Julen är över för denna gång

Nu är vi tillbaka i Sundsvall. Julen har varit bra. Och veckan i Hudik har gjort oss gott.

Vi har hunnit träffa alla vi vill träffa, vi har hunnit ta det lugnt och vi har hunnit fira jul. Kan det bli bättre?!

Tomten kom med en hel del paket. Vi fick bland annat; en skruv/borrmaskin, en matberedare, presentkort, pengar, godis, kläder m.m. Vi är väldigt glada och nöjda över alla paket.

I helgen umgicks vi en hel del med Gugges syster med familj. Så himla kul att träffa dem igen. Lilla Emil hade nu blivit riktigt stor och kunde en massa saker alldeles själv. Vi lekte med honom en hel del och på slutet ville han gärna komma upp i famnen. Då stod han på golvet och sträckte upp händerna mot en. Då blir man glad! Han lärde sig också att säga Angelica under helgen. Mycket bra gjort av honom!

Imorgon är det förberedelser inför nyår som gäller. Sen på onsdag smäller det. Då blir vi 8 st hemma hos oss som ska fira in det nya året. Ska bli riktigt skoj.

Önskar alla en god fortsättning och ett gott nytt år!
.Angel

Dan före dopparedan!

Endast en dag återstår. Julafton är imorgon. 
Som vanligt är inte riktigt alla klappar klara så vi ska nu snart ner på stan för att göra de sista inköpen. Gissar att vi inte är själva där...

Kom till Hudik i söndags. Träffade Gugges mormor och sedan var vi hem till mamma och Sis på lillajulafton. Där åt vi julmat och sedan kom tomten. :) Vi fick en massa fina klappar. Sedan var vi vidare till pappa på fika. 

Igår var jag och Gugge på stan. En fika på Jambo blev det så klart. :) Sedan var jag iväg och åkte skridskor med Sis och alla duktiga isprinsessor. Det var riktigt skoj att få stå på skridskorna igen. Dock var de oslipade som bara den. Men det hoppas jag fixar sig till nästa gång. På kvällen var vi hemma hos Gugges föräldrar. Vi klädde granen och drack glögg. 

Idag ska vi som sagt var ner på stan. Sedan ska jag hem till pappa och hjälpa honom med granen och skinkan. 

Imorgon är det som sagt var julafton. Jag och Gugge delar på oss. Han är hemma hos sina föräldrar med mormor. Tyvärr får de inte besök av farmor utan får åka till henne på sjukhuset istället. Jag är först hemma hos mamma och äter julgröt och leker julklappsleken med hela tjocka släkten. Sedan åker jag och Sis med pappa till min farbror med familj. Där är det julmat i stora högar och sedan kommer nog även tomten... :)

None
Jag och Sis förra året!

Vill önska  alla en GOD JUL!! Hoppas alla får träffa tomten. :)
.Angel

Sovmorgon

Så var äntligen lördagen här. Som jag har längtat. Hela veckan. Sett fram emot denna dag.

Igår kväll var vi hemma hos Mia, Jörgen och Hugo. Vi åt tacos, myste i soffan med lussebullar och pepparkakor samt godis, kikade lite smått på TV och pratade en massa. Det är alltid lika mysigt att träffa denna lilla familj. Hugo somnade medan vi satt och åt mat, men vi hann mysa med honom en sväng innan. Han växer så det knakar och man ser vilka framsteg han gör för varje gång.

Idag tog vi oss en sovmorgon. Har plockat och pysslat lite här hemma. Just nu går tvättmaskinen på högvarv. Det läre den nog fortsätta med ett tag. Dammsugaren kommer också snart att startas. Sedan har jag som plan att plocka i klädkammaren. Men detta bara om jag blir själv ikväll. Annars får den vara som den är.

Imorgon åker vi till Hudik. Packa gör vi nog imorgon innan vi åker.

Det kom lite snö idag på förmiddagen. Så mysigt.
.Angel

Några timmar kvar

Nu återstår endast några timmar på jobbet. Sedan är jag långledig över jul, nyår och trettondagarna. Ska bli riktigt härligt.

Ikväll ska vi hem till våra
ex-grannar på fredagsmys. Det var länge sedan vi träffade dem nu så det ska bli mysigt att få umgås med dem en stund ikväll. Antar att lilla Hugo har vuxit ytterligare. :)

Imorgon har vi inte så mycket inplanerat. Ev köpa de sista julklapparna och sedan ska nog Gugge ut med sina kompisar. Jag blir nog hemma som det ser ut nu. Känns som om att jag har levt som en partyprinsessa nu i några veckor så det kan vara skönt med en hemmakväll.

På söndag åker vi till Hudik.

.Angel

En vecka kvar

En vecka återstår. Sedan är det jul. Härligt.
Jag jobbar två dagar till. Sedan är det 2,5 veckor ledigt. Ni ska tro att jag längtar.

Jag och Gugge åker ner till Hudik på söndag. Då påbörjar vi julfirandet. Så här kommer nog veckan att se ut i stora drag:
Söndag - Åka till Hudik på förmiddagen. Umgås med Gugges mormor på eftermiddagen. Ha lillajulafton med lillasyster med pojkvän och mamma.
Måndag - Ta det lugnt på dagen. Följa med lillasyster och åka skridskor på kvällen. Det var längesedan jag stod på mina skridskor nu och jag längtar så att få snöra på mig dom! Även om de är oslipade.
Tisdag - Ta det lugnt på dagen. Troligtvis springa en sväng på stan med lillasyter för att göra det sista inköpen.
Onsdag - Självaste julafton. Förmiddagen hemma hos mamma då vi äter julgröt och leker julklappsleken med hela tjocka släkten på den sidan. Vi skingras för att åka åt olika håll vid två, tre ungefär. Åker med pappa och lillasyster till kusin för att fira med den sidan av släkten på eftermiddagen/kvällen. Kommer tillbaka till Hudik trötta på kvällen. Åker troligtvis till Gugge och hans föräldrar då för att fira lite jul med dem.
Torsdag - Juldagen. Åker till min kusin även denna dag för att äta ännu mer mat. Denna gång är även Gugge med. Vi äter tills vi storknar. Åker sedan hem till Hudik så lillasyster hinner ut i god tid skulle jag tro. :)
Fredag - Annandag jul. Mormor fyller år så det är självklart kalas hos henne. Hela tjocka släkten samlas och äter god ungersk mat. Traditionen säger Winerschnitzel och stekt ris och surkål. Jag vet att det blir så även i år.

Jag och Gugge vänder hemöver igen någon gång mellan jul och nyår. Vi ska även hinna med att fira lite jul med Gugges systers familj som kommer upp några dagar. I dagsläget är det inte inplanerat när. Men vi hoppas att det blir längre än bara en dag. Vi vill hinna busa och leka med E. :)

Nu ska vi ut till Birsta och köpa de sista klapparna. Jag hoppas vi blir klara nu så kan vi slappa resten av veckan.
.Angel

Längesedan sist

Nu var det väldigt längesedan jag skrev. Fy skämmes!

Dagarna i Umeå var bra. Prisutdelningen blev kanon bra. Vi hann även med att tacka av en av kollegorna som slutar. Hemresan var seg men som tur var så slapp jag köra. :)

Dagen i Bräcke var också bra. Var där med det andra jobbet. Vi hade lite utvärdering av året. Umgicks, badade tunna och åt god mat. Sedan gjorde vi julklappsleken. Det blev krig om alla klappar. Dock slutade det så att alla hade ett eget paket. Några som hade fått flera var snälla och delade ut till oss övriga.

Helgen har varit bra. I fredags var vi bara hemma och tog det lugnt. Somnade i soffan om jag inte missminner mig. :)
I lördags var vi hemma på dagen. På morgonen var vi iväg och tränade. Sedan pysslade vi på hemma. Griljerade skinka och pysslade med julkort. På kvällen var vi på Södra Berget och Wallmans. Mycket bra uppträdanden. Mycket mat och trevligt sällskap. Vi dansade till och med lite styrdans. :)
I går var vi hemma på dagen. Satte upp granen och gjorde fint. Sen på kvällen var vi hem till U och A på glöggkväll. U hade bakat en massa gott så vi åt en massa. :)

En vecka kvar, sedan lång ledighet! Ska bli härligt.
Ikväll är det julfest igen. På jobbet tillsammans med våra företagare. Julklappsleken igen. Denna gång har de ansvariga köpt paket så man har ingen aning om vad som gömmer sig i något paket. Får se hur många paket man kommer hem med denna gång.

Nu telefonmöte.
.Angel

Norrut

Väskan är packad. Allt material är framtagit. Allt står vid dörren så man ramlar när man ska ut från kontoret. Allt för att inte glömma något viktigt kvar här.

Nu inväntar jag bara hämtningen. Sedan beger vi oss norrut. Mot Umeå.

Ikväll är det nog hårt jobb och mycket förberedelser.
Imorgonkväll är det finkläder som gäller. Då håller vi första prisutdelningen i Venture Cup Nord.
På onsdag åker vi hemöver igen.

.Angel

Söndagkväll

Så var söndagen här. Redan.
Har precis packat klart väskan. Kommer vara på resande fot nästan hela veckan.
Först tre dagar i Umeå. Prisutdelning i Venture Cup.
Sedan två halvdagar i Bräcke. Julaktivitet med Åkroken Science Park.

I helgen har vi haft besök. Pappa, Sis och J kom lördags. Vi var iväg och kikade på Timrå-Rögle. Skoj match. Efter matchen var vi ut och åt. Sedan var vi alla väldigt trötta. Sömnmedel i maten? Vissa somnade på sängen redan vid halv tio. Andra somnade i soffan och i fåtöljen. Andra satt plikttroget vakna och umgicks.
Idag gjorde vi Birsta. Julklappsinköp. Vi börjar även bli klara. :) Har alla idéer klara, nu ska allt bara införskaffas. Det fixar vi lätt.

Nu ropar snart sängen. Ska bli skönt att sova.
Åter på bloggen i bästa fall en snabbis på onsdag. Annars fredagkväll...
Trevlig vecka på er alla! Tänkt om man ibland kunde stanna tiden men ändå kunna göra saker. Det är många man vill hinna träffa före jul. Tyvärr inte lika många luckor. Men det ska vi ordna ändå!

God natt!
.Angel

Fredagen är här!

Igår var jag först och klippte mig. Kom även till insikt att håret måste färgas. Det blir ett projekt i helgen. Kanske redan ikväll?! :)
På kvällen var jag och Gugge på Casinot tillsammans med A&U och T&C. Vi var och såg Norra Brunn. Mycket roligt. Är dock besviken på maten och serveringspersonalen. Men underhållningen var toppen! Thomas Järvheden, André Wickström och Mikael Koppelman underhöll. Vi fick oss flera skratt.

Imorgon kommer pappa, Sis och J upp. Vi ska på hockey. Hejja Timrå! Sedan på kvällen blir det god middag och sedan sover de över så vi kan göra Birsta på söndagen. Då ska pyssel till julkort införskaffas, samt lite julklappar. Förhoppningsvis kan vi bocka av en hel del på söndagkväll.

Ska göra ett sista ryck nu på kontoret innan jag far hem.
.Angel

Vitt på marken igen.

Jag får ta tillbaka det jag skrev i det senaste inlägget. Att snön var borta och att Sundsvall var täckt med bara is.

När jag kom ut från Venture Cup jurymötet möts jag av vita flingor som faller ner på marken. Och det verkar som det gjort det ett tag också. Nu är det vitt och fint på backen. Dock ligger nog isen kvar under.

Ikväll är det första fotbollsträningen för denna säsong. Ska bli skoj. Får se hur mycket man orkar. Skoj i alla fall att komma igång igen. Imorgon är det karate som gäller. Det ska också bli skoj. Om ändå lite spännande. Första gången jag testar karate. Bäst mina lagkompisar ser upp! :)

Dags att bege sig hemöver?
.Angel

2 december

Endast 22 dagar kvar till julafton. Det är högtid att börja shoppa julklappar. Kanske börjar vi redan till helgen då vi får besök av pappa, sis och J. Antar att de vill till Birsta. :)

I helgen hade vi inflyttningsfest. Denna kan sammanfattas med en hatthylla på sne. Jag tror inte jag behöver säga mer. :) Lyckat var det i alla fall och alla tyckte det var trevligt. Skoj!

Snön ligger inte lika fin och vit på marken längre. Nu är det mer isigt än snöigt. :(

.Angel

hits