Snön fortsätter att komma

Gick en promenad till jobbet idag. Det snöade hela tiden. Riktigt mysigt faktiskt.

Sitter nu med en värmande kopp te och kollar igenom mailen innan det är dags för telefonmöte.

Känner mig förkyld och seg. Hoppas det går över!

.Angel


Vintern är på väg!

Igår kom första snön. Den ligger kvar fortfarande! :)

Igår var jag på ljusparty. Köpte lite ljus. Mysigt att ha fina ljus som luktar gott.

Idag åkte Gugge till Köpenhamn. Kommer hem på lördag. Undra vad jag ska hitta på alldeles själv tills dess?

Kräftskiva på jobbet idag. Vi vrider på traditionerna och har julfest i påsk istället. :)

Vårt mailsystem ligger just nu nere. Inte bra då man är beroende av det.

.Angel

Mitt i veckan

Så var det onsdag. Dagarna går fort.
Idag var det nästan kallare än igår. Tjocka vinterjackan åkte på och det var behövligt.

Känns skönt att vinterdäcken är på sedan någon vecka tillbaka. Igår när jag åkte hem från jobbet var det riktigt halt. Likaså imorse.

En vecka återstår innan det är inlämning för Venture Cup. Jag jobbar just nu stenhårt på att få in bidrag i Västernorrland. Går du en sväng på Mittuniversitetet idag lär du inte missa att det börjar dra ihop sig.

Ikväll ska jag iväg på ljusparty. Skoj. Börjar bli tomt i ljusförrådet. Ska även bli skoj att träffa alla härliga tjejer som ska dit. Tack
Mia för att jag får följa!

.Angel

Kall tisdag i Sundsvall

Imorse då jag slog upp ögonen var det kallt ute. Jag riktigt såg hur minusgraderna vandrade där ute.

Jag är trött, sliten och slut i kroppen. En kväll framför TV under täcket skulle inte vara helt fel.

Igår blev vi av med lägenheten. Skönt att bara ha en lägenhet igen. Vi är nu några lån fattigare och en och annan krona rikare. Det glädjs vi åt i vinterkylan.

En kopp te skulle sitta fint nu.
.Angel

Helgen är över och måndagen är här

Ja, så försvann även denna helg lika fort som alla andra. Jag hann knappt reagera över att det var helg.
Har heller inte uppdaterat sedan i torsdags. Då jag satt kvar på jobbet till sju.

I fredags efter jobbet tog jag med mig en kompis hem. Kära S var uppe från Stockholm och hade ingenstans att sova så hon fick bo hos oss. VI hann mest bara hem och drack lite te. Sedan skulle jag iväg på lagfest. Lagfesten var skoj. Vi åt en massa tacos, lekte en massa lekar och skrattade en massa. Kanon rolig kväll tillsammans med ett gäng härliga tjejer och ledare. Kanon skoj helt enkelt!

På lördagen var jag och Gugge ut till Birsta och shoppade lite. Köpte bara saker vi skulle ha. Bra gjort av oss. Det enda som var oplanerat som följde med hem var Sex and the City filmen. Den var välkommen ändå! :)
På kvällen åt vi gott och sedan åkte Gugge iväg hem till T. Jag och S gjorde oss iordning och sedan kom C&S. Vi påbörjade förfesten med Singstar. Vi liftade in till stan och var på en till förfest innan vi till slut hamnade på Oscar. Där var det mycket folk men inte så många kändisar. Vi var ute och dansade tills klockan var tre. Då var ju klockan egentligen två eftersom man ställde om klockan. Vi tog en taxi genom Drive In:en och sedan hem till K och T där vi åt tillsammans med grabbarna.

På söndagen var vi sega. Sedan piggnade vi på oss lite. Gugge spelade mest tv-spel. Jag och S hängde mest omkring bara. Skjutsade sedan S hem till en kompis där hon ska sova de resterande dagarna i Sundsvall. Jag var förbi gammel lägenheten en sista gång. Sorgligt men skönt.

På kvällen kom våra gamla grannar förbi. Vi åt BiteLine pizza och myste med lilla Hugo. Vi spelade också en massa GuitarrHero. Skoj! Hugo hade växt en massa och var en stor kille nu.

Ikväll ska vi få en massa kanaler. Kanske hinner vi se Giffarna mot Norrköping från soffan. Jag hoppas! :)

.Angel

Kvar på jobbet

Det blev en lång arbetsdag idag. Sitter ännu kvar på kontoret.

Efter att jag kom tillbaka från föreläsningen som jag anordnat kände jag att det var så mycket som skulle fixas innan veckan är slut. Därför valde jag att stanna kvar nu och göra undan en massa saker. Då kan jag imorgon gå hem tidigare. :)
Passar bra idag att sitta kvar också. Gugge är och tränar så jag hämtar honom på väg hem sedan.

Imorgon får vi besök av min vän S. Hon ska sova hos oss i helgen. Trevligt med lite besök!
Imorgon är det även lagfest. Ska bli skoj, även om jag inte har koll på något.

.Angel

Torsdag, en dag kvar till helg

Gugge kom hem igår. Jag blev mycket glad. Det blev kramkalas och sedan satt vi i soffan hela kvällen och kollade på Tv tillsammans. Kärlek!
Första programmet var Bonde söker fru. Skoj att en kille från Hudik är med. Gammal klasskompis till Gugge. Sen såg vi på Plus med Sverker. Efter det somnade jag... När jag vaknade var det Sopranos som jag lyckades se slutet på.

Ikväll blir vi bara hemma. Städa och plocka tänkte jag att vi skulle göra.
Imorgon är det lagfest. Ska bli skoj att umgås med tjejerna utanför planen också. Vi ska tydligen knäppa lagfoto, så det gäller att komma ihåg dressen.
Imorgon får vi också nattbesök av min kära vän S. Skoj att få visa henne vårt nya hem.

Nu är det lite mer jobb. Sedan lunch. Efter lunch har jag ordnat utbildning och workshop. Jag ska mest vara med som hjälpreda och se till så att allt flyter på. Prata, det gör Direktör L.

.Angel

Sol i Sundsvall

Idag är en bra dag. Det känns som så i alla fall. Solen lyser och det är ett bra tecken.

Ikväll kommer Gugge hem. Det har varit tomt hemma utan honom. Nu får jag ha honom hemma en vecka innan han åker till Köpenhamn nästa vecka.

Igår städade jag ur gamla lägenheten. Kändes konstigt att vara där nu. Inga möbler. Knappt några lampor. Inget som kändes som hemma. Vi bor inte där längre. Utan hemma för oss är nu Mårtensro. Det känns skönt!

Jag köpte vinterskor i måndags föresten. :)
Nu är jag verkligen förberedd för vintern. Vinterdäck förra veckan. Vinterskor denna vecka. När kommer snön?

.Angel

Extra dag

Denna vecka skulle jag nog behöva en extra dag på jobbet. Hur ska jag lösa det?
En kollega till mig erbjöd sig att dela med sig av en av hennes dagar. Undra hur vi löser det rent praktiskt.

Ikväll ska jag städa i gamla lägenheten. Hoppas på att bli klar med det ikväll så är det gjort sedan.

Ska snart iväg till Timrå på möte.
.Angel

GIF Sundsvall

Förlust igår.
Superettan nästa år?

Det var kyligt under första halvlek. Trots långkalsonger, dubbla vantar, mössa, vinterjacka och filt.
I början på andra halvlek var jag riktigt varm. Tack för 2 snygga mål!
Kylan återkom i slutet av matchen.

.Angel

Ny vecka startar idag

Så var det måndag igen. Ständigt dessa måndagar. Tycker att jag varje gång postar ett inlägg skriver att det är måndag. Hur kan det komma sig?

Helgen har varit kanon. I fredags var det after work tillsammans med ett gäng glada vänner. Jag och Gugge var hemma halv tolv ungefär.
I lördags plockade vi och donade hemma. Sedan kom Kapten K med flickvän förbi. Vi tog en promenad runt Sidsjön i det härliga vädret och sedan gick vi förbi affären på väg hem. Handlade lite mat och fika. Väl hemma igen fikade vi och kikade på TV. På kvällen var jag och Gugge bara hemma.
Igår åkte vi ner till Hudik och firade svärmor som fyllt år. Vi bjöds på mat med efterrätt och tårta. Mätta blev vi! Det blev en snabbvisit men det var skoj att få komma ner en sväng.

Imorse åkte Gugge till Stockholm. Vi var uppe före tuppen. Klockan ringde 05.10. Vinkade iväg Gugge i taxin vid 05.40. Sedan somnade jag om och var sedan pigg som en nötkärna då jag vaknade igen. Härligt!

Ikväll blir det fotboll. Giffarna-Gävle. Jag hejjar på hemmalaget och hoppas på en vinst för dem. Det var längesedan jag var och såg en match nu och kanske vänder det nu?

.Angel

Lördag, pysseldag

After worken igår var trevlig. Vi åt, drack och hade det trevligt. Vi blev 9 stycken totalt. Skoj! Jag och Gugge gick hem sedan. Det tog 35 minuter. Härligt! 

Idag pysslar och donar vi på hemma. Har precis sorterat lite i förrådet och har nu tre lådor uppe i lägenheten som vi ska gå igenom. Slänga eller spara?

En promenad i det sköna vädret tänkte vi också försöka oss på. Skönt att komma ut och röra på sig.

Vad gör ni i helgen?
.Angel

Fredagen är här

Nu vankas det snart After Work med goda vänner. Något som jag har sett fram emot under hela veckan. Ska bli skoj. Bara vi hittar någonstans att slå oss ner på. Antar att det finns några idéer i alla fall.

Imorgon blir vi hemma. Vi tänkte dona på hemma. Skönt. Trivs så himla bra i vår lägenhet så man vill knappt lämna den på morgonen för att gå på jobbet. Vi får bjuda hem alla till oss då vi ska träffas i stället. Dock måste vi till den gamla lägenheten för att städa. Kanske ett mission för morgondagen? I alla fall en start på städningen.

På söndag åker vi ner till Hudik en snabbis. Ska fira svärmor som fyllde år igår. Vi tar en dagsutflykt och hälsar på i Hudik.

På måndag åker Gugge till Stockholm. Han kommer hem först på onsdagkväll. Jag blir hemma själv. Tråkigt att vara alldeles själv i lägenheten. Kommer kännas tomt med tre rum för mig själv. Jag får bita ihop och klara det.

Nu ska jag packa ihop och börja ladda för after work. Vi går tillsammans i samlad trupp från jobbet. Vi som sitter här i alla fall. Resten möter vi upp på stan. Under den flygande draken.

Ha en bra helg! Njut av hösten.
.Angel

Vinterförberedelser

Nu kan vintern komma om den vill. Vi är redo.

Vinterdäcken åkte på idag. Snabbt, enkelt, smidigt och billigt. 100 kr var det absolut värt!

Låt snön komma!
.Angel

COLDPLAY - Viva la vida



Lyssnar på radion. Då spelar dom en av de bästa låtarna som finns just nu. Jag kan inte annat än längta tillbaka till torsdagen den 18 september.

Jag får fortfarande ståhud på armarna när jag hör deras låtar.
.Angel

Onsdag, torsdag, fredag

Igår var vi och besökte Frida, C-H och Arvid. Äntligen fick vi se hur de bor. Vi fick också mysa lite med Arvid. Han var riktigt stor för sin ålder. Han hängde med och blev riktigt glad över våran lilla present. Han var riktigt mysig.

Idag regnar det ute. Känns som ett jojoväder nu. Ena dagen sol och fint, andra dagen regn och tredje dagen minusgrader. Appropå minusgrader, det är dags att sätta på vinterdäck på bilen. Våra planer är att fixa det imorgon.

Imorgon ska vi också på After Work. Ska bli skoj att träffa en massa härliga människor och sitta och snacka bort några timmar. Var länge sedan nu.

