Tillbaka hemma

Tillbaka till vardagen. Tillbaka till Sundsvall. Tillbaka till värmen på balkongen.

Helgen har varit kanon. Rena semestern. Vi åkte hem tidigare än planerat för att hinna med båtturen i Hudiks skärgård. En riktigt lyckad kväll. Tacosbuffén var god, musikunderhållningen var bra och utsikten och vädret var perfekt. Äntligen blev det solning och badning på Maln också, vi spenderade hela fredagen där och det var helt kanon. Badade två gånger och solade mycket.

Gävle på lördagen och där var det bara lugnt på dagen, Sunes överraskning om oktober och Barbros 50 års dag avslöjades (det blir spa i Budapest!) sedan bar det iväg till Furuvik på kvällskvisten. Uggla, Ph och Darin uppträdde, fast i omvänd ordning. Kvällen var en trappa som var på väg uppåt. På söndagen rensade vi lite i landet sedan räddade Jonas mig och Gustaf och vi åkte till Öjan och badade i stället. Mycket bättre! Sedan var det dags att fira Gustafs 22 års dag! GRATTIS gubben. Vi åt - självklart - jordgubbstårta.

Igår var det Giffarna - Djurgården på IP. 20 sekunder kvar på matchen kvitterar Djurgården till 1-1. Det är inte så att man är less inte...

Idag har jag och Emma badat. Mycket skönt, men innan dess var jag på baken och fixade lite små saker. På banken var det svalt, men ute var det varmt.

.Angel

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits