Nu Sundsvall, imorgon Stockholm

Sitter på kontoret nu. Har en del att göra. Men just nu står det still.

Imorgon bär det av till Stockholm. Ytterligare en kickoff står på schemat. Denna gång är det hela Venture Cup som ska träffas. Inte bara vi här uppe i Nord. Ska bli skoj att träffa alla igen, även att några nya ansikten har dykt upp. Skoj! Blir i Stockholm tills på fredag då jag tar tåget upp igen. Stannar i Hudik då.

Helgen i Hudik kommer nog till stor del att spenderas på marknadsgatorna. Glada Hudik marknan går av stapeln i helgen så det blir nog ett och annat strumpinköp. Som vanligt. 12 strumpor för 100 kr förra året. Undra hur många man får i år. Ett tips, köp strumporna på söndagen. Då har alla hunnit kolla in varandra i de andra stånden och höjer sin kvot med strumpor. Mycket bra. Jag köper nästan alltid hos samma tjej.

Visning av lägenheten idag igen. Hoppas att det kommer någon och kollar. På fredag vet vi att det kommer en kille. Han kunde inte idag så han får en special visning på fredag i stället. Jag håller mina tummar och tår!

Nästa vecka får vi tillgång till vår nya. VI har kikat på tapeter och har i princip bestämt oss för vad vi ska ha. Hoppas det går fort så att de flesta rum blir klara! Längtar tills vi är på plats!

Nu är det tidig lunch och sedan ska jag hem och dammsuga och göra fint.
.Angel

Kommentarer:
Postat av: Frida

Hej hej!

Spännande med alla kickoffer och resor du får göra!

Skoj m. marknad också.. och flytt !!

Massa roliga saker framöver för er! :)



Smart att vänta till Söndagen m. strumpor ..



Kram kram!

Postat av: Sara

Jahapp där ser man. Kul att du hör av dig när du ska komma hem, pöcko! Jag har en nyhet att berätta för dig, thihi. :) PÖSS

2008-09-03 @ 16:32:39

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits