Tankar kring bloggen

Funderar just nu på hur jag ska få lite liv i min blogg igen.

Funderar vidare och återkommer då jag har någon idé. Tar tacksamt emot förslag och idéer! :)

.Angel

Sedan sist...

Nu var det några dagar sedan jag skrev sist. Har faktiskt inte suttit så mycket vid datorn, förutom på jobbet då...

Sedan sist har jag varit hos optikern och insett att jag behvöer glasögon då jag jobbar. Datorn kommer annars att förstöra mina ögon. Nu ska jag bara bestämma mig hur bågarna ska se ut. Tror i och för sig att jag redan har bestämt mig. Ska dit med Gustaf som smakråd en sista gång bara.

Jag har också klippt mig sedan sist. Nu är håret lite kortare och det ser ut som en frisyr igen. Härligt! Min frissa är verkligen super. Hon vet vad jag vill ha redan innan jag själv vet. Är det inte lyx att ha en sådan frissa?

I fredags hade jag och Gustaf biltest. Vi testade 3 sorter Ahlgrensbilar. Hade tänkt lägga upp en bild på detta. Men får det inte att fungera. Attans!

I lördags var vi på midsommarfest hemma hos två kompisar. Vi åt sill, köttbullar, potatis, grillat kött, potatissallad, jordgubbstårta, semla (!) och drack nubbe. Precis som på riktigt! De hade till och med ordnat sol. Detta tänkte jag också visa på bild, men som sagt var så funkar det inte...

Igår fick jag äntligen min 25-års present från mamma och lillasyster. Vi var och såg Buddy Holly på Eon arena. Och hela arenan rockade verkligen igår!

Jag har också börjat träna igen. I lördags var jag på yoga. Träningsvärken känns i benen nu. Idag blir det lite Afro dans. Härligt att släppa loss hela kroppen till musik.

.Angel

Produktiv eftermiddag

Nu har min förkylning äntligen börjat släppa. Vet egentligen inte om jag ska kalla det förkylning. Hosta är vad jag har haft i över en vecka. Idag har det varit mycket bättre och jag tror faktiskt att det är på väg att bli bra. Ta i trä...
Idag har jag varit produktiv.
Först bokade jag klipptid. På torsdag morgon ska jag äntligen få klippa till håret. Ska bli riktigt härligt. Vet dock inte vad jag ska göra med håret. Tips mottages gärna!
Efter bokningen var jag iväg och skaffade träningskort på Ego igen. Äntligen! Slut på att vara soffpotatis nu. Yoga, Afro Power Dance, Core och spinning blir det nu.
Nu kan man ju tro att jag var klar där. Icke! Var sedan till optikern och bokade tid för synundersökning. Måste verkligen kolla upp synen. Har börjat få ont i huvudet på eftermiddagarna nu. Sitter troligtvis för mycket vid datorn, men svårt att inte sitta där så mycket heller då jag har ett sådant jobb. I morgon eftermiddag vet jag om jag måste ha glasögon eller inte. Skönt att få reda på det i alla fall.
Ikväll har vi haft styrelsemöte här hemma. Både jag och Gustaf sitter i styrelsen för Söders BK, Gustafs fotbollsklubb. Riktigt roligt faktiskt och det ska bli spännande att få gå och se lite fotboll i sommar! Längtar faktiskt! Tur att de har några träningsmatcher framöver! :)
På söndag ska jag gå och se Boddy Holly med mamma och syster. Det är min 25 års present så det ska bli riktigt skoj! SKa bli mysigt att träffa dem också, var alldeles för längesedan sist.
.Angel

hits