...men fredag är ändå den dagen som känns bäst...

Sista dagen på veckan. Eller, sista dagen på arbetsveckan.

Var och simmade igår med
Mia. Dock kännde vi båda oss lite smått handikappade. Jag med mitt knä och hon med sin växande mage. :) Vi plaskade på i en timme ungefär i alla fall. Mycket skönt.

Idag känner jag mig lite smått förkyld. Sitter och dricker te och vatten just nu.

Imorgon kommer mamma och Sara. :)
.Angel

Äntligen!

Jag längtar tills nästa vecka!
Då kommer min beställda Sex and the city skolåda! Som jag längtat efter att få en sådan. Men har av strategiska själ väntat och väntat. Under tiden har även priset skjunkit drastiskt så det känns ju bra.

Gissa vad jag kommer göra nästa vecka?! :)

Nu är det simning med Mia som gäller. Hon skulle förbi affären för att handla lite frukt och yoghurt innan vi sätter igång. Härligt.
.Angel

Simning och besök

Det blir simning ikväll. Ska bli skönt. Jag hoppas att mitt knä klarar det för jag orkar inte ha mer ont i knät imorgon. Hoppas även att det inte ska vara så mycket folk men förhoppningsvis har alla påsklediga varit och simmat på dagen.

På lördag kommer mamma och
sis upp. Vi ska göra Birsta och köpa lite presenter. Mysigt att umgås med dem en hel dag. Känns som att det var evigheter sedan sist.

.Angel

På torsdag äts det ärtsoppa...

Veckan bara flyger fram. Det är redan torsdag. Men det kanske tyder på att jag har fullt upp och inte reagerar att dagarna går?

Jag jobbar mest och har fullt upp. Det blir 8 timmar på jobbet och lite till då jag kommer hem. Snart är det sommar i alla fall! :)

I kväll blir det eventuellt simning med
Mia. Ska bli skönt att röra lite på sig. Undra vad mitt knä säger? Måste även komma igång med lite styrketräning. Skulle behöva en stor dos med motivation. Någon?

Åter till jobbet. Ska snart sitta i telefonmöte.
.Angel

Tillbaka efter påskledigheten

Påsken 2008 är över. Nu är det långt till nästa ledighet.

Gugge och jag tog vår packning på bussen i torsdagseftermiddag/kväll. Pappa hämtade oss i Jättendal och vi for sedan vidare till stugan efter ett snabbstopp hos farmor. Framme i stugan var det varmt och skönt då min farbror tänt en brasa så vi inte skulle frysa då vi kom fram. Vi gjorde oss mat och sedan slappade vi mest i soffan.

Vaknade relativt sent på långfredagen då en viss person har en tendens att vilja elda på en hel del innan vi somnar. Angling stod på schemat och då jag och Gugge kom ut var de flesta fiskarna uppdragna. Vi fick dock vara med om en fällning. Vi satt ute i solen och mös på. Umgicks med kusiner,kusinbarn, faster, farbror mfl. Vissa var mer rund om fötterna än andra. Åt påskmat hos faster och farbror och kikade på lite konståknings VM på TV.

Påskafton kom och vi fick ett tråkigt besked på morgonen. Kändes som att jag gick mest i chock under förmiddagen. Vi åkte till farmor och sedan var jag och Gugge till hans farmor på påsklunch. Fick skjuts av svärfar tillbaka till stugan. På kvällen grillade vi med pappa och kikade på lite TV. Värmen i stugan var inte lika som gårdagen men det var ändå varmt.

Pappa for iväg tidigt för att vara med på angeltävling på påskdagen. Jag och Gugge fick oss en liten sovmorgon. Vi klädde på oss och gick ut i det fina vädret då vi fick besök av gänget från
Lingarö. Vi lekte lite ute i snön och åt sedan lunch på verandan. Då det sedan blev lite för kallt flyttade vi in och spelade yatzy i stället. Pappa kom tillbaka från tävlingen med beskedet att de inte haft en enda fällning. :(  På eftermiddagen kikade jag på galan från konståknings VM. Vilken show. Önskar att jag varit på plats, så som sis var. Vi bjöd sedan på fika i stugan. Hela Vallengänget kom.

Annandagpåsk kom och det innebar även hemfärd. Vi storstädade hela stugan och det kändes riktigt skönt att göra det. Vi åkte in till farmor innan hemfärd och åt lite lunch. Faster och farbror kom också och åt. Pappa skjutsade hem oss till Sundsvall. Skönt att komma hem relativt tidigt. Vi packade upp och slöade sedan i soffan. På kvällen var vi iväg till bowlinghallen med Frida och C-H. Vi spelade tre serier bowling och sedan testade Gugge och C-H golfsimulatorn. Jag testade också. Skoj!

Nu är det redan tisdag och denna vecka är bara fyra arbetsdagar. Kommer att gå fort. Som det ser ut nu blir det endera hockey på fredag eller så åker vi ner och hämtar bilen. Whiho!
.Angel

Vuxenpoäng på riktigt

Nu börjar vuxenpoängen på att trilla in i jämnström. Först fastanställning, sedan lån hit och dit och nu bilägare.

Idag blev det klart. Vi har äntligen hittat den bil som vi vill ha. Nu ska vi bara lösa allt praktikst. Som att hämta hem den från Göteborg/Skövde. :)

Jag känner mig helt plötsligt jätte vuxen.
.Angel

Glad påsk!

Så var det skärtorsdag. Klockan passerar snart tre. Detta borde ju innebära påskledigt för de flesta. Jag ska dock sitta kvar någon timma till och jobba.

Ikväll tar vi bussen till Jättendal där pappa förhoppningsvis står och väntar. Sedan åker vi raka spåret till stugan, eventuellt så blir det väl kanske ett stopp hos farmor.

Påskhelgen kommer att tillbringas i stugan tillsammans med Gugge och pappa. Ska bli skönt att bara ta det lungt och inte göra så mycket. Vi ska äta gott, ta det lungt, angla, vara ute i solen (?), umgås med varandra och förhoppningsvis äta något påskägg.

Jag är lite avis på Sis. Bara lite. Hon åker till Göteborg imorgon för att gå på konståknings VM. Jag hade ju hoppats på att jag också hade kunnat varit med. Men omständigheterna då det skulle bokas var inte de samma som nu. Jag levde i en oviss tid och visste inte vad min framtid skulle utvisa. Med facit i hand hade jag kunnat följa med. Tyvärr blev fallet inte så och jag får nöja mig med att kolla på konståkning på TV:n. Så på ett sätt hoppas jag på dåligt väder. Då får man ligga inne och kolla på konståkning hela dagarna.

Glad påsk till er alla! Hoppas ni får en lång och trevlig helg med många påskägg och mycket påskgodis!
Kramar!
.Angel

Så var det snö igen

Jag som trodde det skulle bli vår. Jag hade ju till och med köpt mig en fin vårjacka. Det skulle jag så klart inte ha gjort eftersom att vi nu fått snö igen. Funderar på att lämna tillbaka jackan och se snön försvinna.

Ikväll blir jag hemma själv. Gugge ska iväg med jobbet. De ska gå/springa skidskytte och äta tillsammans. Trevligt. De kan ju dock åka skidor nu när all den här snön har kommit.

När jag gick till jobbet imorse såg jag ut som en snögubbe då jag kom fram. Fast bara på framsidan för på min rygg hade inte en endaste snöflinga fastnat.

Åter till jobbet. Jag har en massa samtal att ringa.
.Angel

Ännu en helg har passerat

After worken i fredags blev inte lika rolig som jag hade hoppats på. Jag gick hem redan vid fyra för att jag hade huvudvärk och frös. Gick hem och la mig och sov på soffan och där blev jag kvar hela kvällen. Gugge åkte på inflyttningsfest utan mig.

På lördagen ringde
sis och väckte oss med skön sång. Då mådde jag bättre. Jag och Gugge storstädade lägenheten på förmiddagen. På eftermiddagen kom Sis med pojkvän upp. Vi åt gott och kikade på hockey och melodifestivalen. Sis och J sov över till söndagen. Då fyllde J år så vi grattade honom med en liten tårtbit. Vi ägnade hela förmiddagen åt att spela Wii.

När sis och J åkt hem for jag och Gugge ut till Birsta. Där skulle det shoppas. Jag köpte en grön fin hängselklänning och en vårjacka. Allt för 700 kr. Mycket bra! När vi kom hem fick vi besök av våra vänner A och H. Vi köpte hem mat och spelade lite Wii.

Idag är det åter måndag och denna vecka har startat. Endast fyra arbetsdagar denna vecka. Härligt med kortvecka. Sedan blir det lång helg i och med påsken och då åker vi till stugan med pappa. Jag längtar!

Som det ser ut nu råder det babyboom i min och Gugges umgängeskrets. Sedan tidigare har vi fått veta att våra kära grannar ska få tillökning i augusti. Idag fick vi det glädjande beskedet att även en annan kompis med sambo väntar barn. Vi grattulerar glatt både jag och Gugge! Vem står på tur nu?!
.Angel

Tillbaka i ett snöigt Sundsvall

Var till Hudik igår i några timmar. Snabbvisit.
Jag hann ändå med det jag skulle. Hämtade upp mamma på jobbet. Åt middag. Var på promenad och köpte blommor. Gick vidare till ishallen. Kikade på
sis mästervärk. En riktigt bra uppvisning. Jag är så stolt över min lillasyster. Träffade pappa, kusiner, moster, morbröder. Var ut på isen och knäppte en massa kort på alla isprinsessor. Hem till mamma och fikade. Träffade sis en snabbis i dörren innan vi åkte hem igen. Kom tillbaka till Sundsvall vid 21.15.

Tråkigt att jag inte hann träffa sis mer. Men då kanske hon kommer upp i helgen istället?! Jag hoppas! :)

.Angel

Hudik för isshow

Om någon timma tar jag tåget söderut några mil. Hem till Hudik. Ska äntligen få se systers mästerverk som hon arbetat med i några veckor. Det ska bli riktigt kul att få se den färdiga isshowen. Jag tror det kommer att bli kanon. jag längtar!

Imorgon blir det afterwork igen på jobbet. En av inkubatorerna ska bjuda på lite dryck då han valt att lämna oss för en fastanställning.

Helgen blir lugn. Lite fotboll, melodifestivalen. Skönt att bara ta det lungt också.
.Angel

Hösten har kommit till Sundsvall

Jag tror minsann att årstiderna har bytt plats. I Sundsvall känns det idag som om det vore höst. Det regnar, är mörkt och allmänt rått. Trist. Jag som längtar efter vår. Just det, en pollenallergiker som längtar efter vår. Inte illa. :)

Tog mig hem hel igår och stod på benen hela väge hem. hade dock riktigt ont i svanskotan på kvällen. Skönast var att ligga i soffan och bara ta det lugnt.

Längtar tills imorgonn nu. En resa till Hudik står på schemat. Jag ska hem och kika på
sis och alla andra duktiga konståkare som ska ha uppvisning. Som jag har längtat efter denna dag! Kommer kännas konstigt att bara sitta på läktaren och inte vara delaktig, varken på isen eller bakom. Detta är första uppvisningen sedan jag slutade och flyttade till Sundsvall. Är glad att jag kunde ta lite ledigt och åka hem för att kika.

Åter till arbetet.
.Angel

Hemgång

Nu kanske jag kan ta mig hem utan att ramla omkull?!

image117

Tack svärmor!

.Angel



Halt som gatan

Skulle som vanligt ta min promenad till jobbet imorse. Allt gick bra tills jag kom ut på trottoaren. Där stannade jag till för att heja på en kollega. När vi sedan skulle påbörja vår promenad halkade jag till och la mig raklång på backen. Slog i svanskotan och blev riktigt öm. Inte bara det att jag fick ont i min svanskota. Mina byxor gick sönder också. Måste ha lagt mig på en sten eller något för jag hade fått en reva vid bakfickan. Attans.

Igår var jag och kollade då mitt lag spelade första matchen i Värmecupen. Vet inte varför det heter Värmecupen för det är inte varmt någonstans. Laget förlorade. :( Vi tar nya tag idag och hoppas på vinst mot Alnö.

Nu har jag ont i svanskotan och knät. Skyddsängeln som jag fick i söndags av svärmor hjälper tydligen inte.
.Angel

Prinsessan på pärmen

Hemma igen från härliga fjällen. Det är tudelat det där. Borta bra men hemma bäst stämmer allt som ofta in.

Jag och Gugge började vår resa i torsdagsmorse då vi tog tåget ner till Hudik. Väl framme blev vi hämtade på perrongen och vi påbörjade bilfärden mot Björnriket. Ett stopp i Ljusdal och sedan ett i Lassekrog där vi åt lunch. Där mötte vi upp S, J och lilla E med hundar. Efter lunchen fortsatte vi mot Björnriket. Prick tre kunde vi hämta ut våra nycklar och vi installerade oss i stugan.

På fredagen stod det skidåkning på schemat. Vi vaknade alla tidigt. Dels på grund av prat/skratt/skrik/joller från lilla E men även för att vissa av oss sovit dåligt. Personligen så vaknade jag och hade ont i ryggen. Hade inte sovit många timmar på natten. Madrassen var väldigt hård och jag vred och vände på mig hela natten. Våningssängen som vi sov i jag och Gugge var vinglig och så fort man rörde på sig svajade hela sängen. När jag kom upp ur sängen på morgonen försökte jag få liv i min rygg. Jag kom sedan ut till svärföräldrarna och de såg måttligt road ut och de små fnissade och bad mig kolla under madrassen. Jag hade sovit på informationspärmen. Någon hade stoppat den under min madrass på kvällen innan. Inte konstigt att jag hade ont i ryggen. Hämnd på denna någon kommer att ske vill jag lova!

Jag skjutsade S och J med vovvar till Vargen vid Vemdalen. De skulle vara ute på fjället hela dagen. Gugge och S for till backen och åkte slalom hela dagen. Jag och svärmor var hemma i stugan med lilla E. Vi var ute i solen, åkte pulka, var ut på promenad och busade och hade oss. När kvällen kom var vi alla trötta och sluta. Alla somnade ganska tidigt.

På lördagen var det inte lika fint väder så det blev därför ingen skidåkning för någon av oss. I stället packade vi in oss i bilarna och for på utflykt. Första stoppet blev inne i Vemdalen där vi stannade på en liten affär som sålde det mesta då det gäller kläder, fiske och skidåkning. Vi gjorde en del inköp där innan vi for vidare. Vi åkte igenom Vemdalsskalet och kikade på Vargen. Vi åkte till Klövsjö och kikade in backarna. Vi var upp på toppen och skulle kolla på utsikten men det enda vi såg var en massa snö. Snö i drivor. Vi for till Storhogna där vi gjorde vårt andra stopp. Där tog vi oss en rejäl fika, kaffebuffé i vinterträdgården. Lilla E blev fascinerad av barnen som badade i poolen. Han ville nog också vara där och plaska omkring. Efter en lång och god fika åkte vi tillbaka till Björnriket. Där blev det lunch och promenad. På kvällen kikade vi på Melodifestivalen och vi blev alla, utom en, glatt överraskade då Carola och Andreas inte gick vidare.

På söndagen var det dags för hemfärd. Vi packade, städade och sa hej då. Jag och Gugge fick skjuts hem. Dock var inte bilvägen hem så rolig. Jag satt i baksättet och mådde illa. Väl hemma var det dags att packa upp och sedan läsa igen alla tidningar vi missat.

Igår kväll kikade jag och Gugge på film. Sedan somnade vi gott i våra sängar.

Bilder från resan kommer eventuellt upp om några dagar. Om jag orkar. :)
.Angel

Lång ledig helg

Imorgon åker vi. Ikväll packar vi våra väskor.

Jag har verkligen längtat och trånat efter att den här dagen ska komma. Eller rättare sagt, morgondagen ska komma. Det ska bli så härligt att äntligen få komma iväg på lite ledighet till fjällen och få umgås med Gugge, svärföräldrarna och svägerskan med familj. Då jag har bestämt mig för att inte åka något alls nedför kommer jag därför att tillbringa den största tiden tillsammans med svärmor och lilla E. Jag tror vi kommer att ha fullt upp ... :)

Jag hoppas på fint väder. Sol. Snö. Några minusgrader. Jag vill gå långa promenader ute i snön. Få massa friskluft. Umgås och bara vara.

.Angel

Ett besked

Så har jag tackat nej till ett jobberbjudande. Efter cirka 2 månader ute på arbetsmarknaden har jag fått flera erbjudanden och nu har jag tvingats tacka nej till ett utav dem. Anledningen till att jag tackade nej var för att jag fått fast här på Åkroken Science Park. Jag är nu informatör på heltid. Nästan. Jobbar ju även med Venture Cup också men jobben flyter ihop en hel del.

Idag ska jag för första gången hålla i en workshop med studenter. Ska bli spännande.

Återkommer med resultat.
.Angel

Helg och snö

Måndag igen. Veckorna går nästan lite för fort. Jag hinner knappt registrera att det är helg.

I helgen har vi mest tagit det lugnt. Förutom på lördagkväll då det var inflyttningsfest och utgång. Vi hade det super kul och umgicks med ett riktigt skönt gäng. Vi ramlade i säng vid tre snåret.

Söndagmorgon började tidigt. Svärmor ringde på telefon. Gugge satt då redan och jobbade men jag registrerade inte det då jag svarade. Illa att missa att hela sängen är tom och att jag inte behöver hoppa över någon för att nå telefonen. Söndagen var lugnt. Vi tittade på Vasaloppet och en massa annat på TV.

Sundsvall har blivit invarderar med en massa snö. Jag vet inte vad jag ska tycka. Jag gillar ju snö och vinter. I vanliga fall. Nu hade jag ställt in mig på denna icke-vinter och börjat sett fram emot våren och pollen.

Denna vecka blir en kort arbetsvecka. På torsdag far vi till Vemdalen. Jag längtar!
.Angel

hits