Händelserik måndag

Helgen kom och gick i rask fart.
I fredags när jag kom hem från praktiken var det taco- & spelkväll som stod på schemat. Sex stycken runt vårt middagsbord i köket. Rekord? Risk vanns av Mattias och Tony, hatten av för er. Jag och Mathilda hade avgörandet i våra händer, Mattias och Tony eller Gustaf och Erik. Vi tjejer var långt ifrån nära att vinna...

Lördags kvällen var inplanerad med fest. En kårkväll var ett måste eftersom det var evigheter sedan vi var där allihopa. Förfest här hemma. Jag och tre grabbar, som tur var kom Emma och Frida en sväng. Dock nyktra men vi fick ju åka ner till stan! Kåren var full med folk. Kanske inte som under nollningen och bartömningar men lagomt mycket om man säger så.
Ramlade hemåt runt tre fyra snåret. Klockan ställdes ju om så vi tappade bort en timme huxflux.

Söndagen blev en riktig slödag. Jag och Gugge donade på med hans trycksak och bara slöade.

Igår var det måndag. En ny vecka med andra ord. Praktik som vanligt på dagen. Min sista vecka... Gugge mötte upp på stan när jag kom med bussen. Hans vårjacka skulle köpas. Kikade även in på Stadium och där var det rea på vintergrejor. Kanon! Där på väggen hängde den. Blänkande och snygg. Den bara ropade på mig. Och den lyckades övertala mig att få följa med mig hem. Jag var inte svår övertalad. Gjorde ett riktigt kanon fynd. En ny snowboard med bindningar för under 1800 kr. Bra köp eller vad?!

Måndagen tog inte slut där.
När jag och Gugge satt vid datorn och gjorde illustrationer till hans trycksak hörde vi en smäll. Inte en alltför hög men en så att vi reagerade. Jag kikade ut genom fönstret och såg två bilar som krockat. Troligtvis en frontalkrock för båda bilarna var tilltryckta. Chokade personer klev ur bilarna och vissa av dem såg ut att bara gå runt runt. Gugge tog tag i det hela och ringde 112. Duktigt gjort älskling!
Dock tog det ett tag innan polisen kom. En utan passagerarna i ena bilen skadade sina knän, denne hade i alla fall ont, så någon vänlig själ skjussade upp den skadade till akuten. Polisen kom efter 15-20 minuter.

Mådagen innebar alltså praktik, nyinköpt snowboard och en bilkrock. Var för övrigt också uppe till tolv halv ett. Men pigg som en nötkärna klev jag upp 06.00 i morse. En eloge till mig!

Ett långt inlägg, men det är det värt. Blir inte så ofta som jag skriver nu för tiden... Bättring snart!

Ska även få börja träna igen på lördag!! Längtar! Ska bli skönt att sätta igång igen!

.Angel

Visitkort

Japp, så var det fixat. Nu har jag mina alldeles egna visitkort. Titeln? Informatör så klart! :) ""Varje liten glad informatör..." En vecka återstår. Kunde jag stanna tiden skulle jag göra det! .Angel

Vårfin med vårkänslor

Våren är här, i alla fall på väg. Jag känner det i hela kroppen. På riktigt är våren på väg.

I måndags blev jag vårfin med en ny frisyr. Eller snarare en finputsning på den gamla. Känns mycket fräschare. Jag känner mig vårfin.

I fredags åkte vårjackan fram på riktigt. Den vårjacka som jag så fint har sytt om. Duktig flicka!

Lägenheten håller också på att bli vårfin. Tar dock en sak i taget fast jag skulle vilja ha allt klart nu på momangen. Igår rök vår gråa och trista Billy-hylla ut. Någon som vill köpa den? :) In åkte istället 8 vita och fina hyllkonsoler. Rummet känns genast mycket större och ljusare. Och dessutom så får vi plats med fler böcker!
Nya gardiner till köket ska sys. Först ska jag bara hitta något vår/sommar fint tyg. Men jag vet ett smultronställe när det gäller fina tyger. Egentligen två... Ett nära och ett lite längre bort.

Om två veckor är det back to school som gäller... Vet inte om jag är redo. Det märker vi.

Vill ut i solen och bara glassa.
.Angel

Gott och blandatNågra fina Hudikbilder som jag tagit. Ibland längtar man bara hem!Fjällandskapet som var i stugan när vi var där för två helger sedan. Vintern kan vara härlig!

.Angel

Grattis!

Pappa förra lördagen och mamma denna! Båda fyllde jämt. Ett stort grattis till båda!

Förra lördagen, eller hela helgen, tillbringades i stugan. Mycket snö! Kommer en bild senare på den fina vyn, ett riktigt fjällandskap.
Gårdagen var det god middag och tårta för att fira mor som egentligen inte skulle firas. Men tji fick hon!


Hemma i Hudik denna helg. Ska ner på stan en snabbis snart. En lunch på Jambo är ett måste. Kan inte bli så mycket annnat när det är lördag och man befinner sig i Hudik. Jag vet i alla fall vad jag ska ta. Kycklingcurry!
Ikväll blir det Skeppdals. Middag och antagligen Melodifestivalen.

Endast tre veckor kvar på praktiken nu. Tiden bara flyger iväg. Jag börjar bli lite stressad. Bara tre veckor kvar och jag vill lära mig mer! Vet inte om jag vill sluta där. Vet inte om jag vill tillbaka till skolan.

Har blivit lovad en massa timmar de kommande veckorna på jobbet. Kanon! Ska ringa dem till veckan så vi kan göra ett schema. Ska försöka jobba så mycket som möjligt så det kan bli en utlandsresa i sommar.

Jambo here we come!
.Angel

PrinterAngel

Sitter på praktiken nu. Har ätit lunch och grabbarna är ute fortfarande.
Är just nu glest på jobbfronten. Har inte hunnit få något nytt. Men jag sköter i alla fall printern. Dock inte lika jobbigt nu när det är en ny. Går mycket snabbare och är mycket bättre!

Lovar att en uppdatering kommer snart. Har ju gått en vecka sedan sist. Men som sagt, ska försöka skärpa mig.

Back to work.
.Angel

hits