Pausen är nu över

Hemma igen. Tillbaka till vardagen. Tillbaka till verkligheten.

Midsommar 2006 blev en släktträff. Middag, lekar, skratt och en massa tokigheter sammanfattar dygnet i Harmånger. Midsommarafton började dock lite tokigt. Skulle börja jobba 7.00. När jag vaknade var klockan 9.25.... Illa! Det var dock inte bara jag som försov mig. Två av tre.

Dagarna i Hudik var välbehövliga. Träffade familj och släkt, tog långa promenader, shoppade, slappade och firade sex år (!) tillsammans med Gugge. Ditt hjärta är föralltid med mig nu älskling! ;)

Igår fick vi skjuts hem av pappa. En sväng ut till IKEA hann vi även med. Stolar till pappsen och lite förvaring till oss. Har nu ordnat till klädkammaren så nu kan man gå in där och sedan snurra runt. Det kunde man inte för några dagar sedan.

Idag var det åter jobb. Likaså imorgon och på lördag. Sedan är jag lite ledig igen. Skönt!

Fick förövrigt reda på resultatet från marknadsföringstentan. Illa.... Det blir till att läsa lite mer Kotler i sommar.

Dags att kika runt på alla bloggar som jag missat nu. Ser flera timmar med lång bloggläsning framför mig.
.Angel

Gubbarna orsakade kaos

Blev inringd tidigare idag. Det var kaos på jobbet. Igen. Inte första gången denna vecka om man säger så. Det syns att det är midsommarvecka.

När jag kom vid halv ett var inte alla varor uppackade. Långt ifrån. Dessutom saknades gubbarna. De röda, de som kallas jordgubbar. Andra gubbar hade vi många av.

Hoppas det blir lite lugnare imorgon. Blir troligtvis bara förmiddagen som blir jobbig då alla ska komma in och köpa gubbar som de inte kunde köpa idag.

Ser fram emot kvällen i Harmånger och sedan de fyra lediga dagarna i Hudik! Ska bli skönt med lite ledigt. Hoppas kaoset på jobbet inte återuppstår!

Dags för lite kvällsfika sedan sängen. Börjar ju sju imorgonbitti.

.Angel

Stockholm

Kom hem i söndags kväll. Har inte orkat uppdatera här.

Stockholmsresan var kanon. Skönt att komma bort lite och umgås med lite nära och kära.
Hela fredagen ägnades åt shopping. Kom ner runt tolv så vi skyndade då bort till Gamla stan för att lämna av väskorna. Mor kom på kvällen så då blev det ett stopp på en bar där vi drack några öl och kikade på lite fotboll.

Lördagen var varm. Började med en promenad i Gamla stan sedan var det uppdrag uppfräschning som gällde. Bussresan till kyrkan var varm. Bröllopet var jätte fint. Solen lyste hela tiden och det var fantastiskt vackert att se alla uppklädda utanför kyrkan. Brudparet åkte sedan häst och vagn från kyrkan till festen. Detta efter att vi alla fått knäppa kort och att hästen skulle görra sina behov. Både det ena och det andra. Alldeles utanför kyrkan...

Söndagen blev en lugn dag med ett besök på Apoteket. Skavsåret under trampdynan ville inte ge med sig så jag haltade fram.

Ska försöka skärpa mig med bloggningen nu. Måste ta mig i kragen och göra allt för att kunna uppdatera så ofta som möjligt.

I midsommar far vi hemöver. Midsommarafton firas i Harmånger. Men jag jobbar självklart innan. Blir hemma i Hudik några dagar i början av nästa vecka. Ska se till så jag får måndagkväll ledig.

Dags för lite mat. Tacos!
.Angel

Ikväll smäller det!

Sverige-England. Hoppas på en bra match. Där två lag bjuder upp till spel. Vill inte se någon "lägg"-match. Sverige ska kämpa och vi ska kriga. Sverige ska gå 3 poäng rikare från matchen! Vi måste visa England och Svennis att vi är bäst!

Vi ska ner på torget för att titta på matchen tillsammans med ett antal sundsvallsbor till. Troligtvis får vi inte storbildstv:n för oss själva. Hoppas på en bra match och en härlig stämning.

Gugge har gått i Sverigetröjan hela dagen. Min åker på snart.

Ses på torget!
.Angel

Anda matchen

Ikväll gäller det. Sverige-Paraguay. Vem vinner och vem försvinner?! Ja, lite så är det ju faktiskt nu. Sverige kan ju inte spela oavgjort/förlora och sedan hoppas på att resultaten i tredje omgången går vår väg.

Sverige vinner ikväll! Jag känner på mig det.

