Produktiv eftermiddag

Nu har min förkylning äntligen börjat släppa. Vet egentligen inte om jag ska kalla det förkylning. Hosta är vad jag har haft i över en vecka. Idag har det varit mycket bättre och jag tror faktiskt att det är på väg att bli bra. Ta i trä...
Idag har jag varit produktiv.
Först bokade jag klipptid. På torsdag morgon ska jag äntligen få klippa till håret. Ska bli riktigt härligt. Vet dock inte vad jag ska göra med håret. Tips mottages gärna!
Efter bokningen var jag iväg och skaffade träningskort på Ego igen. Äntligen! Slut på att vara soffpotatis nu. Yoga, Afro Power Dance, Core och spinning blir det nu.
Nu kan man ju tro att jag var klar där. Icke! Var sedan till optikern och bokade tid för synundersökning. Måste verkligen kolla upp synen. Har börjat få ont i huvudet på eftermiddagarna nu. Sitter troligtvis för mycket vid datorn, men svårt att inte sitta där så mycket heller då jag har ett sådant jobb. I morgon eftermiddag vet jag om jag måste ha glasögon eller inte. Skönt att få reda på det i alla fall.
Ikväll har vi haft styrelsemöte här hemma. Både jag och Gustaf sitter i styrelsen för Söders BK, Gustafs fotbollsklubb. Riktigt roligt faktiskt och det ska bli spännande att få gå och se lite fotboll i sommar! Längtar faktiskt! Tur att de har några träningsmatcher framöver! :)
På söndag ska jag gå och se Boddy Holly med mamma och syster. Det är min 25 års present så det ska bli riktigt skoj! SKa bli mysigt att träffa dem också, var alldeles för längesedan sist.
.Angel

Kommentarer:
Postat av: reflective essays

You should think about better present than this. I hope next time you will think befor buying.


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits