Fullt upp!

Helgen gick i ett rasande temo.
Fredagen tillbringades hemma. I soffan. Somnade tidigt.
Lördagen började med oväntat besök av farbror och faster. En försenad födelsedagspresent till mig hade de också med sig. Som tack fick de kaffe och kladdkaka. Sedan bar det av ner mot stan för mig och Gugge. Shopping stod på listan. Endast ett par träninsskor till Gugge. Så blev inte fallet. Klänning till moi, skor x2 till Gugge och lite annat smått och gott. Kvällen tillbringade vi i goda
vänners sällskap. Vinfika hos Frida och C-H. Vi hann med lite spel också. Ett gav vi upp då vart svårt. Oavgjort på första. Det andra plockade jag hem. De andra gav upp eftersom jag tog en tidig ledning! Summa summarum kan man ju säga att jag var bäst! ;)
Söndagen kom och vi var lite små trötta. Svärföräldrarna kom. Vi flyttade in till Gugges kontor. Eller, vi flyttadde saker till hans kontor. Sedan bar det i väg till IKEA. Handlade lite smått och gott. Både till hemmet och kontoret.

Igår var det måndag. Ny vecka. Nya tag. Var en sväng på stan med K. Vi lunchade och hon shoppade.
Idag har jag vart och tränat. Känner mig duktig som kommer iväg alldeles själv. Ingen som poshar och skriker kämpa. Jag klarade det ändå! Värken kommer nog imorgon.

Dags för en dusch, sedan tvättning.
.Angel

Vi går mot helg!

Äntligen fredag! Som jag har längtat. Av olika orsaker.
För det första för att det är helg. För det andra för att vi lämnar in vår klara (!) uppsats idag. För det tredje för att jag bara jobbar 5 timmar idag. För det fjärde för att det helt enkelt är fredag.

Jag gillar fredagar. Helg. Ledighet. I alla fall denna helg. Skönt!

Fick ett glatt besked av Gugge igår. Det blir satsning på företaget och kontor nu. Skoj! Vi ska kanske fira med middag ute ikväll!

Läste ut boken jag fick av K i födelsedagspressent. Den var bra. Kunde inte lägga ifrån mig den på slutet. Precis så som en bra bok ska vara. Nu återstår bara fyra att läsa.

Dags att sätta lite fart. Ska ner på skolan och träffa A. Vi ska lämna in vår uppsats till examinatorn. Efter det blir det en genomgång av stan och sedan jobb.
.Angel

Tisdag på stan

Har äntligen fått mig tid att gå på stan. Nu när uppsatsen inte tar upp all tid kommer jag på mig själv bara sittandes och fundera. Det är skönt. Idag valde jag dock att gå på stan. Det var trevligt det med.

Träffade upp Gugge på In. Vi kikade lite på Duka och kom därifrån med en vas för 74 kr. Billigt och bra! Strosade vidare för att leta mat. Det hittade vi på Café Charm inne på In. Jag åt korvstroganoff som jag längtat efter i över ett år och Gugge tog tacotallrik, han får aldrig nog! :) Efter lunchen skulle Gugge prova ett par byxor. Han slog till och vi fick ännu en påse att bära på. Gugge lämnade dock mig för att ta sig till skolan och slutföra ett jobb. Kvar själv var jag på stan. Men påsarna. Med pengarna. Kunde ju bara gå på ett sätt...

Började på GinaTricot. Köpte en grön tunika/klänning. Blev avis när jag läste i en blogg och tänkte en sån ska jag också ha. Nu har jag det! Strosade vidare i diverse affärer. Avslutade dock på Åhléns där jag köpte 4 pocketböcker. Tag 4, betala för 3! Nu när jag äntligen har tid har jag hittat tillbaka till min läslust. Nu har jag 4 nya böcker att läsa! Införskafade också i en ny borste. Välbehövligt.

Det var nog allt. Mitt shoppingbegär har fått sig lite lugnande och jag har nu mer litteratur att läsa! Mer är på väg på Posten också. Dock kurslitteratur.

Bilder på inköpen kommer inom kort. Ska bara...
.Angel

Äntligen!

Äntligen äntligen är allt klart! C-uppsatsen är klar! Kan inte fatta det. Det är en härlig känsla.

Korrekturläsning som gäller nu. Har läst igenom den en gång nu. Kusin läser den ikväll. A läser den också ikväll och imorgon. På torsdag blir allt klart. Jippie!

Nu är det bara hålla tummarna att examinationen går bra nästa vecka.

Dags för en dusch. Sedan stan och lunch med Gugge. Ikväll är det inventering.
.Angel

Missa inte!

Ikväll kommer jag att sitta bänkad framför tv:n klockan åtta. TV4 visar en dokumentär om Glada Hudik teatern.

Jag har alltid gillat deras teaterföreställningar och tyckt att de det gör är otroligt bra. Jag har alltid skrattat med dem och inte åt dem.

Ikväll missar jag inte dokumentären! Gör inte det du heller.
.Angel

Skakad

Fick precis veta att min lillkusin varit med om en olycka under natten. Ungefär på samma sträcka som Emma åkte när hon lämnade oss och for till änglarna. Det gick bättre för min kusin. Dock blev hon svårast skadad men klarade sig med hjärnskakning och spricka i armen.

Läste artikeln i lokaltidningen nyss. Håret på armarna står och mina tankar är hos min kusin! Emma snurrar också i tankarna mer än vanligt.

Skickar kramar till min älskade kusin och hoppas att hon snart mår bättre!
.Angel

Grekisk afton

Ikväll har det varit grekisk afton här hemma.
Sovlaki, klyftpotatis, tzatziki, grekisk sallad och ugnsbakat bröd. Mums!

Det var vi värda jag och Gugge. Jag med mitt slit med c-uppsatsen och han för att han stått ut med mig under dessa veckor! ;)

.Angel

Update.
Vi tog oss en varsin milkshake till efterrätt nu senare ikväll. Det var svalkande gott med blandade frukter och bär tillsammans med turkisk yoghurt. Mums!
Lillsis present till mig har använts mycket! Tack gumman!

Sista terminen

Snart börjar sista terminen för mig på Mittuniversitetet i Sudsvall. Just nu känns det ganska avlägset och långt bort. Men jag vet att tiden kommer att rasa iväg och snart står vi där med våra examensbevis i handen. Den dagen kommer jag att vara lycklig! 15 års slit i skolan har äntligen tagit slut!

Just nu är det Posten för hela slanten. Jag och A äter, andas, sover och pratar Posten. Dessutom har jag skrivit om dem i en uppgift som jag haft på en annan kurs. Tror Posten står mig upp i halsen snart...

Mamma ringde i går och frågade hur det var med mig. Om jag fortfarande levde. Hon hade inte hört av mig på länge och jag tror inte jag har pratat med henne sedan min födelsedag. Illa. Jag sa som det var, att Posten äter upp mig.Hon kände inte igen mig sa hon och tyckte att positiva Angel var borta. Bara för en stund svarade jag. Så fort uppsatsen är tryckt nästa vecka kan jag börja andas ut och börja leva igen. Pappa ringde en halvtimme senare och undrade samma sak. Tror de märkte att jag inte är mig lik just nu.

Nu är det dags att hoppa i säng. Tänkte lägga mig och läsa i min födelsedagsbok som jag fick från A och vänta på att Gugge ska komma hem från träningen.

Usch, det har blivit alldeles för många sena nätter nu. Och tidiga mornar. Jag längtar tills på söndag. Då ska jag sova tills jag vaknar. Utan väckarklocka.

Natti natt.
.Angel

Facit till En ska bort

Kanske det är dags att visa er facit till En ska bort.

1. Jag har tappat bort och spärrat mitt bakomatkort i fyllan.
Nej, detta var inte jag. Det var en kompis. Hon hade stoppat bankomatkortet och pengarna innanför BH:n för att det inte skulle försvinna. Efter ett tag inser hon att det är borta. Hon får då panik och ringer hem till hennes mamma som sedan spärrar kortet. Efter ungefär en timme eller så hittar hon bakomatkortet i just BH:n. Vad platt det ser ut på  mitt bröst...

2. Jag har dansat på en bar iklädd klänning.
Studenten. Kvällen innan bestämde vi att alla tjejer skulle dansa på bardisken under balen. Sagt och gjort och hela bardisken på Stadt var belamrad av dansande tjejer iförd balklänning.

3. Jag har fått en hel Afterskii att sjunga Ja må hon leva för mig.
Jag fyllde 14 år. Vi var i Hassela som alla andra vintrar. Bandet och hela after skiin sjöng för mig. På natten, runt tre snåret, åkte vi pulka och madrass i barnbacken tillsammans med dem. En födelsedag jag aldrig kommer att glömma.

4. Jag har gått runt hela Stockholm för att hitta ett fik.
Klassresan under gymnasiet. På kvällen gick vi in till stan för att träffa en kompis till mig. Efter det bestämde vi oss för att hitta ett mysigt fik, sitta där och mysa och snacka skit. Vi gick och gick och gick. Det enda som var öppet var olika barer. Vi som inte var 18 kom ju inte in så vi fick fortsätta vår resa. Vi kommer hamna på 7Eleven. Vi kom fram till slottet och hade roligt med några vakthavande. Sedan slutade vår kväll mycket riktigt på 7Eleven.

Grattis till Lena, LillSis och Propp!
Lena du har rätt. Jag skulle aldrig vara så slarvig!
LillSis, vad då mot förväntan?
Propp, du om någon borde väl veta svaret! :)

Nu är det nya tag med C-uppsatsen som gäller.
.Angel

Snö, snö, snö

Det har snöat i två dagar nu. Eller igår snöade det bara på morgonen. Men idag ser det ut att fortsätta hela dagen. Mysigt med snö. Dock hade jag ju tyckt att det hade varit roligt att haft den även under julen. Men vi överlevde ju ändå. Det är bara att hoppas att snön ligger kvar ett tag nu istället. Vecka 12 i Åre till exempel. Då är det bäst för snögudarna att det är snö där. Annars vet jag någon som blir arg. Mycket arg.

Uppsatsen går framåt. Vi sliter på med analysen. Dock har vår handledare inte ens läst mailet som vi skickade innan helgen. Hoppas hon är påläst på handledningen imorgon.

Dags att fortsätta.
.Angel


En ska bort, men vilken?

Tänkte att jag också skulle försöka mig på En ska bort. Alla andra bloggare verkar ju hängt på den trenden så det är väl lika bra att hoppa på tåget för mig med...

1. Jag har tappat bort och spärrat mitt bakomatkort i fyllan.

2. Jag har dansat på en bar iklädd klänning.

3. Jag har fått en hel Afterskii att sjunga Ja må hon leva för mig.

4. Jag har gått runt hela Stockholm för att hitta ett fik.

Så... det var väl det. Lycka till med gissningarna nu. Jag hoppas att jag inte har gjort det för lätt för er.  Ni som vet behöver ju inte avslöja genom en gissning.

Nu är det dags att slita upp plasten som sitter runt den tidning jag fick hem i brevlådan idag. Sedan blir det sängen rätt snart. Ska ju upp och plugga innan jobbet imorgon. Denna helg kommer inte att bli helg som alla andra. Denna helg kommer att innebära plugg och jobb för hela slanten. På kvällarna ska jag i alla fall umgås med Gugge!

Sov gott nu!
.Angel

Ett överraskande glatt besked

Kusin C ringde tidigare ikväll. Hon kom med ett glatt besked. Hon ska flytta från Falun. Hemöver som hon sa. Hemöver betydde tydligen Sundsvall!!! Jag blev så glatt överraskad så det var inte sant. Vi satt och skrattade och hade oss i telefonen hela tiden. Min älskade kusin ska flytta till min stad Sundsvall! Det kunde inte blivit bättre! Jag och Gugge som nyss sa att alla lämnar oss och Sundsvall. Äntligen någon som flyttar till oss!

Kusiner
Min älskade kusin och jag!

Min kusin har alltid varit min förebild. Hon har alltid funnits för mig. Hon har varit som en syster till mig. Den stora syster som jag alltid velat ha. Min älskade kusin ska flytta till mig i Sundsvall! Jag är så glad!
.Angel

Dagen går mot sitt slut

Inventeringen blev inställd idag. Tack!
Födelsedagen firades med frukost på säng, skön sång några gånger, paket, tårta, en hel del sms och telefonsamtal från nära och kära.
Dagen har till stor del gått åt till plugg. Men jag känner mig nöjd ändå. Fick ju fira min födelsedag i söndags. Så jag har ju egenligen haft två dagar med firande. Och igår firade ju K mig. Då blir det tre. Triss i födelsedag!

Nu är det snart dags för Greys. Sedan blir det sängen.
Imorgon blir det jobb och sedan klipp! Äntligen! Som jag har längtat tillbaka till min gamla frisyr. Imorgon är den tillbaka! Kommer dansa på moln hem imorgon. Det lär nog förövrigt behövas eftersom det är mycket is ute nu.

Btw. Vi invigde Blendern som jag fick av lillsis förut idag. Den fungerade kanon. Frysta jordgubbar, vanlijglass, lite mjölk och socker. Mums!

Tack för alla fina gratulationer och presenter.
.Angel

Hipp Hipp Hurra!

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag för det är min födelsedag! Hurra Hurra Hurra!


Födelsedagsbarnet

Blev väckt utav min älskling med skön sång imorse. Fick frukost på säng och paket! Riktigt mysigt!

Nu är det dock c-uppsats för hela slanten. Jag och A sitter med varsin dator och det smattrar för fullt...
.Angel

Helgen som varit

Helgen flöt på i rask takt. Fredag, lördag och söndag. I snabb takt.
Fredagskvällen blev tidig eftersom jag jobbat öppning och var trött efter den långa dagen.

Lördagen började tidigt. Dock inte så som jag hade hoppats. Jobbade öppning och hade ställt klockan på 04.45. Stängde av klockan och, ja vad gjorde jag sedan... don't remember. Men 06.30 ringde i alla fall telefonen hemma och E undrade vart jag var. Har nog aldrig gått så fort att gå till jobbet som i lördags. Trots halka. 7.00 var jag på jobbet.

Efter jobbet kom mamma, Gugge och kusin J och hämtade mig. Vi for ut till Birsta och tog oss en hel dag på IKEA. Kom därifrån med en varsin kasse. Kvällen blev lugn då vi kikade på lite TV och åt god mat och drack lite vin.

Söndag började också tidigt då Gugge skulle iväg och spela cup på Nordichallen. Jag följde med honom upp men kröp ner i sängen efter han gått och sov 2 timmar till. Skönt! Gjorde lite tårta och donade på innan släkten började ramla in. Firade min födelsedag då eftersom jag jobbar imorgon. Fick en massa fina saker. Vantar, reflexvästar, Soduko-bok, lakan, presentkort på Åhléns och Stadium, pengar, ängel, gå-stavar, dukar, ljuslyktor, godis, blender. Idag firade min kompis K mig och då fick jag en bok. Äntligen har jag något att läsa!

Uppsatsen flyter på och vi börjar närma oss slutet. I alla fall tidsmässigt. Posten är vårt liv just nu.
Imorgon sitter vi här och  pluggar. Vill vara hemma lite då jag fyller år i alla fall. Gugge har lovat frukost på säng så jag hoppas på det. På kvällen blir det inventering. Illa. Ska kräva lite tårta för besväret i alla fall.

Nu är det dags för lite resultatskrivning.
.Angel

Operation storstädning

Fredagkväll. Klockan är 21.30. Gugge dammsuger sovrummet. Jag har precis torkat klart övriga rum.

Storstädning på en fredagkväll. Vi delar på sysslorna.
Det är kärlek det!

God natt folket!
.Angel

Mindre än en vecka kvar

... till min stora dag. Eller stora och stora. Allt är relativt som E brukar säga.
Jag fyller år om en vecka minus en dag. På tisdag har jag krävt frukost på säng av Gugge. Jag hoppas att han har förstått allvaret i det hela. :)

Släkten, eller familjen i alla fall, kommer på söndag och firar. Då vankas det tårta, kaffe och kaka här hemma. Blir inte mycket firande på min riktiga födelsedag. Dels är det en tisdag vilket betyder jobb- och pluggdag. Dessutom har vår DC bestämt sig för att flytta inventeringen nästa vecka till tisdag. Jag ska kräva tårta! Vem vill inventera på sin födelsedag utan tårta liksom?!

Nu är det i alla fall dags att sätta fart. Har en halv intervju kvar att transkibera tills A kommer hem ikväll. Det borde jag väl hinna med? Börjar jobba 15.30 också. Dags att köra så det ryker.
.Angel

1 januari 2007

Kommer ta ett tag att vänja sig. Att komma ihåg att det är ett nytt år. Komma ihåg att man ska skriva 2007 och inte 2006. Brukar ta ett tag och vänja sig. Men det ska nog gå bra även denna gång.

Gott nytt år
Vi önskar alla ett gott nytt år!

Gårdagen firades, som tidigare inlägg säger, i Haga. Hemma hos K och T. Vi åt trerätters. Hummersoppa. Oxfilé på rotfruktsbädd. Cheescake. Till det lite vin och öl. Vi mådde toppen under hela kvällen. Spelade lite spel och var på väg att missa tolvslaget. Vi var inne i vårt julklappsspel, Värsta språket, och tolvslaget närmade sig med storm steg. Tur att de bor på höjden och vi kunde snabbt ta oss ut och se på det fina ljusspelet från kanten av berget. Vi hade nog den bästa utsikten. Och vi var inte ensamma. Efter tolvslaget fortsatte vi med spelandet. Denna gång med K och T julklapp, Absolut överrens - eller som hund och katt. Gugge och jag stod som vinnare. Men det var jämt ända in till mållinjen. Men som T sa, vi tog oss till omklädningsrummet medans ni fortsatte att springa en liten bit till.

Jag och Gugge traskade hem på morgonkvisten. Vi var hemma runt fyra slaget.
Snön har fallit under natten och det blev på en gång så mycket mysigare ute. Jag är glad!

Nu är det dags för att transkibera den sista intervjun. Sedan blir det att se klart del 2 av Wallander - Brandväggen. Kanske det blir snabbmat till middag idag? Vi blir nog inte ensamma på pizzerian skulle jag tro.
.Angel

Gott nytt år!

Sitter på Haga och önskar alla ett GOTT NYTT ÅR!!!

Puss
.Angel


hits