Fullt upp!

Denna vecka har verkligen startat i raketfart. Fullt upp hela tiden. Knappt så jag hinner andas ibland.

Veckan, som det ser ut i almenackan:
Måndag 13.15-17 föreläsning i Webbdesign
Tisdag 8.15-10 föreläsning i strategisk kommunikation plus att tenta 2 lämnas ut (tog mig ledigt och var iväg och tränade istället), 13.15-16 föreläsning i både Communicare och Webbdesign
Onsdag anmälan val av projektgrupp 12.00, föreläsning i Webbdesign 13.15-16.00, jobb från 16.30-23.00
Torsdag föreläsning i webbdesign 10.15-12, jobb 15.30-20.30. Ska hinna med stan där emellan för att handla lite nödvändigt till skolan och till mig själv
Fredag 13.15-16.00 föreläsning i både Communicare och Webbdesign, 18.00 Kick-off på kåren med Communicare
Lördag 14-19 jobb
Söndag Pappa och kusin K fyller år! Grattis!

Vet inte hur denna vecka kommer att gå. Grannen M sa åt mig att ta det lungt. Jag ska försöka lyssna på hennes visa ord!

Dags för lunch nu och sedan iväg på föreläsning och sedan springtur till jobbet. Phu...
Känner att jag inte har koll på vad som häner i mitt liv just nu. Allt bara rullar på. Kanske dags att köpa en till kalender där jag kan skriva in alla måsten?!

.Angel

Njut!

På begäran av Jana kommer här bilder.

.Angel

På skolan

Ska bli programerarproffs nu!
Webbdesign har startat och nu ska jag bli lika duktig som Gugge. Hmpf... Kommer nog aldrig att gå men jag ska i alla fall lära mig grunderna.

En egen hemsida ska göras. Eller egentligen två. På 5 veckor. Ska bli spännande att se hur det går. Ni kommer givetvis att få följa jobbet här. ;)

Dags att börja nu.
.Angel

Helgen i korthet

Tillbaka i Sundsvall. Tillbaka i lägenheten. Tillbaka hemma.

Helgen har även denna varit intensiv. Vi har hunnit med en hel del.
Hemresan började med att vi missade tåget hem... X-trafik hade minutjusterat sina tåg. Det innebar tydligen 12 minuter. 1-2 hade varit okej. Vi fick ta buss en halv timme senare. Fredagen blev lugn. Lite mat hos mamma och Let's Dance. Sedan sov vi hos svärföräldrarna. På lördag sov vi ut. Åkte med pappa till farmor och hälsade på. Har inte träffat henne på länge så det var roligt. Vi var även till stugan en sväng. Lördag kväll tillbringades hos mor. Vi åt gott, drack gott och tittade på melodifestivalen. Hejja Andreas!

Idag for jag och sis till Lingarö för lite lek och bus. Kusinbarnen var redan ute när vi kom så det var bara att dra på sig täckbyxorna och gå ut i snön. Vi åkte bob och madrass ett tag. Det gick fort! Grillade korv ute till lunch. Mat smakar nog bäst ute i naturen! Gick in och fikade lite. La pussel tillsammans med D, han var duktig! Spelade spel och kort. Tror jag förlorade varje gång. Men lika glad är jag för det men gladast är nog... For till svärföräldrarna och åt innan tåget gick. Sitter nu här hemma och ska slöa en stund i soffan innan det blir sängen.

Imorgon börjar nya kurser. Eller en imorgon och en till på tisdag. Spännande!
.Angel

Home sweet home

Åker hem till Hudik imorgon. Ska bli skönt. Har faktiskt längtat. Trots att det inte var så länge sedan sist.

Jobbar långdag imorgon. 6-15.30. Sedan är det snabba ryck hem och sedan till tåget 17.00. Mamma möter oss på stationen. Lovely!

Borde nog egentligen sova nu. Ska ju upp om 7,5 timmar. Men ska bara... se klart på TV samt packa klart. Ligger i sängen om en timme i alla fall. Är nervös för att jag ska försova mig imorgon. Det har ju skett ett antal gånger nu. Och det var länge sedan jag började så här tidigt. Återstår att se hur det går imorgon.

Säger trevlig helg nu. Redan på torsdag kväll! Kanske vi hörs i helgen. Från Hudik.
Kram kram
.Angel

Jehu

Jobbade över igår.
Vi fick varorna sent. Kvart i fem. De ska vara där på morgonen när vi börjar. 06.00. Inte 17.00.
Jobbade i ett jehu. Toktrött när jag gick hem. Hade kunnat somna på vägen hem. Tur att det var kyligt så jag höll mig vaken.

.Angel

Brrrrr

Idag är det kallt. -22 grader. Tyckte det var kallt igår när jag gick hem från jobbet. Då var det tydligen bara -18. Kommer frysa rumpan av mig på väg till jobbet. Idag är det täckisar och dubbla jackor som gäller.

Planerna för dagen ser ut som följer...
Träning på Friskvårdskällan. Promenad i rask takt mot stan. Ett eventuellt stopp beroende på vad lilla samt stora visaren pekar på. Sedan jobb 14-19 i sedvanlig manöver (säger man ens så?)... Fotboll i soffan ikväll, troligtvis under ett varmt täcke. Så var det igår i alla fall.

Ser fram emot helgen i Hudik. Umgås med de som är mig kär! Hoppas på en och annan ute aktivitet också, om det inte är för kallt.

Denna vecka har varit lugn. Skönt! En föreläsning blev flyttad så jag har bara en denna vecka. Jobb 4 dagar. Man hinner med lite extra saker här hemma istället. Det är bra det. Städning behövs ju faktiskt ibland.

Dags att sätta fart. Ut i kylan!
.Angel

Fettisdagen

Idag är det semeldagen. Vi åt redan en varsin igår jag och Gugge. Men det betyder ju inte att vi inte tänker äta en idag ändå.

Jobbet ringde. Jag ska jobba 14-19 idag. Innebär därför att jag måste börja städa nu för att hinna.

So long!
.Angel

Morgonträning

Lämnade in uppsatsen tidigt i morse. Sedan tog jag mig en rask promenad till Sporthallen och Friskvårdskällan. Väl där tränade jag hårt i en timme.

Jag gillar att träna på morgonen. Dels har man gjort det och man kan under dagen känna sig nöjd med att man tränat. Tycker även att man känner sig piggare efter man tränat på morgonen. Tror att konståkningsträningarna på lördagmornarna har satt sina spår och jag tycker verkligen om att träna på morgonen.

Nu ska jag fortsätta röra på mig. Tänkte försöka röja upp i vårt hem. Känns som om det var evigheter sedan. Bäst att passa på när man har tid. Tvätten pågår förfullt också.

.Angel

Hudik och Gävle

Helgen är nu snart över. Bara timmar återstår utav söndagen. Fort har det gått. Men som sagt det går fort när man har roligt!

Fredagen blev stressig. Har nog aldrig varit så jäktad som jag var då. Hade seminarium på förmiddagen. Det var intressant och givande. Men just då kändes det onödigt och jag var stressad över uppsatsen som skulle lämnas in senare under dagen. Stressade hem och fick i mig lite mat som Gugge lagade. Han tvingade i mig lite extra köttbullar. Han tyckte jag skulle behöva ha dem under eftermiddagen i biblioteket på skolan. De behövdes... Satt och skrev för fulla muggar på revideringen. Pratade med A stup i kvarten. Blev ännu mer stressad för att vi aldrig fick det vi ville ha av Posten. Ringde läraren och bad om uppskov. Vi fick tills på måndag på oss. TACK! Stressade på med det sista. Mobilen la av mitt i ett samtal. Vi klarade tack och lov oss igenom eftermiddagen ändå. Skyndade hem för att hinna duscha innan K kom och hämtade upp mig inför middagen med tjejerna på jobbet. Hann precis. Vi skyndade oss ner till Coopers för att möta upp de andra. Väl där åt vi god mat, drack gott och pratade strunt. Tog taxi hem till K. Där blev det mer dricka och Sing Star! Finns det något roligare?! Tiden rann iväg och vi blev hesare och hesare. Tog taxi ner till stan. Kilade dock hem för huvudvärken kom. Tror stressen under dagen satte sina spår...

Lördag morgon kom och vi for hem till Hudik tillsammans med K. Gugge körde. Vi lyssnade på vindrutetorkare som lät jobbigt. Åt lunch tillsammans med svärföräldrarna på Jambo. Tacotallrik. Kanske den bästa?! Hem till dem och skrev lite på uppsatsen. Iväg till ishallen för att kika på
sis som tävlade. Hon slutade på en andra plats. Bra gjort med tanke på att benen inte höll sista halvan av programmet. Jag är stolt över min syster! På kvällen åt vi gott hos svärföräldrarna. Kikade på melodifestivalen. Rätt låtar gick vidare. Absolut!

Söndagen har tillbringats i Gävle hos Gugges syster med sambo och vargar. Shoppade lite på Valbo köpcentrum först. Fyndade jeans på MQ. 300 kr för ett par Levi's. Bra eller toppen?! Åt en massa, fikade gott, gav paket och fick paket. Åkte hem till Hudik och tog tåget till Sundsvall. Åt lite tacos och skrev ihop det sista på revideringen. Imorgon går jag till skolan och lämnar in dem. Förhoppningsvis slipper vi skriva en till rad på den. Orkar och vill inget mer nu.

Helgen har gått fort. Vi har hunnit en hel del. Jag känner även att jag har fått andas och gjort sånt som jag mår bra av. Ser även fram emot nästa helg i Hudik. Då ska vi umgås med min familj.

Sov gott vänner!
.Angel

Mina planer

Tog en paus från pluggande tidigare ikväll. Var och tränade med Maria. Vi satsar stenhårt på beach 2007!

Nu är jag tillbaka i verkligheten och sitter och sliter med det sista på revideringen. Dock inte så mycket kvar nu. Ska bli skönt imorgon kväll när allt är inlämnat och jag har några dagars ledighet!

Ledigheten är självklart uppbokad. Utgång med tjejerna på jobbet imorgon kväll. Skoj att äta gott och snacka skit med dessa underbara tjejer en fredagkväll. På lördagmorgon far vi söderut hem till Hudik. Vi liftar med K, fast Gugge kör bilen. Det enda planerade under dagen är att kika på sis som tävlar på ishallen. Hejja hejja! På kvällen blir det middag hos svärföräldrarna. Söndagen tillbringas ännu mer söderut. I Gävle hos Gugges syster med sambo och vargar. Ska fira henne och kika på bäbismagen. Ska bli mysigt! Sedan är det måndag igen.

Nästa vecka blir relativt lugn. Lugnet före stormen tror jag. För 5-veckorsperioden efter det då är det skola, skola och skola för hela slanten.  Tre kurser samtidigt.  Har jag tagit mig vatten över huvudet?

Åter till analysen.
.Angel

På skolan

Känner mig seriös. Sitter på biblan. Omringad av 7 tjocka teoriböcker och tusen papper.

Försöker få ordning på teorin. Ska snart äta och sedan blir det analys för hela slanten i eftermiddag.

Jag vill ha helg!
.Angel

Önskat recept

Har fått önskemål på att lägga ut receptet på maten från igår.

Laxspett a là India 2 pers.
2 laxfiléer
1 dl matyoughurt / creame fraiche
1 pressad vitlök
1/2 tsk salt
1/2 tsm malen ingefära
1/2 tsk garam masala
1/2 krm cayennpeppar
1/2 tsk gurkmeja

Skär varje laxfiléei 8 bitar. Blanda youghurten med vitlöken och kryddorna. Blanda i laxen och rör om (Jag blandade allt i en plastpåse). Ligg i 4 timmar (Jag lät det ligga i 1 1/2 timme). Trä på laxen på spett. Grilla i ugn i 250 grader i 3-5 minuter. Servera med sallad och klyftpotatis.

Tyvärr har jag ingen snygg bild. Men jag får ta en nästa gång. :)
Njut av detta underbara recept nu!
.Angel

Kvällen på kärleksdagen

Nu är det kväll. Det är snart dags att äta efterrätten. Jordgubbar doppade i choklad. Mums!

Blev klar med hemtentan en timme innan den skulle in ungefär. Så nu har jag gjort mitt, nu är det upp till läraren. Blev inte mycket gjort på uppsatsen idag. Har hittat på en massa annat. Imorgon blir det lång dag med uppsatsen. Den ska ju in på fredag...

Middagen idag var i särklass bäst! Laxspett a là India med klyftpotatis och sallad. Riktigt mumsigt. Kan jag varmt rekomendera. Enkelt och snabbt var det också. Precis som det ska vara. Enkelt att laga till, snabbt att göra och underbart gott att äta!

Nu rycker det i gottegrisen i mig. Dags för jordgubbarna!
.Angel

Alla hjärtans dag!

Idag är det 14 februari. Alla hjärtans dag.

Personligen tycker jag den dagen är lite överskattad. Handeln tjänar pengar på att människor ska köpa saker till varandra och visa sin kärlek, under en speciell dag. Varför krävs det en speciell dag för detta? Ska man inte säga till dem man älskar att man gör det fler gånger?

Jag och Gugge firar i alla fall inte denna dag på något speciellt sätt. Eventuellt att vi äter lite god mat. Det är allt. Och en och annan puss extra blir det kanske...


Till alla mina älskade vänner!
Ni är guld värda och jag älskar er alla!

Dags för det sista på tentan nu. Om 3 timmar är den inlämnad och borta.
.Angel

Hemtentan

Jag är less. Vill inte skriva på hemtentan. Det går inte framåt. Skildringen är nu i alla fall klar... Bara analysen, egna reflektioner och tankar kvar. Endast 5 sidor.

Längtar tills på onsdag eftermiddag. Då är det inlämnat och klart. Bara seminariumet på fredag kvar. Sedan kan jag lämna även denna tenta bakom mig.  Dock får jag nästa i min hand på en gång. Blir man aldrig fri dessa tentor?

Analys är ju i alla fall roligt. Eller?

.Angel

Helgen i rasande fart

Helgen är över. Söndag kväll är här. Redan.

Fredag. Pluggade hemtenta på förmiddagen. Jobbade på eftermiddagen/kvällen. Mötte upp med Gugge och E på stan. De hade ätit på Biteline. Jag köpte grillad kyckling på Bergsgatan. Kanske mitt bästa? Hemma kikade vi på Wallander - Mannen som log. Hade redan sett slutet. Vet dock inte när, men kände igen allt.

Lördag. Tog det lugnt på förmiddagen. Jobbade sedan. Skyndade mig hem för att gå iväg på fest. Duschade och åt en god middag som Gugge lagat. Allt på 30 min. Slutade ändå med att vi kom ner till festen 2 timmar försent. Illa! Presenten var uppskattad. Även om födelsedagsbarnet kanske trodde att allt var från mig?! Shit happens! ;) Trevlig stämning på festen. Trevliga människor. En "känds" mitt i allt. Vi drog alla, nästan i alla fall, ner till stan och Oscar. Jo, jag vet att jag tidigare sagt kapa Oscar. Men man är väl inte sämre än att man kan ändra sig?! Hade det okej där. Dålig musik. Vi tog oss en korv och gick hem. Två killar och en tjej i armkrok. Tjejen gick inte i mitten. Undra vad tanterna säger om de skulle se oss nu?! Som tur var sov dem. Klockan var ju 02.15.

Söndag. Sov länge. Åt frukost och gick till jobbet. Jobbade över en timme. Har aldrig varit kvar så länge en söndag. Och speciellt inte tillsammans med M. Illa! Åt pizza till middag då jag kom hem, runt nio snåret. Har suttit här och uppdaterat mig lite. Samt hittat nya bloggar.

Dags för sängen nu. Jag fryser även. Hoppas det är för att det är kallt här. Har inte tid, lust eller ork att bli sjuk. Ser inte fram emot denna vecka. Det kommer bli mycket att göra;

10 timmars jobb plus personalmöte.
Inlämning av hemtentan (som är till hälften klar) samt uppsatsrevideringen ska vara klar.
Träning, träning och träning. Minst 3 gånger denna vecka.
Ser fram emot fredagen. Då blir det middag och utgång med tjejerna på jobbet. Ska bli skoj! Jag längtar!

God natt folket!
.Angel

Barnasinne

Idag vill jag åka pulka. Vara ute i snön och härja runt. Kasta snö på varandra. Göra snöänglar.

Men icke... jag sitter inne med tentan.

Fick lust att busa av mig. BodaBorg skulle vara skoj. Någon som följer med!? Och ja, jag är seriös. Jag vill leka Fångarna på Fortet. Någon mer?!

.Angel

Är det tillåtet?

Får man vara less på skolan redan? Får man vilja ha sommarlov nu? Får man vilja ha ett examanebevis i handen? Får man vilja ha skolan bakom sig?

15 år i skolan sätter sina spår. Det börjar kännas nu!

Hemtentan går sakta sakta framåt. Ibland känns det som om att jag tar två steg bakåt i stället för ett framåt. Just nu har jag kört fast och jag kommer ingen vart. Ändå har jag inte kommit till analysen?!
Uppsatsen står just nu still. Ska läsa lite böcker sedan. Om jag finner ork och motivation. Annars får det bli helgens uppdrag, då jag inte jobbar och är på fest.

Ser faktiskt fram emot helgen. Jobb, då får jag tänka på något annat än skolan. Fest, då får jag umgås med glada människor och släppa loss lite.

Tar ett djupt andetag och finner motivation?!
.Angel

Fullt upp!

Veckan tuffar på och imorgon är det lördag. Vilket innebär att det är helg. Jobbar dock eftermiddagar denna helg men lite lugnt på förmiddagarna hinner jag nog med.

Har en hel del att göra i skolan. En hemtenta som ska vara klar på onsdag. Uppsats revideringarna som ska vara klar nästa fredag. Vet inte hur jag ska få ihop detta men på något sätt ska jag väl lyckas.

Ny chef på jobbet. Hoppas på ordning och reda. Vi ska ha möte på måndag så då får vi se vad det blir för ändringar.

Frukost nu och sedan plugg.
.Angel

Ps. Det har snöat en hel del i natt. Nu är det vinter, igen! Min vinterkänsla var förra veckan bortblåst. Men nu är det tillbaka igen! Härligt härligt!

Sportkommentatorer

Sitter vid datorn och pluggar. TV:n står på i bakgrunden. Kan ju inte missa ett VM i Åre. Trots plugg.

Sitter just nu och skrattar åt sportkommentatorerna. Det är så otroligt roligt att lyssna på dem. Det blev nyss klart att Anja tar guld! Grattis! Kommentatorerna blir helt till sig och har ingen anning om vad de säger m.m. Sport är bra härligt att lyssna på! Och titta så klart.

Intervju med Anja nu. Hon skakar på rösten. Jag skakar och ryser. Blir lätt känslig när jag hör människor som är tagna. Det smittar liksom...

Åter till plugg.
.Angel

Sorry

Börjar med att be om ursäkt. Det var länge sedan en uppdatering kom och jag har egentligen inte tid nu heller.

Examinationen i fredags av uppsatsen gick inte så bra som vi hade hoppats på.
Helgen tillsammans med syster och pappa blev mysig! Kändes som om vi bodde på ishallen ett tag. Jag saknar de tiderna!
Hemtentan har inte påbörjats. Heath börjar dock få lite färg på sig.
Böcker är lånade på bibblan.

Uppdatering kommer senare under dagen. Om inte annat ikväll.
.Angel

hits