Ny vecka, nya tag

En ny vecka har startat. Skönt att få sova ut idag. Sov ju inte alltför många timmar igår. Kommer man i säng runt halv fem och sedan ska man ut på IKEA med far och syster dagen efter runt halv elva får man kanske skylla sig själv?
Hade i alla fall en hel dag med syster och far igår. Vi började med IKEA och KRAUTA. Sedan tog vi oss in till stan och In. Där avverkade vi butik efter butik. Man kan ju tro att det skulle vara så att jag och syster drog runt med pappsen. Men icke. Det var han som var den som kikade och kände på allt. Det var nog vi som var offer.

Idag är det måndag. Måndag betyder ny vecka. Nya tag. Denna vecka kommer att bli fylld med c-uppsats och jobb. Ska även försöka hinna pynta lite inför första advent. Vissa är ju redan klar.

Ska snart iväg till A för att äta lite lunch och diskutera veckan. Har ju handledning igen näsa vecka så vi bör ju bli klar med en hel del tills dess. Inledning, metod, teori, empirisk bakgrund, intervjumanual, enkätutformning...

Dags att sätta fart nu så denna vecka lider mot sitt slut och vi far hem till Hudik för att umgås med nära och kära. Förhoppningsvis löser sig allt och jag kan fara hem tidigare än tänkt. Hoppas hoppas hoppas!
.Angel

Kommentarer:
Postat av: jana

Hej!
Kommer du hem till helgen?Kul!Ska ni gå på stan på julskyltningen?Jag är ledig så det ska nog vi.
Kramis och hoppas vi ses!
Jana

2006-11-27 @ 13:18:20

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits