder från igår

Igår var jag för första gången på en golfbana. Jag har försökt att lära mig spela golf. Både Gugge och svärfar har försökt. Men de gav upp lika snabbt båda två då klubban for iväg och bollen låg orörd kvar. Men kanske har jag kommit ett steg närmare nu då jag faktiskt gått runt en hel golfbana. 18 hål. Jag är stolt.

Bjuder på lite bilder från gårdagen.


.Angel

Midsommar imorgon

Imorgon är det midsommarafton. Vi åker till Barsta för att ha det mysigt i helgen.

Ikväll blir det att dona på hemma. Gugge ska iväg och träna och jag tänkte försöka ordna lite ordning i vårt tillfälliga kaos. Sedan ska vi också packa inför morgondagen.

Klockan nio styr vi Volvon och våra näsor norrut och vi påbörjar vår färd till underbara Barsta. Där ska vi umgås med
Frida och C-H, C-H's föräldrar, några kompisar med flera. Det ska bli riktigt skoj. Har hört att det kan bli hyffsat väder. Vi hoppas på det!

Nu ska jag jobba någon timma och sedan åker jag hem för lite ledigt. Skönt att komma hem lite tidigare än vanligt.
.Angel

Tisdag

Andra jobbdagen denna vecka. Bara två återstår. Sedan åker vi till Barsta med Frida och C-H för att fira midsommar. Längtar!

Idag när jag kom till jobbet hade jag fått mail från mor. Händer inte ofta att jag får mail från henne. Detta var roligt att läsa. Hon befinner sig just nu i Norge på lite semester. Skoj att få läsa vad hon gör där borta. Jag hann ju inte prata med henne innan hon åkte iväg i söndags.

Ikväll är det träning. Som jag har längtat. Det ska bli riktigt skoj att få träna igen. Och träffa tjejerna.

Imorgon ska vi ha lite sommaravslutning med jobbet. Först ut till HussBorg för golf, ridning, fotografering etc. Jag är ansvarig fotograf så jag ska se till så att alla fastnar på kort. Sedan på kvällen ska vi hem till chefen och grilla. Hoppas också på att få se någon skymt av en TV så jag kan hejja på Sverige. Eller så ska jag inte göra det, första matchen missade jag och då vann de mot Grekland. Andra matchen såg jag och då förlorade de mot Spanien. Kanske jag ska kolla på halva matchen i alla fall. :)

Jag längtar efter sommarvärmen. Jag vill åka till stugan, jag vill åka utomlands, jag vill ta dagen som den kommer. Jag vill ha semester. Eller i alla fall någon dag ledigt.
.Angel

Måndag och kortvecka

Helgen försvann fort. Jag sov stora delar av fredagseftermiddagen. Försökte komma ikapp med det jag missade i Göteborg. Var dock trött stora delar av helgen ändå.

I lördags fikade jag med
Mia. Mycket längesedan vi sågs. Det var mysigt att få ses och prata. Spännande också att få se magen växa.

Igår gjorde jag inte mycket. Låg mest på soffan och läste bok. Skönt det också.

Idag är Gugge i Stockholm hela dagen. Klev upp med honom i morse, 05.30. Tidigt! Gick dock och la mig en stund innan det var dags för mig att gå till jobbet. Idag blir det jobb för mig och sedan kika på en lägenhet. Kameran får vara i högsta hugg så jag kan visa Gugge hur det var där. De bilder vi sett ser bra ut så det är bara att hålla tummarna!

Åter till jobbet.
.Angel

Tillbaka från Götet

Hemma igen. I kalla Sundsvall. Idag känns det som om det vore höst. Brr...
Jag är trött på ögat och i kroppen. Det tar åt att jobba intensivt i några dagar. Dock har vi inte bara jobbat och slitet. Vi har umgåtts också. Under dessa dagar i Göteborg har jag träffat många härliga människor. Jag trivdes med alla.

Inte att förglömma. Nationaldagsfirandet var toppen!
Dagen var lugn och vi gjorde mest ingenting. På eftermiddagen for vi iväg med C och J ut till Njurunda där vi var bjudna hem till E och J med lilla A. Innan vi kom fram gjorde vi några tappra försök med att få med oss is ut. Vi lyckades på Donken och på ICA i Kvissleby. Även om vi var nästan en timme försenade så var vi inte sist för det.
Vi satt ute i solen och hade det härligt. Åt sedan god mat och pratade och hade det allmänt trevligt på deras uteplats. Gitarrerna kom fram och vi startade allsång. Riktigt roligt. Kul när mer än hälften kan sjunga. Det blir en skön stämning. Vi flyttade in efter några timmar då myggorna och det kalla vädret började göra sitt.
Tog en taxi hem tillsammans med C och J. Ramlade i säng rätt så sent.

På lördag kom mamma,
syster och kusin. Vi gjorde Birsta. Hade dock kunnat mått bättre men det var mysigt ändå att få umgås med dem. Vi handlade examenskläder till kusin. Jag själv hittade en kjol, som även sis tyckte om då hon redan hade en sådan på sig. :)
Lördagkväll tillbrigades tillsammans med K och T. Vi kikade på film och tog det mest lugnt.

Tillbaka till Götet och våra dagar där nere.
I söndags satte jag mig på tåget vid två. Kom till Arlanda där jag blev uppmött av M. Han var snäll och kom och visade mig vägen, annars vet jag inte om jag hade tagit mig till rätt ställe. Jag kanske hade hamnat på ett flyg till Australien istället för Göteborg. Väl på flyget hade vi även mött upp JV och JL.
Det blev inte så mycket jobb på söndagen. Vi hade en genomgång av dagarna och sedan for vi till hotellet för att umgås med de andra.

På måndagen var det jobb från morgon till kväll. Alla jobbade med sitt och vi hjälptes åt med allt. Härligt att se hur allt bara flyter på och hur duktiga alla är. Det är ett riktigt bra gäng i Venture Cup och jag är glad att jag får jobba med dessa härliga människor. Man kommer snabbt in i gänget.

Tisdagen vad den stora dagen. Först paneldebatt på dagen. En härlig stämning och det var riktigt intressant. Efter paneldebatten gav vi oss av till Erikbergshallen där vi gjorde i ordning inför kvällen. VI hängde vepor, hjälpte till att duka borden, ställde i ordning scenen, la alla namnbrickor i bokstavsordning etc. Bytte om på en kvart och sedan var det dags att ta emot alla gäster.

Kvällen blev en succé. Jag satt med minutschemat och följde allt under kvällen. Några små missar här och där men inget som våra gäster märkte av. Efter prisutdelningen där OculusAI tog hem första priset fortsatte festen och stämningen var på topp. Vi fortsatte festen på Berså Bar där vi dansade tillsammans med Sverige-fans. Kvällen var riktigt lyckad och det var längesedan jag hade så där skoj som jag hade under kvällen. Vi dansade hela natten och avslutade det hela med kebab på något hak. Tog en taxi hem och somnade sedan gott vid tre snåret.

Igår gjorde vi inte många knop. Vi i Nord hängde på ena hotellrummet och gjorde mest ingenting. Förutom att chefen hamnade mellan sängarna... Men det är en annan historia. :)
Tog båten in till stan och efter att ha sagt hej då till Venture Cup Nord-gänget tog jag sedan fygbussen till Landvetter. Jag är stolt över mig själv eftersom jag klarade av incheckning och allt själv. Tog flyget till Arlanda och där väntade jag i två timmar. Träffade på kollegor där. Tog sedan tåget hem och kom hem 30 min försent.

Skönt att vara hemma men jag kommer att sakna de härliga människorna. Nu är det bara att se framemot hösten och vår kick-off i Skåne.

Det blev en lång uppdatering men jag hoppas ni orkat läsa. Har ni tur så kanske jag kan lägga upp bilder från dagarna, bara jag får tag i några kort från M.
.Angel

Lång helg

Snart går jag på helgledigt. Kommer inte att vara på kontoret på nästan en vecka nu.
Imorgon är det Nationaldagen så då ska jag förhoppningsvis vara ute i solen och ha det skönt. Sedan på eftermiddagen åker vi ut till Njurunda för att umgås med våra vänner.
På lördag kommer troligtvis syster, mor och kusin upp. Då ska vi göra stan.
På söndag far jag till Göteborg för Venture Cup final. Kommer att vara där nere tills onsdag då jag vänder hemöver igen.

Jag hoppas på fint väder imorgon. Jag vill ligga ute i solen och ha det bra.

Snart gör jag helg. Tänkte ta en glass på stan.
.Angel

En kvart

En kvart känns inte som så lång tid. Samtidigt som det kan vara en evighet om man väntar på något.
Igår hann jag med att köpa tre par skor på mindre än en kvart. Jag sa till Gugge att det skulle vara omöjligt. Men icke. Han trodde på mig och han hade rätt.

15 min för att köpa tre skor. Det är mitt rekord. Vad är ditt?
.Angel

Sommarvärme

Så har hela helgen passerat snart. Tiden går fort då man har roligt.

I fredags var Gugge på sommarfest med jobbet. Jag passade då på att umgås en helkväll med Siran. Vi åt god mat med efterrätt och kikade på TV. Vi hann också med att sitta och snacka en hel del. Vi hade en toppen kväll och man kan inte ha en bättre vän. :)
Hämtade Gugge på stan mitt i natten. Som tur var hade jag fått sovit någon timma så det var lugnt.

På lördagen vaknade jag tidigt. Åkte och handlade och donade på medan Gugge sov. Tror han behövde det. Dock var han upp och åt frukost med mig men sedan somnade han som en stock. Jag åkte ner på stan för en shoppingtur på egen hand. Jag köpte skor, BH:ar, present och lite små saker. Var också in på Ticket och betalade resan. Nu väntar och längtar vi bara tills den 17 augusti.
På kvällen hade vi bjudit hem U och A. Vi grillade tillsammans och åt en massa gott. Efterrätt, godis och pringles. Vi spelade lite kubb också. Tjejerna vann så klart. Två gånger om dessutom. :)

Idag vaknade vi rätt så sent. Fast vi hade ställt två klockor. Var ut på balkongen och där ute var det sommarvärme. Kollade på termomentern och den visade 25 grader i skuggan. Vi klädde på oss och for hem till U och A. Där donade Gugge med deras dator och vi satt på balkongen i solen och fikade. Sedan for vi iväg till Birsta. Shoppade lite. Äntligen har det blivit ordning i sovrummet och garderoberna. Träffade på kusin J också. Skoj!

Imorgon är det måndag. Denna vecka kommer att gå fortare än någon annan. Bara 4 dagar. Ledig på fredag och då ska vi hem till några kompisar i Njurunda. Ska bli skoj. Vi hoppas så klart på fint väder. På lördag kanske vi får besök av syster och mor (?). Vi hoppas. På söndag åker jag till Göteborg. Kommer vara där tills på onsdag. Ska bli skoj.

Hoppas att ni också har haft en bra helg!
.Angel

hits