Solig höstdag i september

Idag kom mamma och S upp. De är just nu på Ikea och planerar kök. Hoppas de hittar något fint och blir nöjd med ritningarna. Innan de for ut till Birsta så var de förbi på jobbet och lämnade 5 liter äppelmos. Kanon bra! Mamma har gjort av egna äpplen och vi får allt! Mums! Nu blir det nog gröt till frukost varje morgon.

Igår hade vi invigning på jobbet. Eller en del av huset i alla fall. Jag hade samtidigt kickoff för ett nytt tävlingsår. En massa glada och förväntansfulla människor fick jag prata inför. Skoj!

Nu ska jag jobba en stund till. Sedan åker jag hem för att vara hemma då mamma och S är klara ute i Birsta.

.Angel

Söndagkväll och imorgon återvänder vi till jobbet

Så var det söndag igen. Jag tycker veckorna rullar på i full fart. Även helgerna försvinner snabbt.

I fredags firade jag att det äntligen var helg genom att gå och klippa mig. Riktigt skönt. Hade någon dag innan även färgat håret hemma så nu är jag hel och ren i håret! Känns riktigt skönt. Har längtat ett tag att få till frisyren och nu tog jag tag i det.

Fredagen fortsatte vi med att gå ut och äta med goda vänner. Sedan fortsatte vi kvällen hemma hos oss med film, glass och godis. Riktigt mysigt hade vi. OCh alla fick nästan plats i soffan... :)

I veckan som varit har jag även hunnit med att träna en del.
Besökte Ego i tisdags för spinning och core. Riktigt jobbigt men en skön kombination. På onsdagen var jag där igen för Afropower dans. Riktig skoj och man får verkligen dansa ur sig all energi. Jag kommer fortsätta att köra dessa pass hela hösten eftersom jag tyckte det var så skoj. Hade också världens träningsvärk och hade till och med lite svårt att sova en natt på grund av träningsvärk i magen. Har nog aldrig haft så ont! Bra betyg!
Ikväll har jag varit och tränat fotboll. Senast jag tränade fotboll var nog 1 månad sedan. Imorgon kanske det blir match.

Om 1½ vecka står jag på egna ben nästan. Då börjar jag jobba 50% i Moster Kommunikation och det ska bli riktigt skoj att äntligen få sätta igång på riktigt!

Nu ska jag slö titta lite på tv innan det blir sängen.
.Angel

Mitt i veckan

Snart är tre arbetsdagar avklarade och två återstår. Vi har passerat mitten av veckan och det känns skönt. Ett steg närmare helg. :)

Jag har börjat tagit upp träningen igen. Har denna vecka hunnit med tre pass på Ego och det har känts riktigt skoj. Igår var jag på spinning och core och idag var jag på Afropower dans. Kommer fortsätta med dessa pass under hösten och köra varje vecka.

Jag har också börjat ta i tu med min garderob och alla kläder. När jag var hemma i Hudik tidigare i somras så inspirerade
sis mig till att rensa ut garderoben, så nu har jag så sakteliga börjat. Ska bli skönt att gå igenom och ta bort sånt man inte använder längre. Ska få Gustaf att göra samma sak också! Jsut nu är det nog han som tar mest plats i garderoben. Fast det är min och han har datarummet.... Orättvist!

Imorgon har vi kräftskiva på jobbet. Ska bli gott med lite kräftor. Har inte ätit några sedan förra året då vi hade samma temakväll på jobbet. Kul också att umgås med alla på kvällen.

Ska göra ett sista ryck nu innan jag far hemöver.

.Angel

Söndagkväll

Nu är det söndag. Helgen har gått fort och vi har hunnit med mycket.

I fredags var Gustaf på after work och jag var bara hemma. Städade lite smått men mest låg jag i soffan och kikade på tv. Kan vara skönt att ha en egen hemmakväll ibland också. Få kolla på vad man vill på TV utan att någon suckar av dåligt val. :)

I lördags fortsatte vår städning. Röjde en massa och datarummet går nu att gå in i utan att man får huvudvärk av alla kartonger och annat. Riktigt skönt! VI tog en paus och åkte och kikade på en halvlek fotboll. Hann också iväg och handla mat. Städningen fortsatte då vi kom hem. Avslutade kvällen med en god middag och lite godis. En riktig slökväll det också.

Idag fick vi besök på förmiddagen. Mamma, syster, mormor och morbror var upp. Kul att träffa morbror som det var ett tag sedan sist vi träffade. Han bor i Malmö och är inte hemma alltför ofta så vi får ta tillvara på tillfällena. Vi bjöd på fika och hann umgås en stund. På eftermiddagen åkte jag och Gustaf ut till Njurunda och hälsade på goda vänner. Där blev vi bjuda på middag. Grabbarna hann sitta med sina datorer på övervåningen och vi tjejer och barn fick vara på nedervåningen och leka. :)

Nu är det snart dags för sängen. Ny arbetsvecka startar imorgon. Denna vecka blir på kontoret och inget speciellt händer. Förutom kräftskivan på torsdag.

Sov gott!
.Angel

Äntligen fredag!

Ögonen går i kors och jag är trött idag.
Vet inte om det beror på dåligt med sömn i natt eller om det beror på att det är fredag och helg snart.

Igår var det Sundsvall Business Awards. En trevlig kväll med över 700 gäster.

Nu är det helg och denna helg ska vi vara hemma. Ikväll tänkte jag mest ta det lugnt. Eventuellt städa och dona lite. Skönt att ha fint på helgen. Imorgon har vi inga direkta planer alls, mer än att vara hemma och fixa med sånt man inte annars hinner med. På söndag får vi först besök av mamma, morbror, eventuellt mormor och syster. Ska bli skoj. Sedan på eftermiddagen ska vi ut till Njurunda och hälsa på vänner. Också mycket skoj!

Nu är det nog dags att åka hem. Tröttheten är alldeles för påtaglig.Trevlig helg!
.Angel

Hösten är här.

Nu är nog hösten här på riktigt. I helgen var det Hudik marknaden. Det innebära höst för mig. Har också börjat anvädna tjocka strupmbyxor. Det är nog också ett tecken på att hösten är här.

Sen sist har jag varit i Göteborg med hela Venture Cup Sverige och jobbat, varit hemma i Hudik och umgåtts med familj och gått på marknan samt jobbat en del.

I helgen då vi var hemma så fick jag kommentar om bloggen. Att jag måste skriva vad som händer i mitt liv. Så Sofia, detta är till dig:

I lördags efter att ni släppte av oss så stannade vi hemma hos mamma, åt gott och kollade på fotbollen. Hälsa förlåt till J att vi inte sms:ade då det blev mål. Zlatan tog oss med storm och jag tror mamma hoppade och skrek mest. :) På söndagen tog vi en sväng på markanden. Jag köpte strumpor och sedan köpte vi cocosbollar. Ni missade inte så mycket på marknaden. Det mesta kändes som skräp faktiskt. Tråkigt men sant. Vi åkte hem till Sundsvall på kvällen.

Igår jobbade både jag och Gustaf. På kvällen tog jag mig en tur runt Sidsjön (motionsspåret som är uppe hos oss, det går runt en fin lite sjö), samt att jag gick upp för slalombacken. Det känns i mina lår idag. :)
Idag jobbar jag som vanligt. Gustaf är nere i Stockholm och avslutar en kurs som han varit ner på tidigare.

Sofia, jag ska försöka återkomma till dig varje dag. Så du har koll på vad som händer här hos oss. :) Du kanske kan maila några bilder till oss varje dag då? Som tack för alla underbara inlägg jag ger dig?! :)Imorgon åker jag upp till Östersund. Ska vara med på intromässan på Mittuniversitetet. Hoppas det blir mycket folk så att Venture Cup får ut sitt budskap.

Dags att fortsätta jobba nu.

Kommentera gärna så jag vet att ni är här och läser!

.Angel

hits