Kickoff

Har precis kommit hem från nollningskickoffen. Den för alla generaler och faddrar. Skoj att det äntligen drar igång. Mycket folk, många åveråler, mycket öl. Dock inte många öl för mig, en cider fick räcka.

Mest skojigt var det att se alla och att äntligen känna att det är på gång. Skoj att få gå på kåren igen.Trivs där.

Snart sängen. Ska jobba imorgon och på fredag.
.Angel

Ikea

Måste ta mig dit igen. Vi är i stort behov av en tv-bänk nu. Gugge har lastat ur allt från vår tv-möbel för att kunna ta ett kort, lägga ut på Blocket och sedan kunna plocka  ner tv-möbeln och frakta bort. Just nu ser vårt vardagsrum ut som kom och hjälp mig. Måste verkligen ta tag i detta nu. Men det är inte så lätt att frakta en stor tung hylla på bussen heller... Men det måste göras.

Skulle verkligen behöva en bil!

.Angel

Cykeltaxi

Har suttit på skolan idag. Planerat inför nollningen. Det är inte bara att vara general. Allt ska klaffa överallt. Mycket att tänka på, så det är tur att vi är tre som delar på allt.

Igår kom jag hem från jobbet kvart över elva. Fick jobba över lite!
Min taxi kom i alla fall och hämta mig. Gugge på cykeln!

Ska ner på intervju om en och en halv timme. Spännande!

.Angel

Jobb = pengar = jag har råd!

Idag har jag donat med lite små saker till Lidl. Fixade bland annat kopior på mina betyg, mitt körkort och sedan hämtade jag en skattesedel på skatteverket. Sedan cyklade jag ut till Lidl och lämnade det. Snackade ltie skit med personalen. Sedan fick jag veta av Maria att jag ska ha lite intro tillsammans med Nils (tror jag han hette) på fredag. 06.00. Aja, vad gör man inte för jobbet?!

När jag precis kommit innanför dörren ringer telefonen. Skyddat nummer, Gustaf vägrar svara som alltid vid skyddat. Det är säkert till dig. Lidl eller något. Nä, det var inte Lidl, men det var kanske ett kommande jobb. Bokia. Jag sökte det i början av sommaren då allt såg mörkt och fattigt ut. Så nu kanske jag har två jobb plus studier i höst. Inte illa!

Just nu är jag en fattig student. Pengarna jag fick i torsdags är redan slut. Illa! Får CSN i slutet av nästa vecka kanske?! Hoppas!

.Angel

Mysiga grannar

Gårdsfesten igår var över förväntan! Helt underbart skoj var det. Skoj att äntligen få träffa lite grannar.

Vi kom dit strax efter sju. Hejade på de som var där, drack lite bål och sedan placerade vi ut oss vid bordet. Jag och Gugge satte oss på hörnet tillsammans med några andra lite yngre. Det visade sig att vi alla på hörnet var nyinflyttade. Vi brukar vara högst 10, nu när det äntligen kommer nya kommer det hur många som helst. Ni måste lova att komma sedan också. På alla möten och allt. Vi nickade i kapp allihopa och bara log. Alltid skoj att vara uppskattad!

Grillningen var lyckad. Mycket gott. Fick bål, vin, öl, grogg m.m av alla runt bordet. Alla var generösa och givmilda. Jag som skulle vara nykter. Vi som skulle gå hem efter middagen.

Träffade ett par som var precis som mig och Gugge. Mia och Jugge. Underbara människor. Vi kan vinka till varandra från våra fönster. Vi avslutade kvällen här hemma hos oss med rostade mackor och lite X-box.

Idag har det varit lugnt. Varit ut till Birsta med svärföräldrarna, sedan handlat och nu ätit middag. Erik kommer hit nu snart.

.Angel

Gårdsfest

Nu nalkas gårdsfest. Skoj att få se vilka våra grannar är. Har kanske allt som allt hejat på 4 olika lägenheter. Och då är det 12 uppgångar här... Det säger ju en del.

Uppdaterar senare så får vi se hur det har gått.
.Angel

Sängliggande

Har tillbringat många timmar i sängen nu. Var upp och åt frukost runt elva, halv tolv. Sedan sov jag några timmar till. Känner mig mycket bättre nu. Inre ont i halsen, inte lika snuvig och inte alls lika trött i kroppen. Jag orkar nog med gårdsfesten ändå. Det är ju soligt och fint så det blir nog mysigt.

.Angel

Birsta

Jobb i morse. Var inte den piggaste. Vaknade med halsont och lite feber känningar. Men eftersom jag inte hade något nummer till Lidl eller någon i personalen så var det bara att rycka upp sig och cykla dit. Efter ett stopp på Shell för att införskaffa mig lite halstabletter.
Jobbade 5 timmar. Sedan cyklade jag hem

Utanför dörren möttes jag av två buskillar och en busig mamma. Jag bytte om en snabbis och sedan bar det ut till Birsta. ÖB, Barnens Hus, Lunch, Rusta, Ikea, Lekplaneten, Kappahl, Willys och Siba var lite av det vi gjorde. Kan säga att på Barnens Hus var det livat. Blev en och annan tår där också. Men antar att det blir så med barn som vill ha allt.

Nu sitter jag i soffan och snackar skit på MSN. Men skoj är det. Ett och annat skratt kommer från min mun.

.Angel

Trötter

Hemma nu. Från fem timmars jobb. Trött! Inte van att springa runt i en affär och plocka upp varor, ta bort tomma kartonger (det heter något på fackspråk, men minnet sviker just nu), städa och vara trevlig. Men det var skoj. Kommer nog att trivas där. Så småning om. När jag har lärt mig vart allt är och hur man gör allt.

Snart sängen. Ska ju upp tidigt imorgon. Ska jobba. Känns lite små skoj att skriva så, eller överhuvudtaget säga att man ska jobba. Var länge sedan nu det.

.Angel

Händelserik onsdag

Hände en hel del igår. Så mycket att jag inte ens hann uppdatera det.

Lidl ringde igår och undrade om jag fortfarande ville jobba där och att jag skulle ta mg till butiken. Sagt och gjort, jag cyklade dit nästan på en gång. Träffade butikschefen och regionschefen. Är du ledig på fredag förmiddag? Bra, då kan du börja då! Öh, okej. Jag kommer!

Hemma stökade jag och donade. Vi dammsög hela lägenheten, plockade ner saker som skulle till källaren, jag bakde en morotskaka och vi förberedde maten.

Sedan kom Emma och Jocke rätt så lägligt. Vi grillade massa gott och spelade kort, kikade halvt på Lost och spelade Risk. Någonstans här mitti ringde de från Lidl. Vad gör du imorgon eftermiddag/kväll? Kan du komma in och jobba? I be there! Så nu har jag redan två dagar på LIdl och jag fick veta igår att jag ska jobba där. Nice!

Somnade runt två, halv tre igår. Men pigg idag. Antagligen bara för att jag ska jobba. Lurar kroppen! ;)
.Angel

Träningsvärk

Shit... nog visste jag om att jag skulle få träningsvärk. Men inte så här mycket!
Stretchade ju tok mycket för att jag skulle kunna röra på mig idag. Men icke. Ryggen stränar och ena låret är spänt.

Aja, det ska väl kännas att man har tränat?!
.Angel

Träning

Äntligen har jag varit och tränat! Första gången sedan juni, men det kändes skönt!
Idag blev det Streetdance. Älskar verkligen dessa pass! Ska seriöst börja träna minst 2 gånger i veckan nu! I alla fall i början. Alla ni som läser är nu vittnen på det!

Kusinvitamin i telefon nu!
.Angel

Utklassning

Giffarna utklassade stort igår på IP. Assyriskan hade kunnat gå och köpa korv bakom läktaren. Skoj att se att Giffarna kan vinna när jag är på IP också, tror faktiskt det bara har hänt 2 gånger. Har iofs inte varit där every time heller. Men i alla fall några gånger.

 

Somnade i soffan igår kväll. Sittande. Som alltid.

.Angel 


Kylning

Kakorna nu ligger nu på kylning. De blev bra. Vet ännu inte om de är goda, men det ser ut som så!

 

Jocke ringde nyss. Han erbjöd oss två biljetter till GIF-Assyriska. Självklart tackade jag ja. Skoj med lite fotboll. Dock lite tråkigt att Jocke och Emma sitter på andra sidan. Men vi får vinka till varandra!

 

.Angel 


Bakning

Måste göra något vettigt på dagarna så nu tänker jag gå ut till köket och baka lite. Är sugen på något riktigt smarrigt. Får se vad det blir.

 

.Angel 


Home sweet home

Sitter nu hemma i Sundsvall. Skönt att äntligen få vara hemma igen. Hemma i sitt eget. Klyschan Borta bra, men hemma bäst stämmer till tusen på mig! Tror att jag alltid säger Åh, äntligen hemma igen när jag kommer på vår gata.

 

Fick åka upp med svärföräldrarna idag. De ville upp och se hur fint vårt sovrum blev så jag passade på att tigga om skjuts!  

 

Gugge sitter just nu och pluggar i vardagsrummet. Därför sitter jag inne i hans rum, vid hans dator nu.  Skoj med lite variation, både mellan rum och dator.

 

.Angel 


Vi från Hälsingland

Kom hem sent igår. Mycket sent. Kvart över två, kom i säng vid halv tre. Trött!

 

Åkte hemifrån vid tio. Stannade i Iggesund och väntade in resterande gäng från Hälsingland. Vi blev kallad det nere i Uppsala. Släktingarna från Hälsingland. Släkten från Bergsjö skogarna.

Var nere i Uppsala runt ett, halv två. Fikade, sprang runt alla andra och åkte till kyrkan. Brölloppet gick bra. De sa ja till varandra. Solen lyste hela dagen så det var väldigt lyckat. Alla var glada och nöjda. Utom några enstaka barn som fick ris på sig eller som bara var trötta och griniga. 

 

 Lovisa o Johan

Lovisa Johansson + Johan Qvist = Lovisa och Johan Qvist

 

Festen ägde rum i församlignshemmet. Mysig liten byggnad. Jag blev placerad vid ungdomsbordet. Fyra tjejer och en kille. Stackarn! Maten var god, bordssällskapet var trevligt och stämningen i lokalen var på topp. Precis som det ska vara på ett bröllopp.

Många tal avverkades, många lyckoönskningar sades. En del obligatoriska brölloppslekar lektes. Stackars Lovisa, blev utsatt både för det ena och det andra. Men kul var det!

Fem våningar brölloppstårta åts. I alla fall tre av våningarna. Blåbärs fyllning. Mums!

 

Chafförer för kvällen var jag, Linda och Pe. De andra sov nog gott i bilarna.

.Angel 

 


Sängen nästa?!

Borde nog lägga mig i sängen nu och försöka få lite sömn. Vet ju inte om jag ska upp och skjutsa Sara. Det märker vi! ;)

 

Fick i alla fall prata en liten kortis med Gugge. Fick en puss av honom!

K Ä R!!!!

 

Sängen nästa..

.Angel 


Kärleksförklaring

Kom på att Gugge inte är hemma. Får ringa honom senare. Saknar verkligen honom! Han är ju mitt allt, min ängel, min pojkvän, min sambo, min bäste vän. Han är ju jag fast kille!

 

Kärlek till min älskling!

.Angel 


Hudiksvall

Hemma i Hudik igen. För andra gången denna vecka. Mysigt mysigt!

 

Idag har det blivit stan, köpte 3-års present och en top till mig, sedan bar det ut till Lingarö för att spendera dagen med kusinbarnen och mamman i familjen. Mysigt mysigt! Fika, solning, bus, fyrhjuling m.m. Massa fina kort!

 

Ska skjutsa iväg syster nu. Sedan blir det nog en lugn hemmakväll. Kanske träffa Jana. :)


Uppdaterat.... 

Har nu varit och skjutsat Sara. Eller rättare sagt åkt med Jana, för när vi kom ut så kom Jana i bilen. Åkte med henne och handlade och var ut på Maln och åt glass. Pojkarna ville inte komma, för de var på väg hem. De gick misste om en mycket god glass.

 

Nu sitter jag här hemma och bara slöar. Ska ta och ringa min älskling snart och slöprata. Sedan blir det nog sängen rätt så tidigt. Blir nog så att jag ska hämta syster i Bergsjö imorgon bitti. Innan vi far till Uppsala och brölloppet.

 

.Angel 


Packning och planering

Har packat nu. Blev en stor väska. Allt för stor egentligen. Blev den stora för att jag skulle få plats med skorna.  Sara ska ju låna, så det blev inte bara ett par...

 

Emma hämtar mig imorgon vid nio. Sedan bär det av neråt. Till Hudik. Blir en sväng på stan med syster. Hitta pressent till Dennis och hitta någon bra överdel till mig tills på lördag. Det jag hade tänkt ha på mig passade inte alls så bra som jag hade tänkt mig. Illa! Blir säkert något panikköp. Vill inte!

 

Kommer sakna min älskling i helgen. Nu är det till och med tre dagar utan honom. Ledsen i ögat! Hur ska jag klara mig utan att ha en underbar pojk bredvid som kramar och pussar hela tiden?! Längtar redan tills på söndag! 

 

Natti natt.

.Angel 


Sängen

Ligger just nu i sängen och surfar, bloggar, läser bloggar och bara är. Älskar att kunna ligga i sängen och surfa, blogga, läsa bloggar och bara vara. Speciellt nu när vårt sovrum är så fint. Är så nöjd över vad vi har presterat här inne, med målning och tapetsering. Gardinerna blev nog pricken över i:et, ska nog sy några kuddar i samma tyg för att göra lite mer matchning.

 

På återseende.

.Angel 


Mötet

Har nu varit och träffat PR-byrån. Mycket intressant möte.

Tyvärr blev det inget jobb, denna gång. Men vi ska fortsätta att ha kontakt per mail och telefon och förhoppningsvis så får jag göra praktiken hos dem. Om de hittar ett kontor. 

 

Har ätit pannkaka med Gugge nu. Mums. Mätt i magen nu.

 .Angel


Fjärilar i magen

Har precis ätit lunch. En sen sådan.

 

Har fått fjärilar i magen nu. Men jag hoppas det kommer att gå bra.

Håll tummarna för mig. Klockan fyra och framåt. Allihopa!

 

Återkommer när jag kommit hem.

 
.Angel 


Posten

Älskar när posten kommer och det hörs en hög och ljudlig dunk. Dunket av när posten slår i backen. Men när jag ligger och sover önskar jag att det vore lite tystare. Jag vaknar alltid med ett ryck. Men idag satt jag i soffan och det var Gugge som vaknade med ett ryck. Stackarn!

 

Idag med posten kom det fyra saker. Två till mig och två till Gugge. Jämställt!

Jag fick ett brev från Bredbandsbolaget. Varför vet jag inte eftersom vi redan har det, men det står på Gugge. Uppdatera era register. Ser ni inte att vi redan har er?!

Jag fick även Hennes tidningen. Me like! Nu har jag något att läsa några timmar framöver. Jag kan stilla min nervositet!

 

Frukost och tvättning står nu på tur.

.Angel 


Shit!

Läste en artikelAftonbladets sida, där stod det om en 19 årig tjej (från Sundsvall) som hade fått en av Sveriges strösta dricks. Ever.

Hon fick en porsche som var värd 30 000 kr! Hallå! Gör man så?! Jag vill ju också.

 

Den anonyme mannen som gav henne porschen säger så här... 

Jag bara satt där på restaurangen och tittade henne i ögonen och såg en ängel och tänkte "Porschen, den ska hon ha".

Jag är också en ängel. Är det ingen som ser?! 

 

Grattis tjejen!

.Angel 


Onsdag kväll

 Har tittat på fotboll, Sverige - Tjeckien, och ätit grönsaksdipp.

Fotbollen slutade 2-1 till Sverige. Bra, men inte bättre än godkänt. Backarna tappade lite väl mycket i andra halvlek. Även i första. Gillade i alla fall Linderoths lilla minspel när han hade gjort illa sig. Innan bytet. Skulle kunna se det om och om igen. Och skratta lika mycket varje gång. Såg ut som en fisk, ungefär.

 

Grönsaksdippen var mums. Gillar gurka och morötter tillsammans med någon god dipp. Mums mums!

 

Åker med Emma hem på fredag. Skoj med sällskap.

CSI repris snart. 

.Angel 


tjejblog.com

Har hittat en sida på Internet som listar tjejer som bloggar. Mycket smart. Bra initativ.

Jag gillar att hitta ställen där jag kan hitta andra bloggare och där de kan hitta mig. Självklart så la jag till mig och nu kan man hitta min där. Like An Angel. Of course.

 

.Angel 

 

 


Klurigt med främmande språk

Engelska kan vara svårt. Speciellt om man är 5 år.

 

Jag vill hem och titta på film. Jag vill se Ärnst.

Mitt kära kusin barn vill alltså hem och se filmen Ants.

 

.Angel 


Barn pratar

Barn kan kläcka ur sig det mest fantastiska kommentarerna. De får en att bli stum av förvåning varje gång.

Den här lilla konversationen utspelar sig mellan mina kusinbarn och deras mamma, tillika min kusins fru. 

 

Kusinbarn 1: Men mamma, ska du inte skaffa dig ett bättre jobb? Än att slänga gamlingar i säng?!

Kusinbarn 2: Slänger du dem i säng. Då gör de ju illa sig.

Mamman: Jag lägger dem ner. 

Kusinbarn 2: Säger du godnatt också? 

Mamman: Ja, det är klart jag gör.

Kusinbarn 2: Lova!

 

Barn är helt enkelt för gulliga!

I måndags, när jag var hemma på kalas fick jag höra lite mer av vad de kan kläcka ur sig.

 

När man leker mamma, pappa, barn... Älskling, maten är klar.

Vid fikat och pappa till kusinbarnet har precis kommit... Jag älskar dig.

 

Mer av sånna här spontana kommentarer! Me like them!

.Angel 


Förklaring

... till det förra inlägget behövs nog. Har fått några nyfikna själar efter mig.

 

För att göra en lång historia kort...

I våras mailade jag en PR-byrå här i Sundsvall för att fråga dem om de behövde en hjälpande hand (mig vill säga). Tyvärr hade dom inte något som de behövde hjälp med just nu. Men vi skulle hålla kontakt för praktik osv.

Idag när jag kollade min studentmail (FC, världens bästa uppfinning) så hade jag fått ett mail från Ann, vår programansvaige, där hon bifogade ett mail från J på denna PR-byrå. Jag mailade tillbaka till J och sa att jag fortfarande var intresserad och att de kunde nå mig på mobilen.

En timme senare ringer det i telefonen och jag får veta att de vill träffa mig på torsdag. De har ett jobb som de vill ha hjälp med.

 

Yes yes yes! Jag har, kanske, fått in en fot i PR-världen!! Får se vart torsdagens möte leder. Ska bli spännande!

Hoppas jag har stillat några nyfikna själars funderingar nu.

.Angel 


Ljuset i tunneln

... har definitivt börjat bli starkare!

Fick ett mail idag som gladde mig mycket. Någon timme senare fick jag ett telefonsamtal som gjorde mig ännu gladare. Jag har fått en chans att visa mina kunskaper och att få lite mer kunskap inom det ämne jag ska jobba inom i framtiden! Äntligen så får jag chansen! Lilla jag liksom.

 

Måste nog ta ett glädjevarv runt lägenheten!

.Angel 


Tillbaka i Sundsvall

... för några dagar. Åker till Hudik igen till helgen. Bröllop på lördag i Uppsala.

 

Skönt att vara tillbaka hemma. Hemma i vår lägenhet. Hemma hos min älskling.

Sovrummet igen 

Älskar verkligen vårt sovrum! Så himla mysigt. Lite tavlor som fattas, men de kommer upp snart. Vi ska bara se var och hur de ska sitta.

 

.Angel



Grattis syster!

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag för det är Saras födelsedag! Hurra hurra hurra!

 Det stora paketet fick hon imorse, av mig och Gugge. ;)

 

Har varit hos pappsen och ätit lunch. Kålpudding och potatis med lingon. Mums!

 

Dags för tårta snart?!

.Angel 


Hemma på Bredagatan

Sitter nu hemma i Hudik. Har precis kommit innanför dörren, nästan. Har hunnit varit på toa, hejjat på syster med kompis. Så jag sprang inte dirket hit för att kunna börja blogga. Så det så!

 

På hemvägen stannade jag och pappa hos farmor för att fira henne. Hon fyller också år imorgon, precis som min lillasyster. Har för mig att en gammal kompis pappa också fyller år. Men jaja...det hör inte hit.

Hos farmor var nästan hela släkten samlad. Alla kom på en gång. Kommer en så kommer alla som min faster sa när vi klev innanför dörren. Vi fikade massa gott och busade med kusinbarnen. Mycket skratt.

 

Nu ska jag väl ta och joina syster. Hon ser ut att behöva lite sällskap. Eller så är det jag som behöver det..?!

 .Angel


Syster Sara

Åker hem till Hudik med pappa senare idag. Syster yster fyller 17 år imorgon! Grattis i förskott stumpan!

Shit, 17 år... då är man ju nästan vuxen... men shhh... säg inget till syster. Då blir hon så mopsig! :)

 När jag var 17 år ansåg jag att jag kunde allt och att jag absolut inte var ett litet barn, inte heller i den yngre ungdomen. Jag var ju nästan vuxen. Stor och kunde ta hand  om mig själv. Är min lillasyster så stor nu???!!! Knappast, hon kommer alltid att vara min lillasyster. Hon kommer alltid att vara tre år yngre än mig. Hon kommer aldrig att bli stor i mina ögon. Aldrig! ;)

 

Ses ikväll syster! Äntligen!

.Storasyter Angel 


Fin putsning

Nu börjar sovrummet att bli klart.

Golvet blev kanonsnyggt! Bra val att byta från Ikeagolv till Rustagolv tror jag.

Just nu är det listerna som ska på plats, bara två bitar kvar. Sedan är allt klart. Då är det bara gardiner, tavlor och annat pyssel som ska in.

 

.Angel 


Nice nice

Grabbarna lägger golv nu! Kanon fint blir det. Halva är nu klart, så vi har tagit oss en välförtjänt kaffepaus. Jag tog en jag med, fast jag inte gjort något! :P

Var ut till Birsta och lämnade tillbaka Ikea golvet, gick bra. Nu ska jag snart ner till tvättstugan. Sedan blir det bara slöa. Ska väl serva grabbarna med fika, dricka och mat.

 

.Angel 


Trådlöst internet

... har sina fördelar.

  • Man kan sitta i precis överallt och skriva. I köket, sovrummet, i soffan, ute på balkongen, på toa. You name it.
  • Man slipper en massa onödiga sladdar över hela lägenheten.
  • Det är bara att slå på datorn och vips så kan man surfa.

 

Men jag har insett att det finns några få nackdelar med det också. Tyvärr.

Just nu har jag åkt ut och in från Internet som någon j***a jojo, kanske cirka 10 gånger. Eller inte så många, men nästan. Men bara jag kopplar bort MSN så fungerar det smärtfritt. Varför? Jag vill ju kunna snacka med mina vänner, samtidigt som jag surfar runt. 

 

Aja, snart kommer pappa. Då ska golvet in. YES!

Själv ska jag ta mig ut till Birsta, tredje dagen i rad, för att lämna tillbaka det golv vi köpte på IKEA.

.Angel 


Middag för två

Har precis avslutat en middag för två.

Lövbiff med pommes chateau och ädelostsås. Mycket gott var det.

Lagomt till efterrätten kom PA. Då blev det brownies, grädde och latte, för min del, och cola för grabbarna.

 

Har nu bänkat mig i soffan och kikar på femman. En film som jag redan sett. Sorority boys. Men jag och Emma hade så skoj när vi kikade på den så jag måste nog se den igen. För att återuppleva våra stunder mer än att se på film. Saknar faktiskt henne ibland. Tur att jag får träffa henne när jag kommer hem och åker skrillor i alla fall.

 

Tillbaka till TV:n. 

