Träning på morgonen

Var och simmade imorse innan jobbet. Riktigt härligt att kunna träna fast mitt knä inte tillåter mig till att göra det som jag är van att göra. Det kändes bra att få simma och kunna sträcka ut knät bättre.

Gårdagens fika hos grannarna bjöd på överraskning. En glad sådan. Skickar stora kramar till våra underbara
grannar!

.Angel

Torsdagkväll

Sitter och lyssnar på Winnerbäck. Längtar tills vi ska på hans spelning i Sundsvall. Ska bli riktigt skoj att få se honom live. Hoppas på att det blir fint väder så man kan sitta i gräset och mysa.

Ikväll ska vi hem till våra
grannar och umgås. Det var väldigt länge sedan vi sågs nu så det ska bli så mysigt så. De har varit i Thailand så jag skulle gissa att vi kommer sitta och kolla på alla kort. Jag och Gugge får passa på att drömma oss bort en stund. :) Våra grannar är nog de bästa man kan ha. Vi ses inte allt för ofta men när vi väl ses så är det som om tiden stått still. Dessutom har vi bara känt varandra i två och ett halvt år ungefär. Det känns som att vi alltid har kännt varandra. Precis så som det ska vara med goda vänner.

Ska snart ställa mig och ta reda på tvätten som jag tvättade igår. Som tur är var det inte så mycket som ska strykas så det borde gå relativt snabbt. Hoppas att jag är klar tills Gugge kommer hem.

Vi går i väntans tider och hoppas att Gugges morbror hör av sig snart. När man längtar efter något så går tiden mycket saktare. Varför?

.Angel

På begäran!

Min kära vän Frida har skällt på mig. Hon tycker jag måste uppdatera dagligen.

Vad skriver man då om man inte har något speciellt att berätta?!

Var in till stan på lunchen idag. fick mig en ordentlig promenad ute i det sköna vårvädret. Helt fantastiskt skönt ute. Om du har möjlighet, passa på att gå ut en sväng!

Näst sista dagen på arbetsveckan idag. Jag har hunnit med allt jag planerat för veckan nästan så imorgon ser ut att bli en lugn dag på jobbet. Om inte något oväntat dyker upp vill säga.

Hoppas på fint väder i helgen så att jag kan passa på att var ute lite. Ta någon promenad och bara mysa av vädret och ledigheten.

Åter till arbetet nu. Jag hoppas att jag gjort någon glad i alla fall med detta icke inspirerande inlägg.
.Angel

Så var vintern tillbaka?!

Då var det snö igen i Sundsvall. Eller man kanske inte kan kalla det snö men det är i alla fall vitt. Och blött. :(

Om en vecka far vi till Vemdalen. Det ska bli härligt att få vara lite ledig och umgås med nära och kära. Antar att det blir lite skidåkning men även en del pulka med lilla E kommer nog att stå på schemat också.

.Angel

Vila i flera veckor

Var till sjukgymnasten igår. Han klämde, vred, drog och böjde på mitt knä. Tydligen har mitt ena knä vridit sig så det är snett och blivit fyllt med en massa vätska.

Kontentan för mig blir att vila i 4 till 6 veckor. Styrketräning är okej om mitt knä klarar det. Jag kommer därför inte kunna spela värmecupen. :(

Det får bli promenader och simning för mig nu.
.Angel

Helgen som gått

Måndag igen. Ny vecka och nya tag som jag brukar säga. Det känns som att det blivit ett mantra för mig. Något som jag upprepar varje måndag. En bra eller dålig vana?

Helgen försvann i rasande fart. Trots att vi inte har någon TV så går tiden fort. Kan säga att man hinner med en massa andra bra saker när  man inte har något TV som tar upp all tid. Mycket bra!

Fredagen försvann snabbt med arbetsintervju, jobb, after work - eller firaröl som vi kallade det - på jobbet och  fotbollsmatch. Firarölen på jobbet var trevlig. Vi fick möjlighet att sitta i vårt otroligt fina fikarum som vi fått i ordning nu och umgås med varandra. Det bjöds på champagne, öl, vin och lite småplock. Efter några timmar tillsammans skingrades vi åt olika håll. Jag for med K ut till Timrå och NCC-hallen för att kika på när mitt kära fotbollslag spelade match. Eftersom mitt knä har bestämt sig för att krångla var jag tvungen att avstå. Kändes tråkigt att sitta på sidan då jag såg vilket fint spel alla på plan spelade. Jag ville ju också vara med. Matchen vann vi med 3-1. Hurra!

Lördagen började segt. Vi tog det lugnt på morgonen och sedan stack vi iväg åt olika håll. Gugge på match och jag ut till Birsta med
Frida. Vi strosade runt en stund och åt lunch. När klockan närmade sig två drog vi oss bort till Pashion där jag skulle få en gratissminkning. Resultatet blev kanon och jag var jätte nöjd. Dock kom jag inte på att få resultatet dokumenterat med kameran. Skäll på mig om ni vill. Lördagskvällen tillbringade jag och Gugge tillsammans med A och U hemma hos dem. Där bjöds det på mat, dryck och efterrätt. Vi satt och pratade och hade det trevligt. Vi glömde till och med bort att det var Melodifestivalen. När vi kom på det slog vi på TV:n ihopp om att få se snabbgenomgången. Icke, den missade vi. Vi lyckdes ändå få se den, troligtvis, bästa låten för kvällen. Björn Gustafsson sjöng sin hyllningssån till Carina Berg. Jag diggar Björn! Mer sånt till svenska folket! När kvällen började dra ihop sig och A satt och gäspade mitt emot oss drog vi oss hemöver. Jag och Gugge tog oss en härlig promenad hem i natten. Skön avslutning på dagen!

Söndagen började tidigt med lite städning och matlagning. Dagen som vi hade längtat till hela veckan var äntligen här! Gustafs syster med son skulle komma tillsammans med mina svärföräldrar (tillika Gugges föräldrar). När de kom bjöd vi på mat, Grekisk pyttipanna. Ni som ätit den vet hur gott det är! Jag behöver bara tänka på hur gott det är så blir jag hungrig och det vattnas i munnen. :) Vi hann självklart bli charmade av lilla E. Han kröp runt, spelade marakas, skrattade så han nästan kiknade när vi studsade boll, lekte tittut med oss och bara myste med oss. Tiden gick alldeles för fort och då de lämnade oss blev det tomt. Som tur är ska vi snart till Vemdalen och då ses vi igen. Jag längtar redan!

Igår kväll tog vi det mest lugnt. Det kändes skönt. Gugge jobbade lite och jag låg mest och latade mig. :)

Nu är det lunchdags. Magen kurrar för fullt.
.Angel

Äntligen fredag

Dagen började med anställningsintervju. Spännande.

Stora delar av min dag idag har jag tillbringat i fikarummet på jobbet. Som försvar kan jag då säga att jag inte bara suttit där för att fika. Jag har skruvat ihop en massa möbler. Vi håller nämligen på att inreda rummet med nya möbler.

Nu är det dags för after work med jobbet. Vi ska även fira lite. Skoj att vårt fina fikarum hunnit bli klart.

I helgen händer inte så mycket. Ikväll ska jag kika på match. Mitt lag spelar men jag tvingas stå på sidan av. Mitt knä säger ifrån men ska få kolla upp det på måndag hos en sjukgymnast. På lördag är det gratissminkning. Och antagligen melodifestivalen. På söndag kommer förhoppningsvis Gugges föräldrar, syster och son upp. Jag hoppas och håller tummarna!!

Trevlig helg!
.Angel

Givande samtal

Ringde nyss till Gugges syster och pratade. Fick även prata med lilla E på 7 månader. :)

Tänk vad snabbt tiden går. Sist jag träffade lilla E var då han var 4 månader. Då kunde man bära runt på honom hur man ville och hans sista framsteg då var att han hade lärt sig snurra från mage till rygg och tillbaka. Nu kryper han för fullt och försöker resa sig till stående. På 3 månader har det hänt mycket. Även en liten tand har kikat fram.

Eventuellt får vi träffa denna gullunge till helgen. Jag hoppas att allt går i lås och att vi får ses. Jag längtar ännu mer till helgen nu.
.Angel

Tidspress

Det är inte mycket tid över till bloggning just nu. När jag är hemma från jobbet känner jag just nu inte för att starta datorn och sätta mig och surfa runt. Det mesta av det hinner jag på jobbet ändå.

Att blogga ligger just nu inte högt på min prioriteringslista. Känns lite konstigt men jag finner ingen motivation just nu. Jag tänker dock inte sluta blogga för det. Ni får bara stå ut med att det blir tråkiga och inte så givande inlägg. Men vet vet, en dag släpper det och då är inspirationen tillbaka.

Just nu längtar jag tills på lördag i alla fall. Frida ringde i början av veckan och undrade om jag ville bli sminkad. Vem säger nej till det? Så på lördag ska jag ut till Birsta för att bli sminkad, gratis. Jag längtar. Som Gugge sa: Du är värd det!

Ska snart kila hem. Blir kort dag idag. Lika så imorgon.
.Angel

Helgen i korthet

Fredagkväll var lugn och skön. Gugge hade varit på spinning så han var rätt så trött då jag hämtade honom. Vi åt gott och kikade lite på TV. Hade en mys och slökväll.

På lördagen for vi ut till Birsta för att kika lite. Det blev en del inköp gjorda. :) På kvällen for vi hem till K & T för att äta och titta på Melodifestivalen. Jag och K somnade i varsin soffa efter omröstningen och en stunds film.

Söndagen var lugn på förmiddagen. Mamma och S kom upp och hämtade oss och vi får till Harmånger på kalas. Min moster fyllde år så det bjöds på smörgåstårta och tårta. Jag och Gugge fick även mat innan vi åkte tillbaka till Sundsvall med min kusin.

När vi kom hem började vi kika på film. En mycket bra film. Kommer dock inte på namnet nu men den var mycket sevärd. Inte en chans att jag somnade till den. Nu måste vi se tvåan också.

Idag har det varit jobb. Ska snart gå hem. En timme kvar ungefär.
.Angel

Sista arbetsdagen denna vecka

Fredag. Sista arbetsdagen på veckan.
Ikväll blir det en lugn kväll. Lite god mat, slappa i soffan och bara ha det mysigt.

Imorgon ska jag fika med mina tjejer, S och S. Härligt att vi är samlade igen, för en liten stund. Det ska i alla fall bli mysigt att ses. På kvällen är jag och Gugge bjudna till K & T för att kika på schlager. På söndag ska vi på kalas, min moster fyller år så det blir tårta då. :)

Dags för eftermiddagsfika nu.
.Angel

Alla hjärtans dag

14 februari. En dag som uppmärksammas stort. Är alla hjärtans dag egentligen något speciellt? Butikerna tjänar en massa extra pengar. Höjda priser på rosorna just idag. Allt går i rött och man ser hjärtan överallt.

Jag och Gugge har bestämmt att inte köpa något till varandra. Vi gör istället någonting tillsammans. Dock inte idag eftersom att Gugge har kickoff med jobbet. Vi funderar på att gå ut och äta imorgon istället. Det går minst lika bra då.

Till alla er där ute, kramar!
Vänner, familj, släktingar, läsare.

Personligen tycker jag att man ska visa uppskattning för sina nära och kära vilken dag det än är. För mig behövs det inte någon speciell dag. Vad tycker du?

Kul att statestiken är på väg upp igen. Är det måntro mitt dagsbloggande som ligger till grund för det?
.Angel

Fotboll och träningsvärk

Rubriken sammanfattar min kväll igår och min känsla idag, och antagligen imorgon. :)
Träningen igår var riktigt rolig. Trots att vi nötte vissa saker om och om igen. Men i slutändan ger det resultat. Efter träningen körde vi lite fys. Det känns i min mage idag. På ett sätt är det skönt, på ett annat jobbigt. När jag körde Gugge till jobbet imorse kände jag i magen då jag vred på ratten. :)

Imorgon ska jag vara ledig. Funderar på en tur ut till Birsta för att kika runt lite i lugn och ro. Kanske inte det roligaste att gå där ute för sig själv. Men vad gör man då alla andra jobbar eller är bortresta?

Åter till jobbet nu.
.Angel

Dags att ta sig i kragen

Jag lovade ju för någon vecka sedan att jag skulle göra minst en uppdatering per dag. Med facit i hand så inser jag att jag lovade för mycket.

Vi var på konferens med jobbet torsdag fredag förra veckan. Det var roligt och inspirerande. Vi började med att rida islandshäster. Det var hur kul som helst. Har aldrig ridit islandshästar förut med det var riktigt skoj! Kan säga att jag hade rejäl träningsvärk i axlar och rygg dagarna efteråt.

Helgen har varit lugn. Umgåtts med vänner och kusin, kollat på melodifestivalen, varit ute och gått och tränat. En skön och lugn helg!

Nu är det jobb fram till fredag och sedan är det helg igen. Vi åker till Hudik under lördagen någon gång. Ska gratta moster som fyller år i veckan på söndag.

Åter till jobbet.
.Angel

Islandshästar och utebad

Vädret är inte det bästa. Jag hade hoppats på att det skulle vara riktig vinter nu. Men icke. Istället är det snöblandatregn som faller från himmelen. Tråkigt!

Imorgon åker jag iväg på en liten tripp med jobbet. Vi ska planera verksamhetsåret. Innan vi sätter oss och slår ihop våra kloka huvuden ska vi rida islandshästar och bada lite utebad samt äta en god middag.

Jag hoppas vädret blir bättre imorgon än vad det varit idag.
.Angel

Hemma från Åre

Så har vi kommit hem från en otroligt rolig och trevlig helg i Åre. Är trött i både kropp och huvud.

Tågresan till Åre gick bra. Dock hamnade vi tillsammans med några högljuda sista biten (Östersund-Åre). De spelade musik som om de trodde att de var själva i tåget. Jobbigt. Tur att det bara var en timmes tur. Väl framme mötte vi upp M som kommit med samma tåg. Vi fick skjuts upp till stugan och kunde packa in oss i väntan på de andra. När vi var alla samlade i stugan och vi hade hunnit hälsat på varandra och intagit den första ölen var det dags att utse sängplatser till alla. Det blev lottning. Jag och Gugge förlorade och hamnade i bäddsoffan i vardagsrummet/köket. Dock överlevde vi i alla fall och nästa år slipper vi den platsen! :)

Kvällen gick snabbt och vi åt middag, umgicks och hade det trevligt. Vi spelade även lite spel. Kvinna mot man och den kampen förlorade vi tjejer. Jag vet inte hur det gick till med killarna lyckades få ett kort där de kunde gå raka vägen till mål och vi fick ett kort där vi måsta  gå tillbaka till start. Illa!

Fredagen bjöd på skidåkning. Vi var i backen vid öppning och gjorde några åk. Åt en utsökt lunch i backen och sedan drog vi tjejer iväg på Spa. Det var riktigt härligt. Jag satt i bubbelpoolen och simmade i nästan två och en halv timma. Hur härligt som helst men jag såg sedan ut som ett russin. Avslutade mitt spa:ande med en massage. Det var behövligt och det kändes att kroppen hade jobbat. Killarna var kvar i stugan och bastade och ansvarade för maten. På kvällen spelade vi ännu mer spel och hade det mysigt.

Lördagen bjöd inte på så bra väder men vi åkte iväg till backarna ändå. När vi kom fram var det mesta stängt så vi fick nöja oss med de två liftar som var öppna. Åkte upp en sväng och usch vad hemskt det var. Mycket folk, is och snöhögar om vartannat. När vi kom ner delade vi upp oss och fem av oss åkte tillbaka och åkte i området vi bodde, Björnen. Hälften stannade kvar och åkte. Vi som åkte tillbaka till Björnen hade det kanon. Dock blåste det en hel del där också men inte lika mycket. Vi åkte i mycket bra backar. Åt god lunch i stugan och fortsatte sedan att åka ännu mer skidor. Tog oss tillbaka till stugan lagomt då backarna stängde. Då tog vi igen oss lite och sedan var det dags för bastu. Vi hade hyrt en bastu eftersom att den vi hade i stugan rymde 3 pers. Inte så bra i en stuga som rymmer 10 pers. Vi hade det härligt i bastun och gjorde sedan oss i ordning för kvällen. Vi hade bokat bord på Lilla Tyrolen, en resturang mitt i backen. Vi fick hämtning nere i stugan och fick åka vårs livstur. :) Åt en utsökt middag och hade det väldigt trevligt. Alla såg nöjda ut när vi avslutade vår middag. Jag höll ett litet tal eftersom att det tydligen är tradition i Vänersborg. A, T och D hade tagit med sig traditionen med att den yngsta håller tal vid varje offentlig måltid. Eftersom att denna måltid var den sista tog jag det seriöst och gjorde ett tal på rim. Det uppskattades så det var roligt! :) För att ta oss ner till stugan igen fick vi låna stjärtlappar och vi åke ner för en av slalombackarna. Kanon roligt! Det gick riktigt fort och man såg inte mycket. Kul hade vi i alla fall. Inga större skador, bara en fläskläpp och några blåmärken. När vi tagit oss ner var vi några som ville åka mer så vi hämtade skidglasögon och gjorde några åk i barnbacken. Super skoj!

Idag var vi trötta och sega. Frukosten var utdragen och vi åt alla i omgångar. Inte som tidigare dagar. Alla ville dra ut på sovmorgonen. Vi städade ur stugan, hade kramkalas och packade in oss i bilarna. Jag och Gugge fick skjuts ner till stationen. Tågresan hem gick bra. Sov halva tiden.

Denna helg har varit super. Alla som har varit med har känts som gamla vänner. Trots att jag inte träffat många av dem tidigare. Tack till er alla; Gugge, M, A, L, M, D, B, M och T. Detta gör vi till en repris och jag hoppas att vi ses i skärgården i sommar!

Dags att packa upp väskorna nu.
.Angel

hits