Uppdatering

Skärpning Angel!

Klagar på andra som inte uppdaterar. Vad gör du själv?

I helgen var det i alla fall marknan i Hudik. Vi var självklart hem.
For ner på fredag kväll. Åt middag hos svärföräldrarna. Gugges sis var också där. Gick hem till mor och sov. Lillsis hade besök. Visade sig vara pojkvännen. Får man ens bli tillsammans med någon utan att erkänna för bigsis?! Tror det är förbud på det. Även att man måste tala om att man klarat halkbanan. Fy skämmes!
Lördagen visade sig bli en heldag på marknan. Bor man nära kan man springa emellan. I alla fall enligt mami. Shoppade en del. Foppa skor - snorgröna, men ack så sköna. Strumpor - 10 för 100. Dammsugar munstycke. Blev även erbjuden att jobba. Men jag kom ju hem för att gå på marknan, inte för att stå och sälja strumpor i 4 timmar. Grillade hemma hos mor. Vi trotsade blåsten och ack så gott det blev! Var ner en sväng på marknan igen på kvällningen. Massa småbarn som åkte karusell. Gamla minnen kom. Tagada, virvelvinden, twister...
På söndagen skulle vi fara hem med pappa. Men planerna ändrades. Grannarna skulle komma ner. Vi ville ju umgås med dem. Hann ner en sväng på marknan innan de kom. Med mor. Köpte kokosbollar. Åt kålsoppa - ett måste på marknan. Gick en sväng med grannarna. Shoppade lite mer. Hjortronsylt. Älgkorv. Nougat. Åt langos. Mums! J var sugen på karusell. Var på väg att följa med. Sedan såg vi kön. Ändrade planer.

Kom tillbaka till Sundsvall runt åtta, halv nio. Trötta.

Igår var vi på fotboll. Giffarna - Assyriska. 1-1. Hade hoppats på 3 poäng. Men icke. Fick i alla fall skrämma M på hemvägen. :)

Idag var första föreläsningen. Intressant.
Imorgon blir det utgång med tjejerna. Äntligen!!

.Angel

Kommentarer:
Postat av: Maria

Ja jäklar vad du skrämde mig! =) Hihi. Men det var trevligt att ni kom förbi! Ska vi köra en Idolkväll på fredag? =) Vore kul! Lite chips, popcorn godis! Mummma! Puss och kram -Maria

2006-09-14 @ 12:13:20
Postat av: Angel

Ja!! Jag vill! Jobbar till sex, sedan är jag fri! Only yours! ;)


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits