Kanske dags för en uppdatering?

Har inte varit bra på att blogga på sistonde. Som försvar har jag inte mycket. Förutom att jag har velat komma ikapp med allt sedan vi kom hem från USA. Jag känner nu att jag börjar vara där.

I helgen tog jag och Gugge det mest lugnt. Solade, låg på balkongen, åt gott, donade på lite och pysslade. Vädret var ju toppen så man ville inte sitta inne med datorn. Jag satt hellre ute på balkongen med en god bok.

Jag var i söndags och tränade. För första gången på 5 veckor. Det gick bra. Men benen blev spagetthi och jag hade inte mycket ork. Jag tog mig igenom och kämpade väl. I måndags hade vi match och jag skulle vara med som avbytare. Så blev det inte. Jag fick spela en hel del. Var även nära på att näta men gjorde det inte. Varför ska man alltid krångla till det så mycket? Idag fortsatte jag att hålla benen igång då jag tog en springtur/promenad. Det var riktigt skönt. Har tänkt mig att få igång konditionen nu under sommaruppehållet och har därför bestämt mig att ta en långpromenad eller springtur så ofta jag kan. Helst 3-4 gånger i veckan under semestern. Jag SKA klara det. :)

Jobbet är just nu ganska lugnt. Venture Cup har inneburit en del planering. VIlket har varit skönt att göra nu och inte i augusti. Arbetet på Åkroken har ändrats lite och jag kommer till hösten tyvärr inte ha möjlighet att jobba kvar där utan jag kommer istället att köra på i min egen firma. Omständigheterna har gjort att det blir så tidigare än vad jag från början hade tänkt mig. Det känns ändå bra och nu kör jag på för fullt. Semestern kommer att gå åt att fundera och sätta upp strategier för min firma. I höst kör jag för fulla muggar!

I helgen fyller Gustafs systerson 2 år. VI åker därför ner till Gävle på fredag för att fira honom. Ska bli skoj att träffas igen. Paketen är redan inslagna så vi är redo för 2-års kalas! :)

Nu är det nog dags för sängen. Varför har vi så svårt att vända tillbaka dygnen?
Jag har lovat bilder från USA. De kommer nog imorgon. Jag måste sova nu. :)

.Angel

Är nu på hotellet i Östersund. Jag

0-72ecebd521daeb92895717814ba0f5da.png

Är nu på hotellet i Östersund. Jag har fått ett gigantiskt stort rum. :) Dags för middag nu. Magen har kurrat ett tag.


Tillbaka i vardagen

Så var vi hemma igen. Hemma i Sverige. Hemma i Sundsvall. Hemma i lägenheten. 

Vår semester har varit kanon. Vi har haft det riktigt bra och vi är väldigt nöjda med vår resa. Just nu är vi mest trött men vi försöker att aktivera oss så att vi får sova i natt också. :)

Imorgon är det åter jobb. Gustaf är dock satt i karantän från jobbet så han får jobba hemma! :)

Lovar att försöka göra en uppdatering av vår semester och kanske bjuda på lite bilder. Men inte idag! :)

.Angel

Nu far vi!

Äntligen har dagen kommit. Nu påbörjar vi vår resa och semester.

Bloggen kommer nog inte att uppdateras så ofta. Kika in
här istället. Vi ska göra vårt bästa med att uppdatera.

Ha det underbart medan jag är borta! Det kommer jag nämligen att ha!
.Angel

På tåget mot Sundsvall

Sitter just nu på tåget hem till Sundsvall. Efter 4 dagar i Malmö är det nu dags att åka hem, packa om väskan och sedan fara igen. Denna gång tillsammans med Gugge och denna gång på semester.

Dagarna i Malmö har varit intensiva. Vi har jobbat och förberett Sverigefinalen. Vi har genomfört den med glans. Vi har njutit av att få vara tillsammans och vi har dansat och haft skoj till in på småtimmarna.

Hemma är det dags att förbereda packningen inför semestern. Imorgon återvänder jag till Arlanda, för tredje gången denna vecka! :)

.Angel

Sitter just nu i Malmö och har d

202a62c6cf34afc4ca0d1964e4a2e4ad.png

Sitter just nu i Malmö och har det bra. :) Vädret är på topp så jag kan inte klaga. Jobba gör vi så klart också, men inte just nu. .Angel


Längtar till 22 augusti. Då får

0-79d7836d714d52a13b1b0d85d88d70d1.png

Längtar till 22 augusti. Då får vi se bästa bandet igen. Coldplay spelar då på Stockholm stadion. Vi ska dit med vänner denna gång. Kommer bli kanon skoj. :)


hits