Källström ska in istället för Svensson. Lite oklart tydligen vem som spelar från start. Aftonbladet säger Källström medan Expressen säger Svensson. Jag håller med Aftonbladet.

Jobbar stängning ikväll. Slutar med andra ord 20.30. Självklart har cheferna lyckats fixa så vi har inventering ikväll. Med andra ord så slutar jag inte 20.30 utan snarare 23.00 om jag har tur. Och tur har jag. har lyckats fixa så jag inte behöver vara med på inventeringen. Men det är inte på grund av Sverige matchen, som jag antar att de flesta tror. Jag skippar inventeringen på grund av att vi far till Stockholm imorgon bitti och packningen måste vara klar innan vi hoppar i säng. Imorgon bitti är vi nog som vrak när Anna kommer och hämtar oss.

Heja Sverige! Heja Sverige! Heja Sverige! Heja Sverige! Heja Sverige! Heja Sverige! Heja Sverige!
.Angel

Släktträff på bröllop

Imorgon far vi ner till huvudstaden. Jag, Gugge och syster. Mor kommer senare på kvällen.
En hel dag med en massa spring på affärer. Några måsten att införskaffa finns.

Slipsen till Gugge som vi köpte igår blev kanon! Vi kommer matcha varandra kanon på lördag.

Ska bli skoj att umgås med mor och syster. Ska även bli skoj att träffa lite kusiner, mostrar och morbröder. Att umgås med släkten är skoj, synd bara att det sker så sällan.

På söndag far vi hemöver igen. En weekend i Stockholm är då över och förhoppningsvis kommer vi hem med en och annan kasse.

Dags att packa nu!
.Angel

Bloggkris och hemlängtan

Har inte kännt för att blogga. Har inte varit på humör. Har inte vetat vad jag ska skriva. Antar att det kallas bloggkris.

Känner en otrolig hemlängtan till Hudik nu. Hem till familj, släkt och .... Känner att jag bara vill hem. Hem till där man hör hemma. Jag och Gugge har planerat in 3-4 dagar hemma i Hudik nu. Ska bli skönt att komma hem och träffa de som betyder något och bli lite ompysslad. Känns som om vi kan behöva det efter en tuff vår.

Känslorna kommer över en lite då och då. Då blir allt tungt och inget känns roligt. Allt som tidigare var roligt är längre inte lika roligt. Det finns inte direkt någon att dela allt det roliga med.

Jobbar och sliter i alla fall. Ska dit idag med men hoppar inventeringen. De får klara sig utan mig.
.Angel

Bra start på sommaren

Inget bloggande på hela helgen tyder på bra väder och att jag har haft fullt upp. Jorå, trots att Gugge var borta i helgen hade jag saker att göra.
Fredagen kändes bara yr och förvirrad. Var rätt så trött efter tentan men en sväng på stan orkade jag allt med. På kvällen var jag iväg och fikade på Waynes med E och A. Synd att det blåste bara.
Lördagen startade tidigt. I ottan. Var till och med uppe före tuppen. Började jobba 6.00 så när jag cyklade dit var jag nästan ensam. Förutom några vilsna studenter som var på väg hem från festligheter. Efter jobbet hann jag med lite solning på balkongen. Det behövdes och det var så skönt att sitta där i solen och ta det lugnt. På kvällen var det bartömning på kåren. Som exgeneral kan man inte missa det. Det ser lite dåligt ut om jag inte skulle ha dykt upp. Dök upp gjorde jag men försvann därifrån tidigare än de flesta. Mina 14 timmar vaken började kännas....
Söndagen var lika solig och fin som lördagen. Självklart skulle jag jobba så där satt jag inne när kunderna kom och berättade hur härligt skönt det var i solen. Efter jobbet skyndade jag hem för att sitta lite i solen innan jag skulle möta Gugge på tågstationen. Härligt att få hem honom igen!

Solen har verkligen tittat fram i några dagar nu. Den har även värmt oss och bränt vissa av oss. Jag hoppas verkligen att sommaren är här nu. Och att den tänker stanna.

Ledig idag med. Ska plocka lite här hemma sedan blir det nog ut i solen. Eventuellt lunch nere på stan med Gugge.
.Angel

Sommarlov!

Så, nu är sista tentan gjord. Och nej, jag har inte suttit till nu. Blev klar strax efter tre. Då hade jag tömt mig själv på kunskap och allt jag kunde hitta på inom marknadsföring. Får se hur det gick. Hoppas att det gått bra i alla fall.

Sommarlovet är här nu! Alltid lika skönt med denna dag.

.Angel

Last day before summer

Väntar just nu på Anna. Vi ska gå igenom alla modeller en sista gång så de verkligen sitter på tentan. Det är en som jag är lite osäker på men den ska jag väl lära mig på tre och en halv timme?!

Sista tentan sedan sommarlov! Kan det klinga bättre i öronen? Tror faktiskt inte det.

Grattis till mina kära vänner
J, E och F som klarade uppsatsen igår! Är stolta över er! Ni är så duktiga och jag visste att ni skulle klara det!

Besöket hos frissan igår var underbart. Älskar att sitta i frisörstolen och bli omhändertagen. Håret blev kanon och jag är supernöjd. Min frissa vet precis vad det är jag vill ha fast jag själv inte vet. Det är kanon!

Gugge ringde även igår från Tyskland. De kom fram 2 timmar försent på grund av något datafel på Arlanda. Två timmar på Arlanda blev istället till fyra. Tur att matchen inte var igår.

Nä, dags att sätta sig med modellerna nu. Har 16 modeller att komma ihåg.
.Angel

Snart så drar det igång

På lördag startar det. Sverige inleder sitt VM med en match mot Trinidad/Tobago på lördag. Kommer troligtvis att göra allt för att kunna se matchen hemma hos E. Vill ju se Sveriges inlednings match.

Min käre sambo sitter just nu på tåget ner till Arlanda där han senare under dagen tar ett flyg för att landa i Tyskland. Just det, i fotbollens land (i alla fall just nu under VM). Gugge ska kika på Sveriges första match. Jag kan säga att jag är rätt så avis på honom. Vem vill inte se de svenska hjältarna på plats, tänk Zlatan, Ljunberg, Mellberg, Henke.... En underbar syn!
Aja, får nöja mig med att se dem på TV. Jag hoppas Gugge vinkar om han blir filmad. Han lovade i alla fall. Hoppas även på något kort inifrån stadion. Skulle vara tufft att få se ett sådant. Det är väl det närmaste man kan komma?!

Ska snart iväg till frissan. Ska bli skönt att få fixa till en sommarfrisyr nu.
.Angel


Thats me


1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
Boken som ligger närmast mig nu är Kotler. Vad annars?! På sidan 18 är det en bild. Jag tar sidan före, sidan 17. Där står följande... ...forms of marketing - such as a marketing director, product managers, marketing plans and...

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
En brun mysig kudde som ligger i soffan

3. Vad var det senaste du såg på tv?
Providence hemma hos Anna. Vi tog oss en välförtjänt lunch och blev sittande framför TV

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
16.27

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Gugge och Eriks snack om mobiltelefoner

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Tidigare idag då jag cyklade hem från Anna

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Det var nog Destination Gotlands hemsida. Vi måste ju börja planera för vår tältsemester i sommar.

8. Vad har du på dig?

Svarta byxor, grå topp och en brun bolero. Jag känner mig dyster idag pga vädret och det speglas nog i mitt klädval

9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?
Drömmer nog alltid något men kommer ofta inte ihåg det

10. När skrattade du senast?
När jag var hemma hos Anna och pluggade. Vi förökte komma ihåg alla marknadsföringsmodeller. KKPLS,  EN MMPD, Signe...

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Från vänster sett... En ljuslykta, en tavla med en segelbåt och strand på, en tavla med en vy över Hudiksvalls sjöbodar, en ljuslykta. Har inte så mycket mer på väggarna i vardagsrummet då vi har planer på att förändra det inom en snar framtid

12. Har du sett något konstigt på sistone?
Måste väl ha varit något som var på Ricky Lake då vi zappade lite på TV

13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Ska dessa frågor vara en utmaning? Aja, skojiga i alla fall. Hoppas att någon får ut något utav detta, vet inte om jag får det men...

14. Vilken var den senaste film du såg?
Senaste film på TV var Anger Management och senaste film på DVD minns jag inte. Kan möjligtvis ha varit Pistvakt eller Ja ä int bitter

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
En sänggavel och sen skulle jag nog utöka garderoben. Men tveksamt om jag skulle bli mulimiljonär... Hoppet är i och försig det sista som överger människan

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Oj, den var svår. Utmaningen är nog denna fråga....

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Att alla skulle vara vänner?!

18. Tycker du om att dansa?

Absolut. Är musiken bra dansar jag gärna

19. George Bush?
Ja, vad är det med honom?

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Wilhelm och Saga

22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Absolut. Har tänkt tanken flera gånger. Helst där det är varmt

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Välkommen! Emma väntar på dig vid fiket

24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?
Hm... Jenny, Madde, Jeanette och... äh... alla vill jag ska svara så klart!


Ja... det var det... dags att leta nya frågor att svara på! :)
Hittade förövrigt dessa hos
Daniel.
.Angel

Nationaldags firande

Igår var det Sveriges nationaldag. Tror inte att någon kunde missa det. I alla fall inte här i Sundsvall då halva stan var avstängd från bilar då prinsessan Viktoria var i stan. Självklart var jag och Gugge där och fick oss en blick av vår kommande drottning.

Gugge hade även namnsdag igår. Och jag kom ihåg det, först av alla!
Till historien hör även att jag inte firar namnsdagar med det gör Gugges familj stenhårt. Brukar försöka skylla på att eftersom jag inte vill bli firad behöver jag heller inte fira andra. Men i år tog jag mig i kragen och kom ihåg Gugges. Bra gjort av mig tycker jag.

Tentan närmar sig och jag känner att jag kan det mesta. Trots detta så är det två dagar kvar. Har jag glömt något? Är det någon bok jag missat? Eller är marknadsföring så här lätt?

Imorgon far Gugge till Tyskland och fotbollens värld. Han kommer dock hem redan på söndag. Då en Sverige match rikare och förhoppningsvis med en present till mig. :)

.Angel

Ett års kalas!

Ett år har gått. Ett år med mycket skratt och roligheter.

Min blogg fyller idag ett år! Hipp hipp hurra!Hur ska detta firas egentligen? För det bör väl firas med pompa och ståt?!
.Angel

På resande fot

Trots mycket slit med gamla tentor till marknadsföringen och jobb hann jag med lite shopping idag. Har insett att jag måste ha en riktig väska. Det funkar inte alltid med ryggsäck och sportväska. Så i ren Sex & City anda köpte jag en weekend väska.
Riktigt nöjd med mitt kap. Självklart var det lite rea också på den.
Nu är det bara att packa sin lilla väska och ut och fara. Väskan ska ut och resa redan i helgen då Gugge far till Tyskland på fotbolls VM. Helgen efter far vi ner till Stockholm båda två på bröllop. Skoj skoj.

.Angel

En paus från Kotler

Kotler är utläst! Japp, ni läste rätt. Har nu läst ca 900 sidor på tre veckor.

Jag hoppas att allt har satt sig men det känns som så. Ska bara gå igenom de gamla tentorna nu och sedan kika på anteckningarna. Sedan är jag redo för tentan på fredag.

Dags att vila huvudet lite. Ta en paus från marknadsföringen. Det är jag värd.
.Angel

Nyfikenhet

Mami och lillsis var här idag. Det blev inte så mycket matte för min del. Gugge tog den biten och jag umgicks med mami. Tur det för jag insåg att jag kom inte ihåg så mycket från matten. Konstigt att man glömmer vissa saker fortare än andra.

Min blogg har fått ett liv igen. Min blogg har ett stadigt besöksantal. Skulle vara intressant att veta vilka alla är. Vilka som snokar i mitt liv liksom. Kan ni inte göra er hörda och berätta för mig. Ni vet väl att jag är nyfiken av mig?

Dags att sova?!
.AngelLedig helg

Äntligen har jag en ledig helg. En helg utan jobb. En helg utan tidiga mornar. En helg då jag själv kan bestämma över innehållet.

Helgen kommer dock inte att fyllas med en massa roligheter. Om en vecka vankas tenta i marknadsföring så jag kanske inte ens behöver nämna vad jag kommer att ägna min lediga tid åt?!
Imorgon kommer i alla fall mor och syster upp. Vi ska räkna matte. Vad gör man inte för sin lillsis?

En vecka kvar nu, sedan är sommarlovet här. Känns inte som så när man tänker på vädret. Hoppas verkligen sommaren kommer nu. Orkar inte med fler regninga dagar.

Dags att sova om jag ska kunna tänka klart imorgon. Matte var ett tag sedan nu.
.Angel

Jag och ICA personalen

Var iväg och handlade ute i Nacksta. Shit vad människor det var där. Då syftar jag mer på personal än på kunder. Bakom varje hylla fanns minst två ur personalen. Vart man än tittade så fanns de där. Så mycket folk har inte vi ens om vi är alla anställda på jobbet.

Det var i alla fall jag och pensionärerna som handlade. Tro inte att det var lugn och skönt för det.
.Angel

En enda stor sol!

Det är sol idag! Jag känner mig mycket gladare och piggare idag. Jag är nog en typisk vädermänniska ändå.

Solen lyser, klockan är inte alltför mycket och jag har redan hunnit med en del. Känner att idag är en dag då jag är effektiv och hinner med allt jag planerat. På dagens schema står handla, laga mat, redovisa det sista arbetet denna vår och jobba. Tänkte även försöka hinna med Kotler lite.

Dags att göra de sista förberedelserna inför redovisningen.
.Angel

hits