Jobbansökningar

Nu har jag varit duktig. Känns som så i alla fall.
Har sökt tre jobb idag. Jag hoppas det går vägen med något i alla fall. Skulle vara skoj att få in en fot i branschen nu.

Ska fortsätta söka nu. Men först iväg på träning. Mitt nya liv börjar ju nu...
.Angel

Operation Storstädning

Fredagkväll. Kanske inte den mest optimerande tiden att ha en storstädning på. Men det var den enda tiden som fanns ledig i min kalender.

Finns det något bättre än rendoft? Känns alltid så skönt när man dragit igenom med dammsugaren, plockat undan alla högar man har överallt och fått lägenheten precis så som man vill ha den. Jämt. Just så känner jag nu. Det är så skönt. Lägenheten är äntligen hemtrevlig igen och jag vågar ta hem mami imorgon.

Nu ska jag bara plocka undan tvätten så är allt klart sedan. Efter det ska jag bara njuta!
.Angel

Äntligen Fredag!

Som Gert Fylking skulle ha sagt - full fart mot helgen!

Sitter på skolan nu. Har ringt några företag igen. Det går framåt och jag börjar så sakteliga få tag i alla personer. Men det går segt... Har i alla fall skickat ut lite mer info till ett större företag nu. Och jag hoppas så hårt!

Ska iväg och jobba senare idag. Kommer nog bli en hel del idag. Det är ju fredag, löning plus lång helg. Det brukar generera i mycket folk på jobbet. Men det är bara skoj för då har man saker att göra hela tiden!

Imorgon kommer mami. Vi ska umgås, äta gott och eventuellt hinna med lite shopping. Jag skulle behöva hitta en kostym samt lite annat smått och gott.

Ikväll blir jag nog hemma själv. Gugge ska ut och fira en kompis som fyllt år. Jag har en massa saker att dona med hemma och jag ska verkligen se till så att det mesta görs. Hoppas det inte är något bra på TV som kommer hålla mig kvar i soffan.

Trevlig fredag på er alla!
.Angel

Jag blir så glad!

Ibland kan man bli så glad. Att några få enstaka ord kan få en att le och känna sig omtyckt. Detta gjorde mig väldigt glad nu ikväll.

Idag har jag ringt till en massa företag för Communicares räkning. Har nu äntligen fått tag i alla företag, nästan. Det som gör mig fundersam är när stora företag inte låter en komma till växeln. Har de ens en växel undrar jag?!

Våren är på väg och snart är sommaren här. Det är helt sjukt vad fort veckorna rasar fram nu. Jag har inte alls många veckor kvar i skolan nu. Detta gör mig glad, nervös, orolig och jag ser fram emot det med både glädje och rädsla. Det är just nu många känslor som försöker trängas inom mig.

Nu är det dags för sängen. Det är en dag imorgon också.
.Angel



En slitsam dag

Sitter på skolan nu. Ögonen går i kors.
Har varit och jobbat imorse. Vi hade inventering så jag började 5.00 och slutade 9.00. Sedan har jag och E försökt jobba fram frågor till vår kommunikationsplan. Dock var det så varmt och skönt i solen så det blev nog mer solning än pluggning. Men sånt får man ta på våren! :)

Sitter just nu och väntar på att bege mig till jobbet igen. Ska jobba fem timmar till nu i eftermiddag. Kommer nog att stupa i säng så fort jag kommer hem. Igår var jag ju vaken lite väl länge också. Hade helt glömt bort att jag skulle upp och jobba tidigt.

Det känns som om våren är på väg nu. Tror jag lyckades få lite färg på mig ute i solen tidigare idag. Hoppas helgen blir solig så kanske man kan få lite mer färg på sig.
.Angel

Helgen i korthet

I fredags jobbade jag till 18.00. Mötte sedan upp systeryster på stan. Inhandlade lite mat och gick sedan hem till Gugge. Vi lagade kanon god mat, spelade Wii och knäppte hysteriskt roliga kort. På lördagen var det självklart stan som gällde och Sara shoppade som vanligt. Jag nöjde mig med ett halsband jag. Ett lite längre med ett silver hjärta på.

Resten av helgen har jag jobbat. Och förhoppningsvis syns det sedan på lönen.
.Angel

Jobbsökande, snö och irritation

Idag på skolan var det minijobbmässa. 4 bemaningsföretag och arbetsförmedlingen stod där. Jag hade alla mina strån ute och pratade med alla. Det resulterade i att jag nu har lagt upp min CV hos två av dem. Fortsätter nog med de två andra imorgon. Man måste ju visa sig överallt och vara aktiv för att få jobb. Jag börjar redan nu!

Idag har det varit knepigt väder... snö och regn. Jag vill inte!

Imorgon kommer
systeryster. Ska bli skoj att umgås lite. Även om det blir en kortis. Jobbar ju på lördagkväll och söndag. Men vi hinner ses imorgon kväll och på lördag förmiddag. Då det för övrigt kommer att bli shopping!

Har börjat irritera mig på en sak. Nyheterna på TV4 har gjort om sin studio och sin intromusik. Men det har tyvärr bara blivit sämre. Ska inte ett nyhetsprogram vara seriösa och trovärdiga? Det är i alla fall inte TV4 nu med det de har åstakommit. Knappt att jag kan kolla på Nyheterna nu...

Blandat inlägg... Men så är det ibland.
Imorgon ska jag på skolan och ringa en massa telefonsamtal sedan ska jag och S fixa layouten till Communicaremiddagen. De kommer bli kanonsnygga!

.Angel

Paus från bloggen

Jag har uppenbarligen tagit mig en liten paus härifrån. Varför vet jag inte. Men har inte riktigt känt att tiden funnits till.

Sedan sist har detta hänt...
... utgång i lördags tillsammas med
Maria och hennes ekonomikompisar. Vi tjejer hamnade på Olerys och skakade rumpa.
... sol, sol och sol. Städat på balkongen och tagit fram utemöblerna. Satt till och med och solade i söndags!
... ytterligeare ett skolprojekt har satt igång och det ska bli riktigt skoj att jobba tillsammas med Position Sundsvall i vår.
... Gugge kom hem igår med ett hårt lindat lår. Muskelbristning...

Nu är jag back on track och hoppas på att mina uppdateringar ska bli bättre. Skäll på mig annars!
.Angel

Sommarvärme!

Idag var det varmt ute. När jag sprang ner till Hydro imorse för att köpa bröd hade jag jacka på mig. Hade inte behövt den om man säger så. Mötte en tjej i linne på väg hem.

Drog med mig
Maria på promenad i solen på förmiddagen. Vi tog ett varv runt Sidsjön som alla andra hurtbullar i Sundsvall. Riktigt skönt väder och vi kände oss duktiga som kom iväg på en promenad. Jag hoppas och tror att detta var startskottet för vår träningsperiod som nu kommer starta rejält igen. Vi har legat lite på latsidan ett tag men vi får se till att skärpa oss och satsa rejält inför beachen 2007. En morot sedan tidigare är ju att köpa en nya bikini. Nu har Maria kommit på en till - Vårruset den 30 maj.

Donade på lite här hemma sedan. Dammsög och sydde en kudde. Sedan blev det stan med Maria. Systemet måsta besökas inför kvällen...

Ikväll blir det tjejmiddag. Grekisksallad med kyckling, tzatziki och bröd. Sedan tjejfest och utgång.
Gugge ska på grabbkväll han. Men vi kanske ses ute?

.Angel

Bilder

Har nu äntligen fått in bilderna från påsken. Har lagt upp dem på pixbox.
Se och njut.

.Angel

Reklam

Måste passa på att göra lite reklam för en otroligt intressant konferans som kommer äga rum här i Sundsvall i vår, nämligen bestämt 24-25 maj på Stadshuset.

Communicare är en tvådagars konferans inom PR och information som anordnas av studenter på Mittuniversitetet.


Så, nu har jag gjort lite reklam och ni får en liten inblick i vad jag kommer syssla med i vår. Har en känsla av att det är många timmar som kommer gå dit.

Påsken 2007

Påsken 2007 är nu snart över. Vi är tillbaka i Sundsvall. Helgen i stugan har varit kanon och kan nog sammanfattas med dessa ord:

Strömavbrott. Utan vatten. Blåst. Sol. Snö. Hagel. Mat. Godis. Skratt. Snowboard. After-skii. Fullt i husvagnen. Kallt i stugan. Varmt i stugan. Bus med kusinbarn. Tårta. Kalas. Middag på Bergsjö hotellet.

Jo, det var nog helgen i stugan det. Bilder kommer eventuellt ikväll. Måste dona på  lite här hemma först. Undrar ni något över vår helg i stugan så får ni fråga. Svårt att få med en hel helg i några ord så där. Orkar inte heller skriva en hel roman, det gjorde jag i Gästboken i stugan...

Hoppas påsken 2007 har varit mysig och att alla har ätit upp sig.
.Angel

På soffan

Har kännt mig lite krasslig några mornar nu. Men det har försvunnit så fort jag stigit upp från sängen. Phu!
Vet jag inte om kroppen börjar slappna av nu inför påsken. Har känt på mig att jag kommer bli sjuk just på grund av att jag tillåter mig själv och kroppen lite vila. Idag slog det till...

Kände mig trött så jag la mig på soffan och kikade lite på TV. Där somnade jag under filten och frös som om jag låg på ett isblock. Brrr. Hämtade täcket och somnade om. Nu känns det lite bättre. Så förhoppningsvis är det redan på väg bort. Orkar, vill och har inte tid att vara sjuk. Behöver vara ledig och få göra lite roliga saker nu i påsk. Inte ligga inne i stugan och vara sjuk.

Imorgon kommer kusinvitamin upp. Vi ska kika på lägenhet till henne. En ligger alldeles intill oss! Skoj om vi blir grannar.
.Angel

Proffshjälp

Har suttit och hjälpt lillsis att söka jobb. Hon fick bara 4 veckor på Posten så jag måsta ju rycka in och hjälpa henne! Har poshat henne nu att åka och söka jobb imorgon på morgonen. Hon har nu skrivit ett kanon CV plus brev med lite hjälp av mig.

Känner mig som ett proffs på CV nu. Man kanske blir det när man söker jobb som en galning?
Det är i alla fall roligt att kunna hjälpa till.
.Angel

Kom på en sak...

Visste att det var något jag glömt...

Tänkte tipsa om en otroligt bra tidning som jag börjat prenumerera på. Fick första numret i veckan.
Är man intresserad av Kommunikation, Marknadsföring och Trender ska man absolut läsa
Komet!

Som nyexad informatör snart är denna tidning perfekt för mig. Jag riktigt älskar den.
Tror jag ska lägga mig och läsa lite nu...
.Angel

Yrhöna!

Har så mycket för mig att jag glömmer bort vissa saker. Inte så att jag glömmer bort att jag ska vara på ett visst ställe en viss tid. Ännu. Det jag glömmer är att berätta saker. Att berätta för nära och kära om saker som händer. Glömmer ju till och med att blogga om saker som hänt. Illa! Förhoppningsvis är jag på väg mot en lugnare period nu. I alla fall i fem veckor.

Saker jag kommit på att jag glömt att berätta om är att...
... min andra hemsida är klar och ni finner den
här.
... mitt första Buzzador-paket kom i fredags. Nya Wrigleys Extra Pastilles i olika smaker ska provas. De jag har hunnit smaka på är goda. Hoppas de andra också är det. Om ni vill ha ett smak prov säg till så ska jag försöka ordna det.
... jag är ledig i Påsk och vi åker hem, till stugan med pappa. Ska bli härligt att vara lite ledig i några dagar. Träffa släkten och familjen. Tror att det behövs!
... jag är klar med två kurser så nu återstår endast tre innan jag kan kamma hem min examen från Mittuniversitetet.
... jag funderar på att läsa en projekt, analys och praktik kurs i höst. Ska i alla fall söka den och hoppas på att jag kommer in. Test-år i år på den kursen eftersom att den är ny. Det innebär att det bara är 10 personer som kommer in, totalt. Halva från oss info och halva från grafiker. Jag hoppas att jag är bland de fem lyckliga!

Ja, det var nog allt... Har säkert glömt något mer. Men det kanske kommer en uppdatering på det senare. Om jag kommer på vad och om jag har glömt något.

.Angel


hits