Hemma från sommaren

Helgen nere i Skövde var sommar! Allt var grönt, och då menar jag precis allt! Eller, träden var förstås inte utslagna riktigt men allt annat!

Fredagen började tidigt hemma i Hudik. 07.00 avgick tåget från stationen så vi var uppe före tuppen, och svärmor! ;) Tågresan nere gick bra. Och fort faktiskt. Väl nere fick vi mat i oss av mormor G. Tog igen oss lite och sedan tog vi en promenad i det sköna vädret. Mat skulle självklart inhandlas. Kvällen blev lugn då vi alla somnade före elva.

Lördagen var lika varm, om inte varmare, som fredagen. Fick hämtning av morbror B runt tolv. Vi for ut till Getaryggen och där bjöds det på fika. Var skoj att träffa både A och S då de vuxit på sig lite sedan sist. Efter fikat och en stund i solen blev vi skjutsade till morfar G. Där fick vi åter fika ute i solen. Denna gång i nyklippt gräs. Kvällen blev återigen lugn framför TV:n.

Söndagen var ännu varmare och vi visste att vi hade en dag på tåg framför oss. Mormor G fyllde oss med mat innan vi tog bussen ner till stationen. En timme satt vi ute i solan och väntade på tåget. Bussarna går inte så tätt på söndagar... Tågresan började 13.42 och slutade 19.49.

Några kändisar såg vi allt i helgen. Började med Jimmy Jansson och Bert Karlssons dotter på centralen i Stockholm... Jag har suttit på samma bänk som dem! ;) Väl på centralen på hemresan ser vi ett käntansikte gå förbi. Gugges kompis K skulle med samma tåg. Skoj att ses så där oplanerat. När vi stannade på Arlanda klev massa kända ansikten på. Bland annat pappsen. Inte hade jag en anning om att vi skulle åka samma tåg hem. Absolut inte att vi skulle sitta i samma vagn. Ungefär fyra platser ifrån varandra. Skoj!

Helgen är över och marknadsföringen börjar idag. Ska ta och åka och hämta böckerna alldeles snart. Sedan bär det av till skolan. Jobb ikväll. Kommer hem runt nio.

.Angel

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits