Fullt upp

Just nu har jag mycket att stå i på jobbet. Det är jobb, jobb och jobb. Detta gör inte mig så mycket eftersom att jag tycker om då det händer mycket hela tiden.

Förra veckan hade jag besök av mina kollegor i Venture Cup. Arbetet flöt på bra och vi hann även med en sväng på Casinot. Jag testade på BlackJack och 21. Inget utav det resulterade i några pengar men det var skoj i alla fall. Jag tycker ju att det är skoj att kolla på andra som spelar så jag satt mest bredvid då de andra spelade.

Snön från förra veckan har äntligen försvunnit igen och nu väntar jag bara på att gruset ska tas bort från asfalten också.

I helgen tog jag och Gugge det mest lugnt. Vi var ut en sväng till Birsta där vi köpte Mario Kart Wii. Ett mycket roligt spel där jag har chans att slå Gugge ibland. I alla fall om jag får ha plastratten. Då är jag farlig!

Igår var vi och kollade då Giffarna vann mot Ljungskile. En mycket bra andra halvlek. Tyvärr missade Gugge den, och alla mål, eftersom att han avvek i halvlek för att åka iväg på egen träning. När han kom fram till träningen var det ett tjockt lager snö på planen så det blev ingen träning. Han var riktigt less då han ringde. Jag förstår honom.

Vi funderar på en utlandsresa till hösten. Tips på vart det är varmt då om man inte vill åka jorden runt?

Hoppas jag gjort
Frida glad med denna uppdatering. :)
.Angel

Kommentarer:
Postat av: Sandy

Vi åker till Tunisien i september. 30 grader där då.

Postat av: Frida

hej!
Idag är det en toppenbra dag för er att fota bilen, och lägga ut en bild =)

2008-04-18 @ 07:36:58
URL: http://phridan.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits