Dagarna i Stockholm

Jag hade det kanon i Stockholm. Fick se lite annat än Drottninggatan. Skoj!

Kom ner i fredags vid halv sju och då var det snabba puckar. Systemet, hem och byta om, snabbt iväg igen. Resvägen tog ungefär en timma. Vi var iväg till en tjejkompis där vi åt tacos, drack oss runda under fötterna och sedan iväg in till stan. Vi var på Södermalm Ett ställe. Ett bra ställe med bra musik. Vi dansade hela natten lång och var väldigt varma då vi gick hemåt.

På lördagen var det sol och bad som gällde. Vi for ut till Vaxholm och låg på stranden någon timme. Badade två gånger vilket var riktigt skönt. Första gången i år... Skäms lite men jag har ju jobbat så mycket och inte riktigt haft tid för strand och bad. Det blir nu ändring på det under semestern. Ska bada och sola mycket!
Efter stranden tog vi en sväng om i Vaxholm. Mysig liten stad. Det var dock inte som Saltkråkan... Lite besviken men det gick ändå. Sedan for vi hem och bytte om och sedan in till stan igen. Denna gång åt vi på Kungshallen och sedan for vi återigen till Södermalm. Där satte vi oss på Medborgarplatsen och hade en skön kväll. Mycket folk, härlig stämning och humöret på topp. Vi for hem så vi var hemma strax efter tolv.

Igår gjorde vi inte mycket. Packade ihop och sedan for jag in till stan. Mötte upp
Tesan och tog en fika på centralen. Skoj att vi hann träffas. Kanske ses vi snart igen?! :)

Första dagen på semestern och vi gör inte mycket. Ska tvätta nu och sedan ner en sväng på stan. Ikväll åker vi till pappa och stugan. Ska vara där hela veckan och ha det gott. Kanske kommer det en och annan blogg därifrån i veckan. Vem vet? :)

Ha sköna dagar i solen! Simma lugnt!
.Angel

Kommentarer:
Postat av: Mia

Hoppas att ni får en supermysig vecka i stugan.

Njut och bara må gott!!

Massor med kramar till er från oss tre ;-)


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits