Helgen är här, sommaren likaså?

Fredag. Tyckte nyss att det var måndag och vi bokade vår efterlängtade resa. Men icke. Dagarna går och sommaren kommer bara närmare och närmare.

Det har nu varit soligt och varmt i någon dag. Man blir snabbt bortskämd. Vi har ätit lunch ute två dagar i rad. Härligt att kunna få friskluft samtidigt som man äter. Dock kallnar maten snabbt men det får man ta. Vad är en lunch ute mot för varm mat? Eller hur det nu blir... :)

Hoppas helgen blir lika fin och varm. Imorgon ska vi grilla med U och A. VI hoppas på fint väder. Kanske man kan sitta ute och äta. Vore inte helt fel.

Appropå några frågor och kommentarer angående vår resa. Vi hittade den via Ticket och den resebyrå vi åker med heter Air Tours. Kolla in deras hemsida för mer information.

.Angel

Välkommen till världen!

Fick ett fint litet MMS imorse.
Jessica och hennes H har äntligen fått en liten bäbis. En söt liten flicka.

Nu är det jag som ska ta mig ner till Stockholm eller de som får ta sig upp till Hälsingland så kan vi mötas där.
Jag är så glad för deras skull! Äntligen slipper du magen Jessica! :P

.Angel

Äntligen så är vi på väg!

Så var det gjort. Äntligen har vi kommit till skott. 

Den 16 augusti åker vi hit: 



Egen villa med pool. Thassos i Grekland. En liten ö längst upp vid Bulgarien. Den enda ön som har sandstrand längst hela kusten runt. Det kan nog inte bli bättre. Jag och Gugge tillsammans med K och T. Vi längtar.

.Angel

Åter måndag

Det känns som om jag på något konstigt vis bara skiver på måndagar. Hur kommer det sig?

Helgen har sprungit på i ett fasligt tempo. Denna helg känns som om den har varit väldigt lång. Detta på grund av att jag var på Communicare torsdag och fredag och då inte på kontoret. Detta förlängde min helg med två dagar. I alla fall i tanken.

I helgen har jag tvättat, fått besök av pappa, farbror och faster, sovit, kollat på TV/film, ätit gott, umgåtts med goda vänner, försökt boka utlandsresa, kollat på Eurovision, varit på picknick, hälsat på goda vänner.

Helgen har varit kanon! Bra väder igår och vi njöt då vi var på vår picknick i solen! Riktigt härligt att sitta vid havet och bara njuta av god mat, trevligt sällskap och havsdoften i luften. Kan det bli bättre?

Nu är det ny vecka och nya tag som gäller. Vad innehåller denna vecka?
Jobb, en del möten, fotbollsträning (?!!), städning...

Nu är det lunch. Jag har den godaste matlådan man kan ha. Grekisk pyttipanna!
.Angel

Atjo, prosit

Pollen i luften. På riktigt.

Här utanför mitt fönster har det klippts gräs idag. Det började redan imorse då jag kom till jobbet. Jag började med att nysa innan jag kom fram till dörren. Sedan har det fortsatt under dagen.

Ögonen känns tunga också.

Jag som skulle träna fotboll idag...
.Angel

Jag lever men har fullt upp

Helgen rasslade till och nu är det tisdag. Det var skönt att få vara hemma i Hudik i helgen. Vi hann träffa och umgås med alla som vi hade planerat in. Plus att vi hann träffa några fler. Det var positivt.

När vi kom i fredags åt vi med svärföräldrarna. Vi grillade men satt inne och åt för det var kallt ute. Vi satt uppe och pratade hela kvällen men slocknade ändå rätt så tidigt.
På lördagen tog vi oss hem till mor och syster. Därifrån tog vi oss ner på stan där vi gick en runda och avslutade det hela med en macka på Jambo. Ett måste i Hudik. Lördag och allt. :) Efter stadsturen tog vi oss åter hem till mor och syster. Där slappade vi en stund innan vi började med maten. Sis var ut och grillade i snön. :) Jag fick ta hand om potatisen. Hela familjen från Lingarö kom, plus att mamma varit och hämtat kusin L. Vi var 10 stycken som åt middag och vi blev alla mätta och belåtna. God efterrätt fick vi också. Vi avslutade hela kvällen med att kika på film.
På söndagen tog vi det lugn på förmiddagen och sedan åkte vi mot Delsbo för lunchbuffé med svärföräldrarna. Därifrån åkte vi sedan till Bergsjö och hälsade på farmor och pappa som var där.

Igår var vi och kikade på lägenhet. Det lutar mer åt ett håll nu, men vi får se.

Idag är jag trött och seg. Tror pollen har börjat sätta sig på mig nu. Jag är yr, har ont i huvudet och känner mig allmänt seg. Jag jobbar dock på så vi får se hur det urartar sig.
.Angel

Lunchträning

Idag på lunchen var jag iväg och tränade på gymmet. Jag sprang 10 min på band och sedan körde jag styrka. Ben och mage plus lite armar. Jag missade ju träningen igår så jag körde lite själv idag i stället.

Ikväll ska jag iväg och hejja på tjejerna. De ska vinna mot Kovland! Hejja hejja!

Imorgon far vi till Hudik. Jag längtar. Det var över 2 månader sedan vi var hemma sist. Den gången var vi heller inte hemma så länge så det ska bli härligt. Dessutom är det första gången vi åker hem med bil. Egen bil! :)

Åter till jobb. Jag ska iväg på möte om 10 min. Uppföljningsmöte av SAAM.
.Angel

Mitt i veckan

Halva veckan har snart gått. Även fast jag längtar till helgen går veckan fort. Annars brukar det ju vara så att det går sakta då man längtar till något. Inte denna gång och det är jag glad för.

Arbetsveckan är lugn. På fredag ska vi ha bolagsstämma och jag ska sitta med och lyssna. Har fått i uppgift att fixa lite praktiska saker innan. Blommor och tackkort bland annat.

Igår var det andra matchen för Gugge och Steria United på korpen. De vann även denna match så nu har de vunnit 2 av 2. Bra facit! En av motståndarna utsåg till och med Steria United till serievinnare. Hur bra är inte det, att komma från div.3 och ta sig igenom div.2 och hamna i div.1 på en gång? Men verkligheten kommer kanske ikapp och laget börjar förlora? Jag kommer i alla fall att hejja på dem och se till så att de i alla fall inte kan klaga på publiken. :)

Jag funderar fram och tillbaka på hur vi ska göra. Känslan skriker ja. Men tankarna snurrar runt runt. Är det värt så mycket varje månad? Kommer vi att trivas? Vi får fundera vidare och diskutera igenom känner jag. Vi fick i alla fall mer tid på oss. Både bra och dåligt.

Frisyren och färgen hos frissan blev riktigt bra. Jag kanske bjuder på kort i eftermiddag. :)
.Angel

Frissan om mindre än en timma

Om en timme sitter jag i frisörstolen och får mig en ny frisyr samt lite ny och fräschare färg. Mycket bra! Jag längtar så det är inte sant.

Orkade inte ordna håret idag heller. Jag tog en toffs och satte upp det. Jag som aldrig nästan har det uppsatt. :)
.Angel

Tittande och letande

Igår var vi och tittade efter en liten stunds letande.

Radhuset var fint. Nu ska vi bara tänka efter en och två gånger. Det går snabbt.

Återkommer med utgången.
.Angel

Helgen

Helgen är över. Vi tog det lugnt och donade på hemma.

Balkongen fick sig en rejäl städning. Nu fattas det bara lite blommor där ute sen så kommer det ett kort på vår fina balkong. I dagsläget är det inge roligt att ta bild och lägga ut.
Frida, ha tålamod! :)

På lördagkväll åkte vi till K och T på middag. Vi försökte också enas om vart vi ska åka på vår semester i augusti. Vi kom inte fram till så mycket men vi har en massa förslag nu. :)
Jag och Gugge tog oss en promenad hem.

Söndagen startade segt och vi donade mest på bara med så saker. Tog sedan en promenad till K och T för att hämta hem bilen. Vi for en snabbis ut till Birsta. Där var vi in på IKEA i rekordfart. Jag kom ihåg att handla saker till mor, nu blir hon glad då vi kommer hem!

På kvällen igår var jag och tränade fotboll igen på flera månader! Jag överlevde och det var riktigt skoj. Jobbigt men skoj! Nu längtar jag tills nästa träning. Dock lite smått träningsvärk i benen men det tar jag gärna, bara knät inte gör ont.

.Angel

Fredag, helgen är här

Då var det redan fredageftermiddag. Veckan har tuffat på i ett rasande tempo och snart är det dags för fredagsfika på jobbet. Det brukar innebära helg.

Helgen blir lugn. Vi ska nog mest bara vara och dona på lite hemma. De vi skulle besöka imorgon har gått och blivit sjuk, i alla fall en utav dem, så vi håller oss därifrån.

Idag for
Sis till Cypern. Härligt brun hon kommer att vara om en vecka då vi ses hemma i Hudik. Lite avis är jag nog allt.
.Angel

Något går min väg...

... bilen är klar!

Det är fortfarande riktigt intressant. Ska bli spännande att se hur det tar sig.
.Angel

Inte min dag

Dagen börjar ju inte bra med att jag mår mindre bra.

Innan lunch hade jag handledarmöte med en uppsatsgrupp. När vi var färdiga skulle jag bara ringa Siran för att möta upp henne och luncha. Men döm av min förvåning när jag inte kommer in på mitt kontor... Nycklarna var inlåsta, mobilen likaså samt mina pengar. Attans. Jag sprang runt i huset för att hitta någon som hade en nyckel som passar i hela huset. Ingen av dem var här. Jag kom inte ihåg koden till skåpet där extranycklarna finns.

Gick i alla fall och letade Siran och hittade henne. Hon fick bjuda mig på lunch, tillsvidare. Efter den trevliga lunchen begav jag mig till Metropol där jag visste att två av mina arbetskamrater befann sig på möte. Dock var de ju inte i salen där de skulle vara så jag fick vänta. Som tur var såg jag bekanta ansikten på en gång. Jag fick mina nycklar och kunde komma in på mitt rum. Phu!

Jag mår i alla fall bättre nu men inte hundra ännu. Ikväll blir det lugnt. Jag har även ställt in Sound of music imorgon så jag blir hemma med Gugge. Det behövs.

Vi sprang över något intressant idag. Vi får se hur det urartar sig. :)
.Angel

Man längtar

Med denna bild kommer längtan till sommaren ännu snabbare. Ge mig sommar!



.Angel

Pollenyr

Tror jag börjar känna av pollen nu. Dock inte på det vanliga viset med nysningar hit och nysningar dit, eller med rinnande ögon och nysningar. Det jag känner nu är något nytt för att vara pollen. Om det är pollen vill säga jag känner.

Huvudet värker. Ögonen känns tunga. Kroppen är trött.

Ska ta mig igenom denna dag och imorgon sedan är det helg. Dock vill jag ju vara pigg och kry då för vi ska ju till
Frida och C-H för att kika in deras nya lya samt magen som växer på Frida. Men vi kanske inte tar oss dit. Bilen kanske sover över på verkstaden ytterligare några nätter. Jag hoppas inte det. Ring från Volvo imorgon så vi slipper vänta mer.

.Angel

Kurr i magen

Magen kurrar. Det börjar bli dags med mat och after work med andra ord.

Har pratat med Volvo angående vår bil. De måste byta hela styrservopaket. Tur att det blev nu och inte sen då garantin gått ut. Då hade det kunnat blivit dyrt...

Dags att packa ihop och gå nu. Ska även hålla tummarna för Gugge och hans Söders BK då de spelar match ikväll. Gör mål och vinn är mitt tips!

.Angel

Korpfotboll

Igår gjorde Gugge premiär på Korpen. Självklart var jag där och hejjade fram dem till vinst i seriepremiären.

Det såg skoj ut och det ryckte i mina ben. Jag vill också vara med och spela fotboll nu. Mitt skadade knä har fått gjort sitt nu. Tillbaka med mina friska knän!

.Angel

Morgonpromenad i blåsten

Idag fick jag mig en lite längre promenad än vanligt till jobbet.
I lördags valde vår bil att sluta använda styrservon så det blev riktigt svårt att styra. Vi har nu lämnat in vår bil på service och jag hoppas att det inte ska ta alltför långtid. När jag hade lämnat in den imorse fick jag sedan gå en liten svängom till jobbet. Gick förbi
Frida på jobbet och vinkade till henne där hon stod på balkongen. Vink vink.

Idag ska vi på afterwork efter jobbet. Skoj att träffa alla. Vi ska även ha en liten bäbis med oss. Fast så liten är hon inte, snart 1 år.

Dags för jobb. Ska ju inte till stan och äta lunch sedan så det får bli hårdjobb fram tills dess.
 .Angel

Moln på himmelen

Vart tog solen vägen? Är vårvärmen påväg bort?

Idag är en trött dag. Jag känner mig trött och omotiverad. Tur jag har saker att göra på jobbet, annars skulle dagen varit lång. Eftermiddagen är redan här.

Snart ska jag träffa min andra grupp av uppsatsskrivande studenter. Spännande.
.Angel

Små liv, små underverk

Vissa saker fascinerar mig mer än andra.

Två av mina närmaste vänner väntar tillökning om några månader.
Mia och Jörgen ska ha i augusti och Frida och C-H ska ha i oktober. Det är fascinerande och roligt att få se hur deras magar växer fram. Tänk att de har två små underverk i sina magar. En liten pojkbäbis i den ena magen. Vad som finns i den andra får vi veta i augusti.

Kroppen är bra häftig då det gäller graviditeter.

Jag längtar tills jag får hålla dessa två små liv i mina armar. Jag vet att de kommar att få världens bästa föräldrar.
.Angel

Långledigheten är över

Majmånad har kommit och vi är redan fem dagar in i denna vårmånad. Härligt. Tiden bara flyger fram och det har äntligen börjat blivit grönt på mark och i träd. Det börjar snart bli dags att vårstäda balkongen och köpa blommor för att planera där ute.

Helgen har passerat snabbt. Jag gick hem tidigt från jobbet i onsdags då jag hade jobbat mycket både måndag och tisdag men Venture Cup finalen. Finalen blev överförväntan och jag har fått mycket beröm över hur bra det blev. Kul!

På valborgsmässoafton var vi hem till två kompisar och grillade. Vi var 7 stycken totalt. Vi grillade, åt två efterrätter och godis. Vi hade en riktigt trevlig kväll. Dock var både jag och Gugge trötta vid halv tolv så vi for hem då. Vi tog oss en rejäl sovmorgon på torsdagen, eller i alla fall jag. Sedan satte vi igång med städning och plockning.

I fredags jobbade jag på MKV. Vi hade tenta hela dagen så jag satt och som tentavakt samt att jag rättade alla skriftligatentor. Dagen flöt på snabbt trots att vi satt hela dagen.

I lördags var det vägstädning med fotbollen som gällde. Vi städade från stan och ut till Matfors. Härligt med friskluft. Under dagen började man tänka på hur mycket folk slänger ut på vägarna. Helt otroligt vad folk slänger. Jag förstår inte varför.
Efter vägstädningen for jag och Gugge för att kika på när hans fotbollslag hade seriepremiär. Den förlorade de trots att de hade två utvisade och förde matchen rakt igenom. Motståndarna bjöd inte på mycket motstånd. På kvällen fick vi överraskande besök av några kompisar. Trevligt!

I går var vi och kikade på Giffarna mot Djurgården. En match jag anser att Giffarna skulle ha vunnit med minst 3-1. Lindbergh gjorde det bra i mål men jag undrar vad som hände i halvlek med laget. Lämnade de vinnarskallen och det bra spelet i omklädningsrummet?

Ny vecka nu på jobbet. Denna vecka kommer att bli lugnare än förra veckan. Skönt!
.Angel

hits