Adventsfint

Sitter och pustar ut vid datorn nu.
Sedan jag gått från kontoret har jag hunnit med en del. Köpt jacka, varit på systemet och köpt lite vin, handlat mat, tagit fram adventssaker från förrådet, dammsugit, bytt gardiner, ställt fram adventsljusstakar, hängt upp stjärnor och ställt fram lite fler änglar. Denna jul kommer nog att bestå av fler änglar än tomtar. Undra om jag fått det från mamma?!

Nu är det mycket fint här hemma. Jag tände lite ljus i vardagsrummet för att få upp mysfaktorn ytterligare.

I ugnen finns nu potatis, morötter, rödlök, honung och flingsalt. Köttet ska snart börja stekas och salladen ska hackas. Jag och Gugge ska avnjuta en god middag och mysa av vårt fina hem. Sedan slocknar vi nog båda två i soffan.

Imorgon blir det inget kalas på dagen. Födelsedagsbarnet har fått vattkoppor. Inte kul när man är vuxen.

Dags att gå till köket.
.Angel

Första TIK-matchen

På måndag ska jag på hockey.
Inget speciellt med det. Jag har sett hockeymatcher förut. Dock blir det första gången jag ska se en Elitseriematch. Ska bli skoj. Det blir ju inte den sista matchen heller för den delen.
Det blir ju inte sämre än att jag blir bjuden också. Och det tackar man inte nej till.

Snart tänker jag smita från kontoret. Min handledare tyckte jag skulle gå vid lunch men jag vill hinna klart analysen innan. Och det är inte mycket kvar på den nu. Skönt!
När jag väl kommer hem ska jag pyssla på. Städa, damma, torka. Adventspyntet ska upp. Kommer bli så mysigt då det är klart. Jag gillar verkligen denna period. Tända ljus, snö, mys i mörkret.

Min
HM-klänning har kommit också. Men vet inte om jag orkar vänta tills klockan fem för att hämta ut den. Kanske tar en promenad ner imorgon. Jag ska ju ha något att göra då också.

Ska skriva klart nu så jag kan bege mig hemöver.
.Angel

Wihooo!!

Äntligen!!
Bokade biljetter alldeles precis nyss till sommarens höjdpunkt!! Jag vill ha augusti nu!!

image98

Lars Winnerbäck


Denna underbara man ska vi se 3 augusti! Kommer bli helt kanon!!
.Angel

Snö på backen!

Igår kom det snö. Härligt härligt!
Imorse när jag klev upp såg det mycket härligt ut ute. Jag gillar snö!
Julen börjar närma sig också. Vi börjar bli klar med julklapparna. I alla fall nästan. Det känns bra. Mycket bra. Nu ska jag bara klura ut vad man ska hitta på till Gugge. Många idéer finns.

Ikväll har Gugge julpynt på jobbet. Jag tänkte då slå in julklapparna som är hemma. Samt pyssla på med julkorten. Vi gör egna även i år. Det var uppskattat förra året så det är lika bra att göra samma sak i år, men med ny design.

En vecka kvar till klippning. Jag längtar!!
.Angel

Winnerbäck till Sundsvall

Läser i tidningarna idag att Winnerbäck kommer till Sundsvall i sommar. Jag ska inte missa honom denna gång!! Jag kommer att skaffa mig en biljett så fort de släpps. Vägrar missa honom igen.

När han var i Sundsvall sist jobbade jag. När jag cyklade hem hörde jag honom hela tiden. Men det gjorde ont att inte få vara på plats och se honom också. Detta ska inte upprepas!

.Angel

Det tar sig

Ännu kallare idag. 11 minus när vi stod och väntade på bussen. Brr.
Nu skulle lite mer snö sitta fint. Lagomt till 1:a advent också. Funderar på att gå en sväng på julskyltningen på söndag. Undra hur vi mår efter lördagens festande och undra om jag får med mig någon som sällskap?!

Igår gick det kanon. Jag har nu en halvtid ett tag framöver. Jippi! Nu ska jag förvalta detta på ett mycket bra sätt så har jag nog en heltid snart också.

Idag blir det till att analysera. Sedan får jag besök av min lärare. Hon vill se hur jag har det på pratiken.

Måste köpa mer material idag. Har några julklappar som ska bli klara. Tänkte även slå in dem så det är klart. Längtar till jul nu!

.Angel

Kallt ute idag

Brr.
Idag är det kallt ute. Åkte buss ner imorse med Gugge. Skönt att slippa gå ute i kylan. Det är endast -5 grader ute men det känns som om det skulle vara kallare.

Idag blir det möten. Jag hoppas det går som jag vill och att det känns rätt. Ska försöka föhandla mig till en bra sits.

Ikväll blir det fotboll igen. Skönt att få springa ifrån sig lite.
.Angel

Advent börjar närma sig

Det börjar märkas nu att advent och jul börjar närma sig.
Det är folk överallt på stan. Alla springer runt med ett flertal påsar med paket etc i dem. En annan tydlig sak som visar att det snart är första advent är all julskyltning som börjat. Idag när jag gick över torget och Storgatan fram såg jag julbelysning överallt och där det inte ännu fanns något stod det kranbilar bredvid så jag antar att även dessa hus ska bli pyntad.

Advent och jul är så mysigt!
.Angel

Åter måndag

Veckorna går fort. Helgerna går ännu fortare. Jag känner ändå att jag hunnit med en massa skojsigt i helgen.

I fredags kom
Frida och C-H till oss på middag och glögg. Vi drack även lite vin och spelade lite spel. Vi hade det super trevligt hela kvällen. Även om några av oss blev väldigt trötta på slutet. Inga namn nämnda.

Lördagen blev lugn. Jag och Gugge var hemma på dagen och bara donade på. Tog oss en sovmorgon och sedan var vi nog mest bara. Skönt det också. På eftermiddagen kom kusin förbi en sväng. Sedan åkte vi och handlade. Nu är äntligen kylskåpet fyllt igen. K och T kom på middag och vi kikade även på film och fick i oss lite chips. Vet dock inte hur vi lyckades eftersom alla var väldigt mätta efter middagen. Men tydligen finns det alltid lite extra plats för efterrätter och snacks. Filmen vi kikade på var I now pronunce you Chuck and Larry. Mycket bra film!!!

Igår söndag var det fotboll och Birsta som stod på schemat. Gugge tränade på förmiddagen, sedan klämde vi in ett besök i Birsta med K och sedan hade jag träning på kvällen. Ute i Birsta handlade vi lite julklappar och en del kläder till oss själva. :)

.Angel

Vi lär oss länka

Vi tar paus i spelandet och vindrickandet. Frida vill lära sig länka.

.Angel

Drömklänning

Nu har jag hittat min klänning som jag ska ha på nyår och eventuellt på Gugges julfest på jobbet. Den är så fin. Var och provade den på lunchen. Det roliga var att den är billigare på hemsidan än i butik. Mycket billigare också!

image97

Vad tycker ni? Är det inte en Angel-klänning så säg?!
.Angel

Fredag och snö

Äntligen fredag.
Är väldigt trött på mornarna när jag ska kliva upp. Gugge har fått gått upp själv nästan varje morgon och sedan tvinga upp mig då han går till jobbet. På så vis får jag sova en timma längre men jag får istället lite mer bråttomt. Kliver jag istället upp med Gugge, en timma tidigare, får jag en lugn stund på mig att göra mig iordning och sedan kunna gå i ett lugnt tempo till kontoret. Det är både och det där. Idag åkte jag buss med  Gugge till jobbet. Så jag var här runt åtta, det betyder att jag kan gå vid tre om jag vill.  :)

Snö har det kommit i natt också!! Härligt. Snön som jag efterlyste igår kom i natt i stället. Härligt!

Pratade med mamma igår. Hon var pratglad. VI pratade jul och julklappar. Kanske vi ska sluta med det till nästa år? Och i stället bara umgås och vara. Vet ju inte ens vad jag ska önska mig själv. Men men...

Kanske att jag har fått in en fot i arbetslivet också. Hoppas att det löser sig! Jag vill ju!!
.Angel

Vart är snön?

Det skulle ju snöa idag. Vart är snön?
Här i Sundsvall är det plusgrader och sol. Hm, inte direkt passande om det ska komma snö.

.Angel

Glädjebesked x2

Pratade med en gamal kompis idag via MSN. En mycket bra uppfinnig eftersom man kan kommunicera på enkla sätt men vänner som befinner sig flera mil ifrån mig. Det är bra teknik det. I alla fall så gav hon mig ett glatt besked. I maj ska hon bli mamma. Kan inte tänka mig en bättre mamma. Familjen kommer bli så fin så. Det var nära till tårar då hon berättade. Jag hoppas innerligt att vi hinner ses till jul. Jag saknar dig vännen! Och jag vill känna på bäbismagen!

Ett annat glädjebesked som jag fått idag är att Sverige ser ut att vara klara för EM. Just nu står det 2-1 till Sverige. Spanien leder med 1-0. Det ser ut att gå vägen. Jag vågar mig på att ropa hej!

Ska fortsätta se fotbollen på egen hand nu. Gugge har stuckit iväg på sen träning med sitt fotbollslag. Han kommer inte hem fören mitt i natten. :(
Jag tänker i alla fall hålla mig vaken.

.Angel

Lunch och träningsvärk

Idag åt jag lunch med kusin C. Det var mysigt.
Var ett tag sedan vi sågs. Tiden bara rinner iväg. Vi ska i alla fall försöka ta en lunch med jämna mellanrum.

Träningsvärken från gårdagens träning börjar infinna sig. Mest i armarna. Måste vara armhävningarna.

.Angel

Vinter på intåg

Det börjar närma sig nu. Snart bara en månad till julafton.
Det börjar bli kallare ute. Idag var det -7.3 då jag gick till jobbet. Igår var det nästan 0. Det konstiga var att det kändes skönare ute idag än igår. Knepigt!

Jag hoppas i alla fall att det kommer mer snö snart. Jag vill ha snö nu!

.Angel

Åter på kontoret

Back in business.
Nu har jag snart avverkat en halv dag på kontoret igen. Tiden bara rinner iväg. Jag har i alla fall börjat få ordning på mina teorier nu. Känns skönt.

Idag har jag sökt jobb. Igen. Hoppas på framgångar.

Ikväll blir det fotboll. Skönt att få springa lite. Skoj att träffa tjejerna igen och sparka boll.
Imorgon spelar Sverige. Jag tror på vinst. Jag måste tro på vinst. Annars blir det kanske inget EM för Sverige.

.Angel

Årets glögg

Julen börjar ju närma sig nu. Inga julklappar är inköpta ännu. Men så fort lönen kommer är det fixat i ett nafs. Vi har koll på alla klappar utom 3-4 stycken. Bra jobbat av oss tycker jag!

Idag var Gugge på systemet. Han ringde och sa att han hade tur. Han hade lyckats lägga vantarna på en samlar box med de senaste 5 årens glögg. Bra jobbat!! Vi passade även på att köpa årets. På fredag ska dessa smakas då vi bjudit hemm
Frida och C-H hem hit. Ska bli trevligt med lite glöggdrickande.

Imorgon kommer Sis hem från Finland. Undra hur VM gick för dem?! Ska försöka leta upp resultatet nu. Orkar inte vänta tills imorgon då hon ringer och berättar. Vill veta om jag ska säga grattis eller inte! :)

Imorgon är jag åter på kontoret. Skönt med några dagar hemma men det ska bli skönt att komma tillbaka också. Har fått en del gjort här hemma.

.Angel

Dålig uppdatering

Förlåt. Jag har varit hemma i två dagar nu. Ingen dator hemma som fungerar. Orkar inte sätta mig på kvällarna då Gugge är hemma. Då vill jag bara vara med honom.

Igår var vi på 30-års kalas. Mycket trevligt. Vi drack fördrink hemma hos födelsedagsbarnet K. Han fick en massa fina presenter. Sedan halkade vi oss vidare till restaurangen. Tandoori. Där åt vi tre-rätters allihopa, nästan. Efter en utsökt och trevlig middag drog vi vidare. Oscar. Mindre trevligt där. Eller stämningen var lite för mycket layback. Vi gick vidare. Olerys. Mer drag där. Dock hade de flesta kommit ur stämningen. Jag och Gugge gick hem i snöfallet sedan. Mycket mysigt!

Idag har vi sovit länge. Jag hörde inte ens klockan som ringde imorse. Ändå var det jag som hade stängt av den. :) Idag är det en lugn dag. Vi donar på här hemma bara. Ikväll ska vi träffa K och T. MIddag ute igen. BK denna gång. Sedan ska vi hem till dem och kika på fotboll. Sverige-Spanien. Jag tror det blir en jämn match. Hoppas att Sverige vinner i alla fall.

Ni får ursäkta om det inte blir några inlägg på någon dag. När jag är tillbaka på kontoret blir det ordning igen. Jag lovar.

För att hoppa till något helt annat. Hela familjen är i Finland just nu. Alla utom jag. Sis åkte dit i onsdags för att vara med på Cheerleding VM. Pappa for imorse med jobbet. Mamma for också imorse med jobbet. Tror de kommer åka samma båt. Bara jag som stannar kvar i Sverige. Roligt att alla är där samtidigt fast inte tillsammans.

.Angel

Tidig hemgång

Nu slänger jag in handduken. Min handledare har ju givit mig ledigt. Jag tänker dock inte ta ledigt helt. Jag går hem och jobbar istället. Onödigt att sitta på kontoret vid en dator då jag bara ska läsa massa böcker. Det kan jag ju göra bättre hemma.

Ska på hemvägen gå förbi skolans bibliotek för att hämta tre till böcker. Phu vad tungt det kommer bli på slutet. Men då har jag att göra i alla fall.

Ikväll kommer pappa och hämtar den gamla sängen i alla fall. Sedan ska jag städa och göra fint i lägenheten igen.
.Angel

Tisdagsträning

Andra fotbollsträningen igår.
Den gick mycket bättre än den förra veckan. Jag kände att jag hade mer att ge och att jag var med mer.

På söndag smäller det igen!
.Angel

Statistiken ökar sakta men säkert

Jag har en rutin då det gäller min blogg. Det första jag gör på morgonen då jag startat datorn här på kontoret är att kolla hur många som varit inne på bloggen redan innan jag hunnit skriva något nytt för dagen. Det brukar då ligga på 7-9 stycken. Undra vad de läser då?

Runt lunch brukar jag också kolla hur statistiken ser ut. Oftast så har det ökat med några fler läsare under dessa timmar. Det kan ligga på allt ifrån 10-25 läsare vid denna tidpunkt. Då har jag oftast hunnit skriva något nytt inlägg för dagen också.

På eftermiddagen eller kvällen (då jag kommit hem) brukar jag åter kolla hur det ser ut med besökare på min blogg. Allt som oftast ligger det då runt 48 stycken.

Nyfiken är jag ju så jag undrar vilka dessa 48 läsare är. För jag vet att jag inte har enstaka läsare som går in på min blogg via olika datorer. Erkänn nu!

Magen börjar kurra nu. Ska luncha med K snart. Mysigt att träffas igen. Annars blir det bara under träningarna. Nu hinner vi smida planer inför lördagen då vi ska umgås med karlarna också. Vi har bestämt middag ute i alla fall.
Det blir en lyxig helg nu till helgen. 30-års kalas på fredag. Då är det först mingel hemma och sedan middag ute på resturang som gäller. Och om vi ska ut och äta på lördag också innebär det middag på resturang två gånger på två dagar. Bra jobbat! Vi säger väl inte vart vi åt middag igår Gugge?! :)

På återhörande!
.Angel

Smått nervös

Ikväll är det fotbollsträning igen. Jag måste erkänna att jag är lite smått nervös även idag. Ska jag få samma grymma träningsvärk som förra veckan?

Jag längtar i alla fall till träningen. Det ska bli så skoj. Förra veckans träning var ju rolig om än jobbig. Jag hoppas denna blir likadan. Jag kan behöva lite styrka!

Återkommer väl senare så ni vet hur det gick på träningen.
.Angel

Måndags svammel

Tillbaka i Sundsvall. Tillbaka i vardagen.
Helgen i Gävle har varit helt kanon! E var så mysig och hade vuxit mycket. Han var glad och vi hade det roligt allihopa. Nu hoppas jag att det inte tar två månader igen innan vi ses. Det är alldeles för lång tid.

Igår kväll när vi kom hem la vi oss i vår underbara säng och läste tidningarna som vi missat i helgen. Det var mysigt. Efter det kom vi på att vi måsta flytta byrån som vi har haft i sovrummet. Den passade inte in med den nya sängen. Vi började röja ut alla saker vi hade i förrådet. Det var en hel del kan jag säga. Trixade. Slängde. Rensade. Städade. Vi fick bort en hel del från förrådet som nu snart är en färdig klädkammare. Steg för steg närmar vi oss. Resultatet blev kanon och det blir en chock varje gång man öppnar dörren dit in. Rent och snyggt är det där inne nu. Skönt!

På onsdag kommer pappa och hämtar sängen. Skönt att få ordning i vardagsrummet igen. Jag funderar på att börja städa i förråden nere i källaren senare i veckan. Kommer få jobba hemifrån en del nu när min handledare ska fara bort en vecka. Tror jag ska försöka hinna med sånt man prioriterar bort annars under de dagarna. Läsa hinner jag göra ändå.

Julen närmar sig. En lista har gjorts där vi ser vad som ska köpas till vem samt om det är köpt. Organiserat med andra ord. Vi ska inte vara ute i sista stund i år. Hoppas vi klarar av att hålla det.
Hur brukar ni lösa julklappsshoppingen?

.Angel

Prinsessan på ärten

image96 Bild: Mio.se

Inatt har jag sovit som en stock. Sängarna var helt underbara. När klockan ringde imorse ville varken jag eller Gugge kliva upp. Det är ett bra tecken. Det kan dock bli farligt då man ligger så skönt i sängen och inte vill kliva upp. Det är lätt att man försover sig. Inte bra.

Igår när vi skulle sätta ihop sängarna var vi inställda på att det skulle ta timmar. Vi blev glatt överraskade då det visade sig att man bara behövde haka i sidorna i varandra. Mycket lätt!!

Synd att vi inte ska sova i sängarna i helgen. Vi kommer nog längta hem till dem. Men om jag inte missminner mig så är det sköna sängar även i Gävle. Dock inte i våran klass men bättre än den vi hade tidigare i alla fall.
Appropå den gamla sängen. Den står just nu i vardagsrummet. Tvbänk. Säng. Soffbord. Soffa. Inte ett endaste mellanrum. Lite tajt. Tur att vi inte ska vara hemma. Har försökt lurat upp pappa till veckan så han kan med sig sängen. Jag hoppas han kan komma i början av veckan.

Tråkigt väder ute idag. Snö. Regn. Blött. Kommer bli halt om det fryser på. Torget kommer vara som en skridskobana ikväll. Se upp om ni ska ut och gå där!

.Angel

Wiho!

Igår fick jag ett glädjande telefonsamtal. Mio ringde. Resten kan ni nog räkna ut ...

Ikväll ska vi till grannarna och äta tårta.
Mia fyller år och vi ska självklart dit och fira henne. Hipp hipp hurra till henne idag!

Träningsvärken är värre idag. Det gör ont när jag sitter på en vanlig stol. Trapporna till kontoret idag var inte roliga. Det tog lite längre att ta sig två trappor upp. Jag hoppas det går över tills imorgon.

Imorgon far vi till Gävle. Som vi har längtat. Äntligen ska vi få mysa med Gugges systerson. Har fått en massa bilder på honom nu den senaste veckan och det gör ju att man längtar ännu mer. Kameran ska laddas för E ska få vara fotomodell i helgen. Han kommer troligtvis inte gilla "moster" när hon kommer med kameran sedan. Eller så kanske han lär sig nu och blir kameravan.

... i natt får vi sova i våra nya sängar. Wiho!
.Angel

Träningsvärk ...

... är det enda ordet som beskriver hur jag känner mig idag.

När jag nyser gör det ont i ryggen. Jag är stel i benen och trappor är inte roliga idag.

På något konstigt vis tycker jag det är ganska skönt. Träningsvärk är ett bevis på träning.
.Angel

Jag överlevde!

Hemma efter första fotbollsträningen på vääääldigt länge. Alla mina ben är hela. Jag kan stå upp.

Spännande att se hur jag mår imorgon.
Träningen var i alla fall skoj. Härligt att röra på sig igen. Detta kommer bli skoj.

Jag ser fram emot nästa träning.
.Angel

Nervös

Ikväll ska det ske. Det var 5-6 år sedan sist. Hur ska det gå? Kommer jag att orka? Kommer mina kroppsdelar att hålla? Har jag gjort ett rätt val?

Ikväll blir det första fotbollsträningen på väldigt länge. Wiho!
.Angel

Min isprinsessa!

Min syster är den bästa!

image95

Jag är stolt över henne. Läste artikeln i HT och mina tårar började rinna. Jag kan ju ta åt mig lite av detta eftersom det var jag som fick henne att börja. Hade inte jag åkt hade nog inte heller hon börjat.

.Angel

Plattan i mattan

Nu är jag tillbaka i Sundsvall efter en super helg i Örebro. Tack för att jag fick följa!

Tog tåget hem till Hudik i fredags. Väl där var det mat och Idol. Vi spelade även kort.
Sis gav upp för kärlekensskull. Jag och mamma fortsatte. Somnade tidigt eftersom att vi på lördag skulle åka vid sex, halv sju.

Dagarna i Örebro kan sammanfattas genom dessa ord: GPS. Skratt. Fotografering. Filmning. Konståkning. Mat. Glitter. Minibussåkning. Tårar.

Igår fick vi se ett utav Sis bästa åk. Jag är så himla glad att jag fick följa med och se detta. Hon är helt otrolig. Det syntes på henne att hon hade skoj och att hon åkte och gav allt. Sis är helt enkelt bäst när det gäller. Detta resulterade i en pallplats. Bronsmedaljen knep min allra bästa syrra. En pallplats på LM är ju inte helt fel!

Igår kändes det som att vi bara åkte och åkte. Hann landa i Hudik i en timma för mat sedan tog jag tåget hem till Sundsvall. Skönt att få komma hem till Gugge.

Idag är Gugge i Sthlm på kundbesök. Han åkte hemifrån halv sex imorse. Då var varken han eller jag pigg. Men jag fick ju i alla fall somna om. Idag blir det jobb som vanligt och sedan ska jag hem och pyssla på.

.Angel

Mot Hudik

Nu packar jag ihop och sätter mig på tåget. Mot Hudik!!
Imorgon far vi till Örebro. Antar att det blir tidig morgon.

Åter söndag!
.Angel

Är julen redan här?

Jullåtar på radio.
Julpynt i butiker.
Julklapps stressen närmar sig.

Är julen verkligen här snart??
Jag väntar gärna en månad till innan allt jippo drar igång.

.Angel

Fredagen är här!

Igår var det ljusparty hos grannen. Mycket ljus var det kan jag ju säga. Jag köpte teljus och votivljus i två olika dofter. Kommer just nu inte på vilka dofter det var. Den ena var i alla fall Snöbär. Mmmm... Kommer dofta gott hemma hos oss snart.

Efter ljuspartyt satt jag kvar med Mia, hennes syster L och mamma. Gugge och J som varit och bastat kom också upp en sväng. Vi satt och pratade och hade det bara mysigt.  L kom med en glad överraskning. Skoj att få en sådan överraskning.

Så var det fredag nu i alla fall.
Som jag längtat! Väskan är packad och klar. Den står här bredvid mig. Ska jobba till halv tre idag ungefär. Tåget går tre. Sedan är jag i Hudik. Ikväll blir det nog Idol och mys hemma med mor och syster. Imorgon bitti bär det av till Örebro. Har ingen koll på tider eller så. Jag bara hänger med. Skönt det också för en gångs skull. Helgen i Örebro kommer bli skoj. Konståkning. Jag hoppas att sis kan göra bra ifrån sig trots ryggsmärtor. Kanske lite massage av bästa storasyster kan göra underverk?!

Lunch med Gugge idag. Mysigt! Igår överraskade jag honom med middag. Fläskfilé i chilisås med ris. Mycket gott. Vi åt som bara den. Skoj att göra någon ny maträtt också. Dessutom lyckas på första försöket. Det är kul det.

Det luktar restaurang.

.Angel

:(

Vi hade ingen tur med oss. Sängarna fanns inte hos Mio ännu... Vi får vänta en vecka till. Tråkigt!

Ska jag behöva sova dåligt en vecka till?
.Angel

Är turen på vår sida?

Kan vara så att vi sovit i vår säng en sista gång nu i natt. Jag hoppas och hoppas för att det ska vara så. Har vi tur kommer svärfar ikväll och hjälper oss ta hem den nya sängen med madrasser och tillbehör. Jag hoppas och längtar. I natt sov jag inte alls bra. Kanske för att jag kände på mig att det var sista natten?

Ikväll ska jag hem till
grannen ljusparty. Ska bli skoj att se vad som finns. Tror inte jag kommer att köpa så mycket. Hon har dock berättat om några ljus som jag blivit intresserade av. Tror de var några smältljus med doft. Är dock inte säker. Vi får se vad jag kommer hem med.

Lördagen närmar sig. Jag ser framemot resan till Örebro. Eller kanske inte själva resandet. Mer att jag ser framemot helgen. Sammanhållningen. Konsåkningen. Umgänget. Jag tycker det ska bli riktigt skoj. Även om det är sis sista tävling. Jag är glad att jag besämde mig för att följa med. Hoppas hon är lika glad bara!

Min sammanställning i rapporten börjar bli klar. Wiho! Ska läsa igenom och fylla på om det behös. Sedan ska min handledare få ge sin dom. Jag håller dessutom min tidsplan. Ännu bättre!

.Angel

hits