.Angel 


Under sker

Det finns ändå människor som gör under för andra. Just nu är det en av Gustafs kompisar som är denna person. Han tänker skjussa ut oss till Birsta för att vi ska få titta på golvet, och kanske köpa det redan idag? Vad vet jag, jag följer bara med som smakråd! ;)

 

Birsta, her I come. Två dagar i rad ute i Birsta. Det kan bli en tredje. Inte illa. Slår någon det?! Det räknas inte om man jobbar eller bor där. Så det så! Tror att jag kanske kan vara värst.. eller?! :D 

 

.Angel 


Långt eller kort

Vet inte vad jag tycker om de personer som bloggar långa inlägg. Orkar man egentligen lästa allt?! Vet inte heller vad jag tycker om de som bloggar korta. Jag vill ju få en inblick i denne persons liv eller i alla fall i det personen skriver om. Får man det på korta inlägg?

 

Kluriga frågor, men det är sånt jag sitter och funderar på...!

.Angel 


Problem, med väder och vind

Mysko väder just nu. Ena stunden spöregnar det, är grått och mulet, andra stunden är solen framme och det är varmt och skönt, men sen så börjar regnet komma, men denna gång är solen framme. Sedan börjar det om från början, mörkt och grått, sol och varmt, sol och regn...!

 

Har i alla fall varit nere på stan någon timme med Nina. Köpte en pressent, sprang runt och letade företag som gör broderade tygmärken, hittade dock inget.

 

Nu sitter jag här hemma och funderar på golvet...! Som vi ska ha i sovrummet alltså, vad annars.. det är just nu allt jag snackar/skriver om har jag märkt. Aja, what ever!

I alla fall så har vi problem.. golvet på Ikea är slut och golvet på Rusta är en aning dyrare och en aning ljusare. Vi måste på något sätt ta oss ut dit typ nu för att se hur det ser ut. Så inte pappa kommer hit upp imorgon i onödan.

 

Aja, ska försöka ta tag i det här nu...!

.Angel 


Golv

På Ikea fanns det bara två paket av Ekgolvet. Rusta får jag inte tag på. Jag vill veta om golvet finns. Vi behöver det imorgon!

 

.Angel 


02.15

Jag är vaken! Titta tiden. Titta en gång till...! Japp, du ser rätt. Jag är vaken fast klockan är över två, på natten! Borde kanske sova nu, men som Ante så fint sa det: Varför gå och lägga sig tidigt när man inte ska upp till något viktigt imorgon? Sant sant sant, men jag måste på stan och köpa present till syster, som fyller år på måndag.

Aja, varför är jag vaken nu då? Jo, för att Nina och Ante åkte precis hem. Och för att jag och Nina har suttit och snackat nollning hela kvällen. Från typ åtta till nu. Kaos, kaos och strul. Men vi fixar det gumman! Vi har ju våra karlar på vår sida i alla fall. Undra hur många som är kvar efter våra små ändringar här och där! ;)

 

Natti natti.

.Angel 


Ikea

Ska snart iväg ut på Ikea och köpa golvet som vi ska lägga i helgen. Kommer att bli så snyggt!

 

Jag och Nina ska sedan ha ett litet nollningsmöte, oss generaler emellan. Vi måste se till så att vi har läget under kontroll. Känns som om det endera kommer att gå kanon eller så går det bara åt fanders. Hoppas på det första!

 

.Angel 


På torsdag äts det ärtsoppa

Efter lite snokande på Internet hittade jag en gammal vän som också bloggade. Eller, snokade gjorde jag ju inte. Såg på hennes lunarsida att hon bloggade och vips så var jag inne i hennes blogg.

 

Alltid lika kul att hitta nya bloggs att läsa. Desto roligare om jag vet vem det är som bloggar. Har inte alltför många kändisar som bloggar. Men kanske det vänder när de inser att de inte är bland innefolket.

 

Lunch, ärtsoppa. Pannkaka blir det till middag. Det är torsdag så då är det bestämt att man ska äta ärtsoppa och pannkaka. Men ingen har sagt att man inte får sprida ut det på dagen.  

 

.Angel 


Är det så det ska vara?

Äntligen kan jag sitta med min bärbara igen. Fick sladden idag. Överlycklig!

 Men är det inte datorn som krånglar är det nätverket... Har loggats ut och in cirka 10 gånger nu, på kanske 5-10 minuter. Är det så det ska vara?

 

.Angel 


Sovrummet

... börjar ta sin form nu. Idag har vi putsat och donat. Målat, förhoppningsvis, en sista gång. Ska måla lite vitt imorgon.

Sen så, in med golvet, upp med tavlorna och in med inredningen. Kommer bli så fint där inne. Lovar att lägga upp bilder. Kanske både före och efterbilder. Vem vet?! :)

 

Sov stund nu, i vardagsrummet. Bara några nätter till.

.Angel 


Top model 4

Snart, snart går finalen av stapeln. Ska bli spännande att se vem som vinner. Jag tror och hoppas på Naima. Hon ser ut som en modell utan smink och utan uppiffandet.

 

Två timmar långt avsnitt idag. Kan det bli bättre?

.Angel 

 

Min favorit vann, Naima!

Har hejat på henne från början. You go girl! 


Vuxenpoäng

Nu är stora delar av vårt sovrum färdig renoverat. Golvet ska bytas ut så fort som möjligt, förhoppningsvis redan till veckan?! Rummet blev mycket fint. Bilder kommer senare...

 

Har druckit min första hemgjorda latte nu. Mums!

 

Nu är det Kevin Hill på TV. Gugge ligger på sängen och sover och mamma åkte precis.

.Angel 


Espressomaskinen

.... är nu invigd! Mamma drack en kopp igår, och så gjorde jag med. Fast min var mer en latte än någon espresso. Men gott var det. Vuxenpoäng till mig!

 

.Angel 


Skolan

Sitter just nu på skolan med Gugge. Han pluggar (?) och jag har precis skrivit klart mitt CV och mitt personliga brev. Riktigt nöjd med hur det blev. Nu ska jag bara ta och cykla iväg och lämna det. Spännande!

 

Åker nog hem och bakar lite sedan. Mamma vill nog ha riktigt kaffebröd när hon kommer. I alla fall nybakat.

.Angel 


Renoveringen

... har påbörjats och taket är redan klart!

Just nu är det spakling som mina arbetare håller på med. Ni är allför duktiga ni!

Drar mitt strå till stacken genom att serva med mat, kaffe och tvättning. Kikar även lite på friidrotts VM emellan åt.

 

.Angel 


Beroende framkallande

Nu har bloggportalen dragit igång. Skoj att kunna hitta en massa nya och roliga bloggar. Dessutom är chansen större att jag får fler läsare. Inte illa.

Har insett att detta fenomen, blogg, har gett mig ett stort beroende. Får jag inte blogga blir jag sur och vresig. Får jag däremot bara skriva en liten rad så är jag nöjd, minst någon timme i alla fall.

Förstår ni då hur frustrerande det är när jag inte kan sitta med min bärbara (sladden har fortfarande inte kommit, vill inte riskera att batteriet tar slut mitt i något inlägg)?  

.Angel 


Ser ni ljuset?

Ser en svag ljusstrimma som lyser långt bort i horisonten. Har jag tur så kommer den närmare, med fart, om några dagar. Kanske står jag i rampljuset redan om någon dag. Vem vet?

Imorgon ska jag ta mig till skolan för att skriva ihop en arbetsansökan. Sedan tar jag mig nog bort och lämnar det på en gång. Så det blir klart snart. Så jag kan stå där i rampljuset

 

Back to work. Ska riva det sista nu så det bara är att sätta igång när mamma kommer.

.Angel 


Patetiskt skrivande?!

Känns som om man skriver den här bloggen för sig själv. Är nog bara jag och högst 3 till som läser denna. Frågan är, varför läser jag den? Det är ju jag som skriver.. Men minnet är kort, det är ett bra sätt att uppdatera sig på vad man gjort, vad som hände när osv...

 

Skulle vara roligt att ännu en gång få veta vem som läser..! :) Är ju nyfiken av mig, vill veta vem som tar del av det lilla patetiska jag skriver...! 

Natti natt nu. Dags att sova, japp.. i vardagsrummet i natt igen! Bara två nätter kvar nu. Längtas!

.Angel 


What?!

Fick några underliga sms ikväll. Detta var en del av det som utspelade sig i dem... 

Underligt meddelande 1: Jag har sett en kolibri och sökt maja. E jag ute ni cyklar ;)

Mitt svar: Vem har sett en kolibri, sökt maja och cyklat?

Underligt meddelande 2: Vem är vad då? Vad jag vet är /.../ och kolibri en fågel...

Dumförklara mig mer...!

Underbara vänner skickar underbara sms på semestern! Tack gumman! Du förgyllde min söndagkväll! :)

 

Emma och Jocke har varit här. Jocke och Gugge spelade Xbox, jag och Emma slöade och kikade i kokböcker. Fickade även rostadebröd. Mums!

Imorgon kommer mammsen och hjälper oss med sovrummet! Äntligen!

.Angel 

 


Nytt sovrum

Tacos, Marängswisch och poker hemma hos Erik igår. Mysigt!

Jag vann pokern!!!

Har städat ur vårt sovrum nu, ekar och är tomt på väggarna. Inte ens tapeterna är kvar. Ska bli skönt att få ordning på det hela nu i veckan! 

Just nu är vårt vardagsrum invarderat av saker överallt. Sängen står mitt på golvet och det är inte mycket yta att röra sig på. Tur att det bara ska vara så i några dagar till.

Idag är det slö i soffan/sängen. Regnet öser ner och friidrotts VM är på TV. Kan det bli bättre på en söndag?

.Angel 


Påhälsningar?!

Varför ska alla alltid vilja komma och hälsa på samma dag? Kan man inte sprida ut det så man får påhälsningar oftare?

Två av mina kusiner är i Sundsvall idag. På olika håll, eller säger man kanske rent av var för sig?! Vet inte om jag hinner träffa någon av dem. Förhoppningsvis någon. Får se hur det blir med fotbollen och så där. När det passar att de kommer...

Mat och spel hos Erik idag. Måste ju inviga hans nya lya!

Fotboll med Emma och Jocke?! Får aldrig nog av dessa underbara varelser!

.Angel 


Filmkväll

Igår satt jag och Gugge och slöade efter middagen. Han på sin vanliga plats och jag i soffan framför Xboxen, som allt mer börjar bli min plats. Telefonen ringde och en snuvig Emma undrade om vi var sugen på film. Of course. Så vi tog våra cyklar och cyklade bort till Fridhemsgatan. Vi kikade på en väldigt psykiskfilm, åt en massa gott, godis, popcorn, chips, melon och drack cola. Mums!

Måste göras om snart! Var super mysigt. Men Emma, då kanske vi kan ta någon gång då du inte börjar så tidigt. Så du får sova mer än 6-7 timmar!

.Angel 


Telefon eller traktor?

Har dammsugit lägenheten, och förhoppninsvis är tvestjärten borta. Blomman står fortfarande på det vattenfyllda fatet. Det får nog göra det tills imorgon i alla fall. För att vara på den säkra sidan.

Gratulerade mitt kusinbarn på 3-års dagen idag på telefon. Han sa att han fått godis i present, sedan hörde jag hur han sprang och allt blev tyst.. då hade pojken lagt ifrån sig telefonen. Han tyckte inte alls om att prata med sin gudmoder, mycket roligare att leka med kompisarna i traktorn i stället..! :) Fick i alla fall säga Grattis

Vi funderar på en promenad ut till Nacksta. För att handla och hälsa på Erik. Men han svarar inte hemma, inte på ICQ och inte på mobilen. Han är borta. Får se, vi kanske bara handlar också.

.Angel

Ps, har spöat Gugge på tennis idag! Övning ger färdighet. 


Tvestjärt

Satt på toalettstolen i morse. Ingen trevlig syn så där på morgonkvisten. Fick en massa flaschbacks till barnåren, alla vårar när jag och Sara invarderade lekstugan, som inte var urstädad. Vi vände lika snabbt i dörren och ropade på mamma. Sen var det stor städning av lekstugan. Kommer inte ihåg om jag och Sara var till så stor hjälp,  men what ever..!

I alla fall så har chocken lagt sig någorlunda nu. Gugge lämnade mig själv med blommkrukan, där tvestjärten kröp in. Så nu står blomkrukan på ett fat fyllt med vatten. Jag tar ingen risk.

Nu ska jag dammsuga, bort med alla tvestjärtar!

.Angel 


Borta bra, men hemma bäst?!

Blixtar och dunder, magiska under...

Har insett att några av mina vänner flyr den svenska sommaren.. förstår inte varför?
Madde, ha det så himla mysigt i Thailand. Jenny, jag hoppas du har det bra i Bulgarien. Ta det lungt med allt! Jeanette, hoppas daten gick bra! ;) 
Tänk på mig här hemma!

Natti natt.

.Angel 

 


Tennis torsdag

Har ägnat stora delar av denna dag åt att spela Xbox. Har spelat tennis hela tiden och det har gått både upp och ner om man säger så.

Pannkaka och ärtsoppa idag. Det är torsdag det! :)

Tillbaka till spelet.

.Angel 


Spelkväll

Emma och Jocke kom vid nio. Tjejsnack i köket och Xbox i vardagsrummet.

Vi spelade sedan Sundsvalls spelet. Skoj och mycket jämt. Jocke var mycket nära vinst, men Gugge gled förbi oss alla och vann. Liknade väldigt mycket midsommar.. jag vet inte jag...!

Nu är det i alla fall natti natt!

.Angel

 

Ps, Emma gav mig hopp om jobb. Nu hoppas jag! 


Kommer stå mig dyrt

Har inte skrivit på ett tag... har inte haft inspiration och min bärbara går just nu på bara batterier. Ett litet snesteg av mig i måndags morse orsakade en liten skada på nätadaptern... illa illa. Det kommer att kosta dyrt.

Hjälpte Erik att flytta i måndags. Mycket fint kommer han att få i sin nya lägenhet. Vi kommer och hälsar på snart Erik, bara så du vet! ;)

Igår var jag med Jenny på stan. Hon shoppade som en galning. Hon gjorde säkert av med en hel del av fickpengarna till Bulgarien. Just nu befinner hon sig på Arlanda. Avis är vad jag är på henne. En vecka på Sunny Beach. Vill också!

Spelkväll ikväll med Emma och Jocke. Ska bli mysigt. Kanske att jag bakar lite muffins också, så vi har något gott att mumsa på.

Lunch nu, jag ska äta Tortilla lassange och Gugge ska äta Köttfärs och potatisgratäng. Mums!

See you later.

.Angel 


hits