Söndagkväll

Nu är det söndag. Helgen har gått fort och vi har hunnit med mycket.

I fredags var Gustaf på after work och jag var bara hemma. Städade lite smått men mest låg jag i soffan och kikade på tv. Kan vara skönt att ha en egen hemmakväll ibland också. Få kolla på vad man vill på TV utan att någon suckar av dåligt val. :)

I lördags fortsatte vår städning. Röjde en massa och datarummet går nu att gå in i utan att man får huvudvärk av alla kartonger och annat. Riktigt skönt! VI tog en paus och åkte och kikade på en halvlek fotboll. Hann också iväg och handla mat. Städningen fortsatte då vi kom hem. Avslutade kvällen med en god middag och lite godis. En riktig slökväll det också.

Idag fick vi besök på förmiddagen. Mamma, syster, mormor och morbror var upp. Kul att träffa morbror som det var ett tag sedan sist vi träffade. Han bor i Malmö och är inte hemma alltför ofta så vi får ta tillvara på tillfällena. Vi bjöd på fika och hann umgås en stund. På eftermiddagen åkte jag och Gustaf ut till Njurunda och hälsade på goda vänner. Där blev vi bjuda på middag. Grabbarna hann sitta med sina datorer på övervåningen och vi tjejer och barn fick vara på nedervåningen och leka. :)

Nu är det snart dags för sängen. Ny arbetsvecka startar imorgon. Denna vecka blir på kontoret och inget speciellt händer. Förutom kräftskivan på torsdag.

Sov gott!
.Angel

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits