Midsommarafton, dagen efter

Så, nu har jag vaknat och ska nu redogöra gårdagen/kvällen. Vill först säga att detta var en helt vit dag, inte en enda droppe alkohol. Det kändes riktigt skönt att kunna bojkotta alkoholen på en sådan dag. Inte göra som alla andra.

Som sagt, vi skulle vara hos Erik vid tolv för att sedan gå upp till Norra berget. Detta skedde inte, utan vi kom iväg till Erik vid två. Vi tog trapporna upp och alla tre hade ont i vaderna, var törstiga och kände av hungern. Vi hittade oss en liten klippa att ligga på, eller rättare sagt, vi hittade en gräsplätt mellan klipporna att ligga på. Där låg vi och solade, åt våra otroligt goda mackor (som jag hade gjort), drack saft, läste DN, snackade och knäppte kort. Alla fick på sig färg, vissa blev rödare än andra och en del av oss lyckades med att gå sol på sig på bara halva ansiktet...! Efter vår underbara dag på Norra berget tog vi oss hemåt och vi var väldigt slitna när vi satte oss i soffan. Jag tog mig en middagssömn och det var befogat, jag hade ändå varit uppe sedan nio och fixat och donat inför vår picknick.

Till middag var det grillade hamburgare som väntade, mycket gott blev det! Jag åt en medan Gugge och Erik åt tre (!) var. Vi njöt ute på balkongen och hade det helt underbart bra. Nu vankades kubbspel och vi spelade tre gånger. Första gången var det jag mot killarna och den matchen slutade med utklassning, jag förlorade stort... fick inte ner en enda av deras kubbar. Andra matchen var det par mot singel. Matchen var rätt så jämn tills Erik lyckades få på värsta träffarna och sopade banan med oss. Hittills hade jag lyckats förlora varje match, var det jag som drog ner laget? Skulle min otur fortsätta? Sista matchen när jag och Erik spelade mot Gugge så var det också rätt så jämt, men jag och Erik lyckades vinna! Jippie, jag lyckades i alla fall vinna en match! Erik han lyckades vinna varje match, så vi får nog utse honom till den stora vinnaren!

Jordgubbstårta på balkongen blev nästa anhalt. Tårtan smakade perfekt och vi satt bara och njöt i kvällsvärmen. Inte ett enda mygg hade vi sett, men jag vet att jag har fått ett myggbet. Innan vi sa godnatt hann vi med en omgång Sundsvalls spel. Vi hade inte allt för höga tankar om spelet, men det var faktiskt riktigt skoj. Jag var väldigt, väldigt nära att vinna, men Gugge kom och gled förbi mig in och mål. Det är bara att säga Grattis!

Jag lägger upp lite bilder från kvällen lite senare, när jag tömt kamerna osv.
.Angel


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits