Tapeter, Stadsfesten o flytthjälp

Hemma igen efter ett tripp hem till Hudik. Alltid lika skönt att komma hem igen. Borta bra, men hemma bäst. Stämmer till 100 procent på mig. Och även Gugge skulle jag tro.

Vad har vi hunnit med i helgen då? Jorå, en massa saker. Vi har varit ner på stan och kikat lite, tittat och beställt tapeter (!), ätit gott, umgåtts med familjen, solat och festat med vänner.

 Lördagskvällen var ägnad åt Stadsfesten. Grillfest först med tjejerna. Skoj att träffa alla igen. Kändes dock inte som vanligt, men vad kan man vänta sig? Det var skoj i alla fall. Spelade The Mexican, snackade, skrattade och åt massa gott. Gick ner på Stadsfesten till Smalare än Thord. Mycket folk framför scenen. Träffade en massa gamla kompisar och andra kända ansikten. Skoj skoj!

Idag har jag varit lite seg. Men har solat ändå! :)

Imorgon är det flytthjälp som gäller. Jag och Gugge ska hjälpa Erik flytta, från förrådet ut till Nacksta.

Natti natt.

.Angel 


Att göra

Borde göra en Att göra lista som alla andra verkar göra i sin blogg. Dock tänker jag inte lägga ut den här. Den är alldeles för simpel för det. I stället för att sitta här och goja borde jag packa. Så jag slipper göra det imorgon innan vi åker hem. Vi tar tåget 12.20. Skönast att åka tåg, då slipper vi ta oss ända in till stan också. Nu kan vi hoppa på på Västra Station. Skönt.

Borde även diska undan disken som blev efter pannkaks görandet. Orkar/vill inte/tänker inte göra det imorgon. Tycker inte om att stressa. Speciellt inte på morgonen och när man ska iväg någonstans.

Aja, ska väl försöka göra ett ryck...

.Angel 


Köksmaskinö

Nu står Espressomaskinen i köket, bredvid micron. Så nu har vi en liten köksmaskinö, eftersom mixerna hänger där också.

Espresso Så här fin är vår espressomaskin.

Promenaden upp till Sidsjön var stärkande. Solen lyste hela tiden och det var varmt och skönt. Åh, det är så varmt.

Imorgon far vi hem till Hudik över helgen. Stadsfesten på lördag. Får se hur det blir, regn/sol, nykter/full.

Nä, nu ska jag gå och kidnappa min älskling.

.Angel


Lunch

Nu är det lunch som hägrar. Är hungrig som en varg. Min mage låter som en maskin.

Bäst att lyda, gå ut till köket och göra sig något smarrigt.

Promenaden har ännu inte blivit av, men det sker idag. Efter lunch och när tvätten är i tvättmaskinen. Bilder kommer senare på espressomaskinen...

.Angel 


1:a, 2:a, 3:e såld!

Nu har vi precis sålt vår gamla dator. Nu finns det äntligen ett fjärde hörn i sovrummet. Man ser till och med golvet nu. Puh...

Ska traska upp till Sidsjön snart och hämta lite paket. Hoppas på 4 böcker och 1 espressomaskin. Tro inte att jag tänker börja dricka kaffe för det. Det kan vara bra att ha.

.Angel 


Kvälls ugglor

Summerland var bra ikväll. Derrick får mig alltid att skratta.
Top model var också bra. Hade dock hellre sett att Keenyah hade åkt ut. Men men, hon kommer i alla fall inte att vinna. För det gör Naima.

Har ikväll även hunnit med att spela mitt första Texas holdem spel. Ever. Det var en kul upplevelse och jag har en känsla av att det blir fler kvällar i köket tillsammans med Erik och Gugge. Eller kanske att vi får komma ut till Nacksta och spela snart? I ett nyrenoverat kök/lägenhet?

Jag kom i alla fall tvåa. Riktigt nöjd över mitt spel. Lyckades vinna över Erik, och i mina ögon är han storspelare. Vinnaren denna kväll var Gugge. Jag vill inte erkänna det, men han spelade bra.. ibland! :D

Hann även baka en liten kaka under spelets gång. Den var/är lika god som den ser ut.

Florsocker med jordgubbssmak. Rekomenderas!

Natti natti.

.Angel


Alla bloggare

... borde pinga på nyligen.se. Där kan man läsa andras bloggar och få läsare till sin egen blogg.

Skynda skynda...

.Angel 


Tvkväll

Middagen var mycket god. Är nu mätt om magen.

Snart börjar min TV-kväll...

  • Summerland
  • Top model 4
  • L word

 Just nu är det Veterinärerna.

 .Angel


Tapeter

Varit och kikat på tapeter nu, till vårt sovrum. Mamma kommer ju om en och en halv vecka och hjälper oss. Favoriten som vi hade på Internet fanns varken hos Ejes eller Spektrum. Illa. Får se hur det ser ut hemma på JP. Ska kika där på fredag när vi far hem över helgen.

 Stadsfesten till helgen. Ska gå lördag. Om det inte tokregnar. Har i alla fall inte köpt förköp, utifall det skulle ösa ner från himmelen just då. Vill inte kasta bort 200 kr.

Middagen idag blir Flygande Jakob á la GoA. Mums mums. Ska snart börja göra i ordning den.

.Angel 


Segt

Varför blir man seg när vädret är så där? Borde göra en massa, men jag känner inte för något utav det. Har i alla fall diskat idag.

 .Angel


Bloggportalen

En smart snubbe har kommit på att fixa till en bloggportal. Gå dit och anmäl dig så kan fler hitta dig. Mycket smart tycker jag.

Bloggportalen

På återseende.

.Angel


Kvällen

Åt en sen middag. Halv nio. Men den var god.

Kikade lite på TV. Mitt favorit program har även blivit Gugges. Eller han tittar i alla fall på det nu. Gjorde han inte för några veckor sedan så jag har tagit honom ett steg närmare tv-världen.

Regnet slutade ösa ner på eftermiddagen. Så vi kunde ta oss ut till Kvantum för veckans inköp.

.Angel 


Bounce

När det regnar är det tillåtet att ligga i soffan och titta på film. Så det så!

Det är inte modigt, om man inte är rädd.
Filmen var bra. Men slutet har jag sett tidigare.

 Ska vi ta oss ut till Nacksta för att inhandla mat till veckan?

.Angel 


Regn och stök

Regn, regn och regn. Just nu öser det ner utanför, igen! Tycker inte om regn!

Vi som skulle cykla och handla. Kanske det blir uppehåll framemot kvällen? Jag cyklar i alla fall inte nu!

Gugge spelar just nu Zelda. Och jag bloggar runt. Det har blivit som en drog för mig nu. Blogg hit och blogg dit. Till och med min kära mamma har börjat kika här! Hej mamma!

Datum för vår renovering i sovrummet är bestämt. 8-9 augusti kommer mamma upp och hjälper till. Ska bli så skönt att få iordning sovrummet. Just nu är all skit där inne. Vi bara slänger in allt där. Stök, stök och stök är vad det är där inne just nu. Men vi sover där ändå. Vad ska vi annars göra?

.Angel


Helgen i stugan

Tillbaka i Sundsvall igen. Sedan i måndags. Har inte bloggat på hela helgen på grund av att jag befunnit mig i stugan som ligger mellan Bergsjö och Hassela, ute i skogen med andra ord. Mitt paradis!

Stugan

Sara och Emil kom på fredag eftermiddag. De tokarna badade trots regnet. Spelade sällskapsspel hela kvällen. Jag vann alla fyra!

Gugge och jag sov ute i lillstugan. Hörde regnet smattra på taket och genom myggfönstret. Mitt i natten, i alla fall när vi hade sovit en liten stund, brakar det till och dörren flyger upp. Vi vaknar med ett ryck och vet inte riktigt vad som har hänt. Jag skickar ut Gugge för att han ska kika på det och för att ta bort myggfönstret. Efter denna lilla incident var vi lite smått oroliga, det var ju precis som om någon hade ryckt upp dörren. Vi gjorde en egen konstruktion på låset, ett hopprep, en gammal TV och ett bord.

På lördagen badade till och med jag. Två gånger dessutom. Först med Sara och Emil, sedan skjussade vi ner dem till bussen för de två skulle promt hem. Varför vet jag inte. Less på oss kanske? På kvällen blev det soligt och fint. Då passade jag på att bada igen. Försökte få med mig Gugge, men...

Gummibåten Vissa tyckte det var kallt i vattnet, andra inte. Badar
Helgen i stugan var perfekt. Mitt paradis är underbart.
.Angel


Vargar o Björnar

Tvätten är nu i tvättmaskinen. Ja, jag vet att jag redan har tvättat en gång denna vecka. Men vi åker till stugan idag, kommer hem på söndag. Vem vet vad det kommer att bli för väder. Bäst att förbereda med lite allt möjligt. Därför tvättar jag igen.

Frukosten ska nu dukas fram på bordet. Är hungrig som en varg. Magen låter som en björn.

.Angel

2-5 kvarter

Kvällen hos Nina började med en cykeltur från södermalm till östermalm för mig och Jenny. I spöregn bör påpekas. Denna resa tog oss 20 minuter, på ett ungefär.
Vi kan ta 2 kvarter till, sedan bör vi vara på rätt väg.

Väl framme blev det vin, snacks, tejsnack, musik och skratt. Tjejerna som var där var jag, Jenny, Anna, Märta och Nina såklart. Marie kom förbi en snabbis, men hon skulle upp och jobba imorgon (läs idag). En hel del snack röjdes igenom, allt från gamla ragg/pojkvänner till gemensamma bekanta i Hudiksvall. Det visade sig att Anna, Ninas bästa kompis, är född och halvt uppvuxen i Hudiksvall. Hallå, där kommer ju jag ifrån! Under tiden har en hel del vin druckits och vissa av oss började snacka goja om saker som inte skulle snackas om osv. Men kvällen var bara ung.
Kanske att det var 5 kvarter som vi skulle ha tagit. Eller?

Utgång blev det för Anna, Nina och Märta. Jag och Jenny tog oss en cykeltur hem. Tror den tog oss ungefär 30 minuter. Mycket bra gjort, med tanke på det vinet som hade druckits.

Tack för en underbar kväll tjejer! We have to do this again!

.Angel

Äntligen

... som Gert Fylking skulle ha uttryckt det!

Jag har äntligen hittat min kjol. Den jag ska ha på brölloppet den 20 augusti. Ska bli så skoj att få gå på bröllopp, är ju liksom inte varje dag man gör det.


Så här snygg är kjolen. Ja, jag har åkt konståkning halva mitt liv, fötterna ställer sig så där automatiskt! ;)



Så här fin blir jag i kjolen.

Ska iväg till Nina ikväll, på tjejkväll. Dricka vin och snacka skit. Kan inte bli bättre!

.Angel

Bäbisar?

Läste Linda Skugges blogg i morse. Mina tjejer pratade nyss i telefon... Mitt hjärta svämmar över. Detta får mig att sakna mina knattar. Eller mina bäbisar som jag brukar kalla dem för, men alla vet ju att de är stora nu. Stora grabbar. De är ju faktiskt (snart) 3 år, respektive 4 år. Mina änglar!

Saknar att kunna ta cykeln, bilen eller mina ben för att ta mig de få milen som var mellan mig och pojkarna när jag bodde hemma. Men nu är det lite längre. De är för små för att själva ta sig hit upp och jag har alldeles för mycket att göra för att kunna prioritera dem när jag är hemma några få korta helger. Är jag hemma en längre tid så är pojkarna de första jag planerar in, nästan.

Aglika och Guftaf saknar er pojkar!

.Angel

Kom igen Lena

Har äntligen fått prata av mig, nej snarare skrivit av mig, med min kära Lena. Hon som gav upp skolan för att flytta hem och tjäna storkovan för att sedan kunna dra till varmare breddgrader. Hon som kom in i mitt liv som en tornado, snabbt och känslomässigt. Hon som lämnade mig lika snabbt i majmånad. Hon som verkligen har gjort avtryck i mitt liv. Hon som jag tycker om så himla mycket.

Det är skönt att höra att jobbet går bra för dig gumman. Mindre skoj att höra att du inte trivs hemma. J***A kärring! Får man säga så? Ja, i detta fall så får man! Hoppas du får ihop dina pengar snart så du kan dra iväg på din planerade resa. Jag hoppas för din skull att den blir av inom en rimlig framtid. Jag tror du kan behöva denna resa, just för att du ska kunna vara med dig själv och skita i vad andra tycker och tänker. Du är värd resan gumman! Allt du har fått stått ut med, allt du har haft inom dig. Ut och res vännen!

Älskar dig gumman!
.Angel

Mys i soffan

Jag och Gugge fikade det goda fikabrödet, som jag bakat tidigare idag, samtidigt som vi kikade på Kevin Hill. Gott, gott, gott! Lovar att det var lika gott som det såg ut att vara.

Efter fikat satt vi bara och mös i soffan. Ja, jag säger faktiskt mös, vet inte om det är svenska. Men, shit the same. Var längesedan vi bara satt och mös, gosade, hade det mysigt, you name it. Kvällen var vår och vi njöt båda två. Mer kärlek till oss!

Nu är det natti natt. Ska orka med en shoppingtur med älsklingen imorgon. Kanske jag och Jenny ska ta en fika också?!

.Angel

Bak och stök i vårt kök

Gugge undrade om jag inte kunde baka något gott. Så vi har något gott att fika. Sagt och gjort, jag letade efter något gott att baka och hittade några recept. Började sätta igång, och när jag började såg det ut så här...

Bakning

När jag sedan var klar med de första kakorna, Chokladsnittar, såg det ut så här...

Chokladsnittar

Nu ska vi snart äta middag, sedan har jag en känsla av att det blir fika av! ;)

Over and out.

.Angel


Sidsjön

Hemkommen från en dag uppe vid Sidsjön. Härligt med sommar igen!
Jag och Jenny hade intagit en brygga. Vi badade, försökte ta oss upp från vattnet till bryggan på ett snyggt och graciöst sätt och solade.

Fick reda på av min älskling att polisen igår hade tagit fast en blottare som drev omkring runt Sidsjön. Hallå, runt Sidsjön! Där brukar ju jag gå varje dag (nästan). Själv dessutom. Vet inte om jag kommer att våga mig runt där själv. Bara när jag vet att det är andra människor där. Typ soliga dagar och på förmiddagen. Aldrig ensam på kvällstid. Bara om någon annan är med då.

Idag blev det gröt till lunch. Min matfantasi är borta, likaså Gugges. Han vill bara ha köttfärs och potatisgratäng. Men det går ju inte nu, när det nästan bara finns färskpotatis. Orkar och tänker inte konka hem en 3 kg potatissäck, på cykel, bara för det ändamålet.

.Angel

Äta bör man annars dör man

Tog min vanliga morgonpromenad. Idag blev det ett varv runt Sidsjön. Är riktigt nöjd över mitt beslut med att börja leva nyttigt och sunt. Detta innebär att ta en promenad varje dag och att sedan äta gott och må bra. Helst inte alltför mycket godis och andra godsaker, men lägg märket på mina ord i förra meningen... äta gott och må bra.

Nina ringde när jag stod i duschen. Hon undrade om jag var sugen på solning och badning uppe i Sidsjön. Självklart gumman! Vi badade och solade, sedan var det dags för Nina att bege sig till jobbet.

Eftermiddagen har spenderats genom att dammsuga, handla och dona. Nu är hemmet ett riktigt hem igen. Känns så rent och fint här hemma. Allt damm är borta och det känns så rent och fint här hemma. Nöjd är bara fönamnet just nu.

Ikväll är jag värd att bara sitta och ta det lungt. Det har min älskling lovat mig. ;)

.Angel

Nytt liv?

Ibland så saknar jag verkligen den gamla tiden. När det alltid var galenheter på gång. Filmkvällar här och tjejsnack där. Men detta är nu passé. Jag har själv valt det och jag ångrar absolut inte det som har hänt. Men jag har väl rätt att sakna vissa saker?

Det jag är mest ledsen över är att kontakten med de vänner som jag verkligen känner för och kallar mina vänner inte är den bästa nu längre. Det är alltid jag som får ta tag och se till att vi ses. Är det bara för att det är jag som har flyttat? Eller är det för att det bara är jag som vill ha kvar kontakten?

Man växer ifrån varandra, detta är bara självklart och hör till. Men jag kan ibland känna mig utanför och långt borta. Ibland känns det som om tiden som var inte alls har funnits till. Är det bara jag som känner så?

Jag är glad åt mitt nya liv (som vissa skulle kalla det, inte jag för det är fortfarande mitt vanliga liv. Jag valde bara en annan väg). Mitt nya liv tillsammans med min älskade. Jag har vänner som jag verkligen bryr mig om och jag vet att det alltid finns där, i vått och torrt.

Jag anser att jag är lyckligt lottad, jag har det jag behöver. En alldeles underbar sambo som gör allt för att jag ska må som den prinsessa som han anser att jag är, en splittrad men dock så lycklig familj och älskvärda vänner. Varför sakna det man inte har?

.Angel

Middags nap

Blev ingen handling eller dammsugning för mig idag. Sov någon timme mitt på dagen istället. Fick ett feber-yrsel-förkylnings-ont i huvudet anfall strax efter det förra inlägget. Gugge bäddade därför ner mig i sängen och sa år mig att sova. Började inte säga emot honom utan gjorde som han sa. Ansåg att det var bäst. Med facit i hand kan jag bara tacka honom.

Efter min lilla nap blev det lunch och jag började känna mig levande igen. Donade på lite hemma och sedan var tiden middag. Varken jag eller Gugge hade ork eller lust att göra någon middag, vi var heller inte sugen på mat. Men en pizza kan alltid slinka ner.

Pappa ringde förrut. Han var i stugan och berättade att det nu inte fanns något vatten. Det hade försvunnit när han på efermiddagen hade stått och tvättat sig. Men det skulle fixa sig innan vi kom. Han och Ronny skulle pyssla med det hela dagen imorgon. Puh.

.Angel

Söndag = hemma

Vädret börjar bli bättre. Jag ser till och med blå himmel nu. Det gjorde jag inte igår.

Söndag. En lugn dag. Ska ta hand om tvätten snart. Sen ska jag ta mig bort till Nacksta för att handla hem lite mat. Börjar eka i kylskåpet snart. Funderar på om jag i samma veva ska dammsuga lägenheten.

Jag känner mig förkyld. Vill och orkar inte bli sjuk. Man ska inte vara sjuk på sommaren.

.Angel

Min kväll

Efter den underbara middagen (eller vad säger vi älskling?) tog jag min älskade cykel och begav mig uppåt. Upp mot Haga och Mathilda. Kvällens planer var att mysa och titta på film. Mattias och hans kompis kom (kommer inte ihåg hans namn, minnet har börjat svika) och vi började titta på filmen. Mr & Mrs Smith. Inte världens bästa film. Mycket som var too much.

Slog en pling till min taxi sedan. Framkörning nere på staden så jag tog min kära cykel och begav mig neråt. Mitt på köpmangatan stod taxin. Hemåt begav vi oss, jag, min cykel, gugge och hans cykel. Nu sitter vi här med varsin dator, som så många gånger förr.

Älskade
Jenny har också hon börjat blogga. Duktig tjej. Du följer då mig i rätt fotspår, raka vägen in i bloggträsket!

.Angel

Min dag i regnet

Gick i alla fall ut och gick ändå. Trotsade regnet. Men när jag gick så regnade det inte. Inte heller när jag var ute. Gick i alla fall bort mot östermalm och hamnade tillslut vid skylten där det står S Stadsberget 3 km. Vände där, för jag hade inte den blekaste om hur länge jag varit borta och hur långt det egentligen var kvar. När jag kom hem så gjorde jag lite sit ups ute på balkongen, hoppade in i duschen och när jag sedan kom ut regnade det. Missade regnet precis alltså, så härligt.

Mathilda ringde sedan och vi gick ner på stan. Letade efter en kjol till mig, och hittade en på gina. Ska nog köpa den på måndag. Om jag inte känner usch och fy för den då, men det tror jag inte. Mathilda shopade några tröjor, jordgubbar, cola och godis. Sedan gick jag hem, i duggregnet.

Ikväll ska jag till Mathilda för att kika på film. Mysigt. Synd bara att Gugge inte hinner följa. Eller i och för sig, det är ju bättre han tjänar pengar så vi har råd med en massa nya saker sedan.

Har ingen Dagens kommentar idag, men jag har Dagens påhitt som jag vill tillägna min sambo, min älskling, min prins, mitt allt - han som förgyller min vardag!
När vi satt och hade ätit korv med bröd till lunch så plockade jag fram några jordgubbar som jag tyckte vi skulle äta upp. Vi hade båda mjölk i våra glas. Jag tog en tugga jordgubbe och drack mjölken, men inte Gugge inte. Han stoppade i fyra jordgubbar i mjölkglaset och drack sedan.

.Älsklingen
Det är min älskling detta. Ni kanske förstår varför jag är så tokig i honom?!  Och nej, jag tänker inte lära mig hur jag vänder bilderna..


.Angel


Utgång

Tar nog mig den där promenaden nu. Känner att jag bara blir rastlös av att sitta inne och inte ha något vettigt att göra.

Börjar med lite sit ups innan jag går iväg. Funderar på att gå södermalm - östermalm. Får se...

.Angel

Grå mulet och regn

Vad gör man om regnet bara öser ner?
  • Myser med en bra bok, nerbäddad i soffan/sängen
  • Ligger kvar i sängen hela dagen och vägrar kliva upp
  • Myser tillsammans med sin älskling
  • Tittar på TV/film
Vad gör man om det har ösregnat, men nu är det bara grått och trist ute? Samma sak som ovan?!

Det blir då i alla fall inte den inplanerade promenaden, inte på ännu i alla fall. Vill inte vara ute och gå tillsammans med alla maskar. Usch, hatar maskar. Speciellt när det har regnat och de ligger överallt - på vägar, på trottoarer - överallt där man ska gå. Nä, usch och fy. Jag stannar inne ett tag till i alla fall.

.Angel

Hjälp

Varför är texten på det förra inlägget understruket? Har jag kommit åt någon funktion eller blir det bara så?

Helgen



Jag, Sofia, Jonas och Gugge på Furuvik. Här är det nog Darin som uppträder, därför våra otroligt intresserade blickar.

Måste bara lägga in en bild från helgen som var. Har insett hur bra vi hade det den helgen. Vi var överallt, gjorde allt möjligt, på bara 4 dagar.


Skönhetssömn

Har precis vaknat från en skön sömn. Låg och läste No logo av Naomi Klein på soffan då jag somnade. Vaknade av att Gugges telefon ringde. När han pratat klart kom han in till mig och påstod att jag hade tagit tag i boken, som legat på min mage, och sedan lagt mig så att det skulle se ut som om jag var vaken och låg och läste. Men älskling, du känner väl mig bättre än så. Inte skulle väl jag försöka lura i dig något som inte är sant. Eller?

Till middag blir det tacos. Mums!

.Angel

Tårta och kladdis

Tårtan var även god igår. Det blir tårta tre dagar i rad för mig och Gugge om vi överhuvudtaget ska kunna äta upp den. Vi är inte direkt några svullosar som äter upp en tårta på en eller två dagar, fast vi har fått hjälp utifrån. Karlsson såg hyfsat nöjd ut igår när jag tog fram tårtan ur kylen, tillsammans med kladdkakan och grädde.

Idag är det regn i luften. Inget solande idag heller då. Attans! Börjar ju blekna i detta väder.

Måste bara sätta in Dagens kommentar från igår.
Oj, nu blir jag impad. Jadu, Karlsson. Det är inte såååå svårt att baka en tårtbotten och en kladdkaka samma dag. :)

.Angel

Sysslolös

Vad gör man en dag som denna? Vädret är inte på topp och inte jag heller. Vill inte vara förkyld, man ska inte vara förkyld på sommaren!

Magen kurrar..

.Angel

Tårta o TV

Tårtan var lika god som den såg ut att vara. Bara så ni vet! ;)

Har slö tittat på TV nu sedan mamma och mormor åkte. Onsdagar är och kommer nog alltid att vara min tvkväll, försöker dock att låta bli nu på sommaren. Men det är inte lätt.

.Angel

Gott?!!

Tårtan står nu i kylskåpet.

Tårta

MUMS MUMS MUMS!

Var är solen?

Hade planerat att åka och sola med Tilda idag. Klev upp åtta för att vi skulle hinna vara ute ett tag innan hon skulle iväg och jobba. Men när jag vaknar, går ut på balkongen och kikar uppåt så ser jag bara en massa moln. Värmen är det inget fel på för varmt är det. Och molnigt.

Får tvätta istället. Och göra jordgubbstårta. Vi måste ju bjuda på tårta när mammasen och mormor kommer. Gustaf fyllde ju år i söndags. Det får vi inte glömma. Han ska firas ordentligt. Både borta och hemma. ;)

Tänker äta frukost nu. Vågar jag väcka Gustaf?

.Angel

Tillbaka hemma

Tillbaka till vardagen. Tillbaka till Sundsvall. Tillbaka till värmen på balkongen.

Helgen har varit kanon. Rena semestern. Vi åkte hem tidigare än planerat för att hinna med båtturen i Hudiks skärgård. En riktigt lyckad kväll. Tacosbuffén var god, musikunderhållningen var bra och utsikten och vädret var perfekt. Äntligen blev det solning och badning på Maln också, vi spenderade hela fredagen där och det var helt kanon. Badade två gånger och solade mycket.

Gävle på lördagen och där var det bara lugnt på dagen, Sunes överraskning om oktober och Barbros 50 års dag avslöjades (det blir spa i Budapest!) sedan bar det iväg till Furuvik på kvällskvisten. Uggla, Ph och Darin uppträdde, fast i omvänd ordning. Kvällen var en trappa som var på väg uppåt. På söndagen rensade vi lite i landet sedan räddade Jonas mig och Gustaf och vi åkte till Öjan och badade i stället. Mycket bättre! Sedan var det dags att fira Gustafs 22 års dag! GRATTIS gubben. Vi åt - självklart - jordgubbstårta.

Igår var det Giffarna - Djurgården på IP. 20 sekunder kvar på matchen kvitterar Djurgården till 1-1. Det är inte så att man är less inte...

Idag har jag och Emma badat. Mycket skönt, men innan dess var jag på baken och fixade lite små saker. På banken var det svalt, men ute var det varmt.

.Angel

Ändrade planer

Ikväll blir det inget Winnerbäck för Angel o Gugge. Istället blir det Hudiksvalls skärgård med kryssningsbåt och tacobuffé. Svärföräldrarna ringde och undrade om vi ville ändra våra planer för kvällen. Självklart om det gäller tacobuffé och skärgården hemma i Hudik.

Imorgon blir det förhoppningsvis bada och sola på Maln. Måste ju bada snart. Pappsen har ju redan badat han. Attans, jag osm brukar vara före honom.

By the way, Elin och Jenny ska komma förbi. Ska bli skoj att träffa Elin. Var ju några veckor sedan nu. Synd bara att Frida inte hann. Kanske hinner se henne till veckan, ska försöka få henne att stanna kvar några extra dagar för min skull. :D

Har insett att mina Dagens kommentar:er har blivit lite lidande nu på senaste tiden. Men jag förstod ju att jag skulle lessna efter ett tag. Ska försöka ta upp greppet om dem. Håll ut!
Idag vill jag i alla fall tillägna dem till min kära pappa.
Hur var det man skulle göra nu då igen för att läsa sms? Pappa, det är bara att följa dottern Angelicas instruktioner som du nyss fick höra. Min pappa är bäst när det gäller allt, förutom när det är något med mobiltelefonen eller datorn. Men vad gör väl det, han är ju bäst på allt annat! ;)

.Angel

Ps, flyr solen även idag. Orkar inte sitta där ute och låssas som om det är jätte skönt och jätte mysigt. Vill ju bada!

Ryggbesvär

Igår var det en trevlig och varm kväll. Det var fler än vi, jag, gustaf, emma och jocke, som hade tänkt gå ner på stan och äta, dricka gott och bara umgås. Det var lite svårt att hitta ett bra matställe där det fanns sittplatser för fyra personer och där matkön inte var alltför lång. Till slut så hittade vi ett. Maten var kanon, sittplatserna var dock lite trånga.. vi satt tillsammans med fyra andra som inte ville flytta åt sig. Men men, finns det hjärterum finns det stjärterum!

Fick ont i ryggen så vi cyklade hem. Kikade på en film på trean. Jag somnade dock en gång mellan varje reklampaus. Men såg i alla fall slutet.

Idag blir det solning, tvättning, träffa Elin och kanske Frida, lyssna på Winnerbäck, och kanske The Ark om vi går ner tills dess.

.Angel

Klippkort

Idag har jag flytt solen. Har inte haft orken att sitta ute och bli brun idag helt enkelt. Istället har jag legat inne i soffan och läst min bok, har läst ut den precis. Det var den tredje boken på en vecka. Måste nog skaffa mig klippkort på biblioteket snart.

Snart ska vi ner på stan och äta med Emma och Jocke. Ska bli mysigt, vädret är ju tipptopp så vi kommer nog att få en mysig kväll ikväll.

.Angel

Tropisk värme

Sommaren är verkligen här på riktigt nu. Har legat ute på balkongen tre dagar i rad nu. Idag var jag tvungen att gå in för att det blev alldeles för varmt. Gick på stan med Berg i stället. Vi shoppade lite saker. Jag köpte present till Gugge och Emma köpte lite saker till sig själv. Hon skulle även hämta en klocka som hon lämnade in för lagning i maj, men den är spår löst försvunnen. Ingen som vet var den är..!

Ska snart äta fläskpannkaka med Gugge, sedan ska vi kika på sista avsnittet av Kvarteret - Manly Beach. Spännande med final avsnitt, som är dubbelt så lågt!

Gatufesten till helgen, jag ska bara dit imorgon - när det är gratis! Flyr sedan stan på fredag, men innan dess ska jag träffa Elin och Frida i alla fall. Saknar dem otroligt mycket!

.Angel

Hemma igen

Efter några dagar i stugan tillsammans med pappsen är jag nu tillbaka i stan. Känns skönt att vara tillbaka, men det var mysigt att vara i stugan och bara ta det lugnt. Det jag saknade var så klart min älskling, men nästa gång är han med! :)

Igår efter jag kommit hem så satte jag mig ute på balkongen i solen för att läsa lite. Riktigt skönt väder och jag myste riktigt ordentligt. Fick dock vita fyrkanter runt ögonen från mina solglasögon, riktigt snyggt faktiskt. Inte just..!

Fick middagen serverad och allt var gjort när jag kom och satte mig. Min älskling hade gjort en överrasknings middag till mig, jag fick absolut inte komma in i köket och kika på. Gott var det kan jag lova. Men bäst var nog sällskapet. ;)

Nu ska jag ut i solen igen. Har påbörjat en ny bok nu. Tur att jag tog fem böcker från stugan, synd bara att en redan är utläst..
.Angel

hits