Några bilder från GreklandJag solar mig på båten. Jag och Gugge i våra fina hjälmar.Promenad i vattenbrynet.Kristin och jag äter glass. En fin solnedgång andra kvällen.

Fler bilder kommer nog på pixbox i stället.
.Angel

Tillbaka i Sundsvall

Nu är jag back in business.

Kom tillbaka från Umeå igår kväll. Trött och illamående.
Kickoffen som vi hade ute på Holmön var kanon. Vi lekte mest men jobbade även några timmar. Åt mat, var ute i naturen och hade fem-kamp som blev till en sju-kamp och hade nog kunnat slutat med 20-kamp om inte någon satte stopp.
Hemresan med färjan igår var inte rolig. Jag har aldrig varit med om att det svajat så mycket på havet någon gång. Mådde illa och det var kallt. Inte någon mer båt för mig på ett tag. Tur att hösten och vintern närmar sig.

Helgen är här igen. Denna vecka har gått rikigt snabbt.
Planerna för helgen är inte bestämda. Jag tror att både jag och Gugge behöver ta det lugnt och bara vara denna helg. Skulle kunna tro att vi ska kolla på tapeter och så där. På söndag hjälper vi en kompis att flytta i alla fall.

Bilder från Grekland kommer innom kort.
.Angel

Angel mobilbloggar

Nu äntligen har jag fått till det. Jag kan mobilblogga. Som jag försökt fram och tillbaka att få till ända sedan midsommar. Nu äntligen fungerar det i alla fall. Dock inte på denna blogg så ni får kolla ytterligare en till blogg.

Jag kommer nu i alla fall att kunna blogga oftare. Mer bilder dessutom. :)

Ni hittar min mobilblogg på denna adress:
angelwestrin.blogspot.com

.Angel

Hemma i kalla Sundsvall

Nu är vi hemma igen. I kalla Sverige. I kalla Sundsvall.

Veckan i Grekland var toppen! Kunde inte ha varit bättre. Vi har haft ungefär 34 grader varmt varje dag. Solen har lyst ideligen och vi har inte sett ett enda moln på hela veckan. Vattnet har varit varmt och vårt boende kan man inte klaga på.

En kort resume nu. Mer kommer senare. Måste jobba i kapp...

Utlovar bilder från Grekland sedan!
.Angel

Mot varmare breddgrader

Om några timmar går vårt flyg ner till Arlanda. Vi ska sova på hotell i natt och imorgon lyfter vårt plan till Grekland. Äntligen!

Igår firade vi lillasyster som blev stor. 20 år. Tiden går fort. För mig är hon fortfarande liten och ska vara med överallt. :) Jag tror hon hade en bra dag med många fina presenter. Grattis igen sis!

Nu kommer bloggen att vara tyst i en vecka. Sedan kommer det en rapport från vår semester.

Ha en bra vecka. Det ska jag ha på Thassos!
.Angel

Just nu i Hudik, snart i Grekland

Har inte skrivit på några dagar. Det blir lätt så då det är semester och man inte prioriterar att sitta framför datorn.

Dagarna i stugan var härliga och vi fick sällskap där under helgen av våra kära vänner U och A. Vi grillade och hade det trevligt. Åkte hem i söndags och var i Sundsvall tills i tisdags då vi åkte till Hudik.

I Sundsvall hann vi med att kika på fotboll, gå på stan och fixa en massa saker samt ta det lugnt. I Hudik har vi hittills hunnit med att äta gott, varit på stan, umgåtts med mamma och
syster, köpt presenter, varit ute på promenad och varit ute i Lingarö och hälsat på.

Fick en glad överraskning i dag också! Är så stolt över mina grannar! Äntligen!

Imorgon åker jag upp en snabbis till Sundsvall med svärföräldrarna. Gugge åkte redan idag. Vi ska packa resväskan och kolla på den nya fina lägenheten. Sedan återvänder vi till Hudik för att fira systeryster som fyller 20 på fredag. Farmor fyller också år så hon ska också firas.

Sen. På lördag. Då äntligen. Beger vi oss. Ner till Arlanda. Sover över på hotell. Och tar sedan flyget. Till Thassos. På söndagmorgon.

En vecka i varma underbara Grekland. På en liten ö, Thassos. Vi kommer att ha en skön vecka tillsammans med våra goda vänner K och T. Vi ska bada, sola, äta gott och dricka gott. Sedan ska vi självklart slappa en del och se oss omkring också. Jag längtar som bara den nu! Kan det inte bli lördag?! :)

Nu ska syster och jag grilla.
.Angel

Idag är vi inne

Idag håller vi oss inne i stugan. På förmiddagen och stora delar av eftermiddagen öste regnet ner. Inte så att det var så där mysigt ljud och man kunde sitta under plåttaket och lyssna. Utan riktigt sommarregn som knappt syns och hörs.

Solen har nu börjat titta fram och vi är positiva inför morgondagen. Pappa ringde och sa att det kunde bli bra väder i morgon och på lördag. Jag håller mina tummar. Vill inte ha hösten här ännu.

Svängen till Sundsvall igår gick bra. Vi städade i lägenheten. Gugge spelade match och jag kollade på. 2-2 slutade matchen. Tråkigt med bara en poäng då de egentligen skulle ha tagit tre. I alla fall enligt mig.

Pratade med mäklaren idag. Vi hade haft en intressent som kollat på lägenheten. Nu får vi hålla tummarna att det går vägen.

Vi blir nog kvar i stugan över helgen. Kanske får vi besök av två kompisar också. Om inte annat så kommer pappa.

.Angel

Blogg från stugan

Sitter nu på verandan och bloggar. I stugan.

Vädret är inte som förra veckan. Men det regnar inte heller. Så vi är nöjda.

Igår kväll var jag och Gugge till Gamla Spiksmedjan i Gränsfors och lyssnade på Joel som spelade gitarr. Mycket bra. Vi hade en mysig kväll. Hann även träffa Emma och Aston också. Det var fart på minstingen. Han var överallt. :)

Winnerbäck konsterten i söndags var kanon! Kan inte med ord beskriva hur det var. Låtarna var toppen. Stämningen var kanon. Det regnade men det kändes inte. Allt var perfekt. Jag vill se honom igen!

Idag åker vi upp till Sundsvall en sväng igen. Gugge ska spela match. Vi tänkte också fixa i lägenheten inför visningen imorgon. Håller tummarna hårt inför imorgon!

Nu ska jag surfa vidare härifrån verandan i stugan! :)
.Angel

Idag Hudik, imorgon Winnerbäck

For idag från stugan för att tillbringa några dagar i Hudik/Sundsvall. Idag har jag och Gugge varit på stan i Hudik. Vi skulle köpa badshorts och kolla på cykel. Vi köpte badshorts och kollade på cykel. Vi köpte även 2 pikéer till Gugge och en klänning och ett par shorts till mig. Bra köp alltihopa. Bra att ha med till Grekland om 2 veckor också.

Imorgon är det äntligen Winnerbäck! Kommer bli att kanon. Trots det kommande regnet. Vi klär oss i regnkläder så kommer det att gå bra. Jag längtar i alla fall.

.Angel

hits