Snart är det lunch. Undra vad det blir idag? Kan bli så att jag får äta själv idag, då nästan alla på kontoret är ute idag.
.Angel

Onsdag - mitt i veckan

Igår kom sis med J upp. Vi snabb hängde i vår lägenhet. Sedan blev vi alla för hungriga så vi åkte till Bite Line och tog oss en varsin tacobuffé. Riktigt gott!
Skoj att hinna träffa sis och J innan de åker iväg till utlandet på fredag.

Ikväll åker vi och hälsar på Frida, C-H och lilla Arvid. Ska bli skoj att äntligen få se hur de bor. Skäms att vi inte varit där tidigare... Skoj också att få träffa lilla Arvid för första gången. Och det ska självklart bli skoj att umgås med Frida och C-H lite. Det var alldeles för länge sedan sist!

På fredag är det after work att se fram emot. Skoj att hänga med gänget igen. Hoppas att alla kan och att vi hittar något bra ställe att hänga på. :)

Ska snart iväg och prata för ett gäng studenter. Skoj! Jag hoppas på många bidrag och de hoppas nog på att få en hel del information. Bra utbyte.
.Angel

Försöker hinna med allt

Har hamnat i en period då man vill mer än vad man kan.

Jag vill hinna träffa alla underbara vänner som finns i min omgivning. Jag vill hinna bara vara hemma och inte göra någonting. Jag vill hinna umgås med Gugge. Jag vill hinna träffa familjen mer. Jag vill hinna åka till Hudik och hälsa på. Jag vill hinna gå på stan och bara njuta. jag vill hinna åka ner till Gävle och träffa Gugges syster med familj. Jag vill hinna... Jag vill hinna allt.

Tiden räcker inte till just nu. Jag vill mer än jag hinner. Tyvärr. Bara att acceptera och försöka hinna med så mycket så att man fortfarande mår bra.

Jag ska försöka hinna med allt och alla. Det kommer dock att ta lite tid. Men någon gång ska jag hinna.
.Angel

Kvälls besök

Idag lyser solen. Man blir glad bara man kollar ut. Känns som en bra dag.

Första kommentaren på jobbet idag: Vad fin klädd du är idag!
Andra kommentaren på jobbet idag: Vad less du ser ut att vara!
Summa summarum: Kan man både vara fint klädd samtidigt som man ser riktigt less ut? Borde inte den fina klädseln ta ut det dåliga humöret? Var jag verkligen less?

Ikväll får vi besök.
Sis och J kommer upp en sväng. Skoj att de ringer och vill hälsa på! Då blir man glad. Besök gillar vi!

Imorgon ska vi hälsa på Frida med familj. Äntligen får vi träffa lilla Arvid. Som vi längtat!

Åter till jobbet.
.Angel

Helgen över, åter måndag

Helgen är över och det är åter måndag. Vart tar dagarna vägen? Eller, vart tar helgerna vägen?

I helgen har vi mest tagit det lugnt hemmavid.
I fredags var Gugge på After Work med delar av jobbet. Jag myste på hemma i stället. Kvalitetstid för mig själv kallas det tror jag.
I lördags pysslade vi på hemma. Gjorde mest ingenting utan bara var. Härligt att bara ta det lugnt och ta dagen som den kommer.
I går, söndag, pysslade vi också på. Städade, plockade och hade oss. Fick besök av K också. Han och Gugge lekte med sina datorer och jag kikade på TV. Mer kvalitetstid för mig själv. :)

Igår började jag städa i ett av våra förråd. Tanken är att vi ska få ordning och mer koll på vad vi har i varje låda etc. När vi bodde i den andra lägenheten tyckte jag vi hade väldigt många kartonger. Igår när jag kollade i vårt nya förråd tyckte jag inte alls vi hade så många. Undra om några försvann iflytten?!

I veckan händer inte mycket speciellt. Jobb. Träning. Kanske ett och annat besök. After work på fredag.

Vi försöker styra upp planer för en inflyttningsfest. Det går sådär. Kanske det kommer ske nästa år?! :)
.Angel

Mot ytterligare en helg

Så var det fredag. Igen. Helgerna kommer snabbt.

Denna helg har vi inte planerat allt för mycket. Egentligen ingenting. Skönt faktiskt. Nu kan vi göra det som faller oss in.

Snart är det fredagsfika. Sedan funderar jag på att åka hem. Det är ju trots allt fredag.

.Angel

Cykla i minusgrader

Idag tog jag cykeln till jobbet. Jag trotsade minusgraderna och susade ner för backen. Tror dock det blev några extra minusgrader på grund av vinddraget. Men det är sånt man får ta. Mössa och vantar var på. Likaså en extra fleecetröja. Imorgon kanske det blir ett par överdragsbyxor också. I alla fall om det är minusgrader.

Igår lunchade jag med
Sis och J. Med var också kompis S och S. Vi hade det trevligt!

Ikväll får vi besök av kompis A. Hon är solo ikväll så hon ville hitta på något. Då dricker vi te och snackar skit. Var längesedan vi sågs nu också så det finns nog en del att snacka om.

Idag publicerades ett av mina pressmeddelanden. Alltid lika skoj att läsa det man själv har skrivit i tidningen. :)

Nu är det dags att affischera.
.Angel

Äntligen fredag!

Nu är helgen snart här. Endast några timmar återstår.
På jobbet blir vi idag bjudna på smörgåstårta. Det är en härlig avslutning på arbetsveckan.

Ikväll umgås vi med mamma och Sven. Imorgon kikar morbror S förbi en snabbis.

Igår hade vi en persieninstallatör hos oss. Han tog mått på fönstren för att han sedan ska kunna sätta in persiner i vårt sovrum samt extra rum. Han trodde på en veckas leverens och sedan installation. Idag ringde han och sa att han gärna kommer i eftermiddag och sätter in dem. Det kallar jag snabb leverans!

Nu går vi mot helg. Vad händer hos er?
.Angel

Välkommen till världen lilla Arvid!

I natt tittade han ut, Frida och C-Hs lilla pojk. Som de väntat och längtat! Nu är han äntligen här och jag ser fram emot då vi får träffa det lilla underverket! Stora kramar till er tre!

Igår hade vi besök av våra ex grannar. Eller det var egentligen mamma och lilla Hugo. Pappan hann inte med utan han fick vara och fiska i stället. Vi fikade och mös på. Hugo har gjort stora framsteg sedan sist och han har vuxit på sig en hel del också.

Hugo verkade trivas i Gugges armar för när han låg där så pratade de med varandra och verkade ha det riktigt mysigt. :)
Hoppas vi snart kan ses igen! Vi vill inte missa allt för mycket nu när Hugo växer och blir större!

Nu är det dags för jobb.
Ikväll kommer mamma och Sven. De ska köpa duschkabin och kommer in till oss på middag och för att se hur vi fått det. Skoj med lite besök.

.Angel

Fin besök

Idag får vi besök. I vår nya lägenhet.

Lilla Hugo kommer och hälsar på med sin mamma och pappa. Ska bli mysigt!

Han har nog växt en del sedan sist. Hoppas också att han är mer vaken denna gång. Även om det var mysigt då han sov i mina armar. :)

.Angel

Höstväder på riktigt

Idag är det höst. På riktigt. Det vräker ner regn och man blåser nästan bort så fort man visar foten utanför dörren.

Trots detta väder cyklade jag till jobbet idag.
Hade tänkt att ta en promenad. Dels för att se hur lång tid det tar men också för att få mig ett litet träningspass på morgonen. Dock spöregnade det då vi vaknade och sedan blåste det som bara den. Brevlådorna flög som fåglar utanför våra hus där hemma...

Tog cykeln i alla fall. Det gick på 8 minuter hemmifrån och till jobbet. Hoppas det går lika fort hem! ;)

Idag ska vi iväg på kvällsaktivitet med jobbet. Vi ska laga mat tillsammans och ha skoj. Trevligt.

Nu är det lunch. Min matlåda står hemma i hallen. I fel väska...
.Angel

hits